Genre: Actie / Avontuur
Gesproken taal: Engels en Mandarijn
Releasedatum: 10 juli 2014
Bekijk via SkyShowtime
Plot Transformers: Age of Extinction
"This is not war, it's extinction."
Terwijl de mensheid zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon, zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Transformers: Age of Extinction (MusicMeter)
- Kijk op meJane
Darcy Tirrel
Su Yueming
James Savoy
Naomi Watts
Nog niets van vernomen. Aangezien ze de cut in Pain & Gain ook niet gehaald heeft zie ik niet in waarom dat bij T4 wel het geval zou zijn. Ook noemde Borys Kit haar niet bij de namen die door de eerste auditieronde heen zijn.
schram101
Dat verhaal ging niet om Pain & Gain toch? In die film speelt ze volgens mij nog steeds.
Edit:
Yolanthe uit film geschrapt | Cinema - cinema.blog.nl
Dit is dus niet Bay's Pain & Gain
Naomi Watts
Leefde in de veronderstelling dat dat de enige film waar ze in te zien was. Ah, dan zou het nog kunnen. Zal haar een prima opvolgster van Fox vinden overigens.
schram101
Dacht ik ook toen ik het hoorde maar gelukkig niet, Yolanthe lijkt me een prima meid om de overstap naar Hollywood te maken. En waar zit je dan beter dan bij Michael Bay?
En mocht ze in Pain & Gain succes hebben zie ik er zomaar doorstoten naar Transformers 4 ja.
Naomi Watts
Ik ook. Fingers crossed dan maar. Yolanthe zie ik die stap ook wel met gemak maken ja.
marvelfreak85
Dit word een ramp alle focus word gelegd op mark wahlberg niet dat hij een slechte acteur is maar de film heet toch transformers.
Krijg je hetzelfde als bij de eerste 3 films teveel mensen ik hoef alleen bumblebee en optimus te zien en de andere transformers teveel namen om op te noemen.
En aub geen Yolanthe dat zou echt te erg zijn ik bedoel ze ziet er leuk uit maar acteren kan ze echt niet.
Dus Mr Bay maak aub een transformers film over transformers.
jarno1975 (moderator series)
Edit:
Yolanthe uit film geschrapt | Cinema - cinema.blog.nl
Dit is dus niet Bay's Pain & Gain
Ik zie Yolanthe toch ook niet meer voorkomen in de cast lijst van Pain & Gain op imdb.
schram101
Klopt, maar dat geval staat los van die andere. Zou lullig zijn als ze uit twee films geknipt wordt.
Naomi Watts
Nicola Peltz dus de female lead. Van Megan Fox/Rosie Huntington-Whiteley naar dit
Macmanus
Beats Rosie Huntington any day. Die had echt een kutkop. Wel jong dus verwacht sowieso niet dat ze gecast is alleen voor de looks.
gillie24
Vele malen beter dan Rosie Huntington, wat een verschrikkelijk lelijk mormel is, maar ze is geen Megan Fox.
Ziet er wel leuk uit en inderdaad beter dan Huntington. Ben benieuwd.
gillie24
British Lovely Sophia Myles Will Class Up Transformers 4 - imdb.com
De toevoeging van de beeldschone Sophia Myles is helemaal goed nieuws.
Naomi Watts
And it gets worse and worse.
Genesis Rodriguez & Tanit Phoenix got rejected for the female lead
. Epic fail.
Minotaures
Film speelt 4 jaar na Dark of the Moon af.
De audities zijn in volle gang: Luke Grimes (Taken 2), Landon Liboiron ("Terra Nova"), Hunter Parrish ("Weeds") Jack Reynor (The Delivery Man) en Brenton Thwaites (Maleficent) zijn de mannen voorlopig en Isabelle Cornish ("Home and Away"), Nicola Peltz (The Last Airbender), Gabriella Wilde (Three Musketeers) en Margaret Qualley (Andie MacDowell's dochter) zijn de vrouwen. Word er nog niet warm van.
Zeggen mij allemaal niks.
. Wat betreft de laatste foto, juist ja; Hound zit in Transformers 4
. Zoals te zien is wordt er dus weer geschoten in New Mexico.
Naomi Watts
Toegegeven, Peltz heeft wel weer die typische Bay makeover gekregen. Misschien toch niet zo'n tegenvaller als verwacht.
Materny
Marky Mark in de hoofdrol! Verder de volledige cast van voorgaande delen op de schop. Dat maakt het alweer een stuk interessanter, het begon namelijk steeds minder te worden allemaal.
mjk87 (moderator films)
Slechter dan deel III kan moeilijk, al blijft de regisseur dezelfde. Maar Wahlberg is altijd prima - blijkbaar is Pain & Gain bevallen samen.
Naomi Watts
Eerste drie Transformers films waren al op afstand de beste blockbusters sinds jaren. Waarschijnlijk laatste Transformers film van grootmeester Bay, alleen Lin lijkt een waardig opvolger.
Erg veel zin in, en de blockbuster van 2014 is al bekend. Hound zit er eigenlijk in en rumor has it dat de Dinobots ook van de partij zijn. Nog steeds geen opvolgster voor Fox, maar goed, big shoes to fill.
Ik heb het met 1 van de voorgangers (deel 3) in de bios geprobeerd, maar dat was meteen de laatste keer aangezien ik doodmoe en half doof buiten kwam na 2,5 uur onzinnige explosies. Deze T4 zie ik dus wel zodra de dvd beschikbaar is.
Wahlberg en Tucci zijn wel goede acteurs, dat moet dus een verbetering zijn vergeleken met de voorgangers.

Bumblebee

X-Men: Days of Future Past
Actie / Sciencefiction, 2014

Kingsman: The Secret Service
Actie / Komedie, 2014
videoclipvervolgbuitenaards wezenbased on toytransformersgiant robotrobotimaxtransforming robot變形金剛4:殲滅世紀