• 9.373.024 stemmen

xXx (2002)

Actie / Misdaad | 124 minuten / 132 minuten (director's cut)

Genre: Actie / Misdaad

Speelduur: 124 minuten / 132 minuten (director's cut)

Geregisseerd door: Rob Cohen

Met onder meer: Vin Diesel, Asia Argento en Samuel L. Jackson

Gesproken taal: Tsjechisch, Engels, Duits, Spaans en Russisch

Releasedatum: 24 oktober 2002

Plot xXx

"A New Breed Of Secret Agent."

De charismatische Xander Cage, topper in 'extreme sports', wordt door een overheidsagent ingehuurd om een Russisch misdaadkartel te infiltreren. Het kartel wordt geleid door de mysterieuze Yorgi, die hem al snel op een serie avonturen stuurt.

Xander Cage

Agent Augustus Gibbons

Agent Toby Lee Shavers

Senator Dick Hotchkiss

BAH!

avatar van morpheus

morpheus

Men neme een plot wat echt 3x niks is, paar zeer goede stunts en actiescenes, goede soundtrack en je hebt een no-brainer maar op zijn tijd leuk actiefilmpje

*** sterren

NERD

Welke vooroordelen zie jij dan in mijn stukje? of ken je mij persoonlijk ofzo?

en over die "6 stukjes":

1 stukje waarin ik mijn mening geef.

1 stukje waarin ik iemands vraag beantwoordt (zonder opnieuw mijn mening te gven)

en 1 om mijn onbegrip over het relatief goede cijfer uit te spreken.

avatar van morpheus

morpheus

Edit:

Tja je moet deze film ook niet na road of perdition kijken voor de rest respecteer ik de mening van NERD ten volste. -->

ontopic: Ik heb me wel vermaakt, vind james bond toch leuker.

avatar van Macmanus

Macmanus

NERD

de rede waarom ik deze film wel heb gezien is dat ik na een andere film (Road To Perdition) naar binnen ben gelopen, ik heb er dus niet voor betaald. Anders was ik hem ook niet gaan kijken.

En tsja, ik geef over alle films die ik heb gezien hier mijn mening, of op zijn minst een stem.

Ik wil (als je dat echt wilt) ook wel nog een stukje schrijven waarin ik onderbouw waarom ik hem zo slecht vind.

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

volgens mij is iedereen vrij om zijn of haar mening te geven, en ook om een film die hij/zij bagger vindt af te kraken.

En mij lijkt deze film zo slecht dat ik er nog niet heen zou gaan als ik € 100 toe kreeg.

avatar van Macmanus

Macmanus

Nou dan zou ik het wel doen en als ik binnen ben weglopen

avatar van Hobbes

Hobbes

ben um nu aan 't kijken. ff pauze (eten)

en ik vermaak me best. en ik vind 't btw belachelijk dat iemand afgezeken wordt over z'n mening. 't is een discussie-board.

avatar van Goezzzz

Goezzzz

Een lekkere over de top film. Verstand op (bijna) nul en gaan. Stoere gozer die Vin Diesel. Ben benieuwd wanneer zijn eerste serieuze rol komt. Hopelijk niet al te snel. Bij zijn collegae Arnie Z. en Sylvester S is dat ook niet zo geweldig uitgepakt. Al moet ik zeggen dat Sylvester in “Cops” (mis hem op MM!) aardig goed uit de serieuze acteerverf komt. Of zou dat komen door zijn natuurlijke vetrolletjes?

avatar van Goezzzz

Goezzzz

"Cops" moest natuurlijk "Cop Land" zijn. En natuurlijk staat hij op MM......sorry Wordt tijd voor een tukkie. zzzzz

avatar van gandalf

gandalf

Ik heb van deze film meer genoten dan Die Another Day, ***1/2 ster...

NERD

Wooohooo!! Ik heb een medestander!

