• 9.378.272 stemmen

Met onder meer: Dennis Quaid, Bess Armstrong en Lea Thompson

Releasedatum: 15 december 1983

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Jaws 3-D

"A deadly new attraction."

Vanuit tunnels van doorzichtige kunststof kunnen toeristen in het zeedierenpark 'Seaworld' in Florida het leven van vissen, waaronder een pas gevangen genomen jonge haai, in hun natuurlijke omgeving observeren. Niemand heeft echter gerekend op een grote witte haai die, op zoek naar haar jong, de toeristen de schrik op het lijf jaagt door onophoudelijke aanvallen op de onderwatertunnels en de zich in - en op het water bevindende toeristen.

avatar van FatMike

FatMike

• 1976 stemmen

Fijn slecht, maar meer ook niet.

Fout naar fout naar fout, lachen dus!

De haai gromt ook nog eens: briljant!

Als ik 'm voor 2 euro tegenkom in een uitverkoopbak, pak ik

'm mee!

3 Sterren voor leuk vermaak, voor herhaling vatbaar.

avatar van mrkos

mrkos

1.5

voor het geld wat ze erin hebben gestoken!;)

avatar van gebruiker_56935

gebruiker_56935

FatMike schreef:

Fijn slecht, maar meer ook niet.

Fout naar fout naar fout, lachen dus!

De haai gromt ook nog eens: briljant!

Als ik 'm voor 2 euro tegenkom in een uitverkoopbak, pak ik

'm mee!

3 Sterren voor leuk vermaak, voor herhaling vatbaar.

Haha zo kun je het idd ook bekijken. Ik heb ook gelachen bij de film!

avatar van umbro01

umbro01

Een zeer matige film, je zag gewoon dat alles nep was. verhaal was ook slecht.

1,0

umbro01 schreef:

Een zeer matige film, je zag gewoon dat alles nep was. verhaal was ook slecht.

1,0

Verhaal was tope gestoken door mijn broer van 11 jaar (dat denk je toch op bepaalde momenten)

avatar van thundermarc

thundermarc

ik vond deze film nog niet zo slecht een keer wat anders dan altijd in dat stadje uit deel 1 en 2 best geode film

avatar van Jan Vanhulle

Jan Vanhulle

slechter dan de twee eerste, beter of de 4e

mijn mening altans...

Jan Vanhulle schreef:

slechter dan de twee eerste, beter of de 4e

mijn mening altans...

Nauw, ik vindt deze veel slechter dan 4. 4 heb ik zelf nog een 1,5 gegeven dacht ik. (Omdat het een aardig verhaal kon geweest zijn).

avatar van finalman

finalman

wat een nep-film zeg

avatar van Zinema

Destijds in de bios met 3D bril gezien wat een prettige ervaring was. Zonder 3D bril ziet men echter het werkelijke verhaal dat, helaas, zeer gemiddeld is. Teleurstellend derde deel.

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Een overbodig vervolg op deel 2. Jammer

avatar van riefenstahl

riefenstahl

Destijds in de bios was alleen al het gezicht van de volle zaal met die maffe brilletjes op [die kreeg je uitgereikt en waren van karton] om te gillen.

3D effecten waren wel gaaf omdat jaws dan echt recht op je afkomt.

Achteraf wel barstende koppijn trouwens door dat 3D gedoe.

Zónder 3d herzien en toen viel 'ie zwaar tegen eigenlijk.

avatar van Lui

Is ie op dvd ook 3-d?

Helaas niet

avatar van namingway24

namingway24

Door de dramatische special effects is dit bijna een "zo slecht dat hij weer goed wordt"-film. Bijna zeg ik, want het verhaal heeft weinig om het lijf. En de eerste 2 delen hadden Roy Scheider.

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Nee, dit was m niet.

Met 3D effecten zal er nog wel wat te beleven zijn maar zonder is het echt een lange zit. Totaal geen spanning en te weinig actie om het slechte verhaal nog wat leven in te blazen. De brakke special effects (die haai ) en de vervelende personages zorgen ervoor dat ik hier weinig mee kan.

0.5* en hou mn hart vast voor de afsluiter van de reeks.

B_B schreef:

0.5* en hou mn hart vast voor de afsluiter van de reeks.

Dies wel beter dan dit wansmakelijk product.

Zit er meer dieptegang in vind ik, en met het idee was wel wat beters te doen.

Zeker zien.

avatar van Phantasm

Phantasm

Overbodige film, slaat nergens op.

avatar van Warren Stantin

Warren Stantin

Wat een puinzooi, deze film. Doordat het zo slecht is, wordt ie bijna leuk. In ieder geval een klassieker onder de baggerfilms.

avatar van finalman

finalman

in dit verhaal, zijn dit eigenlijk de zonen van Martin Brody of is dit toevallig dat dezelfde namen zijn?

finalman schreef:

Zijn de zonen van Martin Brody.

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Tsja, dit stemde me droevig en ik had niet eens zo'n stoer 3-D-brilletje. In de eerste helft worden een paar karakters op het scherm gekwakt, die meer geïnteresseerd in elkaar zijn in plaats van de kijker te vermaken. Ohja, het speelt zich af in een of ander stom Seaworld-attractiepark met dolfijnen en dat soort shit en ons aller bekende haai zaait daar dood en verderf. Toppunt is dat een van die truttige dolfijnentrainsters zich meer zorgen maakt om de dolfijnen dan om mensenlevens . Rampzalig genoeg komt die lelijke haai nog veel te vaak in beeld, weg spanning! Hier past maar één cijfer voor: een 3 (1,5* dus omgerekend)

avatar van charmed one

charmed one

ik vind hem leuk, spannend. Het ziet er wel nep uit. Als het goed is word hij opnieuw uit gebracht, dan zal het wel beter er uit zien. Dus als hij er dan is, dan wil ik hem wel hebben want ik vind de jaws reeks leuk.

avatar van deckard1001

deckard1001

Ik vond hem op zich nog zo slecht niet, Heb nu op internet de 3-D versie kunnen vinden http://www.underground3dmovies.com

avatar van Syrake

Syrake

De eerste en de tweede zijn stukken beter

hier zie je echt wel stukken da gemaakt zijn en das bij 1 en 2 veel minder.... had er meer van verwacht

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Het viel nog wel mee alleen er zat niet veel spanning in. Als je het vergelijkt met JAWS I en II. Dennis Quaid en Louis Gossett Jr maakten er wel iets leuks van. Het is geen marteling om naar te kijken en altijd veel beter dan 4 The Revenge.

avatar van gi30171

gi30171

Zie opmerking op Jwas 2. Leuk om te zien

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Ik vond het best wel een leuk deel, niet? Ik snap de flop-100 notering niet echt. Het is toch allemaal origineel in zo een waterpretpark of moet het weer eens aan een kuststadje gebeuren?

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Friday the 13 th schreef:

Ik snap de flop-100 notering niet echt.

Nee snap ik ook niet echt. Deel 4 The Revenge snap ik dan nog wel.

avatar van mikey

mikey

Herzien: veel gedoe voor de camera! dat komt natuurlijk omdat de makers het 3d effect zo optimaal mogelijk willen benutten. Maar op de tv en zonder bril zit je dat constant te kijken haaienbekken, pingpong balletjes, ijsblokjes, taarten, water druppels, duikboten, obers en noem maar op, die regelrecht op de camera afkomen. En dat geeft zo''n druk beeld zonder juiste effect. Soms best hilarisch hoor.