• 9.378.044 stemmen

Met onder meer: David Arquette, Neve Campbell en Courteney Cox

Releasedatum: 20 april 2000

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Scream 3

"Someone has taken their love of trilogies one step too far."

Na de gebeurtenissen van de afgelopen jaren heeft Sidney zich teruggetrokken. Ze woont nu moederziel alleen in een afgelegen huis, ver weg van Woodsboro. Maar ook in haar nieuwe woonplaats lijkt er geen einde te komen aan haar nachtmerrie. Tijdens de opnames van de horrorfilm Stab 3 wordt een reeks moorden gepleegd. Eén voor één worden de acteurs uit de cast brutaal om het leven gebracht. Bij elk slachtoffer laat de dader een foto van Sidneys moeder achter. Na een telefoontje van de moordenaar beseft Sidney dat ze nergens meer veilig is.

Sidney Prescott

Angelina Tyler

Jennifer Jolie

avatar van Natas04

Natas04

Na t kijken van de Scary movie quadrilogy kan ik er niet meer serieus naar kijken.

Vond overigens vóór Scary movie deel 1 wel leuk kijken.

avatar van Wassup !

Wassup !

Zeker nog een leuk deel. Ik vond hem nog spannend van begin tot eind. Toch nog de moeite om dit (mischien) laatste deel te bekijken. Voor dit 3de deel 3*** !

avatar van BlueSword

BlueSword

ik vond het maar matig maar best wel vermakelijk, kwamen wel veel domme acties in die iedereen maakte maja, dat hoort bij een horror film.

avatar van ILDIB

ILDIB

Deel 3 wijkt helaas ver af qua kwaliteit van deel 1 en 2. Vond m behoorlijk saai, een gezocht plot en teveel te snelle kills.. Helaas voor deel 1 en 2 was deze er ook.

avatar van Sugakiss

Sugakiss

God wat een bagger film zeg. Oké er zitten een paar spannende momenten in, en het masker doet het 'm weer, maar kom op zeg iedereen gaat dood en toch blijft Sidney nog leven? Da's weer typisch Hollywood. Ook vond ik het verhaal nergens op slaan. De killer was in deel 1 en 2 vermoord en steeds duikt er iemand anders op die Sidney blijkbaar dood wil hebben. De killingscenes vond ik ook niet origineel, mes erin en dood. Ik vond Courtney Cox en het meisje dat Sidney speelde (kom even niet op haar naam) wel goed acteren.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Voor het derde deel in de Scream triologie is dit toch echt wel een vermakelijk film die mij niet tegenviel! De nadruk ligt wel echt op het ''vermakelijke'' want het acteerwerk is gewoon weer baggerslecht! Neve Campbell en David Arquette zijn echt weer eens niet goed bezig vind ik....Maarjah, ik heb wel gelachen om die kluns met zijn mes en toch kon ik wel een aantal sterke scenes en spannende momenten ontdekken! Eigenlijk is dit derde deel wel gewaagd aan de eerste twee...

* * 1/2

avatar van fieko

fieko

ik vond het meer een lachfilm dan dat ik er wakker van heb gelegen

de acteer prestaties waren idd niet om aan te zien

dus 1.5*

avatar van melunie

melunie

Gister scream 3 eindelijk eens helemaal gekeken.. idd meer grappig dan eng, paar kleine spannende momentjes, maar verder hadden ze wel een paar betere acteurs mogen uitkiezen.
Elke keer als ik Dewey zag (wat een knuppel:)) moest ik denken aan die vieze kwijlebabbel uit Scary Movie, helpt ook niet.
Patrick Dempsey alias McDreamy viel mij ook ineens op in de film, dacht toch heel even dat hij de killer was een 2,5*

avatar van Horror-Tijger

Horror-Tijger

Dze heb ik ook op DVD! Deel 2 is de beste van de 3, Maar deel 3 is beter dan deel 1!

avatar van DragQueen

DragQueen

Deze komt het dichtst in de buurt van deel een, en bevat een beter uitgewerkt verhaal als deel twee. maar toch is het acteerwerk weer niet helemaal overtuigend. verder wel goede spannende momenten, en leuke moord scenes. de ontknoping is best goed, al is het iets vergezocht misschien. goede zaak dat ze het bij dit deel hebben afgesloten, anders was het te uitgemolken geworden. krappe 3,5 sterren.

avatar van Famous Person

Famous Person

Ik vond de derde film ook nog super.Kelly Rutherford(Megan uit Melrose Place) speelt ook mee.

avatar van Bloody Mary

Bloody Mary

Goeie spannende film, maar vond de twee vorige beter. 3*

avatar van blythefangirl

blythefangirl

Youri schreef:

deel 1 is erg geweldig, toen vernieuwend en spannend.

deel 2 begon nog orgineel, maar viel in de loop naar het einde tegen en viel een beetje in herhaling bij deel 1.

deel 3 net als deel 2 eigenlijk overbodig, net als alle andere sequels. Je hebt bepaalde verwachtingen en die vallen tegen omdat het orginele ervan af is en het niet kan tippen aan het orgineel. Uitzondering bij Leathel Weapon, Godfather, Lord of the Rings en Back To The Future.

