• 9.378.090 stemmen

Met onder meer: Alex D. Linz, Olek Krupa en Rya Kihlstedt

Gesproken taal: Pools en Engels

Releasedatum: 18 december 1997

Plot Home Alone 3

"Ready for more. Much more."

Het lot van de hele wereld hangt aan een zijden draadje, wanneer zware criminelen hun ware tegenstander ontmoeten: en hij is pas acht jaar oud! Een internationale bende heeft een uiterst geheime computer chip gestolen en verborgen in een speelgoed auto. Door een vergissing op het vliegveld belandt het autootje in handen van Alex Pruitt (Alex D. Linz), die alleen thuis zit vanwege waterpokken. Wanneer de bendeleden het huis van Alex proberen binnen te dringen met high-tech snufjes, stuiten ze op heftig verzet van onze slimme held, die tal van valstrikken en booby traps heeft verzonnen om de bende op te rollen.

avatar van theike

theike

ik durf het bijna niet te zeggen maar ik vond deze toch echt goed

avatar van supermovieman

supermovieman

Toch wel erg leuk! Wat ik vooral leuk vindt is dat het allemaal zo serieus begint, en dat je absoluut niet het gevoel hebt dat je naar een komedie of kinder film aan het kijken bent!

avatar van johnmestrom

johnmestrom

Het enige leuk moment van deze film is dat dat jongentje schreeuwt terwijl dat zijn vader aan het bellen is. En dat hij dan aan de telefoon zegt dat Alex(geloof ik) de wc-bril weer op z'n ding heeft laten valen voor de rest een zeer matig film.

avatar van RuStY NaiL

RuStY NaiL

snel uit mijn geheugen wissen.

wat mij betreft hoort deze niet bij de reeks.

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

Nee he, vind ik ook.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Vind dit nou niet echt een film voor in de 'flop 100'

Je moet deze film niet echt gaan vergelijken met Home Alone 1 en 2!

Dan haalt het inderdaad absoluut niet.

Dit is gewoon een leuke familie/winter film. Niet meer, niet minder!

avatar van jordandejong

jordandejong

SnakeDoc schreef:

Vind dit nou niet echt een film voor in de 'flop 100'

Je moet deze film niet echt gaan vergelijken met Home Alone 1 en 2!

Dan haalt het inderdaad absoluut niet.

Dit is gewoon een leuke familie/winter film. Niet meer, niet minder!

Vind ik ook hij is toch echt wel een tikkeltje ondergewaardeerd.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

jordandejong schreef:

Vind ik ook hij is toch echt wel een tikkeltje ondergewaardeerd.

Bedoel je niet over gewaardeerd?

avatar van rep_robert

Slecht vervolg op deel 2.

Vanaf het begin is alles eigenlijk kinderachtig aan deze flick. Zit weinig tot geen humor in en de vallen die dat jochie zet zijn eigenlijk veel te intelligent voor hem en lang niet zo leuk als uit de 1e twee delen.

Daniel D. Linz is als opzich nog niet eens zo slecht als acteurtje, het ligt meer aan het domme niveau van de film.

Daarbij komt het kinderachtige ook de hele tijd weer terug naar voren, zoals die perfect Engels sprekende papegaai en die blijkbaar afgerichte muis die door het het hele huis heen kan rennen op commando. Die moeke verdwijnt ook de hele tijd zonder echte motieven, behalve de 1e twee keer.

De boeven zijn ook niet al te best in vorm, halen het lang niet bij de 1e Joe Pesci en Daniel Stern.

Dat misplaatste blije gedoe aan het einde slaat ook nergens op, die moeke is maar 2 uurtjes weggeweest of zo, werkt lang niet zo effectief als in de 1e twee delen.

Enige wat ik wel leuk vond was het feit dat ik Scarlett Johansson herkende, wat is zij nog jong in deze film zeg

Voor de rest is dit 1 dikke pauperzooi, al lijkt deel 4 me nog slechter, want die kop op de voorkant van dat jochie staat me echt helemaal niet aan...

avatar van Ozymandias88

Ozymandias88

kan niet al te veel zeggen: te bagger, na 2 films is het type verhaal uitgemolken.

avatar van Skylar_Malfoy

Skylar_Malfoy

Deze film is te verschrikkelijk, bijna geen Home Alone te noemen en totaal niet wat ik er van verwachtte.

Het verhaaltje is al belachelijk, en het word gewoon steeds erger.

