• 9.379.744 stemmen

Met onder meer: Jai Courtney, Emilia Clarke en Arnold Schwarzenegger

Releasedatum: 9 juli 2015

Plot Terminator Genisys

"Reset the future"

Het is 2029, en de 'Future War' woedt in alle hevigheid tussen een groep van menselijke rebellen en het slechte A.I.-netwerk Skynet. John Connor is de leider van de opstand en Kyle Reese is zijn trouwe soldaat, opgegroeid in de ruïnes van het post-apocalyptische Californië. Connor zendt Reese terug naar 1984 om Connors moeder, Sarah, te redden van de Terminator die haar moet vermoorden zodat ze John niet krijgt. Eenmaal in 1984 aangekomen blijkt de wereld er toch heel anders uit te zien dan Reese had verwacht. Zo wordt Sarah sinds haar negende levensjaar opgevoed door de Terminator die haar oorspronkelijk moest uitschakelen...

Sarah Connor

Danny Dyson

Lieutenant Matias

avatar van Thunderbaby

Thunderbaby

Ouwe Arnie als Terminator, stomme grapjes en Future War die eruit ziet alsof je een nachtclub aanvalt. En het ziet er allemaal zo 'staged' uit (uitgaande van de trailers en ontelbare tv-spots) Geen wonder dat er zulke negatieve reviews zijn...verbaasd me niet.

Thunderbaby schreef:

Negatieve reviews? Bedoel je de marketing? Of over de film zelf?

Ik vreesde het al.

DiDa

Ai jammer, maar goed de review van slashfilm is weer positief. Effe afwachten nog...

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Vrijdag gaan zien in avant-premiere ben benieuwd

finalman

De eerste cijfers bij imdb zijn er al!

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Een teleurstellende 17% na 6 recensies op Rotten.

finalman

Ik heb er geen goed oog in. Vroeger maakten ze films (zoals Terminator 1) met passie. Nu is het gewoon zoveel mogelijk cashen om zoveel mogelijk volk te trekken via pg13. Arnold noemde Salvation 'awful' maar boontje komt om zijn loontje. Ik zal de film asap bekijken maar pg13... Ik blijf erbij: gemiste kans!

Kijk maar naar Mad Max 4: rated R, met passie gemaakt en vooral succes!

DiDa

Ga hem vanmiddag zien in de Avant Premiere. Ben benieuwd!

avatar van Thunderbaby

Thunderbaby

Een ding begrijp ik niet aan het eind van de film
Hoe kan een T-800 nou een upgrade krijgen naar een T-1000 ?
En Matt Smith heeft toch ook een heel korte belangrijke rol in de film, terwijl je hem niet ziet in de trailers.

avatar van schram101

schram101

Wel brute posters inderdaad. Beter dan die meuk die in de bioscopen hangt en die hier op de site staat.

avatar van Kinepolis554

Kinepolis554

Deze film is echt super goed !!

Nooit Verwacht dat het zo goed ging zijn.

Met ouwe (terminator) die soms eens lacht met zijn tanden bloot echt hilarische momenten.

Voor de rest zit de film vol actie, spanning en special effects.

Gewoon een aanrader !!!!!

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Kinepolis554 schreef:

Deze film is echt super goed !!

Nooit Verwacht dat het zo goed ging zijn.

Voor de rest zit de film vol actie, spanning en special effects.

Gewoon een aanrader !!!!!

Die scene zit ook al letterlijk in Terminator 2.

DiDa

Uitgebreide review volgt. TG is natuurlijk geen T1 of T2, maar wel beter dan T3 en Salvation. Gewoon een heerlijke nonstop rollercoaster ride. En Arnie rules the show!

avatar van JulieV1995

JulieV1995

Nog een NL Review die de film onderuit haalt.

Volgende week gaan zien, ik ben toch benieuwd.

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Zeker en vast geen slechte film. Zitten paar goede scenes in. De oneliners van Arnie waren zeer goed heb er echt paar keer om moeten lachen maar de film probeert natuurlijk het niveau van het eerste en 2de deel te halen maar daar slaagt het zeker niet in. Er word soms een beetje te veel terug gegrepen naar de films van Cameron in plaats van zelf origineel te zijn.Het verhaal vond ik zeker en vast niet speciaal, weer iets uitgevonden om toch maar weer een film te kunnen maken. Actiescenes waren wel goed en er zit genoeg in om nergens te vervelen. Na de aftiteling zie je nog iets waardoor ze weer nog een sequeel kunnen maken. Leuk maar voor mij mag het wel stoppen na deze, het is allemaal vermakelijk maar haalt nergens meer het niveau van de eerste 2 en zo zal het ook niet meer worden. Krijgt van mij een 6,5/10

avatar van schumacher

schumacher

Grote Terminator fan en ik vond hem goed. De 2de Terminator blijft wel nog steeds de beste, het is niet de beste Terminator film.

Deze Terminator daar komen nieuwe elementen in, het is dus niet zo dat het een remake ofzo zou zijn, dat is het zeker niet. De aktie scenes waren heel goed, zalige scenes.

En wat is Terminator zonder Arnold? . Ik heb meermaals moeten lachen mee Arnie haha, the terminator .

Ook de de bloedmooie khaleesie uit game of thrones heeft een hoofdrol en tis effe wennen haha maar ze doet het goed en mooi om naar te kijken .

Opt einde vd film word er nog een heel klein stukje getoont voor een volgende film.

schram101 schreef:

Ik had het niet over de posters...

avatar van schram101

schram101

finalman schreef:

Ik had het niet over de posters...

De naam van url die je plaatst wel.

finalman

Je hebt de titel op de website niet helemaal uitgelezen, veronderstel ik. Daarnaast gaf ik de url hier nog een naam (Arnold ziet de bui al hangen). En beter het artikel uitlezen.

avatar van zoutzak

zoutzak

De film leunt zeer sterk op zowel Terminator 1 en 2 en levert herkenbare beelden op, met alle versies van Arnold prominent in beeld. Dit alles weet, geholpen door solid - maar green grensverleggende effects - te vermaken maar niet te grijpen zoals de eerste twee delen in hun klasse wel deden.

avatar van wood23

wood23

schumacher schreef:

Wanneer heb je hem gezien dan aangezien hij nog moet uitkomen?

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Ik heb de film nog nooit gezien maar het kan niet anders dan dat hij geweldig is. ps T3 vond ik ook heel goed hoor, 2 was wel het beste, maar toch.

Alleen salvation was wat minder.

wood23 schreef:

Wanneer heb je hem gezien dan aangezien hij nog moet uitkomen?

Het was afgelopen vrijdag avant-premiere in Belgie.

avatar van The Oceanic Six

DiDa schreef:

Ik wacht nog

The Oceanic Six schreef:

Ik wacht nog

Ha ha, druk druk....komt zsm

avatar van tattoobob

tattoobob

DiDa schreef:

Dat valt mij een beetje tegen voor iemand die zijn hele leven geweid heeft aan deze film

avatar van Fortune

Fortune

Hoe zit het met het geweld in deze film? Vergelijkbaar met de eerste twee films? Merk je het verschil tussen een 12+ en 16+ film? Zo'n scene dat Arnold zijn arm opensnijdt in T2 vond ik als kind altijd behoorlijk gruwelijk maar heb het gevoel dat je zoiets niet in deze film gaat tegenkomen.