• 9.373.254 stemmen

Geregisseerd door: Rob Schmidt

Met onder meer: Eliza Dushku, Desmond Harrington en Emmanuelle Chriqui

Releasedatum: 14 augustus 2003

Plot Wrong Turn

"It's the last one you'll ever take."

Onderweg naar een sollicitatiegesprek krijgt Chris Flynn in de bossen van West-Virginia een botsing met de auto van een paar tieners. Als ze dan besluiten op zoek te gaan naar hulp, komen ze plotseling tot de ontdekking dat ze achtervolgd worden door een paar gruwelijk mismaakte kannibalen ...

avatar van petterik

petterik

Lijkt me een gave film, trailer is te zien op : http://www.apple.com/trailers/fox/wrong_turn/trailer/

Ziet er "thrilling" uit !

avatar van lemke

lemke

jazeker petterik. De trailer maakt me hongerig (figuurlijk dan he). Het lijkt me echt een kewle fillem

avatar van natje

natje

tja, deze moet ik inderdaad ook zien! Gelukkig komt hij op 23 juli al uit in Belgie, hoef ik ook niet tot oktober te wachten....

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Lekkere b-horrorfilm, met opvallend weinig dialogen, die het vooral moet hebben van de Texas Chainsaw-achtige sfeer, de super-makeup van Stan Winston en liters gore. Niet voor gevoelige zieltjes, maar wel erg vermakelijk !

3.5

avatar van Kleintje

Kleintje

Niet voor gevoelige zieltjes, idd! Wat mij betreft hadden ze sommige misselijkmakende geluiden(hak hak)wel mogen weglaten. Af en toe ook goeie schrikmomenten, maar een zeer mager verhaal.

avatar van De Knip

De Knip

Verneem zojuist dat deze film in veel sneak-previews schijnt te zijn.

avatar van EmDee

EmDee

Dan ben ik blij dat ik die dit keer heb overgeslagen.

avatar van tomaz

tomaz

Lekker spannende horror, weliswaar in de traditie van Texas Chainsaw Massacre en Bloody Murder, maar toch aan te raden. Spannend, bloederig, goor... niks wordt uit de weg gegaan. T.o.v. de "killers" in deze film, is Hannibal een mietje. Sommige scenes doen je even wegkijken, gelukkig is er (aan het begin van de film dan toch) genoeg vrouwelijk schoon om wél te blijven aanschouwen

avatar van stinissen

Eerste half uur zeer goed en lekker spannend. Het midden stuk van de film was ook nog vrij aardig maar dan het einde... wat voor mijn 1 ster aftrek krijgt. een kleine 7 dus 3.5 *

avatar van Peter

Peter

Net in de Enschedese Cinestarsneak gezien. Spanning met een grote letter S. Met bezweet overhemd de bios uitgegaan.

Bij deze film vergeleken is Jeppers Creeprs (ook erg goed) een Disney filmpje... Aanrader voor de liefhebber.

Een achtbaan aan spanning. Groot pluspunt is de snelheid.

Sommige hakscenes zijn overigens ruim over het randje van de goede smaak. Daarom een halve punt minder. 4,5 sterren in zijn genre.

avatar van Pugsley

Pugsley

OMG! Ik ga deze film ook nog eens zien vanavond. Damn, over iets meer dan een uur kan ik er al van gaan genieten!

MaTtIeBoY

Waar kan je zien in welke bios hij bij je in de buurt uitkomt????

avatar van EmDee

EmDee

MaTtIeBoY schreef:

Waar kan je zien in welke bios hij bij je in de buurt uitkomt????

BelBios!

Kies eerst de film en daarna kun je zien waar ie draait.

Ik denk dat in jouw geval Den Haag het dichtste bij is.

MaTtIeBoY

ok bedankt.Want bij ons in zoetermeer draait ie in ieder geval niet. www.moviepalace.nl is dat!!!

avatar van GerwinF

GerwinF

Gisteren gezien, wel aardige b-horror inderdaad. Niets meer, niet minder. 3.5 sterren.

avatar van kamps

kamps

Eliza Dushku is HOT!!!!!!!!!!!

Zij maakt de film zeker t kijken waard

avatar van The_T

The_T

niet chatten pls

TY

avatar van jedymaster

jedymaster

een soort van remake van TCM terwijl die remake van TCM nog moet komen, de film had op bepaalde momenten van de lekkere gore scenes al met al niet slecht.

avatar van Webby

Webby

Ben ik dan de enige die er niet echt veel aan vond? Heb weliswaar 3* aan dit aardige filmpje gegeven, maar qua verhaal stelt deze film toch geen drol voor.

Er wordt niet eens een motief of iets dergelijk gegeven waarom die kannibalen moorden of wat hun achtergrond is. kannibalen komen toch niet zomaar in een oerwoud terecht. Of wordt dit in deel twee duidelijk? Ik wordt van die gedachte nu al goed ziek...

