ad
 • 139.549 films
 • 6.580 series
 • 19.903 seizoenen
 • 430.930 acteurs
 • 280.181 gebruikers
 • 8.076.184 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Simpsons - Seizoen 11 (1999-2000)

3,89 41 stemmen

Show titel: The Simpsons

IMDb beoordeling: 8,6 (368.743)

Seizoenen: 32 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: zondag 26 september 1999

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

The Simpsons

Afleveringen Seizoen 11 (1999-2000)

 1. 1. Beyond Blunderdome

  Springfield is gekozen voor de proefscreening van de nieuwe film van Mel Gibson, een gewelddadige remake van "Mr. Smith Goes To Washington". Alleen Homer durft er eerlijk voor uitkomen dat hij de film bar slecht vindt en daarom huurt Mel Gibson hem in om enkele cruciale scènes te veranderen.

 2. 2. Brother's Little Helper

  Barts slechte studieresultaten worden toegeschreven aan Attention Deficit Disorder, een soort concentratiestoornis. De dokters adviseren Focusin, een nieuw experimenteel geneesmiddel, dat hem zou moeten omvormen tot modelstudent. Het experimentele karakter zorgt al snel dat Bart last krijgt van een hevige vorm van paranoia en op zeker ogenblik gaat hij er met een tank vandoor.

 3. 3. Guess Who's Coming to Criticize Dinner?

  Homer heeft eindelijk de perfecte roeping gevonden: voor de Springfield Shopper schrijft hij restaurantkritieken. Omdat hij van schrijven geen kaas gegeten heeft, doet Lisa het feitelijke schrijfwerk voor hem. Wanneer zijn collega-critici hem zeggen dat hij aan geloofwaardigheid wint als hij ook al eens een slechte kritiek schrijft, jaagt hij de restauranthouders van Springfield tegen zich in het harnas, en die proberen hem op het Springfield Food-Festival te vermoorden.

 4. 4. Treehouse of Horror X

  I Know What You Diddily-Iddily-Did: Marge rijdt Ned Flanders omver. Omdat niemand gelooft in een ongeluk, proberen de Simpsons de zaak stil te houden. Ned Flanders keert terug als weerwolf. Desperately Xeeking Xena: Na een radioactieve bestraling worden Bart en Lisa twee superhelden, Stretch Dude en Clobber Girl. Ze moeten heldin Xena The Warrior Princess verlossen uit de klauwen van The Collector, die trouwplannen heeft. Life's A Glitch, Then You Die: Homer vergeet de klok van de kerncentrale te verzetten en veroorzaakt zo een Y2K-wereldwijde catastrofe! Er blijkt echter een evacuatieplan voor de aarde te bestaan.

 5. 5. E-I-E-I-(Annoyed Grunt)

  Onder de indruk van de film 'The Poke Of Zorro' daagt Homer iedereen die in zijn weg loopt uit voor een duel. Een dikke Texaan gaat de uitdaging aan en Homer en de familie moeten vluchten naar de boerderij waar Homer is opgegroeid. Om zich een inkomen te verschaffen, begint Homer een hybride plant Tomacco, een kruising tussen tomaten en tabak met de vitaminen van de eerste en de verslaving van de tweede, te kweken. Laramie Cigarettes ziet wel wat in de plant om kinderen aan nicotine verslaafd te maken en wil de plant van Homer kopen.

 6. 6. Hello Gutter, Hello Fadder

  Homers monotone leventje wordt verstoord doordat hij een lokale bekendheid wordt nadat hij de maximale score behaalt op de bowlingbaan. Hij ondervindt dat roem maar van korte duur is en op advies van filmregisseur Ron Howard investeert hij tijd in zijn kinderen. Omdat Bart en Lisa toch al verknoeid zijn, gaat hij dan maar Maggie leren zwemmen.

 7. 7. Eight Misbehavin'

  Apu en zijn vrouw Manjula ondervinden een paar technische probleempjes bij het ouder worden. Wanneer iedereen probeert om hen te helpen door vruchtbaarheidsbevorderende middelen aan Manjula te geven, wordt ze ineens zwanger... van een achtling! Apu en zijn vrouw krijgen alle media-aandacht en de nodige sponsoring van bedrijven, totdat er in Shelbyville plots een negenling geboren wordt. Apu staat met zijn rug tegen de muur en moet zijn kinderen uitbesteden aan een dubieuze freak-show.

 8. 8. Take My Wife, Sleaze

  Homer en Marge bezoeken een jaren 50-restaurant en winnen met een danswedstrijd een echte Harley Davidson. Samen met Carl, Lenny, Moe en Ned vormen ze een motorbende, de Hell's Satans. Er blijkt echter al een bende te bestaan met dezelfde naam, en als wraak ontvoeren ze Marge.

 9. 9. Grift of the Magi

  Bart moet een tijdje in een rolstoel zitten en op school doet men de nodige aanpassingswerken. Wanneer Bart echter de nieuwe infrastructuur niet meer nodig blijkt te hebben, is de school virtueel failliet. Een dubieuze firma neemt de school over en de lessen blijken een goedkoop excuus te zijn van een speelgoedfabrikant om bij zijn voornaamste doelgroep een marketingonderzoek uit te voeren. Lisa komt achter de waarheid wanneer het ultieme speeltje, de Funzo, op de speelgoedwinkels wordt losgelaten vlak voor Kerstmis.

