• 9.374.473 stemmen

Met onder meer: David Arquette, Neve Campbell en Courteney Cox

Releasedatum: 20 april 2000

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Scream 3

"Someone has taken their love of trilogies one step too far."

Na de gebeurtenissen van de afgelopen jaren heeft Sidney zich teruggetrokken. Ze woont nu moederziel alleen in een afgelegen huis, ver weg van Woodsboro. Maar ook in haar nieuwe woonplaats lijkt er geen einde te komen aan haar nachtmerrie. Tijdens de opnames van de horrorfilm Stab 3 wordt een reeks moorden gepleegd. Eén voor één worden de acteurs uit de cast brutaal om het leven gebracht. Bij elk slachtoffer laat de dader een foto van Sidneys moeder achter. Na een telefoontje van de moordenaar beseft Sidney dat ze nergens meer veilig is.

Sidney Prescott

Jennifer Jolie

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

nee ok, maar dit is gewoon een gast in een apenpakkie die op de moordende toer slaat

jassonn

Dat is meestal zo bij dit soort horror-thrillers,zie(Haloween/Friday the 13th etc).

avatar van HALLOWEEN

HALLOWEEN

Jah en dan komt er ook nog een deel 4 BAH!

avatar van saske

saske

Ja, deze komt in 2007.

kevke1990

Het eerste script van deel 4 kan je lezen op http://www.simplyscripts.com/s...

avatar van robertinho

robertinho

Het begin is wel lekker smerig

HALLOWEEN schreef:

Jah en dan komt er ook nog een deel 4 BAH!

Weet je dat zeker???

kevke1990

Het script van scream 4 is wel goed maar wel rap gedaan en verhaal is soms ongeloofwaardig zoals (knip) ik vind dat niet geloofwaardig.

avatar van Jordy

Jordy

Dat script zal wel fake zijn, maar voor de zekerheid: wil je hier geen spoilers voor deel vier plaatsen?

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

kevke1990 schreef:

Het eerste script van deel 4 kan je lezen op http://www.simplyscripts.com/s...

Eerste? Er staan op die site wel een stuk of acht verschillende Scream 4-scripts...

Klikkerdeklik

Jordy schreef:

Ok sorry!!

avatar van gotti

Dat eerder geplaatste script is ook wel erg kort. Net 30 pagina's en dat is volgens mij extreem klein voor een script van een (lange) speelfilm.

jassonn

Het zullen dan ook wel andere acteurs/actrices worden neem ik aan?

(ben benieuwd hoe ze dit in elkaar gaan zetten)

kevke1990

Maar het andere script is veel groter kben juist aan het lezen en het is wel spannend.Het ene is zelf 70 pagina's en het ander is ook groter dan het script dat ik heb gezegd.

jassonn

Is toch niet leuk als je het script gaat lezen

kevke1990

Pff in 2007 ben ik dat al vergete trouwens er zijn al zoveel veranderingen van scripts dat het kan gebeuren dat er een heel ander script verfilmd gaat worden.En wie zegt dat hij er komt misschien is het gewoon een script dat niet verfilmd word door de slechte recensies en opmerkingen.

avatar van saske

saske

Dat is inderdaad nog even.

avatar van joeri15

joeri15

ik probeer aan jullie teksten te achterhalen hoe de film ook alweer ging, tijd trug gezien, maar jullie hebben het alleen maar over scripts

avatar van stan

stan

ze zeggen dat er een deel 4 komt nou daar zit ik al echt op te wachten ook al staat het niet op imdb maar als je bij google zoekt komt er wel een hele lijst nou wil ik wel weten? komt ie nou of niet???

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Ik denk een kwestie van gewoon afwachten.

Zo boeiend was deel 1 al niet, laat staan een deel 4.

Het zal wel weer vervallen in het oude.

'Een slechte Halloween kloon met veel jatwerk, rappers, bling-bling, clichés en opgemaakte wijfen met dikke boops die worden beroofd van hun silicone.'

avatar van T.S.S.A.

T.S.S.A.

Wat had ik me na deel 1 & 2 verheugd om deze film, maar neej hoor ze moeten der zo nodig een komedie van maken (om volgens mij een beetje mee te gaan in de gekte die toen hing over Scary Movie) een komedie zonder grappen en die nergens echt eng is een horror film zonder horror een komedie zonde komedie what the fuck wilde ze in godsnaam met deze film bereiken ik bedoel ik heb nog ff naar de scenes gekeken die ze uit de film hebben gelaten kijk die waren grappig en spannend en die laten ze deruit sorry ik snap hier echt helemaal nix van

een domme film dus mensen hou het bij 1 & 2 die wel spannend waren

2,5 *

(4,5* voor Wes zen regie 0,5 * voor het script, grappen etc.

4,5 + 0,5 = 5

Horror/komedie...

Erg jammer

avatar van Scream

Scream

Weer een goede film, ik ben dol op Thriller films, en als we dan over goede thriller films praten, dan praten we natuurlijk over de scream trilogy, die is pas goed, als je 1 deel hebt van de film, dan heb je de grootste cliffhanger in je hele leven, je wilt weten wat er daarna gebeurt, als Sidney Prescott het overleeft, maar overleeft ze het wel...

avatar van Patrickvanschaik

Patrickvanschaik

• 2096 stemmen

Zal er nog een scream 4 komen?

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Van mij mogen ze,maar eerlijk gezegd denk ik niet dat ie er komt!

avatar van Tim Burton

Tim Burton

nog best wel goede film, aangezien het een vervolg op een vervolg is...

avatar van jaspertje3

jaspertje3

oei oei oei wat een matige film, matig acteerwerk, en wat is die David Arquette toch een vreselijke B acteur. De film wordt nooit spannend, is nooit eng, en humor zit er ook al niet in. Gewoon meer van 't zelfde, heb me niet zo vermaakt. 1,5 ster *

avatar van E V

E V

Je zou toch denken dat Sidney het leven nu wel gehad heeft, al de derde film dat ze problemen heeft met een seriemoordenaar.

Heel vermoeiend lijkt mij.

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Als je naar deze film kijk. Dan zit de triology best goed in elkaar. Dit deel was ook leuk om te zien. Toppie !!!