• 9.376.060 stemmen

Met onder meer: David Arquette, Neve Campbell en Courteney Cox

Releasedatum: 20 april 2000

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Scream 3

"Someone has taken their love of trilogies one step too far."

Na de gebeurtenissen van de afgelopen jaren heeft Sidney zich teruggetrokken. Ze woont nu moederziel alleen in een afgelegen huis, ver weg van Woodsboro. Maar ook in haar nieuwe woonplaats lijkt er geen einde te komen aan haar nachtmerrie. Tijdens de opnames van de horrorfilm Stab 3 wordt een reeks moorden gepleegd. Eén voor één worden de acteurs uit de cast brutaal om het leven gebracht. Bij elk slachtoffer laat de dader een foto van Sidneys moeder achter. Na een telefoontje van de moordenaar beseft Sidney dat ze nergens meer veilig is.

Sidney Prescott

Angelina Tyler

Jennifer Jolie

avatar van noa1

noa1

deze vond ik echt heel slecht. weer zo'n vervolg. maar het heeft ook geen diepgang... waar gaat het nou over... maarja, het is wel een horror met soms nog leuke schrikmomenten, dus 2 **

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

stomme film

avatar van Resh

Resh

eigenlijk wel overbodig maar het bleef heel spannend alleen het einde vond ik slecht. Hoop dat er geen scream 4 komt want dat verpest het echt

avatar van Parisa

Parisa

Dankzij de acteurs die de personages spelen, het huis met de spiegels en het verschijnen van Mr. Millennium Henriksen is deze film een leuk slot van Scream.

avatar van aerts007

aerts007

Pfffffffffff......!!

avatar van Gert P

Gert P

Dacht dat koe nu wel genoeg uitgemolken was.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Fantastische eindfilm van de trilogie.

En ik had totaal niet verwacht wie de moordenaar ging zijn! Wat steeds een goed ingrediënt is van een horror.

Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds grote van van de scream-trilogie!

avatar van umbro01

umbro01

Minder dan 1 en 2.

avatar van film88888

film88888

Minst deel van de trilogy.

Cast was redelijk, maar spijtig genoeg waren de andere (de NIET bekende acteur's/actrice's) niet zo erg goed, en konden niet acteren vond ik. Sommige waren zelfs beetje irritant.

Zaten leuke scene's in, maar eigenlijk is het weer allemaal het zelfde, en als je een Scream film hebt gezien, heb je ze allemaal gezien.

Maar bij deze had ik het nu wel niet verwacht wie de dader ging zijn.

Ook grappig dat Jay And Silent Bob even in beeld komen, maar paste niet echt in dit soort film.

Zou me niks verbazen moest er een Scream Remake komen.

Dikke 2,5 sterren.

avatar van candyx3

candyx3

Deze film is misschien niet zo gewaardeert, nochtans vind ik hem heel goed!

Ik vind het goed gevonden, dat ze die acteurs , net zoals in de eerste film laten vermoorden.

ik vond het stuk in het nep-huis, zeer spannend .

Goede film!

Dit deel vond ik verreweg het zwakst van de 3

Er worden wel paar nieuwe ingrediënten in de film gestopt in de hoop de boel te vernieuwen, maar ja...

Scream 1 was zeer goed

Scream 2 behoorlijk

Scream 3 viel me tegen

avatar van Carooh_X

Carooh_X

De film is misschien niet echt goed vervolg maar er zijn wel toffe schrikmomentjes è !!

op het einde de morrdenaar ! Roman ? ! had ik echt niet verwacht !

Ik ben echt de allergrootste scream fan !

x

5,2 *

avatar van Zinema

Omdat de uier nog niet helemaal verschrompeld bleek, kwam er dit derde deel. Uiteraard een kassucces, maar het ontbreken van de magie en het enigszins stompzinnige verhaaltje doen de spannende momenten geen goed. Gemiddeld.

avatar van Mesmerized

Mesmerized

noa1 schreef:

Nou ik moet je vertellen dat alle acteurs van deel 1 en deel 2, deel 3 de beste vonden..Alles was prima in balans.. en er kwam een verassende wending achter de gebeurtenissen van sidneys moeder...En natuurlijk dat de moordenaar nu slimmer was geworden door middel van stemvervorming..toch weer veel orginele dingen in de scream trilogie

avatar van Aapje81

Aapje81

Afschuwelijk slechte film. De acteurs zijn simpelweg vervelend, het scenario is nog veel erger, alles is een herhalingsoefening en de film is niet spannend, niet interessant en compleet overbodig.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Dit is duidelijk de minste uit de reeks. Zoals al eerder vermeldt is valt alles weer in herhaling en zijn de acteurs buiten de hoofdrolspelers niet goed. Natuurlijk blijft het wel een leuke film om naar te kijken alleen heb je daarbij niet het gevoel zoals deel 1 en in mindere mate deel 2. Ik denk dat het maar goed is dat men bij deel 3 gestopt is. Beeldkwaliteit was wel weer in orde en het geluid op dvd (5.1) klinkt gewoon super wat natuurlijk bedraagt aan dit type film. Voor mij is de film net geen voldoende waard en daarom krijgt die van mij 2,5*.

acquadigio

Ze zijn gewoon allemaal dom.

Zowel moordenaar(s) als slachtoffers hebben het IQ van een garnaal.

ONGELOOFLIJK belachlijk deze film!

Een echte komedie ...

0,5 *

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Als je meer horror had gekeken had je zo'n ongeloofelijk domme opmerking als deze niet gemaakt.

BlueJudaskiss schreef:

Ik kijk horrors ... maar goede horrors ... als The Exorcist, The Ring, etc ...