Niet met je eens,

er was namelijk in deel 2 nog steeds niets duidelijk wie de moeder van sidney had vemoord.

Ik vond deel 3 wel iets minder spannend als deel1, maar nog steeds een goede film.

Ik geef hem 3,5 *

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Deze film verliest zichzelf in het knipogen naar horrorfilms, waardoor het totaal niet meer interessant lijkt. De spanning is sowieso helemaal verdwenen en de ontmaskering is een zware domper op het (toch al) zwakke geheel.

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

dit deel helpt de eerste 2 om zeep, het eerste deel was best goed en toen ook origineel, 2 was minder maar zeker kijkbaar, 3 leek een beetje goed te gaan maar op het einde werd niet alleen 3 verknald maar ook 1 en 2, want alles word veranderd. en aangezien de 'killers' van deel 1 de beste waren in deze reeks met een vrij goed "motief" en een psyco mind vond ik deze wel goed. maar na deel 3 te hebben gezien zijn die hele "killers" gewoon een grote leugen.

valt me tegen.

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

vliegtuig13 schreef:

Ik vond deze eigenlijk nogal tegenvallen als je naar de 1e 2 delen kijkt.

Saai en niet meer origineel. Jammer dat Randy weg is, want die maakte het nog een beetje grappig.

ja randy was leuk!..

Je kon Randy toch nog even op tv zien hoor.

avatar van ejbulthuis

avatar van wo2-Freak

wo2-Freak

kaydegreef schreef:

ondertussen is het al bekend gemaakt dat Scream 4 uitkomt

wanneer komt die uit ...?

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Productie begint dit jaar, dus wellicht ergens in 2009

avatar van martinovitch

martinovitch

Goede horrorfilm. beter als de tweede maar kan ook niet tippen aan de eerste.

ooh tof een scream 4 dat zou fijn zijn hopelijk worden deze films nog een beetje sadistischer.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

martinovitch schreef:

Nog een teken dat het tegenwoordig bij horror niet meer om spanning draait maar om sadisme. De ondergang van een mooi genre...:(

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Dit deel is een parodie op Scream, lijkt het wel.

avatar van niethie

niethie

Het eerste deel was al een parodie op de vele jaren 70 en 80 tienerslashers maar dit deel wist zelfs zichzelf te paroderen, het is dus eigenlijk een parodie op een parodie dit klinkt allemaal erg ingewikkeld maar dat valt best mee, ik kan er zelf de lol wel van inzien, ben niet voor niets een grote fan van veel van dit soort nietszeggende h filmpjes.

Ook deze afsluiter van de prima scream trilogy zat weer prima in elkaar, weer een leuke combinatie tussen spanning en humor en opnieuw leuk rollen van de cast.

Vind dit absoluut geen geweldige film maar ik heb me weer prima vermaakt en geef daarom opnieuw een 3,5 voor dit wat mijn betreft nogal onderschatte filmpje 3,5 sterren

Ps: De Scream trilogy een van mijn vele guilty pleaures op het gebied van horror...

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

Niets guilty pleasures, zijn gewoon goede films.

avatar van The Oceanic Six

Ook het 3e deel is best geinig. Nergens hoogstaand maar nog altijd wel vermakelijk.

avatar van film master

film master

einde was teleurstellend saai

avatar van Bla

Bla

BlueJudaskiss schreef:

Draait horror tegenwoordig sowieso niet meer om gore? Voor spanning moet je een thriller kijken.

avatar van killerfreak

killerfreak

kaydegreef schreef:

Productie begint dit jaar, dus wellicht ergens in 2009

ik zou er niet te veel van geloven; er doen al zoveel jaar geruchten dat er een 4de film al dan niet komt. Zolang ie niet op imdb komt (en ie staat ook in geen enkele andere betrouwbare bron) is er geen zekerheid dat er daadwerkelijk een vervolg komt.