Scream 3 (2000)
Met onder meer: David Arquette, Neve Campbell en Courteney Cox
Releasedatum: 20 april 2000
Bekijk via SkyShowtime
Plot Scream 3
"Someone has taken their love of trilogies one step too far."
Na de gebeurtenissen van de afgelopen jaren heeft Sidney zich teruggetrokken. Ze woont nu moederziel alleen in een afgelegen huis, ver weg van Woodsboro. Maar ook in haar nieuwe woonplaats lijkt er geen einde te komen aan haar nachtmerrie. Tijdens de opnames van de horrorfilm Stab 3 wordt een reeks moorden gepleegd. Eén voor één worden de acteurs uit de cast brutaal om het leven gebracht. Bij elk slachtoffer laat de dader een foto van Sidneys moeder achter. Na een telefoontje van de moordenaar beseft Sidney dat ze nergens meer veilig is.
Dewey Riley
Sarah Darling
Angelina Tyler
Jennifer Jolie
noa1
deze vond ik echt heel slecht. weer zo'n vervolg. maar het heeft ook geen diepgang... waar gaat het nou over... maarja, het is wel een horror met soms nog leuke schrikmomenten, dus 2 **
Resh
eigenlijk wel overbodig maar het bleef heel spannend alleen het einde vond ik slecht. Hoop dat er geen scream 4 komt want dat verpest het echt
Parisa
Dankzij de acteurs die de personages spelen, het huis met de spiegels en het verschijnen van Mr. Millennium Henriksen is deze film een leuk slot van Scream.
notorious_kim
Fantastische eindfilm van de trilogie.
En ik had totaal niet verwacht wie de moordenaar ging zijn! Wat steeds een goed ingrediënt is van een horror.
Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds grote van van de scream-trilogie!
film88888
Minst deel van de trilogy.
Cast was redelijk, maar spijtig genoeg waren de andere (de NIET bekende acteur's/actrice's) niet zo erg goed, en konden niet acteren vond ik. Sommige waren zelfs beetje irritant.
Zaten leuke scene's in, maar eigenlijk is het weer allemaal het zelfde, en als je een Scream film hebt gezien, heb je ze allemaal gezien.
Maar bij deze had ik het nu wel niet verwacht wie de dader ging zijn.
Ook grappig dat Jay And Silent Bob even in beeld komen, maar paste niet echt in dit soort film.
Zou me niks verbazen moest er een Scream Remake komen.
Dikke 2,5 sterren.
candyx3
Deze film is misschien niet zo gewaardeert, nochtans vind ik hem heel goed!
Ik vind het goed gevonden, dat ze die acteurs , net zoals in de eerste film laten vermoorden.
ik vond het stuk in het nep-huis, zeer spannend .
Goede film!
LordOfTheRings2
Dit deel vond ik verreweg het zwakst van de 3
Er worden wel paar nieuwe ingrediënten in de film gestopt in de hoop de boel te vernieuwen, maar ja...
Scream 1 was zeer goed
Scream 2 behoorlijk
Scream 3 viel me tegen
Carooh_X
De film is misschien niet echt goed vervolg maar er zijn wel toffe schrikmomentjes è
!!
op het einde de morrdenaar ! Roman ? ! had ik echt niet verwacht !
Ik ben echt de allergrootste scream fan !
x
5,2 *
Omdat de uier nog niet helemaal verschrompeld bleek, kwam er dit derde deel. Uiteraard een kassucces, maar het ontbreken van de magie en het enigszins stompzinnige verhaaltje doen de spannende momenten geen goed. Gemiddeld.
Mesmerized
Nou ik moet je vertellen dat alle acteurs van deel 1 en deel 2, deel 3 de beste vonden..Alles was prima in balans.. en er kwam een verassende wending achter de gebeurtenissen van sidneys moeder...En natuurlijk dat de moordenaar nu slimmer was geworden door middel van stemvervorming..toch weer veel orginele dingen in de scream trilogie
Aapje81
Afschuwelijk slechte film. De acteurs zijn simpelweg vervelend, het scenario is nog veel erger, alles is een herhalingsoefening en de film is niet spannend, niet interessant en compleet overbodig.
Schiedammer
Dit is duidelijk de minste uit de reeks. Zoals al eerder vermeldt is valt alles weer in herhaling en zijn de acteurs buiten de hoofdrolspelers niet goed. Natuurlijk blijft het wel een leuke film om naar te kijken alleen heb je daarbij niet het gevoel zoals deel 1 en in mindere mate deel 2. Ik denk dat het maar goed is dat men bij deel 3 gestopt is. Beeldkwaliteit was wel weer in orde en het geluid op dvd (5.1) klinkt gewoon super wat natuurlijk bedraagt aan dit type film. Voor mij is de film net geen voldoende waard en daarom krijgt die van mij 2,5*.
acquadigio
Ze zijn gewoon allemaal dom.
Zowel moordenaar(s) als slachtoffers hebben het IQ van een garnaal.
ONGELOOFLIJK belachlijk deze film!
Een echte komedie ...
0,5 *
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Als je meer horror had gekeken had je zo'n ongeloofelijk domme opmerking als deze niet gemaakt.
acquadigio
Ik kijk horrors ... maar goede horrors ... als The Exorcist, The Ring, etc ...
