Genre: Avontuur / Komedie
Met onder meer: Lindsay Lohan, Michael Keaton en Matt Dillon
Releasedatum: 6 juli 2005
Plot Herbie Fully Loaded
"Start your engines..."
Maggie Peyton is de nieuwe eigenaresse van de Volkswagen Kever Herbie, nummer 53, het autootje met een eigen wil. Wanneer Maggie ontdekt dat dit niet zomaar een auto is, besluit ze hem klaar te stomen voor de NASCAR-wedstrijden.
Maggie Peyton
Augie
Larry Murphy
Charisma
EmDee
Na de Dukes nog even een ander jeugdsentiment verkrachten?
Zal mij benieuwen welke twee acteurs in de nieuwe Spencer/Hill-film zullen spelen.
Esteban
Neen, dit vind ik echt triest. Volgens mij kunnen ze de charme van Herbie nooit meer terugbrengen... En dan zeker neit met Dillon, Keaton en Lohan.
movielauxje
De trailer is echt wel niet leuk. Zeker geen film die ik in de bios ga bekijken.
jasmyn
Deze film ga ik ook zeker niet kijken, kan sowieso die hele lindsey lohan qua acteerwerk al niet uitstaan
!
as
Ook nog met micheal Keaton en Mat Dillon. Wat doen die twee in hemelsnaam in deze film?
as
-grinnik- Als je een 16 jarige wellustige tiener bent met een (*( zo groot als een P$#rd, dan wel ja
Newbie
Met gelijkaardige fotografische truukjes kan ik er ook seksy uit zien za
Zelfs als man ...
Ik vond de trailer wel leuk, in de bios zal ik het ook niet gaan bekijken. Dit zijn meer een ik-weet -niet-wat-te-doen-filmpje. Maar wel leuk denk ik.
BS
hahaha, geinig ... ( denk ik )
maar ja, de trailer laat al gelijk was foute special effects zien.. das minder.
Denk dat het gewoon een leuke film wordt waar je ff niet moet letten op de extra's
Remmmie
Jajajajaja, eindelijk een nieuwe herbie, kheb het altijd al jammer gevonden dat ze waren gestopt na 4 films van dit love Bug-je, alleen weet ik niet of khier wel zo blij mee ben, idd als je de recensies hierboven leest, ze kunnen de charme die de ouwe kever had niet terug brengen, De oude love Bug is Nostalgie, jeugd sentiment....en ik had meer het idee dat de kever die ze in Full Loaded gebruiken uit Pimp My Ride komt.....
De Knip
Trailer voorspelt niet echt veel. De charme is weg van de goede oude Herbie.
Lijkt me beter deze te mijden nu ik mijn jeugdsentiment nog altijd mag koesteren.
Die goeie ouwe Herbie
Angrod_Pallanén
Inderdaad, het lijkt wel of de tijd dat films maken ook nog leuk was verdwenen is en dat er alleen maar dollartekens in de ogen staan van filmmaatschappijen, regisseurs (nou, die doen het nogal normaal eigenlijk) en producers...
Pieter Montana
En ze stoppen er ook meestal nog een tieneridool bij.
Kassa!Kassa!
kakstoel
Sparkle
ik verschrok me toen ik zag dat Herbie een 'comeback' gaat maken - mede door het feit dat hij ondertussen een oldtimer is geworden natuurlijk...
Freud
Dit is toch die film waarin ze enorm veel geld hebben uitgegeven om de borsten van Lohan digitaal te verkleinen omdat sommige ouders ze in de prescreening 'niet voor kinderen geschikt' vonden? Vooral in de scenes waar ze op en neer springt zou het erg onstichtelijk geweest zijn. Vraag me af hoe je dat als volwassene aankaart als klacht, 'ik heb heel de tijd op dat mens zitten geilen, wil niet dat mijn kinderen dat ook doen' of zoiets?
stan
nou aan haar tieten in de trailer was niks mis hoor ik zie niet dat ze kleiner zijn maar dat kan ook aan mij liggen
Marlijn91
de film lijk me wel vet
ook omdat ik fan ben van lindsay lohan
:D (heb freaky friday/mean girls&confessions of a teenage drama queen) niet omdat ik haar lekker vind want i'm a girl

The Love Bug

Herbie Rides Again
1974

The Love Bug
1968

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

Walk on Water
Drama / Thriller, 2004

The Water Horse
Avontuur / Fantasy, 2007
autoracevictorysportslapstickvervolgautonascarvolkswagen beetlesmart carvrouwelijke regisseurherbie