• 9.373.193 stemmen

Met onder meer: David Arquette, Neve Campbell en Courteney Cox

Releasedatum: 20 april 2000

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Scream 3

"Someone has taken their love of trilogies one step too far."

Na de gebeurtenissen van de afgelopen jaren heeft Sidney zich teruggetrokken. Ze woont nu moederziel alleen in een afgelegen huis, ver weg van Woodsboro. Maar ook in haar nieuwe woonplaats lijkt er geen einde te komen aan haar nachtmerrie. Tijdens de opnames van de horrorfilm Stab 3 wordt een reeks moorden gepleegd. Eén voor één worden de acteurs uit de cast brutaal om het leven gebracht. Bij elk slachtoffer laat de dader een foto van Sidneys moeder achter. Na een telefoontje van de moordenaar beseft Sidney dat ze nergens meer veilig is.

Sidney Prescott

Angelina Tyler

Jennifer Jolie

avatar van Jordy

Jordy

Ze hadden echt nooit een vervolg op Scream mogen maken. Deel 1 was grappig, origineel en spannend. Deel 2 was al een zeer slap aftreksel hiervan, dat alleen nog maar een klein beetje grappig was af en toe. Nu, met deel 3, is er helemaal niets meer van over. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die ook maar één scene uit deze film spannend vindt, en grappig is het ook allang niet meer. Scream 3 krijgt van mij 2 sterren.

avatar van ThaDeez

ThaDeez

ik vond het nog best een amusante film hoor..maar dat komt omdat ik er met mijn (voormalige, nu naar boston verhuisde) vriendin zat..hehehe =] op zich wel lache film, maar jordy heeft gelijk dat ze er eigenlijk maar 1 moesten maken..

avatar van Pjot77

Pjot77

Net als de vorige 2 delen. WAARDELOOS! 1 ster

avatar van dttom

dttom

Na deel 1 hadden ze moeten stoppen!!

avatar van Xan21

Xan21

Ik als echte die hard SCREAM fan was errug teleurgesteld in dit deel,alle karakters waren oliedom of vieze regisseur n**kende actrices.Alleen bij de scene waar het huis ontploft jumpde ik uit mn stoel verder niet,er zat helemaal nix spannends meer in.Deel I en II waren echt prachtig,dit is echt zonde en dom!

avatar van neo

neo

jammer dat dit derde deel een beetje tegen viel.

avatar van Viper

Viper

meestal zijn de opvolger van een film altijd beter en de 3de film altijd de slechtste uit de reeks. Zo is het met Scream ook

avatar van dttom

dttom

opvolgers beter :-s meestal juist niet maar goed..

avatar van vliegtuig13

vliegtuig13

Ik vond deze eigenlijk nogal tegenvallen als je naar de 1e 2 delen kijkt.

Saai en niet meer origineel. Jammer dat Randy weg is, want die maakte het nog een beetje grappig.

avatar van tijmengozer

tijmengozer

dit is gewoon triest

hij wordt helemaal niet overtuigend gespeeld, en spannend is het helemaaaaaal niet

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Wel grappig, met Silent Bob en Jay

Jay Phat Buds: "Holy shit, Silent Bob, it's that TV newschick Connie fucking Chung! Hey Connie, how's Maury? [Gale gives them the finger] Dude, I think she likes me. Did you see how she was looking at me?"

avatar van Jildou

Jildou

Euh.. ik vond hem eigenlijk nog wel leuk, een beetje in ieder geval...

Tuurlijk zijn de eerste 2 films beter..maarhij is niet oer en oerslecht deze Scream 3 (vind ik althans..)

2,5 ster van mij

avatar van movie-freak

movie-freak

Wat een klotefilm! Jenny McCarthy vind ik nog heel gaaf, maar de rest! Als Scream fan schrok ik toch wel! Haal Kevin Williamson terug (de schrijven van Scream 1 en 2)!

BuffySummers

ik vond hem wel cool...

maar..

Eh...

n***kende actrices???

Neve Campell is cool hoor.

Vind ik

GR buffy Summers

BuffySummers

campbell

avatar van Mindflight

Mindflight

de grootste fout ooit gemaakt

avatar van Macmanus

Macmanus

Dat kun je wel zeggen, in deel 2 hadden ze het nog over goeie vervolgen geloof ik.

En toen zei een van de karakters dat een sequel altijd slechter is, dus Wes Craven wist het, en toch moest hij een vervolg maken.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Op zich was t nog wel een aardige film, alleen de verwijzingen naar andere horrorfilms en sequels en dergelijke kwamen op mij hier heel geforceerd over, iets waar ik bij deel 2 geen last van had. Ook is het mensen-zijn-dood-maar-staan-even-later-weer-vrolijk-op gehalte veel te hoog. De cameo's waren wel leuk, maar meer dan 2* kan ik dr nie van maken.

avatar van natje

natje

ik vond er geen klap meer aan. Normaal vind ik films ook helemaal niet leuk die zich op een filmset afspelen (lekker cliché allemaal) en hier vond ik het einde toch echt te ver gaan. Bah bah bah

avatar van Miss_T

Miss_T

HELEMAAL MEE EENS!!!!!

avatar van Hemdale

Hemdale

Zwakke film helemaal vergeleken met deel 1!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Heb al meerdere keren geprobeerd om deze film te herzien in de hoop dat hij beter is dan de eerste keer dat ik 'm zag, maar kom er maar niet door. Kan hier totaal niets mee, vond het een waardeloos vervolg. Het meesterlijke eerste deel werd al opgevolgd door een vervolg dat stukken minder was, maar hier gaat Craven toch echt te ver. Inspiratie- en futloos vervolg met vooral veel herhalingen.

avatar van herman78

herman78

Je vergeet Jenny McCarthy, Chainsaw.

avatar van Spider

Spider

Engste special effect is als Courtney Cox in beeld komt.Zo eng mager.

avatar van Quido

Quido

Deze film was echt niet nodig geweest. De 1e keer schrok ik wel een beetje toen de moordenaar opeens voor het raam opdook, het derde deel was voor mij echt niet nodig geweest. 2.5*

avatar van Paultjuh

Paultjuh

Zou Borin' em nu wel uitzenden?

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Dit mag van mij eigenlijk wel rechtstreeks naar de flop 100, zelden een prachtig origineel zo verneukt zien worden door een sequel. Erg jammer.

avatar van miak

miak

Nou zeg niet zo negatief... als je een echte horror fan bent vind je dit ook goed dus ik ook!! Een dikke 5

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

sinds wanneer is dit een horror? Dit is toch gewoon een thriller. Ik zie er geen niet-mensen in voorkomen. Maar dat terzijde.....dit was gewoon een baggerfilm. 2*

avatar van BoordAppel

BoordAppel

salvatore schreef:

k zie er geen niet-mensen in voorkomen.

Moet dat dan bij een horrorfilm?