Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Rob Schmidt
Met onder meer: Eliza Dushku, Desmond Harrington en Emmanuelle Chriqui
Releasedatum: 14 augustus 2003
Plot Wrong Turn
"It's the last one you'll ever take."
Onderweg naar een sollicitatiegesprek krijgt Chris Flynn in de bossen van West-Virginia een botsing met de auto van een paar tieners. Als ze dan besluiten op zoek te gaan naar hulp, komen ze plotseling tot de ontdekking dat ze achtervolgd worden door een paar gruwelijk mismaakte kannibalen ...
Jessie Burlingame
Old Man
Trooper
Evan
JohnDoe
Was een aardige film. Zaten alleen een paar momenten in dat je denkt...yeah right maar goed, dat is standaard in een horrorfilm. Vond hem wel een beetje kort
bijvoorbeeld als ze wegsluipen uit het huis waar de kannibalen liggen te slapen, dan zou ik zeggen pak een mes en snij hun keel door, maar goed, dan zou de film wel erg snel afgelopen zijn
De Knip
Wel weer een aardige horror-movie met leuke dames en 1 stoere kerel erin erin. Paar leuke schrikmomenten en toch wel de hele film een aardige spanning, wat bijvoorbeeld Dreamcatcher wel miste.
***
Hemdale
Lekker filmpje, aardig wat coole gore scenes, wat je niet vaak meer ziet in de horror films van tegenwoordig. De film is voor mij wel 4 sterren waard.
Hemdale
Chrizzlle
Beetje plat verhaal, wat erg jammer is. De 'lugubere' scènes maken de film wat aantrekkelijker...
koentje03
Ik vondt het een enge film, alleen veel stukken waren echt TE toepasselijk. Het verhaal was ook een beetje simpeltjes...
Maarja, ze hebben het goed eng gemaakt dus toch nog 3* van mij.
Agony
- 1985 berichten
Standaard verhaaltje, maar wel vermakelijk met een paar zeer doeltreffende schrikmomenten (leuk om in de bios te zien hoe mensen bijna uit hun stoel springen
). 3 sterren.
Safri
Zeker de moeite waard, maar vaak net iets teveel clichematig neergezet. Voor een Texas chainsaw massacre rip-off echter niet slecht en behoorlijk gedurfd. Toch vond ik House of 1000 corpses van regisseur Rob Zombie (of all people) beter. Dat is horror zoals het bedoeld is.
Agony
- 1985 berichten
van regisseur Rob Zombie (of all people)
streeter
Had leuk kunnen zijn, maar er waren maar drie of vier inbreds, en ze hadden allemaal hun armen en benen nog. Er was een keer een aflevering van de X-Files en ik denk dat deze film erdoor geinspireerd was (ook Deliverance). Maar wat deze film miste is vooral de sympathie voor de inbreds. Daarom werkt Texas Chainsaw Massacre zo goed, en is deze maar * uit ***** waard.
dartviper
Deze film is wel geinig voor 1 x maar hij is niet eng. De regiseur probeert hem heel spannend te maken en dat lukt hem niet echt. En oh wat jammer van het einde. Ik hoop dat er nooit een deeel 2 van komt. ik geef hem 2 * van de 5 alleen door het goede spelen van Jeremy Sisto.
natje
ik persoonlijk vind dit een hele verfrissende film. Ik werd de laatste tijd al een beetje gestoord van al die blije en gelukkige tienerhorror zoals Scream en Valentine enzo... Wrong turn is tenminste weer eens ouderwetsch ranzig en simpel. Mij kun je wel blij maken met dit soort films...
zeus
Het is al weer een tijdje geleden dat ik deze gezien heb, maar wat ik me ervan kan herinneren is dat ik hem best wel leuk vond. Dat vonden sommige niet want die liepen toen de zaal uit.
Moya
Ik heb hem in de Biosscoop gezien ,zonde van het geld.
Ik word moe van de zoveelste wij zijn tieners die een voor een doodworden gemaakt door eng uitziende mismaakte moordenaar
en altijd weer die domme ik val tijdens het rennen en ga zo dood en het ik durf niet van de ene tak naar de andere te springen en ga zo dood.
1.5* voor de moeite
morpheus
