Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Rob Schmidt
Met onder meer: Eliza Dushku, Desmond Harrington en Emmanuelle Chriqui
Releasedatum: 14 augustus 2003
Plot Wrong Turn
"It's the last one you'll ever take."
Onderweg naar een sollicitatiegesprek krijgt Chris Flynn in de bossen van West-Virginia een botsing met de auto van een paar tieners. Als ze dan besluiten op zoek te gaan naar hulp, komen ze plotseling tot de ontdekking dat ze achtervolgd worden door een paar gruwelijk mismaakte kannibalen ...
Jessie Burlingame
Old Man
Trooper
Evan
Minotaures
Grappige en spannende film. En over grappig heb ik het over de manier hoe die kleine beweegt, loopt en mompelt
! Echt spannend maar blijft toch een klein beetje voorspelbaar.
Vind die kleine tevens op Smeagol/Gollem van Lord of the Rings lijken.
Joe-K
Lekker filmpje!
De tijd vliegt voorbij, natuurlijk omdat het niet zo'n lange film is
(wat soms best gunstig kan zijn), maar ook gewoon omdat
het lekker wegkijkt.
Best wel wat gore momenten en schrikeffecten, maar niet echt eng.
zjandannybob
heb hem gisteren gezien. vond het leuk maar eng was het niet. ik ben niet 1 keer geschrokken dus een erg goede horror is het niet.
als je genoeg horror films ziet schrik je niet meer bij een film... dat heb ik tenminste:P
Thomas83
Dan moet je betere horrorfilms kijken denk ik.
Van de tienerhorror schrik ik ook niet (en daar schaar ik deze film persoonlijk ook onder), maar de echte toppers kunnen me zeker nog wel enigszins aan het schrikken brengen.
Al kan ik helaas maar geen goede titel vinden waarbij ik ook echt de neiging heb om weg te kijken, zoals ik dat had bij films als It en The Sixth Sense, en The Exorcist.
Kelsey16
ik vind dit echt de dopeste horrorfilm die ik heb gezien, helemaal mijn ding
karen1975
Een geweldige horrorfilm. Erg spannend. Vooral dat ze achterna worden gezeten. Ik vond dit een van de beste horrorfilms.
Mescaline
Leuk en vermakelijk horror filmpje..
Normaal vind ik horrors met zo verhaal niet zo aantrekkelijk..
Maar deze heeft me zeker niet teleurgesteld ..
Lekker filmpje makkelijk verhaal en niet te lang
4.0 sterren
Demoniac
De film begint sterk, met een duidelijke opening. Eigenlijk blijft de spanning er de gehele film goed inzitten. Wat mij betreft een zeer goede film, qua horror niet goor ofzo, maar wel constante dreiging en spanning. Ook een aantal goede schrikmomenten. Minpuntjes zijn voor mij de soms (waarschijnlijk onbedoelde lachwekkende momenten met het 'inteeltvolk', ze hebben de grootste lol en lachen te veel) lachwekkende inteeltmensen en een paar onrealistische momenten, zoals het moment dat die blauwshirt onder de auto ligt en ineens in de bossen zit. Uiteindelijk wel erg knap dat de makers de spanning er zo goed in kunnen houden en de film geen moment saai word.
aerts007
Horror/thriller van de bovenste plank!
Killagame
egt een goede horror ik vond dit een van de spannenste flims egt een aanradar
Voor mij echt een heerlijke afslachtfilm. Sowieso een genre die ik altijd wel lachen vind, mits het wel een beetje goed is gemaakt (niet zoals bv The hills have eyes deel 2). Wrong Turn 1 is zeker niet verkeerd. Het verhaal begint lekker en zodra men echt tussen de moordende rednecks komt zie je echt heel wat bloederige kills met als favoriet bij mij het bijl incident waar zon pummel bij iemand op een boom het hoofd door midden hakt op horizontale wijze zodat het lichaam daaronder omlaag dondert en het bovenste deel van het hoofd op de bijl blijft liggen.
De film is verre van eng maar dankzij de aanwezige gore factor toch zeker erg vermakelijk. En er speelt een erg mooie dame in mee moet ik zeggen, de chick van de poster.
martinovitch
Lijkt mij ook een sjiek filmpje.
Moet ik dringend een keertje kijken.
shadowmaster100
zeer slechte film
ps: zonde van je tijd
film master
teleurstellende horror film, maar wel gezellig
jogert
Heb deze toen in de bios gekeken, maar heb me geen minuut verveeld, zitten paar goeie schrik momenten in,
oostendeboy
ik kan er niet aan doen, maar moest wel nog redelijk lachen met die film. een goeie horror. ga ik zeker nog bekijken
Filmfreaker
Meer een actiefilm, dan een enge film. Phuhh, en de achtervolgingsscènes waren ook nutteloos. Spannend was de film wel. Maar goed, als ik een goede achtervolgingsfilm wil kijken, dan pak ik wel The Bourne Ultimatum of Vantage Point.
Resh
aparte film en ongelovelijk spannend vooral toen ze achtervolg werden
PKlijnstra
Een echte thriller film, vindt het geen horror film.
Af en toe wat rare momenten, maar ben niet geschrokken.
Ik geef Wrong Turn 3,5^, en ga zeker het 2e deel kijken. Zo slecht was deze nog niet.
Jessen0wnt
Een slechte film als je het mij vraagt, ik vond hem heel voorspelbaar en na alle leuke reacties wat ik heb gehoord is die echt gaan tegen vallen. Gewoon een horror net zoals de meeste... 2,5 ster voor de schrikeffecten en de afgegeten oor, wat ik zo leuk vond.
Niet slecht maar ook niet echt super. Film soms soms spannend maar weet niet echt te overtuigen. Hoogtepunt vond ik toen ze in het huis terecht kwamen van die freaks. Het einde was zoals gewoonlijk in dit soort films (er blijft altijd wel iemand over voor een vervolg film).
reaperr
goeie film. ik vond die debiel met dat mes wel grappig(die zo raar liep en schreeuwden)ga vanavond zeker weer kijken.

Wrong Turn

The Descent
Horror, 2005

Hong Hai Hang Dong
Actie / Drama, 2018
life and deathverlies van geliefdebergjob interviewwoudhorrorwest virginiaslasherhillbillygeweldkannibaalcar wreck survival horrorvoyeurinbreedslasher flickroad