• 9.378.061 stemmen

Geregisseerd door: Rob Schmidt

Met onder meer: Eliza Dushku, Desmond Harrington en Emmanuelle Chriqui

Releasedatum: 14 augustus 2003

Plot Wrong Turn

"It's the last one you'll ever take."

Onderweg naar een sollicitatiegesprek krijgt Chris Flynn in de bossen van West-Virginia een botsing met de auto van een paar tieners. Als ze dan besluiten op zoek te gaan naar hulp, komen ze plotseling tot de ontdekking dat ze achtervolgd worden door een paar gruwelijk mismaakte kannibalen ...

avatar van acrazylady

acrazylady

nou wij zaten wel bijna in het plafond maar dat kwam meer toen het net een beetje spannend was mijn telefoon ging. het was de vriend van mijn vriendin die wilde vragen of ze nog wat wilde halen bij de supermarkt. hij heeft wel te horen gekregen dat wij ons te pletter waren geschrokken.

maar klopt des te meer films van dit soort je ziet des te minder snel je schrikt.

advies voor degene die niet meer schrikken ga met iemand kijken die snel schrikt dan schrik je wel weer van die persoon. helpt bij ons tenminste wel. als iemand naast je ineens opschrikt schrik je ook wel

avatar van acrazylady

acrazylady

The Oceanic Six schreef:
Voor mij echt een heerlijke afslachtfilm. Sowieso een genre die ik altijd wel lachen vind, mits het wel een beetje goed is gemaakt (niet zoals bv The hills have eyes deel 2). Wrong Turn 1 is zeker niet verkeerd. Het verhaal begint lekker en zodra men echt tussen de moordende rednecks komt zie je echt heel wat bloederige kills met als favoriet bij mij het bijl incident waar zon pummel bij iemand op een boom het hoofd door midden hakt op horizontale wijze zodat het lichaam daaronder omlaag dondert en het bovenste deel van het hoofd op de bijl blijft liggen.
De film is verre van eng maar dankzij de aanwezige gore factor toch zeker erg vermakelijk. En er speelt een erg mooie dame in mee moet ik zeggen, de chick van de poster.

die mooie dame van de poster is Eliza Dushka.

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Een goede horror film die de vaart er zéker weet in te houden.
Ook verbaasde het me HOEVEEL deze film wel niet weg had van ''the Hills have eyes''!

Wie deze film en the Hills have Eyes heeft gezien moet toegeven dat het eigenlijk precies dezelfde verhalen zijn..

In beide films gebeurt exact hetzelfde!!

- Allereerst komen ze bij een verlaten benzinestation / huis met een opa die ze de dood injaagt door mee te helpen met een verkeerde route.
- Tijdens de verlaten route krijgen ze een autongeluk door spikes / prikkeldraad.
- Dan splitsen ze zich op in groepen.
- Dan maak je kennis met 'de miskramen' die één van die groepen uitmoord.
- Dan komen ze op een plek bomvol met auto's van vorige slachtoffers.
- Uiteindelijk komen ze terecht in het huis / dorp van de monsters waar ze allemaal vieze dingen tegenkomen.
- Ze vermoorden de monsters en peren hem.
- Aan het einde van beide verhalen blijkt de mens er nog lang niet van af te zijn omdat ze nog leven..

Absurd dus in hoeverre een verhaal niet meer orgineel is.. Alleen maar een wisseling van landschap. De één in een bos de ander in een woestijn..

avatar van Daniël Moerman

Daniël Moerman

Ach... wat moet ik er van zeggen. 6 mensen komen, 4 gaan, 2 blijven over. Eind!

avatar van The Oceanic Six

Gister met wat vrienden nog op de tv gezien...blijft een geinige slasherfilm.

avatar van MovieEter

MovieEter

Super horror. OK, het verhaal is misschien niet zo origineel maar de uitwerking ervan vind ik goed en stukken beter dan van de gemiddelde horror. De cast speelt overtuigend, de film heeft vaart en een onheilspellend sfeertje, humor, weet de spanning vast te houden en last but not least: fraaie freaks!

