• 9.380.252 stemmen

Met onder meer: Jai Courtney, Emilia Clarke en Arnold Schwarzenegger

Releasedatum: 9 juli 2015

Plot Terminator Genisys

"Reset the future"

Het is 2029, en de 'Future War' woedt in alle hevigheid tussen een groep van menselijke rebellen en het slechte A.I.-netwerk Skynet. John Connor is de leider van de opstand en Kyle Reese is zijn trouwe soldaat, opgegroeid in de ruïnes van het post-apocalyptische Californië. Connor zendt Reese terug naar 1984 om Connors moeder, Sarah, te redden van de Terminator die haar moet vermoorden zodat ze John niet krijgt. Eenmaal in 1984 aangekomen blijkt de wereld er toch heel anders uit te zien dan Reese had verwacht. Zo wordt Sarah sinds haar negende levensjaar opgevoed door de Terminator die haar oorspronkelijk moest uitschakelen...

Sarah Connor

Cop / T-1000

Danny Dyson

Lieutenant Matias

DiDa

Ik heb zojuist zelf het script gelezen en ik moet zeggen dat ik heel erg verrast ben! Een zeer origineel verhaal, maar met exact dezelfde feel als de Cameron films. Als Taylor hiernaast dezelfde soort sfeer weet te creëren hebben we een winner!

Mocht iemand vragen hebben of dingen willen weten over de film stuur maar een pm.

avatar van Alpha X

Alpha X

Ben erg benieuwd. T2 blijft er met kop en schouders bovenuit steken. Een van de weinige films waarbij een tweede deel nog beter is!

avatar van Confusie

Confusie

Heb al maanden een bioscoop vrijkaartje liggen omdat er in mijn optiek gewoon geen fuk te zien is maar man wat zou ik hier met een vol verwachtend kloppend hart naartoe huppelen.

finalman

DiDa, vind je het niet jammer dat je te veel wil weten? Ik word liever aangenaam verrast in de cinema dan vooraf alles zitten opzoeken op internet, met scripts en zo.

finalman schreef:

Eens

DiDa

Ja, soms wel, maar de verleiding is te groot....

finalman

Ik negeer nu alles - ik wacht gewoon tot het in de cinema komt.

Wat ik nu enkel wil weten is: PG13 of R (hopelijk R).

DiDa

Ik ben bang voor een PG-13...

finalman

Ik vrees er ook voor. Toch hoop ik op R.

Ik weet het niet...

DiDa

Nieuwe trailer volgt heel snel....(misschien vandaag nog wel)...

DiDa

2 minuten geleden gereleased: de nieuwe trailer!!!

Terminator Genisys Movie - Official Trailer 2 - YouTube

tattoobob

Nou ik stop maar met trailers hiervan kijken want er blijft niets aan de verbeelding over .

Maar het ziet er allemaal wel gaaf uit

avatar van Thorongil

Thorongil

Ziet er tof uit. Wel een beetje spijt dat ik hem gezien heb. De trailer spoilt echt wel veel scènes.

Thorongil schreef:

Dat wel, maar het ziet er echt vet uit!!

avatar van linxde1

linxde1

Wow hier heb ik zin in! Het nummer van Guns n' Roses met You Could Be Mine knalt weer door mijn hoofd heen. Op een of andere manier is dat direct zo wanneer het over de Terminator gaat. Hebben meerdere forumleden dat?

Emilia Clarke is een hele goede keuze. Ik zie overeenkomsten met Linda Hamilton in haar gezicht.

Nu wachten op 9 juli!

avatar van horizons

horizons

linxde1 schreef:

Nu wachten op 9 juli!

Brrr. Guns'n Roses. Dat moet je juist negeren als je aan terminator denkt...

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Teveel (slechte) CGI, een weinig aansprekende cast, maar bovenal; geen Terminator gevoel. Ik denk niet dat dit de reeks in de goede richting zal brengen, ondanks de aanwezigheid van Arnie.

avatar van Corcicus

Corcicus

Trailer ziet er anders wel goed uit hoor!

avatar van thunderball

thunderball

Wow! Coole trailer. Alleen die vent die John Conner (Jason Clarke? Nooit van gehoord) speelt vind ik niet geweldig. In de laatste Apenplaneetfilm vond ik 'm ook al een beetje de film verknallen met zijn saaie voorkomen en manier van acteren.

finalman

Verdorie, ik heb spijt, spijt, spijt dat ik hem gezien heb. Schandalig veel spoilers!!! De verrassing is nu weg.

avatar van The Oceanic Six

Betere trailer dan de eerste, maar ik mis nog steeds dat echte Terminator gevoel. Het ziet er gewoon niet zo episch uit. Maar als actiefilm kan dit best wel leuk worden. Genoeg spektakel zo te zien en Arnold is altijd top.

avatar van linxde1

linxde1

[/quote]

Brrr. Guns'n Roses. Dat moet je juist negeren als je aan terminator denkt... [/quote]

Hahaha, verder moet ik ook niet veel van GnR hebben, maar dat nummer hoort, wat mij betreft, helemaal bij T2.

DiDa

Echt apart om al dat gezeur over de film te lezen op diverse websites. Mensen hebben al een oordeel over de film. Ze raden maar een eind weg over de plot en bombarderen de film tot slecht.

1) Ze hebben de film helemaal nog niet gezien.

2) Ze zitten er helemaal naast qua verhaallijn.

DiDa schreef:

1) Ze hebben de film helemaal nog niet gezien.

2) Ze zitten er helemaal naast qua verhaallijn.

Welkom in de filmwereld

tattoobob schreef:

Welkom in de filmwereld

Inderdaad! Maar het lijkt wel of het steeds gekker wordt...