• 9.374.429 stemmen

The Expendables 3 (2014)

Actie / Avontuur | 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Genre: Actie / Avontuur

Speelduur: 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Geregisseerd door: Patrick Hughes

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren

Releasedatum: 14 augustus 2014

Plot The Expendables 3

"New team. New attitude. New mission."

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van 'The Expendables'. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden, waardoor Barney noodgedwongen werd om hem te moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.

avatar van eka81

eka81

In Film > Nieuws > The Expendables 3 (2014):

Bij Expendables 2, The (2012):

de badgay voor EX3 is Bolo Yeung. Zijn rechter hand is Wesley Snipes.

eka81 schreef:

de badgay voor EX3 is Bolo Yeung. Zijn rechter hand is Wesley Snipes.

Wat heb jij toch met gays?

Overigens geen idee waar je dit vandaan haalt, er is nog totaal niets van EX-3 bekend.

avatar van eka81

eka81

hier zijn dus gesprekken mee. het was de bedoeling dat Wesley Snipes in EX2 al zou spelen. op het laatst heeft Van Damme de rol aangenomen. in deel 3 dus Wesley.

Thorak

Sterker nog, Snipes zou aan deel 1 al mee doen, maar hij mocht Amerika niet uit vanwege een belastingontduikings aanklacht. Maar dat zegt nog steeds niet dat hij daadwerkelijk in deel 3 zit. Misschien komt er helemaal niet eens een deel 3.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Er zijn alleen nog maar geruchten over een deel 3, maar ik denk dat die er wel komt hoor. En misschien al wel vrij snel.

Quote van Randy Couture:

"Probably going to start shooting Expendables 3 in the fall after The Expendables 2 comes out in August."

avatar van DiDa

DiDa

Steven Seagal in een Frans interview over The Expendables 3!

Il aurait été logique de vous retrouver dans Expendables 2. Serez-vous de la partie pour un troisième opus si jamais il y en a un ?

SS) Il prévoit d'en faire un autre et me l'ont déjà proposé. Nous verrons bien...

Engelse vertaling:

It would be logical to find yourself in Expendables 2. Will you be part of a third album if ever there was one?

SS) He plans to do another one and I have already proposed. We'll see ...

blackcat13

De serie zou dan ook niet compleet zijn zonder een film met hem erin eigenlijk. Niet omdat hij zo goed kan knokken natuurlijk, maar puur om die (dikke) kop weer ff te zien. In een cameo desnoods. Als ik Sly was zou ik er geen moment over twijfelen. Ik zou wel met Seagal even overleggen wat aan dat vet te doen

Trouwens wat is je bron DIDa?

avatar van finalman

finalman

oh nee alsjeblieft zeg, geen Steven Fat-al!

Bij Expendables 2, The (2012):

Vind het dan ook erg vaag dat er al over een EX3 gesproken word, als EX2 nog geeneens een trailer heeft

JacoBaco

Ja, raar dat er al over Avatar 3 gesproken wordt, terwijl ik nog niet eens de trailer van Avatar 2 heb gezien. Misschien omdat de plannen er al zijn, dus (eventueel) ook de plannen voor EX-3. Niets geks aan in ieder geval.

Expendables 3 opnames later dit jaar - FilmTotaal filmnieuws

Thorak

Plannen zeggen helemaal niets, plannen heb je niets aan. Zolang de preproductie voor EX-3 nog niet begonnen is kan er nog genoeg gebeuren. Als EX-2 dalijk tegen blijkt te vallen zou het nog zomaar kunnen dat ze besluiten geen EX-3 te gaan maken. Laten we nou gewoon eerst maar EX-2 afwachten.

Discussieren over een deel 3 terwijl er nog niet eens een deel 2 uit is is weldegelijk vreemd wat dat betreft. Zeker gezien de nu al vele onzinnige aannames over wie er mee gaan doen en wat ze gaan doen in de film.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Ik vind het wel lachen met die fanbase. Gelijk allerlei knotsgekke theorieën bedenken, heel de dag ermee bezig, je lacht je de ballen uit de broek. Je mag hopen dat actiehelden toch intelligentere fans hebben anders is dat vooroordeel ook gelijk weer bevestigd .

JacoBaco

Ik ben van plan om vanavond naar de kroeg te gaan, maar plannen zeggen niets, dus ik blijf wel thuis. Als vrienden aan mij vragen, heb je al plannen voor vanavond, dan zeg ik ja, maar ik weet alleen nog niet precies naar welke kroeg ik ga. Kijk, dan weten ze in ieder geval dat ik van plan ben om weg te gaan. Ik zal alvast een profetische uitspraak doen en dat is leuk om over een jaar terug te lezen. EX-3 komt. Welke acteurs enzo.. Ja, dat zien we dan wel weer. Wat geeft het nou als mensen en de fans de (eventuele) plannen voor EX-3 al serieus nemen. Sommige drinken toch echt iets teveel azijn hoor.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

lol .

JacoBaco schreef:

Sommige drinken toch echt iets teveel azijn hoor.

Als jij normaal nadenken in plaats van van fantasiën uitgaan zo wilt benoemen heb ik echt met je te doen.

JacoBaco

Je hebt het met me te doen? Wat aardig zeg.

Het nieuws is als volgt:

If co-star Randy Couture has HIS FACTS STRAIGHT, Sly is planning a trilogy of films for this franchise, and he wants to stay on the good side of his fans to ensure that happens.

Inderdaad, nog niet definitief, maar ook zeker geen fantasie. Het is ergens op gebaseerd, namelijk de (eventuele) plannen voor EX-3. Met de nadruk op eventueel, want dat zeg ik ook steeds. ''eventuele plannen'' eventueel (Betekenis/definitie van) - encyclo.nl

Gewoon iets om in de gaten te houden, da's al. Prettige Pasen!