avatar van Slynkin

Slynkin

Zonder twijfel een van de betere films in dit genre. Heerlijke horrorfilm.

avatar van bascross

bascross

Film is prima, acteerwerk is oke, aardige spanning, wat smerige scenes, dus een dikke voldoende.

avatar van VlinderTisha

VlinderTisha

heb deze ook op tv gezien.
erg eng is hij niet.
het stukje dat ze in de bomen klimmen om te vluchten vond ik wel heel spannend.
maar toch vind ik the hills have eyes beter.
de eerste dan, de 2e was niet zo heel bijzonder.

avatar van seanpuffy

seanpuffy

zalige film kijk zo uit naar het vervolg die ik net gaan huren ben.

*4.5

avatar van Mar-Lous

Mar-Lous

Ja! hij is erg spannend! goed gespeeld ook.

avatar van Maruk_17

Maruk_17

Wel aardige acteurs.. film kijkt gewoon wel goed weg maar een topper vond ik het zeker niet

avatar van Habiel

Habiel

Wat een B film. Tijdverspilling!

avatar van movieslave

movieslave

Een paar spannende stukjes die net was anders ogen dan in andere films maken 'm goed kijkbaar. Voor mij geen B film: 3,5*

avatar van Nusi

Nusi

goeie film..

avatar van guylopez93

guylopez93

goeie film

spannend, brute moorden met veel bloed en gore alleen mochten die mismaakte gasten wel wat enger zijn maar voor de rest een geslaagde horror

avatar van Zinema

Héél sterk wordt het nergens maar deze horror bevat genoeg gore en, minstens zo belangrijk, spanning om boven het gemiddelde uit te stijgen. Goed.

avatar van Ellis85

Ellis85

deze blijf ik ook echt super vinden!!!!

een tijd geleden deze gezien.

had sinds lange tijd niet zo'n goede horror gezien.

vind hem qua spanning erg op Hills have eyes lijken.

allebei erg leuk.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Goede horrorfilm met redelijk wat gore

avatar van riefenstahl

riefenstahl

Aangename verrassing deze slasher.

Dat eindeloze woud vond ik geweldig en die inteeltdebielen zijn verontrustend volhardend.

Goede sfeer.

Aanrader.

avatar van Maurien

Maurien

Maar ik vond het eerder vies dan griezelig..

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

riefenstahl schreef:

Aangename verrassing deze slasher.

Goede sfeer.

Aanrader.

Dit is 100% horror, maar 0,00% slasher. Een slasher is een film waar mensen worden afgeslacht door meestal dezelfde moordenaar. Voorbeelden: Friday The 13th, The Burning (1980), The Prowler (1980), Silent Night Deadly Night enz.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Maar zeker weten een vermakelijke horror die vergelijkbaar is met THHE (2006): 4,5*

avatar van Aapje81

Aapje81

Eliza ziet er lekker uit, het acteren kan er wel mee door, spanning is er af en toe ook en orginaliteit is ver te zoeken. Net iets beter dan de gemiddelde horrorfilm maar niet meer dan dat.

avatar van KurdBoy

KurdBoy

1 van de betere horrorfilms ,

erg spannend en acteurs speelden ook goed

avatar van ForeverYours

ForeverYours

Vond het opzich een mooie film om te zien,

af en toe erg vies zoals al eerder gezegd.

Ik ben zoiezo geen held met horror / thriller,

maar ik moet zeggen;

Dit was een van de ergste die ik gezien heb!

avatar van NLbart

Aapje81 schreef:

Wat bovenstaande zegt. 3*

avatar van Michaelpitt

Michaelpitt

Erg goede film. Goed geacteerd en de scéne in het huisje was super eng/goor!
Desmond Harrington is ook niet erg om naar te kijken.