• 9.378.811 stemmen

Transformers: Age of Extinction (2014)

Actie / Avontuur | 166 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Oorsprong: Verenigde Staten / China

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Mark Wahlberg, Nicola Peltz Beckham en Stanley Tucci

Gesproken taal: Engels en Mandarijn

Releasedatum: 10 juli 2014

Plot Transformers: Age of Extinction

"This is not war, it's extinction."

Terwijl de mensheid zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon, zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.

Cade Yeager

Galvatron (stemrol)

Darcy Tirrel

Su Yueming

Deel 1 is Top!

Deel 2 & 3 zijn wellicht minder vanuit een filmkritisch oogpunt maar nog steeds uiterst vermakelijke films die voor mij hoog scoren.

Kijk zeer uit naar 4e deel.

horizons

Ben wel benieuwd of dinobots dinobots zullen zijn.

avatar van DVD-T

DVD-T

Erg jammer... Zit niet echt op de Dinobots te wachten.

avatar van vago

vago

nou al zin in

i like

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Michael May assaulted

Manmanman. Wat een waanzin weer. Stenigen.

avatar van Rvdz

Rvdz

De vorige Transformers niet gezien en lijken me ook helemaal niks (haha robot testikels ), maar aangezien Wahlberg en Tucci hier in zitten ben ik er toch wel een beetje benieuwd naar. Ik wacht de trailer af.

horizons

Dus je hebt ergens een opmerking gelezen over testikels en je hebt alle drie de films afgeschreven?

avatar van Rvdz

Rvdz

Ik heb de trailers gezien, rescensies gelezen en daar uit afgeleid dat ik mijn geld er niet aan uit wou geven, maar als ze in de aanloop naar deze nog een keer op tv komen pak ik ze misschien wel mee hoor.

avatar van 606

Vet

avatar van Rataplan.

Rataplan.

Ik kan niet wachten,laat maar komen.

avatar van YMCMB

YMCMB

Echt jammer dat Shia niet meer meedoet, hij maakte deze films echt legendarisch voor mij...

Ben bang dat het nu gaat tegenvallen.

horizons

Precies zoals verwacht. Yeah!

Wordt weer plesant vermaak in de bioscoop.

avatar van AHWA

AHWA

Michael Baysplosions! Stompzinnig vermaak, maar o zo vet.

avatar van Materny

Materny

Het blijft fijn!

avatar van The Oceanic Six

Ik word er niet meer warm of koud van na 3 vrij matige films in deze reeks. Ik pak hem wel mee als ik hem op dvd kan zien. Ongetwijfeld ziet de actie er weer goed uit, maar het gebrek aan een plot, de debiele humor en de vele clichés zullen vast niet vermeden worden.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

De slechtste film van het jaar wil ik toch ook graag zien, dus mocht ik in juli echt niets te doen hebben.

avatar van schram101

schram101

Vind deze visueel toch wat minder overtuigend dan de trailer van het derde deel. Oke, dit is een Super Bowl teaser, maar toch. Trailer van Dark of the Moon was episch!

avatar van Nicholas

Nicholas

Die fucker van een Bay blijft het proberen. Na de Dinobots nu ook mijn absolute nummer 1: Galvatron.

Zou ik er toch weer in gaan trappen?

horizons

Tuurlijk trap je er in, ondanks dit:

YouTube - Transformers: Age of Extinction TRAILER 1 (2014) - Mark Wahlberg Movie HD

Ok. Wil de film zien. Maar ok, wat suf... alweer zeggen de mensen (derde film op rij) dat ze de Transformers niet nodig hebben... en dan komen voor de 2e keer op rij Transformer ruimteschepen de stad binnenvallen. Tsssk, lijkt wel Dark of the Moon met een andere intro.

En dinobots.

Toch ga ik kijken.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Ik heb er zin in

avatar van AHWA

AHWA

Damn, die trailer is toch weer hype. Zin an!

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

avatar van rep_robert

Bay vaart een Goede koers. Ik vermoed dat de flauwe plotjes nu ook achterwege worden gelaten en we serieus met een stoere film te maken gaan krijgen.

avatar van marvelfreak85

marvelfreak85

Ben echt benieuwd hopelijk eens een Transformer film over Transformers en niet weer over de mens die een Transfomers als wapen gebruikt mehjeh dat zou wel niet.

avatar van Minotaures

Minotaures

Wat een gave trailer!

avatar van schram101

schram101

Vette trailer! Nog steeds niet zo episch als die van Dark of the Moon maar dit is al een stuk beter dan SuperBowl teaser.