Films als deze ... waar iedereen als een kip zonder hoofd rondloopt en er gewoon om vraagt vermoord te worden (ze worden dan nog vermoord door de meest amateuristische moordenaar denkbaar) kunnen gewoon niet serieus genomen worden.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Wat nou weer kip zonder kop?!?! De Screamfilms hebben in vergelijking met genregenoten altijd een prima plot gehad. Geef eens voorbeelden waaruit blijkt dat iedereen hier als een kip zonder kop rondloopt en het IQ van een garnaal hebben...concreet graag!

BlueJudaskiss schreef:

1) Feesten organiseren wanneer er de afgelopen week 3 mensen vermoord zijn
2) Alleen in een herenhuis ronddwalen terwijl er hoogstwaarschijnlijk een moordenaar rondloopt
3) De moordenaar faalt te moorden met zelfst de zwakste slachtoffers (echt TE amateuristisch) .. mooiste voorbeeld is met het blonde meisje ... hij staat achter haar en toch slaagt ze er nog in een minuut rond te lopen vooraleer hij haar neersteekt.
4) Als ze op de moordenaar schieten raken ze altijd zijn romp ... knal zijn hoofd er toch af? AUB zeg wat denken ze ...
5) Zelfst met een kogelvrije vest komen kogels enorm aan ... als je 5 kogels vangt op je borstbeen (kogelvrije vest of niet) je staat zeker niet recht
6) Ze schieten de moordenaar neer ... hij rolt tegen een jeep aan .. in plaats van de moordenaar in te rekenen ... nee hij gaat eerst zijn vriendinnetje troosten ... wat een agent!!!
7) Na 1 messteek zijn de slachtoffers op slag dood .... ik denk dat je toch nog wel een tijdje lijdt ...
Op het einde krijgt de moordenaar een messteek in zijn hart ... toch staat hij nog recht en vangt hij een 8-tal kogels .... tof tof ....
9) Een kerel op een videotape praat van een 'trilogie' ... wat denken die mensen wel daar ... dat ze in een film spelen ofzo? Wat een zever.
10) De moordenaar zit in het huis ... zij zijn met 5 ... toch hebben ze bang .... aub zeg blijf dan toch samen ... zoek hem op en sla hem steendood ... zo simpel is het ... ze waren met VIJF ... niet enkel de moordenaar kan moorden ... ook onschuldige en brave mensen kunnen een mes in iemand borst steken ... moeilijk is dat niet!
11) Een gasontploffing op zo'n korte tijd is onmogelijk ... zeker als je er bij stilstaat dat de schuifdeur naar de tuin openstond ... vooraleer je een gasontploffing kan hebben moet je ongeveer een verhouding hebben van 50% gas en 50% gewone 'lucht' ... dan kan je een ontploffing bekomen ... aangezien de grote van het huis is dit onmogelijk op korte tijd en zeker onmogelijk als de schuifdeur open en dicht gaat ... ook krijg je een ontploffing bij het eerste vonkje ... die gast zijn aansteker stond al 3 seconden aan .... TE amateuristisch voor woorden.

En zo kan ik nog wel op puntjes komen ... te belachelijk ... een echte komedie.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Ik vind dit deel ook totaal oninteressant, maar ben jij je er van bewust, dat de Scream-reeks ook als parodie bedoeld is? Alleen wat subtieler dan Scary Movie. Het jammere van deze film, vind ik, is dat het er in dit deel wel dik bovenop ligt, met te veel uitleg en weinig subtiele verwijzingen.

Maar gasontploffingen, bijv., hebben, volgens mij, niks te maken met acteurs, die als kip zonder kop rondrennen, laat staan met de hoogte van een IQ van één van de spelers.

avatar van movieaddictt

movieaddictt

Niet Schrikken, er zit nog een deel 4 aan te komen, nu maar hopen dat die wel een tikkeltje beter is dan de uitgemolken versie deel 3

Overigens vond ik deel 1 en 2 wel heel goed hoor...

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Ik ben het met acquadigio, een paar berichten hierboven, eens dat er een paar domme fouten werden gemaakt. Niet alleen in deze maar in de hele trilogie. Waar ik me nog wel het meest aan erger is als ze de moordenaar eindelijk ergens bewusteloos hebben of neergeschoten, dat ze dan weg rennen en niet op het idee komen om dat masker van z'n kop te trekken. Dan weet je meteen wie het is en kun je hem van kant maken..
Verder vind ik het idee dat ze net doen alsof ze in een film zijn wel leuk. Dat zie je in elke film terugkomen. En zoals gewoonlijk geld hier ook dat het laatste deel de minste van de 3 is.
Ik geef em 3*. Das net voldoende.

avatar van bollepeer

bollepeer

eigenlijk iets minder dan 1 en 2 maar, nog altijd leuk voor de liefhebber.

2.5 *

avatar van roedie18

roedie18

dit deel was idd minder dan deel 1 en 2. maar toch nog wel super geacteerd en de film verveeld ook niet.. daarom toch een 2.5*

avatar van Zandadder

Zandadder

Het is dat ik de hele box heb, maar dit is pure bagger!

avatar van Nijmegen

Scream 3 viel me tegen

mee eens!

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

jammer dat courtney cox en d'r partner dewey niet doodgingen,had de film een punt extra gegeven

Deel 1 vond ik top
Deel 2 vind ik een heerlijke film,alleen het einde is over de top.
Deel 3 is helemaal over de top,irritante karakters die erbij komen,flauwe moorden,en de spanning is weg.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

De koek was nu echt op...;)