*1,5

avatar van tommykonijn

tommykonijn

lars-pixar schreef:

waar is Macaulay Culkin gebleven

waarom???

Ik denk dat Macaulay wat te groot was geworden om nog schreeuwend door een huis te rennen .

avatar van DieHard4

DieHard4

Geef deze film een andere naam, iets andere opzet en hij zal heel leuk kunnen zijn.

Bij deze film zijn de verwachtingen anders omdat er nr 3 achter staat. Hij viel mij hierdoor heel erg tegen.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Ha ha ha

avatar van Norma

Norma

Aanvankelijk vond ik dit nog niet zo'n flop; goed, het jongetje is minder leuk en de aankleding beduidend minder sfeervol, maar het leek er op toch nog wel een redelijk filmpje te worden.

Helaas worden er aan de grappen en grollen van de eerste twee delen niets meer toegevoegd; het is voortborduren op wat we al eerder zagen. De boeven zijn ook beduidend minder dan in de eerste twee films, eigenlijk ontbreekt op alle fronten de leuke sfeer van deel 1 en twee volkomen. Op zichzelf staand zou ik deze film als zeer matig beoordelen, maar in de wetenschap dat het niets meer is dan een mislukte herhalingsoefening kom ik toch uit op slecht; een 1,5*.

avatar van LynnD

LynnD

Ik vind het nog best een leuke film.

Het mist zeker de sfeer van de eerste 2 home alone-films,

maar ik weet niet of het ook de bedoeling was om die sfeer na te bootsen?

Deel 4 vind ik wel slecht.

avatar van hardhiller1992

hardhiller1992

Irritant kind zeg!

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Ik snap niet waarom deze film in de flop top 100 zit maarja. Ik vond het weer een vermakelijke film (daarom is de film gemaakt). Hij mist wel de sfeer, maar dat maakt mij niet zoveel uit.

avatar van rep_robert

En Commando wel afkraken omdat het je niet bevalt, terwijl die film ook daarvoor is gemaakt. Uhuh.

Dit is gewoon 1 grote en kinderachtige pauperfilm. Lees mijn reactie hierboven maar(23 dec.) wat ik er allemaal zo bout aan vind.

avatar van Neilneus

Neilneus

slecht vervolg

avatar van skipy05

skipy05

een flop film vond ik het nu niet. Het is wel geen goed vervolg. De eerste is nog altijd de beste. Ik vond dat er wel soms toffe fingen gedaan werden. Goed uitgedacht.

avatar van JanDahler

JanDahler

extreem slecht! héél flauw!

avatar van clockwork72

clockwork72

Vroegaahh heb ik deze vilm ook wel 20x gesien maar erug goet vindt ik hem tegewooordig nie meer.

avatar van van duijn

van duijn

Bah wat een vreselijk slechte home alone film. Terechte flop.

avatar van Revolution64

Revolution64

wat een overdreven reacties hier. Het is zeker geen goede film, maar gewoon een oppervlakkige familiefilm. Niets meer, maar ook niets minder

avatar van frekio

frekio

van duijn schreef:

Bah wat een vreselijk slechte home alone film. Terechte flop.

Voor een Home alone film maakt het zijn naam niet waard,

maar het is tog best een leuke film om met kerst te kijken?

avatar van chevy93

chevy93

Volgens mij ben ik de enige die deze film gewoon vermakelijk vond.

avatar van Phantasm

Phantasm

chevy93 schreef:

Volgens mij ben ik de enige die deze film gewoon vermakelijk vond.

Nee hoor, ik vond hem ook vermakelijk.

avatar van Lars Film

Lars Film

Het is effen anders om home Alone zo te zien misschien hadden ze inderdaad een andere titel moeten geven maar dan krijg je weer het feit van ‘ze hebben het verhaal na ge aapt van Home Alone’ nee dat is toch beter zo.

Goed verhaal zo gelukkig anders dan het eerste en tweede deel.Het acteer werk is wat slapjes, en sommige scènes ook erg slecht (geacteerd) De humor die je had in 1 & 2 heb je nu niet egt meer omdat de grappen (& val kuilen) een beetje gewoon geworden zijn zoals je ze in 1 en 2 had waren ze leuker en origineel. 3,0*

avatar van getloww

getloww

Phantasm schreef:

Nee hoor, ik vond hem ook vermakelijk.

Ik ook 3,5*