• 9.378.137 stemmen

Transformers: Age of Extinction (2014)

Actie / Avontuur | 166 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Oorsprong: Verenigde Staten / China

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Mark Wahlberg, Nicola Peltz Beckham en Stanley Tucci

Gesproken taal: Engels en Mandarijn

Releasedatum: 10 juli 2014

Plot Transformers: Age of Extinction

"This is not war, it's extinction."

Terwijl de mensheid zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon, zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.

Cade Yeager

Su Yueming

avatar van Thorongil

Thorongil

In Film > Nieuws > Transformers 4 (2014):

Wederom met Michael Bay, zo blijkt. Hij verkondigt zelf toch ingestemd te hebben, ook al zei hij de afgelopen maanden de Transformers-reeks achter zich te laten. Geld kan veel veranderen, en het zou me niet verbazen als Shia Laboeuf ook terugkomt als men hem genoeg paait. De 4e film in de reeks zal op 29 juni 2014 in de zalen zijn.

Link

Naomi Watts

Erg veel zin in. Blij met Bay, en hopelijk blijft LaDouche weg. Erg benieuwd waar we nu heen gaan, zoals ik al aangaf in het transformers topic zijn er enorm veel opties.

Werken naar Unicron toe lijkt me een enorme optie, lijkt me ook erg tof om dat vertaald te zien worden naar live action. Dinobots moeten natuurlijk nog aan bod komen en zie ook veel perspectief voor Ultra Magnus, Omega Supreme, Hotrod, Blitzwing, Astrotrain en Reflector. Wat zou ik dat graag zien. Ook zou ik een revival van Starscream en uiteraard Megatron zien zitten (ze zijn toch zo cool) en dan kom je uiteraard bij Galvatron uit. Wat dachten we van Scourge, Cyclonus, Windcharger. Zoveel opties, al zou ik nog niet verder gaan met adapties voor deel 4 dan seizoen 3 van de serie.

avatar van moviefreakxD

moviefreakxD

ja maar hoe kan er nou een vervolg opkomen want megatron was toch dood gegaan

Naomi Watts

Dat was in de serie ook niet het einde.

Minotaures

Je hebt anders Unicron. En dat Megatron werd gedood wil niets zeggen. Deel 1 op 2 werd die ook weer tot leven gewekt.

avatar van clockwork72

clockwork72

Het is nu wel mooi geweest met die Transformers. Deel 4 hoeft van mij niet..

Nee joh, is lagguh.

avatar van Layla!

Layla!

super fan van Transformers, maar het is nu wel echt afgelopen.. Ik zou eerlijk gezegd niet weten wat ze nu weer zouden kunnen verzinnen?

Minotaures

Het is Michael Bay. Die hoeft geen verhaal te hebben om een film te maken.

Alleen als er veel (heel veel) explosie's in zitten zal die het prima vinden...

avatar van Seifer

Seifer

De Transformers blijven echt waardeloze films, komt deels door de cast en deels door de regisseur. Misschien dat deel 4 een voldoende gaat halen, nu Shia LaBeouf niet mee speelt. Wat is hij een belachelijk slechte acteur.

avatar van AHWA

AHWA

Ik hoop eigenlijk een dame als hoofdrolspeelster te zien in TF4, maar dat zal wel niet. Weer eens wat anders.

Naomi Watts

Ik hoop het ook. Al de transformers waren sterk, weinig aan veranderen.

avatar van Thorongil

Thorongil

Transformers 4 Promises Brand New Robots

Blijkbaar draait het niet om hoe goed de film is, maar willen ze gewoon zoveel mogelijk merchandise verkopen...

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Naomi Watts

Vreemd dat het aangediend wordt als nieuws. Allang bekend dat er gewoon een trilogy komt.

Minotaures

Je bedoelt een nieuwe trilogy? Een tijdje geleden gehoord dat (als er) een nieuwe trilogy komt, het over Cybertron zal gaan.

Naomi Watts

Dat staat er toch. Ik zeg het in 2012 terwijl de eerste trilogy in 2011 geeindigd is. Onnodig gemierenneuk. Nee hoor, gewoon een aardse setting.

Naomi Watts

Mark Wahlberg is inmiddels bevestigd . En een nieuw logo.

nieuw logo

avatar van schram101

schram101

Wahlberg

Naomi Watts

Film speelt 4 jaar na Dark of the Moon af.

De audities zijn in volle gang: Luke Grimes (Taken 2), Landon Liboiron ("Terra Nova"), Hunter Parrish ("Weeds") Jack Reynor (The Delivery Man) en Brenton Thwaites (Maleficent) zijn de mannen voorlopig en Isabelle Cornish ("Home and Away"), Nicola Peltz (The Last Airbender), Gabriella Wilde (Three Musketeers) en Margaret Qualley (Andie MacDowell's dochter) zijn de vrouwen. Word er nog niet warm van.

avatar van schram101

schram101