• 9.378.992 stemmen

Transformers: Age of Extinction (2014)

Actie / Avontuur | 166 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Oorsprong: Verenigde Staten / China

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Mark Wahlberg, Nicola Peltz Beckham en Stanley Tucci

Gesproken taal: Engels en Mandarijn

Releasedatum: 10 juli 2014

Plot Transformers: Age of Extinction

"This is not war, it's extinction."

Terwijl de mensheid zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon, zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.

Cade Yeager

Su Yueming

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

En een nieuwe barbiepop kon natuurlijk niet ontbreken voor de leuke tinteling bij de jongetjes..

Naomi Watts

Nicola Peltz een barbiepop? LOL.

horizons

Ze past in ieder geval beter in de films dan Rosie Huntington. Maar ze is (nog?) geen Megan Fox/MIkaela.

avatar van The Oceanic Six

Toegeven, deze nieuwe trainer wekt mijn interesse toch iets meer. Al lijkt het plot weer erg voorspelbaar.

avatar van Hustul

Hustul

Ben benieuwd.

Naomi Watts

. Grimlock ftw! De enige echte keizer in blockbusterland, noteer de blockbuster van het jaar maar. Ook erg knap hoe hij een doorsnee meid als Nicola Peltz transformeert in een enorm lekker wijf. Bayhem = nerdgasm.

YouTube - TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION -- Official Payoff Trailer (HD) - International English

Yes!

Naomi Watts

Beste poster wat mij betreft. So much awesomeness. Wat een magistraal en divers design ook weer, maar tuurlijk zullen er weer figuren zijn die ze niet uit elkaar kunnen houden

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Het is gewoon niet normaal hoeveel zin ik hier in heb.

Naomi Watts schreef:

De designs zien er zeer goed uit deze keer (maar dat was vorige keren ook al, het zijn die generieke decepticons die dat gevoel veroorzaken). De poster vind ik niet zozeer opvallend goed.

Naomi Watts

Ik ben altijd wel een sucker voor Optimus met de humans op één poster.

Qua vorm zit het altijd goed met Bay, narratief vind ik allemaal niet zo belangrijk. Vond de Decepticons helemaal niet generiek, integendeel zelfs. Ik blijf me er toch over verbazen hoe impopulair Bay is bij veel filmfanaten.

Naomi Watts schreef:

Ik ben altijd wel een sucker voor Optimus met de humans op één poster.

Qua vorm zit het altijd goed met Bay, narratief vind ik allemaal niet zo belangrijk. Vond de Decepticons helemaal niet generiek, integendeel zelfs. Ik blijf me er toch over verbazen hoe impopulair Bay is bij de zogenaamde filmfanaten.

Oh, ik ben Transformers fan hoor. En Bay heeft tot nu toe drie geweldige films gemaakt. De hoofd decepticons is niet mis mee.

Naomi Watts

Dat weet ik hoor. Er wordt wel vaak naar Bay gerefereerd als het om slechte blockbusters gaat. Daar kan ik totaal niet bij.

marvelfreak85

Ow oke we need a new army zegt Optimus daarvoor de dinobots de enige vraag wat ik heb waar zijn de andere autobots van de vorige films ? Dan heb ik het over Sideswipe, Rachet, Dino, Jolt,The Wreckers, Wheelie ,Arcee,Mudflap en Skids.

Ben echt benieuwd wie we terug zien de meeste zullen wel bij het oud ijzer liggen Bay kennende die heeft geen respect voor de karakters.

Gelukkig hebben we wel Optimus en Bumblebee hopelijk kan Bee nu wel weer praten.

AHWA

Ik had voor deel 1 gehoopt dat de Transformers op de G1-versies zouden lijken. Uit deze trailer blijkt in ieder geval dat het ontwerp iets vereenvoudigd is en dat de transformaties wat beter in beeld gebracht worden zonder een druk zwevende camera. Hopelijk blijft dat zo.

Ik hoop ook dat de vijf-robots-in-1 nog terugkomen. Constructicons hebben we al gehad, maar ik zou ook graag de Stunticons, Aerialbots, Protecticons, et cetera zien. En dan zonder ballen.

marvelfreak85 schreef:

ALs je goed oplet in de trailer(s) zie je Ratchet.

Naomi Watts

Zoals Bay ook aangaf zijn de autobots voor het publiek (op Optimus en Bumblebee na) inwisselbaar, wat dus per deel veel gelegenheid biedt andere Autobots te presenteren. Blij mee ook wel.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Zag ik daar nu een Deception met een sigaar in zijn mond in de laatste trailer?

Op 1:44.

jarno1975 schreef:

Zag ik daar nu een Deception met een sigaar in zijn mond in de laatste trailer?

Op 1:44.

Dat is een Autobot (Hound).

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Ah oke, dan nog

Naomi Watts

In een film over transformerende robots moet een sigaar roken en een baard groeien ook nog wel kunnen toch? .

Wat ik begreep is het ook meer een practical joke, omdat John Goodman de stem doet. Beetje een collectie van Goodman's rollen. De baard is van Normal, de sigaar van The Artist. Nu nog hopen op een Walter Sobchak reference .

AHWA

I don't transform and roll out on shabbas?

avatar van schram101

schram101

Nieuwe trailer is nog weer een tikkie beter dan de vorige. Ja, hier kijken we weer naar uit!

avatar van The Oceanic Six

Ik word er nog weinig enthousiast van. Lijkt me dat de film weinig verschilt van die andere 3. En da's geen compliment.

horizons schreef:

ALs je goed oplet in de trailer(s) zie je Ratchet.

Klopt had je goed gezien ik heb hem nu ook gespot ik ben blij dat ie erbij is .

Naomi Watts schreef:

Ow oke omdat Bay het zeg is het waar ?

Misschien het standaard publiek ja maar de Transformers liefhebbers en vooral de fans zijn er echt niet blij mee hoe Bay met de meeste Transformers omgaat en dat er bijna geen interactie is tussen de Transformers, en omdat hun karakters geen karakter hebben.

Ik hoop dat Bay geleerd heeft van de vorige films en dat ie er ook iets mee doet met de kritiek die hij heeft gekregen sinds The dark of the moon, en Revenge of the fallen.

Naomi Watts

Robotten met interactie en karakter? Koekoek . Nee, even zonder gekkigheid: dat mag in een kindertekenfilmpje werken, maar in een blockbuster voor volwassenen werkt dat gewoon niet.

Ja, Bay, weet wel hoe en waarom hij zijn Transformers heeft gepresenteerd en heeft dan ook alleen Optimus en Bumblebee 'character development' gegeven, en de rest is gewoon collateral damage. Dat er 'fans' zijn met binding met andere personages zal best maar dat staat volledig los van de franchise. Ik ben ook een fan van Transformers, maar ik sta er gelukkig niet zo in dat ik het zo slecht kan hebben dat Bay gewoon zijn eigen ding doet met een bestaand concept.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

OMG, die trailer. Keurig volgens Bays blauwdruk. Dat belooft weinig goeds.

Enfin, ik ga hem wel in de bios zien, kreeg kritiek bij deel III dat ik daardoor niet vol kon genieten. Daar zal het ditmaal niet aan liggen.

marvelfreak85 schreef:

Ow oke omdat Bay het zeg is het waar ?

Ben zelf met name fan van de comic serie uit de jaren '80. En m.i. doet Bay het helemaal goed in de vertaling naar "groten-mensen" film, vooral deel 1!

En als je eerlijk bent en terugkijkt naar de g1 cartoons zijn die best cheesy (itt de comics) op een enkele aflevering na.