De film begint al erg goedkoop met een scene regelrecht uit een slechte B, tienerfilm. Het wordt daarna nog wel iets beter, maar over het algemeen geeft het weinig hoopvolle begin de toon aan voor de rest van de film. Hooguit licht spannend in bepaalde scenes, maar werkelijk alles wat we te zien krijgen is al zo vaak de revu gepasseerd. Dat de film slechts een ampere 1 uur en 20 minuten duurt is dan ook maar beter.
Ik zou de film niet echt het predikaat 'slecht' willen geven maar verder dan heel magertjes komt wrong turn niet
*1/2
moviefreak#1
Heel redelijk horrorfilmpje. Een beetje Texas Chainsaw Massacre meets Predator , en het werkt best wel. Verder gewoon standaard flinterdun verhaaltje met matige acteerprestaties maar dat is te verwachten bij zo'n film. Een voldoende 3***
sjob
ik hou van horror niet omdat t eng is maar omdat ik t leuk vind en dit vind ik nou leuk.
het gaat helemaal nergens over en van mij hadden er wel meer dooie mogen vallen maar ik heb me prima vermaakt bij deze film.
Banjo
- 2033 berichten
Toen ik deze film huurde dacht ik gelijk te maken te hebben met een soort final destination. Of een andere snelle hippe film. (met bloed mooie vrouwen
en ik zat er niet ver naast.
Het acteren vond ik redelijk.
Het verhaal was ook niet om naar huis te bellen. Wat me wel op viel was dat de actie hard was. En dat vind ik een plus punt.
Maar als ik alles bij elkaar tel kom ik uit op
2 1/2 ster
darkcity
Ik vond dees minder dan the Texas Chainsaw Massacre, die er soms wordt mee vergeleken.
Hij is minder spannend en duurd ook veels te kort.
De film heeft wel veel goede horrormomenten.
De film is zo cliche als maar kan en de film moet je denk ik in de bios kijken om echt van de film optimaal te kunnen genieten.
Jammer van het einde idd, maar goed, was wel te verwachten.
Toch was de film gewoon superspannend en cool en die kannibalen zijn echt eng en Eliza Dushku mag er ook zijn.
Chainsaw
Amusante horrorfilm. Niets nieuws onder de zon uiteraard, want de film is voornamelijk een aaneenschakeling van elementen die we allang kennen. Toch is deze TCM (om maar een voorbeeld te noemen) kloon vakkundig gemaakt en bevat een paar alleraardigste scènes. Prima gore, sterke make-up effecten en het kijkt allemaal lekker weg. Zo blijkt maar weer dat je werk echt niet compleet origineel moet zijn om toch verfrissend over te komen.
3,5 sterren.
Grsbk
beter als ik had verwacht. Die x-files aflevering waar streeter het over heeft was overigens briljant...
SSeagal
Aardig horrorfilmpje die helaas maar bij vlagen eng is. Wel lekkere gore-momenten, ik heb me prima vermaakt. **1/2
saske
ik vond het 1 van de beste films die ik dit jaar gezien heb
ThaMovieVoter
Enige minpunten zijn dat de film maar een uur duurt (alsof ze niet meer wisten wat ze moesten bedenken)
De laatste 10 minuten zijn ook gaar....wanneer zijn die creeps nou echt een keer dood in een horrorfilm, elke keer diezelfde shit dat ze in leven blijven hoe erg ze ook dood lijken te gaan.....check bijv. die Micheal Myers in Halloween....
Toch vindt ik het wel een redelijk goede horroffilm, het geeft me al de rillingen dat die soort figuren in de bossen daar zouden leven....echt vet verzonnen!
Ook worden die studenten bruut afgemaakt....zo hoort het immers in een goede horror
84 minuten....
Of had jij een dvd-rip van een uur.... ?
ThaMovieVoter
Ik had de dvd gehuurt bij de videotheek en ik weet in ieder geval dat de film korter was dan 84 minuten...
sash!
he heb je iets tegen michael meyers toch vind halloween en michael meyers toch veel beter dan wrong turn ze

Wrong Turn

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009

Wrong Turn 2: Dead End
2007

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

The Descent
Horror, 2005

Hong Hai Hang Dong
Actie / Drama, 2018
life and deathverlies van geliefdebergjob interviewwoudhorrorwest virginiaslasherhillbillygeweldkannibaalcar wreck survival horrorvoyeurinbreedslasher flickroad