Vertel IepIep

avatar van Mattie

Mattie

Na het hoogtepunt van de film, het optreden van Rammstein, daalt de film af naar een bedenkelijk niveau. Met als absolute dieptepunten de acteerprestatie van Vin Diesel bij het psychologisch praatje van Jacson en de warmtezoeker die een brandende sigaret vindt. De film begaat blunder na blunder. Het doel van de film was dan ook de mensen te vermaken actiespektakel en dat is uiteindelijk toch gelukt. Ik had namelijk de tranen in de ogen staan van de lachwekkende actiescenes dat ik ook nog wel een fijne avond heb gehad. Vandaar toch maar een ster.

avatar van melanietje

melanietje

na het optreden van rammstein ja begon ik te vermoeden dat het weleens een wazige film zou worden en ja mijn vermoedens worden bevestigd. Als ik met verbazing kijk hoe vin diesel met een gewoon simpel motortje 50 meter over een paar afgebrande huizen vliegt dan gaat er bij mij iets dagen dat er bij deze film alleen gebruik wordt gemaakt van special affect. Een film moet ook een beetje spontaan zijn en echt. Ook het acteerwerk was niet echt denderend.. Vin Diesel wetende dat hij bijna de dood ziet, lacht nog even vriendelijk en maakt grapjes waarvan ik echt in een deuk lag.. dus niet... Maar goed toch nog een ster voor al die moeite met dat motoortje....

avatar van homerjay

homerjay

pijnlijk irritante film. Nog net niet zo slecht als Steal, maar het komt erg in de buurt. 1* omdat ze Samuel L. zover hebben gekregen om mee te werken.

avatar van herman78

herman78

gewoon een vette actiefilm waar de laatste james bond nog een puntje aan kan zuigen.

avatar van gotti

Qua actiescéne's heb je misschien wel gelijk alhoewel ik die scéne met de lawine er erg slecht uit vond zien , maar qua leukigheid en vooral orgineelheid is deze film echt oer- en oerslecht. Maar misschien is deze film expres zo 'slecht' gemaakt en was het dus bedoeld als een soort van parodie op films als James Bond.

Ik moet wel toegeven dat de James Bond films, sinds Goldeneye, niet meer zo leuk en vermakelijk zijn geweest. De laatste 3 of 4 (ik raak de tel onderhand kwijt ;D) Bond films hadden toch niet de humor van de oudere Bond films. De humor in die films zorgden er gewoon voor dat je een leuke film aan het kijken was, want die plotjes en verhaaltjes stelden niet altijd zo veel voor. (of ben ik nou gek )

avatar van www.goeie.tk

www.goeie.tk

Het verhaal was wel leuk (een beetje James Bond style) zoals jullie allemaal wel zullen weten! Alleen in het begin dat stukje met die 2e test: Dat is wel heel onwerkelijk hoor, dat ie er vandoor gaat met die crossmotor! Dat kan ik dan weer NIET waarderen

avatar van hans vd togt

hans vd togt

beetje heel erg voorspelbaar allemaal, hoop niet (ben bang van wel) dat van deze stoere james bond ook 20 vervolg films komen

avatar van gremlin gizmo

gremlin gizmo

3.5 ster voor de stunts

avatar van Mirandak

Mirandak

Deze film een hele tijd geleden in de bios gezien. Voor een keer vond ik hem wel leuk.

avatar van Linda

Linda

Ik heb me prima vermaakt!

Sommige stunts waren wel heel erg overdreven maar toch erg vermakelijk. De special effects zagen er ook erg goed uit.

En ik heb nog wel het meeste genoten van Diesel mhhhhhh wat is het toch een lekkere vent. 3 sterren

avatar van triad

triad

Toen ik die stunts van Diesel zag, dacht ik dat hij droomde of zo. De stunts waren zo overdreven en het verhaal was zo slecht, dat ik alleen nog vanwege de muziek in de bios ben blijven zitten.

avatar van corbijn

corbijn

wij gooien vuilnis in de ton. in amerika maken ze er films van. wat een bagger. deze film had ook nog een budget daar kun je afrika een jaar lang van eten voorzien.

avatar van gotti

triad schreef: dat ik alleen nog vanwege de muziek in de bios ben blijven zitten.
Dan had je na de intro ook wel weg kunnen gaan....RAMMSTEIN!!

avatar van unholylove

unholylove

Op zich vond ik het wel een lekkere film ... naja vin diesel is dan lekker

maarja fast and the furious is toch wel dertig keer beter als je het mij vraagt.

ze wouden dan wel een film maken die fast and the furious overtrof maar dat ik naar mijn mening niet gelukt hoewel ik ook triple x graag kijk....

vooral voor de stunts en de manier waarop ze zijn gefilmd.

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

Een vermakelijke film met mooie actie.

er zaten wel een aantal zucht momenten in.

en het einde was matig.

3 sterrren

avatar van BoordAppel

BoordAppel

+ Lekker over the top stuntwerk.

+ De goeie muziek.

- Loos verhaal.

- Geen leuke one liners.

avatar van Sjaak

Sjaak

Goede film met gratis concert van Rammstein.