Genre: Actie / Avontuur
Speelduur: 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)
Geregisseerd door: Patrick Hughes
Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren
Releasedatum: 14 augustus 2014
Bekijk via Videoland
Plot The Expendables 3
"New team. New attitude. New mission."
Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van 'The Expendables'. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden, waardoor Barney noodgedwongen werd om hem te moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.
Barney Ross
Doc
Gunner Jensen
Bonaparte
jumpstylemovie
Zou leuk zijn als de Expendables crew in deel 3 Liam Neeson's dochter zou ontvoeren, hehe. Leuk plot, goede actieheld erbij. Voila.
En als die achter hen wil gaan, schiet hij per ongeluk James Bond van een trein.
blackcat13
Dochter van Stallone, Sophia Stallone, heeft op twitter gezegd dat 'dad' op zoek is naar 5 jonge expendables. Wellicht een rivaliserend jonger team waar de oude ervaren crew het tegen op moet nemen? Een modern, jong, vlot team dat dezelfde missie accepteert en achter dezelfde badguys aan zitten? Lijkt mij wel gaaf, zo'n rivalenstrijd tussen oud en ervaren & jong en modern. Moeten wel wat bekende actieacteurs zijn natuurlijk, Dwayne Johnson, Jeremy Renner, Chris Hemsworth, Gina Carano, Michael Jay White... om maar wat te noemen? Want TE jong is ook weer niet leuk vind ik.
Met jonge Expendables zullen ze wel actieacteurs van de laatste 10, 15 jaar bedoelen.
The Rock, Vin Diesel, Samuel L. Jackson, Clive Owen, Paul Walker, Nicolage Cage etc...
blackcat13
Laten we het hopen. Heb geen behoefte aan jonge beta male mooiboys
IceTigerGhost
Tobey Maguire, Elijah Wood, Ashton Kutcher, Orlando Bloom en Justin Timberlake.
Dat zijn natuurlijk geen actiehelden.
DiDa
Tom Sizemore als hoofd slechterik?
EXCLUSIVE: Tom Sizemore Eyes Villain Role in The Expendables 3 - MovieWeb.com
blackcat13
Prima keuze denk ik. Ken die gast verder niet, maar daarom lijkt het mij een interessante keuze. De hoofdschurk hoeft van mij geen bekende actiefilm acteur te zijn,wellicht focussen ze met een minder bekende acteur wat meer op een goed geschreven personage ipv dat ze enkel teren op de naamsbekendheid en de vette moves zoals bij JCVD als villain. Leuke schurk was dat, maar Munroe uit deel 1 blijft een betere villain vind ik.
Hopelijk wel een paar bekendere actie sterren als handlangers. Handlanger nummer 1 zou een perfecte rol zijn voor Wesley Snipes (Komt in Juli vrij uit de gevangenis)
jarno1975 (moderator series)
Tom Sizemore is een toch vrij bekende B-film acteur. Speelde "vroeger" nog wel in respectabele films als Saving Private Ryan (1998) Black Hawk Down (2001) en Natural Born Killers (1994)
De laatse 10 jaar alleen bekend van B-films.
IceTigerGhost
Heeft trouwens net als Snipes in de bak gezeten. Zou dus een goed team kunnen zijn.
blackcat13
Vinnie Jones nu ook in gesprek met Sly voor Expendables 3. Logische keuze en vind het best.
Maar waarom zijn Dwayne Johnson en Danny Trejo nog niet gelinkt aan EX3? Vooral die laatste past toch echt PERFECT in Expendables 3? Die kop van die man is gemaakt voor deze serie!
dutchtuga
De laatse 10 jaar alleen bekend van B-films.
Wou net zeggen, is toch een vrij bekende acteur.
Inderdaad. En Rutger Hauer mogen ze ook bellen
blackcat13
Sure, zeker weten, laat maar komen!
wel als bijrol dan, of helemaal perfect; als schurk. Maar niet als Expendable vind ik.
Mochten ze na deel 3 verder gaan, dan zal Stallone hopelijk beseffen dat zijn tijd er wel op zit. Kijk de setfotos van Grudge Match er maar op na en het is duidelijk dat zijn geloofwaardigheid als actieheld (lees; keiharde huurling) zwaar begint af te nemen.. tegen de tijd dat een vierde deel zou arriveren is hij toch echt veels te oud.
Dan zie ik een geheel nieuwe line-up wel zitten... Jason Statham als leider (hij is nu ook rechterhand van Stallone's personage dus een logische opvolger), Dolph moet sowieso blijven, Terry Crews vind ik ook best.. verder misschien dan Danny Trejo in het team, met Dwayne Johnson... en eerlijk is eerlijk, wat mij betreft zou Tom Hardy er ook wel in passen. (gezicht wel wat gehavender en wat doorleefder maken dan met make-up, hij moet minimaal wel een paar littekens over zijn kop hebben lopen haha, expendables zijn geen mooiboys) Gewoon om het team een wat frissere en wat modernere sfeer te geven, zonder die ruige keiharde alpha male testosteron houding te laten varen natuurlijk. Ik verwacht geen snelle sportwagens, blingbling en mooie vrouwen, maar wat jongere en modernere actiehelden zou de serie zeker geen kwaad doen.
