Genre: Actie / Avontuur
Speelduur: 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)
Geregisseerd door: Patrick Hughes
Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren
Releasedatum: 14 augustus 2014
Bekijk via Videoland
Plot The Expendables 3
"New team. New attitude. New mission."
Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van 'The Expendables'. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden, waardoor Barney noodgedwongen werd om hem te moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.
Barney Ross
Doc
Gunner Jensen
Bonaparte
mrwhite
En al zeker met Jackie Chan die al veel humor in zijn films heeft gestoken.
Derde keer geen Seagal. Echt schan-da-lig!
Ze kregen die dikke pens van Seagal niet goed in beeld
Hij had er overigens wel als cameo rolletje in gemogen, vanwege zijn status. Maar die kerel is al 15 jaar lang helemaal niks meer. Te dik, te slechte rollen, te ongemotiveerd.
dutchtuga
Ze kregen die dikke pens van Seagal niet goed in beeld
Machete?
schram101
Precies, in Machete hebben we hem nog gezien. En ook ik heb niet veel met Seagal (al heb ik weinig films van hem gezien) maar hij hoort er eigenlijk wel bij ja, al zijn er veel andere namen die ik liever zie dan, wanneer ik zou mogen kiezen.
Welnee, die bolle was enorm slecht in Machete. Zelfs in zo'n soort film bakt hij er weinig van. Zijn tijd zit er gewoon al 20 jaar op als acteur, alleen heeft hij dat zelf niet door. Paar aardige titels eind jaren 80, begin jaren 90. Heeft nog niet 10% de status van een Schwarzenegger, Stallone of Willis.
Naomi Watts
Als filmicoon niet, maar wel als martial artist.
Al is Seagal gewoon een one man show, heb je niets aan in een team. Een soort Arjen Robben zeg maar.
moviefreak#1
Robben heeft nog wel eens een actie, Seagal schiet alleen nog maar van afstand.

