• 9.378.126 stemmen

Avatar (2009)

Fantasy / Avontuur | 162 minuten / 171 minuten (special edition) / 178 minuten (extended cut)

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: James Cameron

Met onder meer: Sam Worthington, Sigourney Weaver en Zoe Saldana

IMDb beoordeling: 7,9 (1.481.971)

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 17 december 2009

Plot Avatar

"Enter the world of Pandora."

Dr. Grace Augustine

Colonel Miles Quaritch

Parker zichzelfridge

Norm Spellman

rep_robert schreef:

Overdrijven is ook een vak

En dat is nou een kutopmerking.

avatar van rep_robert

Waarom is dat een kutopmerking? Wat een negativisme, als ik die laatste zin in jou recensie lees zakt me de broek af en kan ik het gelijk niet meer serieus nemen.

Soms roep je het gewoon over jezelf af lijkt me.

• 1931 stemmen

Ligt inderdaad vaak aan de recensie. Heb er zelf ook bijna 500 en er is ook nooit een kut-opmerking naar mijn hoofd geworpen, ook al heb ik ook weinig met een aantal hoog genoteerde films (Into the Wild, Control, Grave of the Fireflies, Lost in Translation etc.)

_Se7en_ schreef:

En dat is nou een kutopmerking.

Het zijn slappe opmerkingen.

88Fabian schreef:

Het zijn slappe opmerkingen.

Heb je het over je eigen berichten..?

Wat een negativisme.

rep_robert schreef:

Waarom is dat een kutopmerking?

Dat is voor mij een kutopmerking omdat ik me erdoor geraakt voel. Dat is echt niet zo vreemd hoor. Maar in ieder geval wil ik bij deze de discussie beëindigen.

_Se7en_ schreef:

Overdrijf je alweer zo, moet je niet doen joh. Nergens voor nodig, het is gewoon overdreven om te denken dat Moviemeter vol boemannen zit die erop zitten te wachten om recensies af te kraken

We hoeven jou MO niet

avatar van Tha-Joker

Tha-Joker

Ja, en als je toch al niet tegen een beetje kritiek kan, kun je beter wegblijven. Niet dat ik dat wil hoor , hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

rep_robert schreef:

Je snapt het niet he. Ik zeg dat ik me geraakt voelde door die opmerking en vervolgens doe je het nog een keer.

En overigens denk ik ook niet dat MovieMeter vol boemannen zit. Het is me alleen wel duidelijk geworden dat je ieder woord nogal zorgvuldig af moet wegen voor je het plaatst.

avatar van Tha-Joker

Tha-Joker

Jeetje Se7en wat doe je dramatisch zeg, je voelt je geraakt...

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Ik kan me ook niet herinnren dat ik ooit echt kutopmerkingen heb gekregen na het schrijven van een recensie. Tuurlijk, kritiek is er altijd wel, maar dat vat ik nooit persoonlijk op. En mensen die het wel persoonlijk maken die kan ik onmogelijk serieus nemen, want schijnbaar zijn ze niet in staat hun film te verdedigen op grond van de film zelf; daar hebben ze irrelevante zaken voor nodig. Wat uiteraard alleen maar mijn eigen mening bevestigt, namelijk dat de film in kwestie kut is

_Se7en_ schreef:

Nee hoor, we zijn gewoon erg scherp en kritisch Je moet alleen geen onzin uitkramen.

AchmedATM schreef:

We hoeven jou MO niet

Mijn watte?

AchmedATM

Sommige mensen nemen het gewoon serieus, waarom moeten jullie door drammen.

Tha-Joker schreef:

Jeetje Se7en wat doe je dramatisch zeg, je voelt je geraakt...

Dat is niet dramatisch, dat is het woord dat je gebruikt als je een opmerking niet echt fijn vindt. Het is niet het woord dat je gebruikt als je diezelfde avond je lazarus zuipt en je polsen doorsnijdt.

avatar van chevy93

chevy93

Hier moet ik _Se7en_ wel in steunen. Om na een recensie te zeggen: 'Jammer dat ik dit dan weer moet lezen', is toch wel erg laag. Ikzelf zou me er niet teveel aantrekken, omdat het gewoon een degelijke recensie is.

Dat mensen daarna ook nog gaan zeggen 'ik heb nog nooit een kutreactie gehad en ik heb er al X geplaatst', is eigenlijk nog wel erger. Narcisme ten top.

(ik weet niet of ik dit uit de context heb begrepen)

Overigens zou ik niet gelijk gaan reageren met 'ik voel me geraakt'. Een beetje erg dramatisch. Wat is er mis met het simpele Waarom?

88Fabian

dit is de keiharde waarheid.

• 2041 berichten

Maar in ieder geval. Iedereen heeft z'n punt nu wel gemaakt.

Nogmaals, zullen we de discussie beëindigen?

@chevy

Nee hoor, het is gewoon raar om in een recensie te lezen dat iemand de film 2* geeft omdat ie anders gezeik krijgt en daar heeft ie geen zin in.

Vind ik best jammer om te lezen ja! Zet dan niets neer als je geen reacties wilt krijgen op je tekst.

En je begrijpt het ook verkeerd. Ik zeg alleen dat ik nooit negatieve reacties krijg om de andere te motiveren om juist door te gaan met stukjes schrijven, het valt allemaal reuze mee.

Narcisme ten top.

(ik weet niet of ik dit uit de context heb begrepen)

Dat heb je dan verkeerd begrepen, probeer er alleen maar mee te zeggen dat het best mee valt hier qua kut-opmerkingen krijgen (tenzij je het er zelf naar maakt natuurlijk).

avatar van chevy93

chevy93

88Fabian schreef:

dit is de keiharde waarheid.

Dat is je reinste onzin en wie dat niet doet, is gek. Als je je woorden zorgvuldig moet kiezen, is het uiteindelijk je eigen mening niet meer, maar jouw mening in een voor het grote publiek aanvaardbare vorm en dan hou je alleen jezelf voor de gek.

AchmedATM

@rep_robert: Als hij al geen gezeik wil voor 2* waarom denk je dan dat hij gezeik wil op zijn reactie van jou?

Mijn watte?

MO staat voor Modus operandi = Method of Operation

avatar van panjoe

panjoe

het is niet uit context,je hebt het goed begrepen.

Bepaalde mensen hier kunnen er blijkbaar niet tegen dat ze worden veroordeeld om hun ononderbouwde stukjes...

avatar van panjoe

panjoe

AchmedATM schreef:

MO staat voor Modus operandi = Method of Operation

Ik geef alleen maar een tip hoor Als je niet tegen kritiek kan moet je niet op een discussiesite zitten.

het is niet uit context,je hebt het goed begrepen.

En jij kan voor andere mensen bepalen wat ze bedoelen met hun stukje tekst? Vreemde vogel ben jij hoor.

chevy93 schreef:

]Dat stukje is verwijderd, dus dat heb ik nooit gelezen. Maar dan zou ik niet iets schrijven als 'weer jammer om dit te lezen', maar gewoon straight to the point gaan en duidelijk refereren naar het stukje wat dan jammer is om te lezen. De rest vond ik gewoon klare taal. Overigens is dit wel dé film bij uitstek om dit soort eeuwige discussies te voeren, heb ik gemerkt.

Ik zie inderdaad dat hij het heeft aangepast, ik zette het ook nog netjes neer trouwens in jouw quote

Ach ja, er was laatst bijna een dag niets gepost bij Avatar, dus we hebben wat goed te maken he

avatar van Insignificance

Insignificance

Dus Avatar gaat in essentie over blauwe en botte MM-users?