Scream 3 (2000)
Met onder meer: David Arquette, Neve Campbell en Courteney Cox
Releasedatum: 20 april 2000
Bekijk via SkyShowtime
Plot Scream 3
"Someone has taken their love of trilogies one step too far."
Na de gebeurtenissen van de afgelopen jaren heeft Sidney zich teruggetrokken. Ze woont nu moederziel alleen in een afgelegen huis, ver weg van Woodsboro. Maar ook in haar nieuwe woonplaats lijkt er geen einde te komen aan haar nachtmerrie. Tijdens de opnames van de horrorfilm Stab 3 wordt een reeks moorden gepleegd. Eén voor één worden de acteurs uit de cast brutaal om het leven gebracht. Bij elk slachtoffer laat de dader een foto van Sidneys moeder achter. Na een telefoontje van de moordenaar beseft Sidney dat ze nergens meer veilig is.
Dewey Riley
Sarah Darling
Angelina Tyler
Jennifer Jolie
Nieke
Als ze de tweede er uit lieten, dan was er niks mis geweest met de trilogie. Maar een sequel verpest het nou altijd.
Dom ook, dat dit deel het eerste anders maakt. Ach had het maar, bij één scream gebleven...
stan
weet je wat mj in deze films altijd opvalt. dat sidney altijd de dader aan kan ze zorgt er altijd voor dat ze wel wat klappen gegeven heb. maar bij de andere slachtoffers is het altijd een paar steken en ze zijn dood ze doen er niks aan om die killer zelf te vermoorden ofzo
tog wel een aardige film 3.5***
owja en dewey blijt altijd nog net aan leven (zie einde scream 1 en 2)
mikoz
tog wel een aardige film 3.5***
owja en dewey blijt altijd nog net aan leven (zie einde scream 1 en 2)
dat is altyd zo met film de hoofdpersoon gaat het altyd een stuk gemmaklijker af dan de mensen die vermoord worden
sateck
Leuk gemaakt. Maar toch wel de minste van de 3
Ik vond 2 de slechtse
Doom
Ik ken alleen drie, dus waarschijnlijk ben ik daarom nog wel een beetje positief over deze film!
Nubis
Ik haal al sinds ik Scream heb gezien alle verhalen door elkaar. Dus lijkt me beter als ik geen cijfers geef voor ik weet welke welke was.
Maar Scream is tof.
Regan_Robbie24
deze had ik gezien op mijn 10e, nu ik hem terug zie op mijn 12e vind ik hem totaal niet eng, dat ik op mijn 10e wel vond. hij is wel tof gespeeld enzo, mag Neve Campbell wel wat meer gebruiken als 'de hoofdrolspeelster' van alle 3 de delen.
alleen hopen dat er geen deel 4 komt.
**,5
MichaelMyers
Ik neem aan dat er geen deel 4 komt, ze heeft toch al afgerekend met de moordenaar?
JoeCabot
Er wordt toch altijd afgerekend met de moordernaar...
Angrod_Pallanén
Wat moeten ze dan zeggen? Dan móet het in verband staan met haar moeder....toch?
stan
ja als het goed is wel maar ik snap het echt niet hoor hoe ze sowiezo 3 films hebben kunnen maken het verhaal word gewoon elke keer opnieuw gespeeld met een andere moordenaar. en 2 daarvan hebben sid's moeder vermoord en de ander wraak
nou k snap t niet helemaal
als er een 4e komt (wat alle fans willen er is zelfs een forum er voor op eeen andere site) dan snap ik er denk helemaal niks meer van
IcU
Nog eens bekeken na 3 jaar ofzo, en ik vond hem zo slecht nog niet. Het is wel stukken minder dan 1 en 2, maar ik vind hem niet bar slecht. Jammer dat ze er iets komish in hebben verwerkt. Die Jay & silence bob waren echt overbodig. De rest qua komedie viel wel mee. Neve Campbell Doet het weer geweldig, en de rest doet het ook goed.
Angrod_Pallanén
Neve Campbell en Courtney Cox zijn de sterren. David Arquette zou dood mogen gaan.
Woutjinho
standaard trilogy, maar zo is het ook bedoeld, de hele serie moest een soort serieuze parodie worden heb ik gehoord. ik vind daar dan niet veel aan, je weet al wat er gaat gebeurden telkens
Xan21
Hmmm blijkbaar kan Neve Campbell geen werk vinden:p
Neve Campbell to Scream Again?
Source: Icons of Fright August 30, 2005
Wes Craven told attendees that he recently had breakfast with Neve Campbell, who said she had recently spoken with the Weinsteins about coming back for Scream 4. Campbell apparently is seriously considering playing Sidney Prescott again in the highly-profitable franchise.
HeatWave
Wat een vreselijk overgeacteerde film, op wat spannende momenten na stelt de film behoorlijk teleur door slecht acteerwerk.
Het verhaal is opzich nog wel leuk verzonnen, een film die zich in een film afspeelt, maar daar houd het dan ook ver mee op.
Groot pluspunt is dan nog wel dat Neve Campbell hier de show toch wel steelt, maar dat komt natuurlijk ook omdat ze er heerlijk uitziet in deze film.
IcU
David Arquette zou dood mogen gaan.
Ik hoop dat je zijn personage bedoelt...
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Niet zo'n gek slechte film, en omdat iedereen de film altijd af zit te zeiken verhoog ik m'n stem naar 3,5 *. Zeker niet zo briljant als deel 1 of 2, maar nog steeds spannend en komisch, al overheerst het komische aspect te veel op het enge.
Lekkere rollen van Deon Richmond, Parker Posey, Carrie Fisher en Scott Foley maken dit tot een zeer vermakelijke film met een paar leuke inside jokes. En natuurlijk Jay en Silent Bob!
Op de aardige openingscene na helemaal niet eng, en een vage finale, wat een beetje jammer is.
Rene1971
En nu inderdaad stoppen met de Scream-reeks. Je kan niet vaak zeggen dat vervolgen goed zijn, maar in de Scream serie is het zeker gelukt.
Niriath
Dat ze dit een trilogie durven te noemen!
Na de 2e dachten ze gewoon, oh laten we anders een 3e maken en het dan een trilogie noemen... En zo werkt het totaal niet..
Geen hol aan, dr had op z'n minst nog iemand van de orginele cast dood moeten gaan... maar dat vonden ze waarschijnlijk zonde ofzo...
666south park
Hmm leuke film wel veel minder dan deel 1 en 2 maar hij kan er zeker mee door hoor een 3,5 hiervoor hoor maar wes craven hat wel wat meer ze best op deze scream deel kunnen doen hoor
Filmfanaat
Mooie film, alleen raar dat ze een broer heeft en helemaal niets van afwist! Zal wel bij genre Horror horen! Alleen wel jammer dat er Komedie bij staat!
BlueSword
ik vond dit deel niet bepaald grappig....zal wel aan mij liggen.

Scream 7
2026