Maar Seagal mist nooit.
Wat waren die films in zijn prime magnifiek. Qua films helemaal niet zo hoogstaand maar door zijn presence, magistrale Aikido capaciteiten en fortune cookie wijsheden waren ze zo geweldig. Nico, Out For Justice, hard to Kill, Marked For Death, On Deadly Ground, The Glimmerman, Fire Down Below (totdat ie films met Rappers ging maken toen is het nooit meer wat geworden) heb ik echt helemaal grijs gedraaid. Misschien wel twintig keer gezien. Wat een held. Under Siege was dan weer veel te gepolijst.
Als filmicoon niet, maar wel als martial artist.
Als ik Seagal met een voetballer moet vergelijken, dan toch eerder met Johnny van Beukering, Mido in zijn 2e periode bij Ajax of de Braziliaanse Ronaldo een paar jaar nadat hij stopte met voetballen
Lefgozer
Valt me toch tegen van je, A&L. Zo geilen op Arnie en Sly en dan Steven zo de grond instampen. Steven is gewoon een held, punt.
Ik heb ook niet heel veel met Sly hoor, al vind ik hem een fantastische acteur vergeleken met Seagal. En ok, Seagal heeft heel lang terug wel een paar aardige titels gemaakt, maar zo vanaf halverwege negentig is het wel dramatisch achteruit gegaan zeg. Sowieso vind ik dat je iemand die 30 kilo te zwaar is moeilijk serieus kan nemen als actiefilm-acteur. De laatste film die ik van hem zag is van een jaar of 2, 3 terug ofzo. Dat kon echt niet meer.
PS: The Rock niet in 'The Expendables 3' - FilmTotaal filmnieuws
schram101
Mag toch hopen dat The Rock er bij komt. In het bericht staat enkel dat hij nog niet gevraagd is. Niet dat Sly hem er in in wil hebben of iets dergelijks. Ik blijft hopen dus.
mrwhite
Dat hij zelf wel wil heeft hij al duidelijk gemaakt vorig jaar YouTube - THE ROCK (Dwayne Johnson) Interview - The Expendables 3 (2014)
PS: The Rock niet in 'The Expendables 3' - FilmTotaal filmnieuws
Ik hoop toch op John Woo dan zien we mss Van Damme terug
John Woo open to direct Expendables 3 | Den of Geek - denofgeek.com
jarno1975 (moderator series)
blackcat13
Dat zou wat zijn. Maar Stallone gooit continu ideeen op twitter, hij is gewoon wat aan het brainstormen want we horen continu wat anders. Wel doet S. Seagal officieel niet mee (mooi!) en ook voor The Rock ziet het er niet goed uit (jammer). Had ook gelezen dat Sly er nog steeds alles aan doet om Clint Eastwood en Harisson Ford erin te krijgen. Dat zou natuurlijk geniaal zijn, die twee in wat kleinere rollen, vooral Clint Eastwood zou geniaal zijn. Niet in een actie rol maar een klein rolletje als ex-Expendable ofzo.
Maar anyway mocht hij uiteindelijk echt voor Mel Gibson gaan dan is mijn enthousiasme in 1 klap keihard gestegen! Hoop echt dat dit waar is!
Nomak
Wel doet S. Seagal officieel niet mee (mooi!)
vooral Clint Eastwood zou geniaal zijn.
Alsof Eastwood meer te zoeken heeft in deze film dan Steven Seagal.
Steven Seagal is naast Don 'The Dragon' Wilson zowat de enige echte jaren '80 actieheld die nog ontbreekt.
Zelfs Van Damme wil niemand liever dan Seagal in Expendables 3 zien.
jumpstylemovie
Wel doet S. Seagal officieel niet mee (mooi!)
Donder op man. Seagal hoort thuis in deze films. The Expendables reeks gaat niet om goed acteerwerk, het gaat om het terugbrengen van klassieke actiehelden en ze weer te laten schijnen. Seagal is een classic actieheld of je het nu wilt of niet. The Rock zou ook een goede toevoeging zijn en (inderdaad) Michael Biehn!
blackcat13
Ik heb geen hekel aan Seagal, vind zijn films vaak best vermakelijk en zijn moves zeker erg vet. Ik ben echter van mening dat Seagal een genre op zich is, dat los staat van de andere 80's actiehelden en actiefilm sterren. Dus niks tegen de man maar ik vind hem er gewoon niet bijpassen, heeft niks met acteren ofzo te maken.
En Eastwood is gewoon een persoonlijke held voor mij, heb altijd genoten van zijn films en voor mij staat hij helemaal boven aan de lijst van film "badass / tough guys". Dus of hij echt een plek "verdient" of niet, ik zou het geweldig vinden.
Alsof Eastwood meer te zoeken heeft in deze film dan Steven Seagal.]
Zeker wel. Alleen al omdat hij Dirty Harry is. Een rol waar Seagal nog niet eens in de buurt van is gekomen tijdens zijn carrière (wel een groot woord voor die rommel van Seagal, maar ok)...
Naomi Watts
Seagal heeft daadwerkelijk kunde, grotendeels van de Expendables acteren. Daar heeft Seagal niets te zoeken, onder zijn stand.
Lefgozer
Dat Seagal nog steeds niet gevraagd is maakt me zo pissig dat ik vanaf nu op MM met een (Seagal) avatar door het leven ga. Dat zal ze leren.
mar007
Ja,
mee eens.
Ik vind het jammer dat seagal niet mee doet

Expend4bles
2023

The Expendables 2
2012

The Expendables
2010

Levensecht Netflix-drama 'Private Life' met Paul Giamatti maakt indruk

'The Investigation of Lucy Letby' gezien? Op Netflix vind je ook deze vergelijkbare documentaires

Waargebeurde film 'The Mauritanian' van Kevin Macdonald is woensdag op televisie

Netflix komt met 'Caught Stealing', maar Prime Video overtroeft met 'Roofman'

Fury