 10. 10. Little Big Mom

  Marge breekt haar been tijdens een skivakantie, zonder dat ze op de latten heeft gestaan en moet revalidatie volgen. Het huishouden wordt noodgedwongen bestuurd door Lisa, de tweede in rij wat betreft verantwoordelijkheidszin. Bart en Homer maken van het huis een zwijnenstal en Lisa neemt wraak door hen te doen geloven dat ze melaats zijn. Bart en Homer reizen dan naar Molokai voor een uiterst pijnlijke therapie.

 11. 11. Faith Off

  Tijdens een universiteitsreünie ontmoet Homer de nerds waar hij ooit mee op kamers heeft gezeten. Hij wil een practical joke uithalen, maar uiteindelijk krijgt hij een emmer lijm op zijn hoofd. Niets kan de emmer verwijderen, totdat de Simpsons de sessie van een gebedsgenezer bijwonen. Bart vermoedt dat hij ook een goddelijk genezingsgave heeft en hij gaat op zijn beurt genezingssessies organiseren. Een poging om Milhouse van zijn bril af te helpen heeft desastreuze gevolgen, want Milhouse ziet niets zonder bril.

 12. 12. The Mansion Family

  Mr. Burns wordt geëerd als de oudste inwoner van Springfield en hij laat ter gelegenheid van deze mijlpaal zich volledig medisch onderzoeken. De Simpsons moeten intussen op zijn huis passen. Homer kan het niet verkroppen dat al die rijkdom niet van hem is en dat hij alles maar te leen heeft. Wanneer hij met Mr. Burns' jacht buiten de territoriale wateren vaart, waar in principe de Amerikaanse wetten niet meer tellen, en een ruig feestje geeft voor al zijn vrienden, wordt het schip gekaapt door piraten.

 13. 13. Saddlesore Galactica

  Lisa's klas mag meedoen aan een muziekfestival en ziet de hoofdprijs voor haar neus weggekaapt worden. Op de kermis wordt een paard zwaar mishandeld: het moet vanop een hoge schans in een ton water springen. Nadat Chief Wiggum de attractie gesloten heeft, ontfermen Homer en Bart zich over het paard en proberen er geld uit te slaan door het aan races te laten deelnemen. Ze hebben succes, maar er zijn jaloerse concurrenten.

 14. 14. Alone Again, Natura-Diddily

  Tijdens een natuurwandeling ontdekken de Simpsons dat er in het reservaat een raceparcours is uitgestippeld. Ze bemachtigen gratis tickets en op de tribunes ontmoeten ze Ned Flanders en zijn gezin. Wanneer Homer per ongeluk uitwijkt voor een gratis T-shirt wordt Maude over de reling geduwd en overlijdt. Ned Flanders dreigt daarop zijn geloof te verliezen, totdat hij een sexy gospelzangeres ontmoet.

 15. 15. Missionary: Impossible

  Homer is in de ban van 'Do Shut Up,' een Engelse comedy over voetbal-hooligans die elkaar ineen rammen. De show op de publieke zender wordt regelmatig onderbroken door oproepen voor publieke sponsoring. Om van het gezeur af te zijn belooft Homer 10.000 dollar als ze hun mond houden. Kort daarop staan de tv-makers voor zijn deur om het beloofde geld op te eisen. Het is Homers enige kans om met de hulp van dominee Lovejoy te vluchten naar een tropisch eiland, waar hij missionariswerk moet doen. In de plaats daarvan bouwt hij er een casino.

 16. 16. Pygmoelian

  Tijdens de bierfeesten wint Moe de prijs voor de beste Duff-biertapper, en als beloning mag hij op de nieuwe Duff-kalender staan. Wanneer hij merkt dat zijn lelijke gezicht is overgeplakt, is de maat vol: hij gaat zijn gezicht laten veranderen via plastische chirurgie. Moes nieuw uiterlijk bezorgt hem een rol in een van de bekendste soaps in Springfield.

 17. 17. Bart to the Future

  Bart laat een waarzegger de toekomst voorspellen waarin hij een aan de grond geraakte muzikant is die samen op kamers woont met zijn kamergenoot Ralph Wiggum. Lisa heeft intussen beter gedaan: ze is de eerste vrouwelijke (niet-lesbische) presidente van de Verenigde Staten geworden. Op een dag staat Bart aan haar deur en hij begint zich te bemoeien met het beleid.

 18. 18. Days of Wine and D'oh'ses

  Barney is beschaamd wanneer hij op een amateurfilmpje zo zat als een kanon in vrouwenkleren rondloopt. Om zijn zelfrespect op te poetsen besluit hij niet meer te drinken en wordt hij helikopterpiloot. Bart en Lisa proberen intussen om een geslaagde foto te maken voor het nieuwe telefoonboek van Springfield, want de leukste foto wordt beloond met een fiets. In het bos waar ze foto's nemen breekt brand uit en de enige die hen kan redden is Barney, als hij tenminste van het bier kan blijven.

