• 9.374.811 stemmen

Geregisseerd door: Rob Schmidt

Met onder meer: Eliza Dushku, Desmond Harrington en Emmanuelle Chriqui

Releasedatum: 14 augustus 2003

Plot Wrong Turn

"It's the last one you'll ever take."

Onderweg naar een sollicitatiegesprek krijgt Chris Flynn in de bossen van West-Virginia een botsing met de auto van een paar tieners. Als ze dan besluiten op zoek te gaan naar hulp, komen ze plotseling tot de ontdekking dat ze achtervolgd worden door een paar gruwelijk mismaakte kannibalen ...

avatar van kneuckeretto

kneuckeretto

nou ik heb nog eens goedgekeken en zonder aftiteling duurt hij 74 minuten en met aftiteling 80 minuten en zoveel seconden.

Nou ja ach... lekker belangrijk eigenlijk.

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

ja ok, maar ik heb het stukje tussen de aftiteling nog meegerekent

avatar van laz_girl61

laz_girl61

het was een saaie en een domme film, het duurde heel kort

avatar van eeflien

eeflien

En daarom geef je hem de hoogste score?

avatar van Edie

Edie

Redelijke film, weer een v/d vele canibalen films.. Slecht. Dacht je echt dat mensen zo jaren kunnen wonen zonder ontdekt te worden? Politie doet er niets aan, geen familie die hun probeert op te zoeken.. Geloofwaardig alvast niet.

Oke, dan proberen als je je verstand op 0 zet: Leuke film, gewoon redelijk spannend (vooral het begin wat meteen een leuke vaart in de film zet..) totdat we bij het einde naderen (de vuurtoren, in de bomen zwaaien als een Tarzan) helaas..

Make-up was goed, acteerwerk redelijk, verhaal gewoon een iets ander 'tintje' aan gegeven, maar in orde. Verwacht geen nieuwe film, maar een vermakelijke film..

Redelijk geslaagde film.

Dion-Fey

Ik heb deze film nog niet gezien, maar als ik het zo lees...Is dit niet gewoon een "Texas Chainsaw Massacre" Wannabe!?!?!?!?!?!

saske

Persoonlijk vind ik wrong turn beter dan de texas chainsaw massacre.

avatar van Esteban

Esteban

Okay, for once and for all ... 'Wrong Turn' heeft onweerlegbaar vele gelijkenissen met 'Texas Chainsaw Massacre'. Yeah, it's true... but then again, van elke 'klassieker' onder de horrorfilms bestaan er tientallen look-a-likes. Moeten we ze nu écht elke keer opnieuw een 'wannabe' gaan noemen van een betere film?

avatar van as

as

saske schreef:

Persoonlijk vind ik wrong turn beter dan de texas chainsaw massacre.

saske

Ja dat is mijn mening hé.

Wrong turn vind ik spannender en leuker dan tcm.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Bedoel je de remake, het origineel of beide, saske?

de remake van tcm.

Dion-Fey

ik heb deze nog niet gezien, maar is ie de moeite waard in vergelijking met TCM?

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Persoonlijk vind ik TCM wel beter, maar van de vele TCM rip-offs die er bestaan, is dit toch zeker één van de betere.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Inderdaad een erg geslaagde TCM-kloon, en als je er van houdt best de moeite waard.

Dion-Fey

okay, bedankt voor de reactie

avatar van Lenn

Lenn

spannende film

de inhoud is wel zoals bij vele horrorprenten weinig origineel.

toch houdt hij je een de hele tijd vast en laat je pas op het eindeweer los.

3.6

avatar van ItaliaLatinaMche

ItaliaLatinaMche

Vond het wel een goeie film was erg vermakend.
Alleen jammer dat Jeremy al zo snel dood ging ik houd erg van zijn acteerwerk!! Vind het al leuk om een film te huren met hem erin. 3,5 Ster voor de film plus een extra ster voor Jeremy!!

avatar van maontje

maontje

Moet zeggen dat ik het toch een geweldige film vond. Leuke schrik effecten erin.

avatar van mary

mary

Ik heb hem nog maar net gezien, inderdaad het zelfde verhaal als tcm, maar des al niet te min een leuke film.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Leuke film,met zeker wel goede schrikmomenten en af en toe best wat gore! Toch wel de moeite waard.

avatar van WB

WB

TheRisingSun schreef:

Helemaal mee eens! Vond em (net als de mensen hierboven) wel een beetje op Texas Chainsaw Messacre lijken, alleen vond ik deze iets minder.

3 sterren.

avatar van bisse

bisse

Leuke film die de spanning wel goed weet vast te houden ondanks het uitgemolken concept.

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Makkelijk verhaal, uiterst vermakelijke en spannende uitwerking!!

egt un vette film!!! zat te shaku op de bank!! maaarl.... i love hin!!

avatar van Saving Pvt. Pyle

Saving Pvt. Pyle

Wat een baggerfilm, zeg. Op de hoes stond dat de film 90 minuten duurde. Duurde maar 75 minuten.

Allerlei clichés komen weer voorbij.

Dan was deze beter.....

Waardeloos. 0,5 ster.

avatar van djelle

djelle

Een prachtig geslaagde TCM-geïnspireerd werkje! Heel goed meegeleefd, angstig gevoel, gore... Een must voor horrorliefhebbers! 4

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

IK vind deze film totaal niks waard.

Er gebeurd zeer weinig in en de scenes waar er in iets gebeurd waren echt saai.En mijn vriendin vond het ook dus ik was niet alleen die moment.IK vind dus de film niks waar,ik weet niet of ik alleen ben maar ik zal hem nooit meer huren

avatar van Teskuh17

Teskuh17

Hoe saai! Ik hou zeer van Jeremy's acteren, maar de film is gewoon een dikke flop, naar mijn mening! Een paar monsters die daar rondrennen en die je niet kunt doden.. nee, sorry.. geen goed woordje voor deze film.. naast natuurlijk dat Jeremy leuk blijft tog maar sterretje voor hem dan ook

avatar van sebas83

sebas83

vond hem niet slecht, totdat ze in die boom zaten

sisto was zoals altijd weer geweldig, let op mijn woorden dit wordt de nieuwe depp