Films als deze ... waar iedereen als een kip zonder hoofd rondloopt en er gewoon om vraagt vermoord te worden (ze worden dan nog vermoord door de meest amateuristische moordenaar denkbaar) kunnen gewoon niet serieus genomen worden.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Wat nou weer kip zonder kop?!?! De Screamfilms hebben in vergelijking met genregenoten altijd een prima plot gehad. Geef eens voorbeelden waaruit blijkt dat iedereen hier als een kip zonder kop rondloopt en het IQ van een garnaal hebben...concreet graag!
1) Feesten organiseren wanneer er de afgelopen week 3 mensen vermoord zijn
2) Alleen in een herenhuis ronddwalen terwijl er hoogstwaarschijnlijk een moordenaar rondloopt
3) De moordenaar faalt te moorden met zelfst de zwakste slachtoffers (echt TE amateuristisch) .. mooiste voorbeeld is met het blonde meisje ... hij staat achter haar en toch slaagt ze er nog in een minuut rond te lopen vooraleer hij haar neersteekt.
4) Als ze op de moordenaar schieten raken ze altijd zijn romp ... knal zijn hoofd er toch af? AUB zeg wat denken ze ...
5) Zelfst met een kogelvrije vest komen kogels enorm aan ... als je 5 kogels vangt op je borstbeen (kogelvrije vest of niet) je staat zeker niet recht
6) Ze schieten de moordenaar neer ... hij rolt tegen een jeep aan .. in plaats van de moordenaar in te rekenen ... nee hij gaat eerst zijn vriendinnetje troosten ... wat een agent!!!
7) Na 1 messteek zijn de slachtoffers op slag dood .... ik denk dat je toch nog wel een tijdje lijdt ...
Op het einde krijgt de moordenaar een messteek in zijn hart ... toch staat hij nog recht en vangt hij een 8-tal kogels .... tof tof ....9) Een kerel op een videotape praat van een 'trilogie' ... wat denken die mensen wel daar ... dat ze in een film spelen ofzo? Wat een zever.
10) De moordenaar zit in het huis ... zij zijn met 5 ... toch hebben ze bang .... aub zeg blijf dan toch samen ... zoek hem op en sla hem steendood ... zo simpel is het ... ze waren met VIJF ... niet enkel de moordenaar kan moorden ... ook onschuldige en brave mensen kunnen een mes in iemand borst steken ... moeilijk is dat niet!
11) Een gasontploffing op zo'n korte tijd is onmogelijk ... zeker als je er bij stilstaat dat de schuifdeur naar de tuin openstond ... vooraleer je een gasontploffing kan hebben moet je ongeveer een verhouding hebben van 50% gas en 50% gewone 'lucht' ... dan kan je een ontploffing bekomen ... aangezien de grote van het huis is dit onmogelijk op korte tijd en zeker onmogelijk als de schuifdeur open en dicht gaat ... ook krijg je een ontploffing bij het eerste vonkje ... die gast zijn aansteker stond al 3 seconden aan .... TE amateuristisch voor woorden.
En zo kan ik nog wel op puntjes komen ... te belachelijk ... een echte komedie.
psycholamp
- 1960 berichten
Ik vind dit deel ook totaal oninteressant, maar ben jij je er van bewust, dat de Scream-reeks ook als parodie bedoeld is? Alleen wat subtieler dan Scary Movie. Het jammere van deze film, vind ik, is dat het er in dit deel wel dik bovenop ligt, met te veel uitleg en weinig subtiele verwijzingen.
Maar gasontploffingen, bijv., hebben, volgens mij, niks te maken met acteurs, die als kip zonder kop rondrennen, laat staan met de hoogte van een IQ van één van de spelers.
movieaddictt
Niet Schrikken, er zit nog een deel 4 aan te komen, nu maar hopen dat die wel een tikkeltje beter is dan de uitgemolken versie deel 3
Overigens vond ik deel 1 en 2 wel heel goed hoor...
wyatt earp
Ik ben het met acquadigio, een paar berichten hierboven, eens dat er een paar domme fouten werden gemaakt. Niet alleen in deze maar in de hele trilogie. Waar ik me nog wel het meest aan erger is als ze de moordenaar eindelijk ergens bewusteloos hebben of neergeschoten, dat ze dan weg rennen en niet op het idee komen om dat masker van z'n kop te trekken. Dan weet je meteen wie het is en kun je hem van kant maken..
Verder vind ik het idee dat ze net doen alsof ze in een film zijn wel leuk. Dat zie je in elke film terugkomen. En zoals gewoonlijk geld hier ook dat het laatste deel de minste van de 3 is.
Ik geef em 3*. Das net voldoende.
bollepeer
eigenlijk iets minder dan 1 en 2 maar, nog altijd leuk voor de liefhebber.
2.5 *
roedie18
dit deel was idd minder dan deel 1 en 2. maar toch nog wel super geacteerd en de film verveeld ook niet.. daarom toch een 2.5*
Nijmegen
Dit deel vond ik verreweg het zwakst van de 3
Scream 1 was zeer goed
Scream 2 behoorlijk
Scream 3 viel me tegen
mee eens!
LEIDENAAR187
jammer dat courtney cox en d'r partner dewey niet doodgingen,had de film een punt extra gegeven
Deel 1 vond ik top
Deel 2 vind ik een heerlijke film,alleen het einde is over de top.
Deel 3 is helemaal over de top,irritante karakters die erbij komen,flauwe moorden,en de spanning is weg.

Scream 7
2026