• 9.377.427 stemmen

Geregisseerd door: Rob Schmidt

Met onder meer: Eliza Dushku, Desmond Harrington en Emmanuelle Chriqui

Releasedatum: 14 augustus 2003

Plot Wrong Turn

"It's the last one you'll ever take."

Onderweg naar een sollicitatiegesprek krijgt Chris Flynn in de bossen van West-Virginia een botsing met de auto van een paar tieners. Als ze dan besluiten op zoek te gaan naar hulp, komen ze plotseling tot de ontdekking dat ze achtervolgd worden door een paar gruwelijk mismaakte kannibalen ...

Nixon17 schreef:

Slecht geacteerd en beetje een verhaal voor paupers alleen ik ben een paar keer vreselijk geschrokken en vind het zeker een spannende film. De film is zeker wel eng ik heb heel veel films gezien maar deze vind ik nog steeds een van de engste. Owja die hem niet eng vind heeft hem waarschijnlijk gekeken om 1 uur smiddags met 10 vrienden. Ik keek hem alleen om 11 uur savonds dan is ie wel goed eng. (Moet je ook eens proberen) *3,5

Heb deze ook zo laat gezien en vind er gewoon niks eng aan,wat rare mensen die moorden en stukken mee nemen van mensen,gewoon doodsaai voor mij daarmee dat mijn stem dan ook 0.5 is

avatar van astraboy

astraboy

één van de betere slasher - horror movies vd laatste jaren. A must seen +++

avatar van joeri15

joeri15

net herzien, ik had 3.5* gegeven.. wel ziekelijk goede film.. alleen de schrikeffecten hadden wel wat hoger gemogen

avatar van timo18

timo18

wel goed hoor veel spanning , wat een misvormde griezels waren dat zeg! bah.... ***

avatar van beyron

beyron

Bij de beschrijving van deze film staat 'Thriller/griezelfilm/horror'. Wel, daar zou beter 'komedie' staan, want dit is gewoonweg hilarisch belachelijk.

De poging tot verhaal: Het is donker, der zitten wat tieners in een bos en het word spannend. Olalala, waar hebben we dat nog gezien.

Maar dan krijg je de 'monsters' te zien. Het zijn wat misvormde bosmannekes met een kop om matrakken op krom te kloppen, die op de koop toe nog eens verwijfd zitten te giechelen!! Is dat angstaanjagend? Ik zou moeten oppassen om niet in men lach te schieten!

De film is totaal ongeloofwaardig, banaal, idioot en gewoon lachwekkend. Rob Schmidt, shame on you.

avatar van s0njaa

s0njaa

Ik vond het geheel niet horror.. Net zoals Beyron zegt.. HILARISCH..! Er valt niets te schrikken.. Hoe veel films komen er nog met verdwaalde tieners??

avatar van Paul MT

Paul MT

Weer eens een goede 'horror' film. Een waar het niet de hele tijd donker is en waar je goed ziet hoe de mensen vermoord worden.

Die moord in de boom is mijn favoriet, vooral de 'aftocht' naar beneden...

avatar van UnderCover

UnderCover

erg traag begin.. had echt moeite om m niet na 20min uit te zetten.

1.5* voor de moordscenes

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Vond em wel interessant ( vooral eliza dushku....die dacht ik haar eerste rolletjes speelde in This Boy's Life en True lies ? , en een ongelooflijk mooie meid is geworden ).

ben niet zo`n liefhebber van horror/slashermovies, maar ik bleef wel 80 minuten eraan vastplakken.

Dus....wel interessant.

2.5 ster........nee , doe d`r maar 1 sterretje bij....voor dushku....oeffff.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

wat een enge film ik heb m al een paar keer gezien en hij blijft heel goed!!

en die verminkte mensen zijn goor......

avatar van BlueSword

BlueSword

deze film vind ik nou echt vet, een lekkere horror.

eliza duskhu is ook top! een erg leuke idee, nie echt orgineel maar die gasten in dat bos waren echt freaky.

avatar van Bobby Digital

Bobby Digital

ja wel vermakelijk deze, leuk om lekker samen met je girl op de bank te kijken

3 sterren toch wel..

avatar van Skuller

Skuller

één van de beste horror films die heb gezien ,en dat zijn er veel

• 1977 stemmen

Vind je hem echt zo goed,vond dit een echte flop,heb veel moeite gehad om niet uit te zetten.

avatar van Doom

Doom

Origineel? Nee niet bepaald. Verrassend? Nee ook niet echt. Prachtig script/verhaal? Nee ook niet. Alleen deze dingen maken bij gewoon niet veel uit.

Wrong Turn (2003) is namelijk een prima vermakelijke horror film. Sterke scènes, gruwelijke moorden, vage creeps, heerlijk vlot tempo en een paar goede schrikeffecten. Wat wil je nog meer? Gewoon genoeg ingrediënten voor een geslaagde horror film als je het mij vraagt.

Ik heb me vooral de eerste drie kwartier kostelijk vermaakt. De spanning zat er namelijk goed in. Helaas werd het daarna allemaal net iets minder. Ze gingen bijvoorbeeld met de creeps het gevecht aan. Dat is dan toch wel weer wat minder.

Al met al, een verdiende 4*.

avatar van Waku

Waku

Weer eens een heerlijke ouderwetse horror slaughter movie. En nog boordevol schrikmomenten ook.

De wezens zijn misselijkmakend ranzig zoals het hoort en ondanks het standaard "ik ren weg en klim in een boom

want dan vinden ze me wel"verhaaltje is het smullen geblazen voor de horror/griezel liefhebber.

Een lekkere horror Film om naar te kijken! De mensen die op deze site vertelden dat ze zelfs uit de bioscoop waren gelopen omdat de film zo saai was komt waarschijn omdat het gewoon zwakke schijterige mietjes zijn!

Het is gewoon een leuke film geregiseerd door Rob Schmidt! Ik raad de fans van horror aan om deze een keer te kijken!

Ik vind de film **** sterren waard! Toppertje!

avatar van Materny

Materny

Goede film en er zit genoeg spanning in de film.

Helaas resulteert die spanning niet in angst en uiteindelijk draait het daar wel om.

Goede maar de onbekende cast maken er wat van en zorgen ervoor dat je thuis in een sfeer van spanning zit.

Spannend maar niet eng.

avatar van haai

haai

Goede spannende film, met hoog spanningsgehalte, ik schrok echt soms

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Wie zit daar nou op te wachten???

IK NIET!!

precies! love it.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Ik wacht zelden op sequels, dat moet ik erbij zeggen. Maar dit lijkt me vrij overbodig.

Nicolage Rico schreef:

Wie zit daar nou op te wachten???

IK NIET!!

Ik zeker niet,vond deze al heel slecht

avatar van Linn

Linn

Laat maar weg idd van zulke horror zijn er al tig van gemaakt

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Desmond Harrington zal in ieder geval niet terugkeren in deel 2. Met Eliza Dushku zijn ze nog in onderhandeling

avatar van Doom

Doom

Deel 1 was enorm vermakelijk, kom dus maar op met het tweede deel!

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Vond hem niet echt onderhoudend, misschien niet in de mood geweest om deze te kijken.

1* voor de moeite

avatar van dewulfda

dewulfda

zeker en vast één van de betere horror films!