Het was gewoon een beetje doelloos moorden, meer niet. Dus vind ik het gewoon in het rijtje van Scream, Urban Legend en I Still Know... enz. passen. Allemaal erg zwak en een flinter dun verhaaltje. Deze film had niet eens een verhaal! En om maar over de acteerprestaties te zwijgen!

Het enige wat goed aan de film was (de 3*en), waren de moorden, special- en make-up effects. Echt goed werk afgeleverd!

Zo heel af en toe een schrikeffectje... één of twee grote, maar daar bleef het dan bij.

Al met al een BEETJE jammer.

avatar van Peter

Peter

Webby schreef:

Al met al een BEETJE jammer.

Ben het met je eens dat één en ander wat vergezocht is. Dat de politie na zoveel moorden nog steeds niet in dat huisje van de kanibalen is geweest is een onderschatting van het menselijk denkvermogen. Maar ik ben van mening dat je voor dat soort logica bij het verkeerde genre film zit. Spanning, wat ranzige moordscenes én veel vaart horen onderdeel te zijn van dit genre. Wat mij betreft zat deze film daar boordevol mee. Lekker anderhalf uur griezelen. Ik keek tijdens de film niet op mijn horloge, jij wel...?

avatar van Webby

Webby

Peter schreef:

Ik keek tijdens de film niet op mijn horloge, jij wel...?

Nee, ik ook niet hoor. Was het ff iets te donker voor

Maar ik hoop gewoon dat het bij dit deeltje blijft en dat het geen ála scream-achtige vervolgen krijgt.

Misschien is het allemaal iets gedurfder qua dat soort slashers, maar ik heb niet echt schokkende dingen gezien. In recente films zoals: Final Destination 2 & May zien we de gore details ook.

avatar van RAVENOUS

RAVENOUS

kom op zeg.deze film is niet eens 2 sterren waard...begin was lachwekkend...als het aan mij lag konden ze beter gelijk beginnen met het betreden van dat huis in het bos...eerste helft was slaapwekkend...het zal wel over gewaardeerd worden door tieners die niet beter weten:-)geef mij maar the blair witch project...voor een prikkie gemaakt maar wel goed...

avatar van zappaz

zappaz

Dit is me weer een totaal overbodige film. Hij is niet eng, niet spannend, niet leuk, niet verassend, niet vernieuwend, het verhaal hangt als los zand aan elkaar, het acteerwerk is beneden peil en ga zo maar door. Ik zag hem in de sneak en ik stel me er altijd op in datb ik shite te zien krijg in de sneak. And boy, ze hebben me weer op mijn wenken bediend. De make-up van de bad-guys is om je schwanz uit je broek te lachen, totaal niet geslaagd. Zucht ... waarom Hollywood, waarom nou toch? Welke bozo heeft beslist dat deze film goed genoeg was om te maken? Die persoon moeten ze kielhalen onder de black pearl.

avatar van Vyvre

Vyvre

En dan kom je bij Pathe met je vriendin, en dan kies je de enige film uit die je zelf nog niet hebt gezien (films als What a girl Wants uitgezonderd). Was ik nou toch maar naar Knorretjes Grote Film gegaan, wat een rukfilm vond ik dit. Blijkt wel weer dat het horror-genre voor mij totaal niet is weggelegd. Duidelijk niet mijn film. Belabberd verhaal, geen originele effecten, Eliza Dushku is enorm mooi maar draag dat maar eens aan bij je vriendin als argument om te blijven. Heb het de eerste 3 kwartier volgehouden, en daarna zijn we groningen ingegaan en hebben we het verder heel gezellig gehad.

avatar van mellie

mellie

tja, het was een spannende film maar daar is ook alles mee gezegd in het rijtje van de zoveelste film van de wegrennende monster.

MaTtIeBoY

Een van de beste Horrorfilms sinds tijden ik heb er van het begin tot het eind van genoten.

**** 1/2 ster

avatar van ChrizZzZz82

ChrizZzZz82

Een dosis clichéhorror op z'n tijd is ook wel es goed. Ik vond het wel een leuke film. Ik heb hem wel helemaal uitgekeken en ben daarna pas de stad Groningen ingegaan.

avatar van Daniel

Daniel

triest, meer kan ik er niet over zeggen..
alleen die scene in dat huis is wel leuk

avatar van Knoei

Knoei

ik ga vanavond naar de film toe, hoop dat die cool is. klinkt wel goed.

MWUHAHAHAHAHAHAHAHAHA, bloed!!!!!

ik laat nog wel horen wat ik ervan vond!

(stomme pc wil quicktime niet instaleren!!! kan dus niet de trailer zien )

avatar van ronmieke

ronmieke

Beste mensen, hou je van superspannende horror en ook nog eens met een prima verhaal, gaan naar deze film, is echt een topper in het horrorgenre.