 19. 19. Kill the Alligator and Run

  Volgens een zelftest in een magazine is Homers levensverwachting bijzonder laag en hij is bang dat hij elk moment kan sterven. Omdat hij zelfs niet meer wil slapen, wordt hij op het werk afgevoerd met een depressie. De dokters schrijven hem rust voor, en een vakantie in Florida. Wanneer Homer de krokodil Captain Jack overvaart met een propellerboot, worden de Simpsons opgejaagd door de lokale autoriteiten op beschuldiging van dierenmoord.

 20. 20. Last Tap Dance in Springfield

  Homers zicht gaat achteruit en eerder dan een bril geeft hij de voorkeur aan een laserbehandeling. Hij doet de nazorg met oogdruppeltjes echter af als 'optioneel' en krijgt serieuze gezichtsproblemen. Bart en Milhouse gaan een week op kamp en Lisa wil per se leren dansen na het zien van de dansfilm 'Tango De La Muerde.' Haar talenten zijn beperkt en dankzij Professor Frink krijgt ze schoenen waarmee ze fabuleus kan dansen.

 21. 21. It's A Mad, Mad, Mad, Mad Marge

  Marge is er indirect de schuld van dat Otto's geplande huwelijk op het laatste ogenblik geannuleerd word, omdat Otto moet kiezen tussen zijn vriendin Becky en rockmuziek. Uit wroeging laat Marge Becky een tijdje bij hen inwonen. Ze krijgt echter meer en meer vermoedens dat Becky haar uit de weg wil ruimen om Homer aan de haak te slaan. Of is dat maar inbeelding?

 22. 22. Behind the Laughter

  De Simpsons vertellen hoe ze buiten hun show eigenlijk zijn en hoe ze persoonlijk hebben moeten leren omgaan met hun succes. Door de interne spanningen wordt de familie bijna verscheurd.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van ZAP!

ZAP!

 • 2071 berichten
 • 303 stemmen

In dit seizoen werd al voorspeld dat Trump president zou worden, meer voorspellingen van The Simpsons hier.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.

Meer seizoenen

The Simpsons
3,59 (99)

The Simpsons Seizoen 1

1989

13 reacties

The Simpsons
3,81 (81)

The Simpsons Seizoen 2

1990

7 reacties

The Simpsons
3,98 (77)

The Simpsons Seizoen 3

1991

1 reactie

The Simpsons
4,07 (74)

The Simpsons Seizoen 4

1992

2 reacties

The Simpsons
4,16 (70)

The Simpsons Seizoen 5

1993

3 reacties

The Simpsons
4,11 (71)

The Simpsons Seizoen 6

1994

10 reacties

The Simpsons
4,07 (68)

The Simpsons Seizoen 7

1995

3 reacties

The Simpsons
3,98 (64)

The Simpsons Seizoen 8

1996

10 reacties

The Simpsons
4,1 (42)

The Simpsons Seizoen 9

1997

Geen reacties

The Simpsons
3,97 (43)

The Simpsons Seizoen 10

1998

1 reactie

The Simpsons
3,81 (42)

The Simpsons Seizoen 12

2000

Geen reacties

The Simpsons
3,81 (35)

The Simpsons Seizoen 13

2001

Geen reacties

The Simpsons
3,91 (32)

The Simpsons Seizoen 14

2002

Geen reacties

The Simpsons
3,81 (34)

The Simpsons Seizoen 15

2003

2 reacties

The Simpsons
3,73 (28)

The Simpsons Seizoen 16

2004

1 reactie

The Simpsons
3,67 (26)

The Simpsons Seizoen 17

2005

Geen reacties

The Simpsons
3,58 (25)

The Simpsons Seizoen 18

2006

9 reacties

The Simpsons
3,63 (24)

The Simpsons Seizoen 19

2007

Geen reacties

The Simpsons
3,57 (23)

The Simpsons Seizoen 20

2008

Geen reacties

The Simpsons
3,59 (22)

The Simpsons Seizoen 21

2009

2 reacties

The Simpsons
3,7 (20)

The Simpsons Seizoen 22

2010

Geen reacties

The Simpsons
3,5 (21)

The Simpsons Seizoen 23

2011

Geen reacties

The Simpsons
3,53 (20)

The Simpsons Seizoen 24

2012

Geen reacties

The Simpsons
3,6 (21)

The Simpsons Seizoen 25

2013

Geen reacties

The Simpsons
3,48 (22)

The Simpsons Seizoen 26

2014

1 reactie

The Simpsons
3,63 (15)

The Simpsons Seizoen 27

2015

Geen reacties

The Simpsons
3,75 (12)

The Simpsons Seizoen 28

2016

Geen reacties

The Simpsons
3,69 (13)

The Simpsons Seizoen 29

2017

3 reacties

The Simpsons
3,58 (12)

The Simpsons Seizoen 30

2018

25 reacties

The Simpsons
3,79 (7)

The Simpsons Seizoen 31

2019

1 reactie

The Simpsons
NAN (0)

The Simpsons Seizoen 32

2020

Geen reacties