P.S. En drink niet teveel azijn.

Thorak

Heeft niets met azijn te maken. "Eventueel" is inderdaad een sleutelwoord hier, het is dus nogsteeds niet helemaal zeker of er wel een deel 3 komt. Als deel 2 een dikke domper wordt (wat bij films die zo snel een vervolg krijgen, omdat het eerste deel zo populair was, altijd een grote kans is) zou het zomaar kunnen dat er geen geld genoeg wordt opgehaald voor een deel 3. Zoals ik al zei, het heeft niets met azijn te maken, gewoon realistisch.

avatar van The Oceanic Six

Het feit dat die lui er nu al over lullen zegt natuurlijk wel genoeg. Plus, deel 1 heeft flink geld opgeleverd. Ik durf te wedden dat dat deel 2 ook lukt, zeker nu Schwarzenegger en Willis een grote rol spelen en zelfs een oude held als Norris mee doet.

Maar deel 3 boeit me nog niks. Ik wil eerste deel 2 zien! Damn, schiet eens op met die trailer zeg.

Thorak

O het zal ongetwijfeld geld op gaan leveren inderdaad, zeker aangezien dit waarschijnlijk de eerste film wordt waarin Schwarzenegger weer in de bios is te zien (nog steeds niet veel nieuws over zijn andere films gehoord ). Maar dat maakt het nog niet een topper.

Thorak schreef:

Van de week was er nog nieuws over The Tomb.

En Last Men Standing heeft hij al gefilm toch?

Dat worden voor de Arnold fans weer mooie jaren. Toch wel de ultieme actieheld voor mij.

Overigens was Arnold in the Expendables 1 al in de bios te zien

JacoBaco

Het ging mij om dit zinnetje:

Thorak schreef:

Plannen zeggen helemaal niets, plannen heb je niets aan.

Maar de (eventuele) plannen zijn er en plannen zijn een begin van een onderneming. Om dan vervolgens te verkondigen dat plannen niets zeggen en je er niets aan hebt, gaat mij dan een beetje ver en ben je in mijn beleving een beetje een zuurpruim. Dat kan jou niets schelen, dat weet ik ook wel. Maar ik denk niet dat Randy Couture onzin lult.

Voor mij is het leuk om te weten dat er eventueel een deel 3 komt. Voor de één is dat leuke logisch en voor de ander niet en willen (dus eerst) keiharde bevestiging!

Thorak

Ja en daar ging de 'discussie' ook gelijk de verkeerde kant mee op. Dat er plannen zijn zegt niets, er zijn al zoveel plannen geweest voor films waar helemaal niets mee is gedaan. Vandar dat ik zeg "plannen zeggen niets".

Waar ik eigenlijk meer op doelde is het feit dat er eventueel een derde deel komt (eventueel, dus nog iets is zeker) en er al mensen hier fantasie verhalen rond gaan lopen bazuinen over wie er mee gaan doen en welke rol ze gaan spelen. Totaal op niets gebaseerd en dus totale onzin.

Thorak schreef:

Alleen worden deze plannen benoemd door mensen die nu al druk met deel 2 zijn en dus elkaar constant spreken. En daarbij is het vrij logisch dat er een deel 3 in een succesvolle reeks komt. Het is wel ergens op gebaseerd. Op uitspraken.

Thorak

Uitspraken vallen bij mij gewoon nog steeds onder plannen zolang de pre-productie nog niet is gestart. En zelfs tijdens de pre-productie worden films nog regelmatig geannuleerd.

Uiteraard word er over gesproken en dat 3e deel zal er ongetwijfeld ook echt wel komen (misschien zelfs nog wel meer delen ook), maar hoe en wat is een ander verhaal.

Met elkaar spreken over een derde deel valt ook wel onder de voorbereidingen, er moet natuurlijk poolshoogte worden genomen of alle acteurs daar nog wel zin in hebben en er moet rekening gehoudenworden met contracten en andere film opnames. Maar dat valt allemaal onder plannen.

Ik heb zelf vorig jaar ook een aantal plannen gemaakt t.b.v. mijn loopbaan en daar ook gesprekken over gevoerd, plannen gemaakt en anderen in betrokken. Uiteindelijk is er helaas nog weinig van terecht gekomen (door diverse invloeden) en is het tot nu toe nog steeds niet meer dan een plan. Overigens nog steeds wel een lopend plan!

Thorak schreef:

Oké, ik reageer nog 1x. Natuurlijk zijn er in het verleden en zullen er in de toekomst plannen gemaakt worden waar niets van terecht komt. Daarnaast zijn er in het verleden plannen gemaakt en zullen er in de toekomst plannen gemaakt worden waar wel wat van terecht komt. Dus om even de mierenneuker uit te hangen. Als je het echt realistisch wil benaderen, kun je zeggen de plannen zeggen nog heel weinig. In mijn ogen zegt het al iets en iets is niet niets.

avatar van The Oceanic Six

Ga je allemaal druk maken om zoiets nutteloos zeg

blackcat13

Inderdaad, beetje moeilijk doen over zoiets, en dat bij zo'n simpele en straight to the point film als Expendables...

JacoBaco

Lache man... Jullie maken je druk over iets waar ik me niet druk om maak. Ik zeg het alleen maar. M'n vrolijke smileys zeggen overigens al genoeg. Dus jongens, niet zo serieus zeg. Expendables 3 wordt echt een vette film! Het schijnt trouwens dat Charles Bronson ook een rolletje krijgt!