jarno1975 (moderator series)
Uiteraard Hauer als badguy, heeft hij wel eens iets anders gespeeld dan?
jarno1975 (moderator series)
Ik verwacht weer geen Bolo Yeung. Prutsers.
Dat komt omdat die bij het Hollywood publiek niet bekend is. De enige aziatische acteurs die ze kennen zijn Bruce Lee, Jackie Chan en Jet Li
Naomi Watts
Maar de jaren '80/'90 actiefilm liefhebbers toch wel? Heeft zich vooral in de films met van Damme wel gevestigd als iconische villain.
jarno1975 (moderator series)
Je vergeet dat de Expendables serie wordt weggezet voor een groot publiek die de bekende Amerikaanse actiehelden in deze films verwacht. Vooral de chauvinistische Amerikanen. Daarbij gaat een film met Amerikaanse sterren waarschijnlijk veel meer opbrengen dan wanneer er (de toch minder bekende) aziatische helden in komen.
En ik moet toegeven dat Bolo Yeung mij in eerste instantie ook niets zei.
Naomi Watts
De Expendables blijf je toch houden, ook door Yeung weer te typecasten? Denk nou nie tdat het veel verandert aan het appeal van de reeks.Groot element van het concept wast och juist om de jaren 80 en 90 actiefilm te reviven?
mrwhite
Bolo Yeung is echt wel gekend bij de actiefilmliefhebbers van de jaren 80 en dus hoort hij zeker in één van deze reeks!
Metalfist
Bolo Yeung
Nog niet zo veel van hem gezien maar sowieso een acteur die mooi in het rijtje zou passen. Samen met Chan de bodyguards ofzo van de bad-guy
DiDa
Stallone laat van zich horen via twitter! Hij is op het moment bezig met het script van EX3. Hij laat ook weten wie er absoluut NIET in zal zitten:
Sylvester Stallone @TheSlyStallone
Writing EX3 at the moment... there are going to be mountains of surprises..Took the girls riding .. They are loving horses like their folks
Sylvester Stallone @TheSlyStallone
EX3 needs NEW blood and more humor.... The films were always meant to be more on the humorous side with moments of drama
Sylvester Stallone @TheSlyStallone
No S. Seagal, sorry ,but maybe we get lucky with J. Chan! And some young bloods!!!
Sylvester Stallone @TheSlyStallone
By young I mean 22 to 27. Not big bruisers but tech wizard, super brains and a young woman who is not a sex symbol but
Nomak
Geen Steven Seagal maar wel wat jonge mannetjes van 22-27?
Dan hoeft er ook geen derde deel te komen.
blackcat13
Beetje vaag inderdaad. En dat meer humor spreekt mij ook totaal niet aan. Dus samengevat; meer moderne jongere en meer humor... waar deel 2 al afweek van deel 1 lijkt in deel 3 straks helemaal niks meer over van de rauwe charme van deel 1. Deel 2 vond ik een heerlijke film maar dit klinkt gewoon fout. Stallone doet het klinken alsof Chan de enige nieuwe bekende naam gaat worden... jezus man cast dan namen die met kracht op de posters kunnen staan... Nouja ik ben benieuwd maar EX3 lijkt dus inderdaad een old school mercenaries vs modern age mercenaries verhaaltje te worden.
DiDa
Voor mij is het enige wat hij hoeft te doen:
Laat een aantal karakters sterven (Crews, Couture) en voeg er niet te veel nieuwe aan toe ( Snipes, Seagal, The Rock, Michael Jai White). Niet te veel humor (EX2 sloeg hierin soms te ver door) en meer spanning en sterke actie.
schram101
Ik heb vertrouwen in Stallone, die weet vast wel wat ie doet.
Wat nieuw elan kan natuurlijk nooit kwaad. Denk hierbij aan The Rock, Eastwood, Snipes en Cage zijn namen die ik wel graag mee zie doen.
Chan is al bevestigd dus zet ik er niet meer bij
Niet te veel humor (EX2 sloeg hierin soms te ver door
Helaas komt hier dus meer van volgens Stallone's laatste berichten.
Zonde!

The Expendables
2010

Netflix komt met 'Caught Stealing', maar Prime Video overtroeft met 'Roofman'

Videoland voegt de geprezen Zweedse film 'Så som i Himmelen' toe aan het aanbod

Tip voor fans van de 'Outlander'-spin-off: de fantasyhitserie 'A Discovery of Witches' op Netflix

'All The Money in The World' van Ridley Scott dinsdag te zien op televisie

Fury