• 9.378.950 stemmen

Geregisseerd door: Malcolm D. Lee

Met onder meer: Ashley Tisdale, Simon Rex en Charlie Sheen

Releasedatum: 2 mei 2013

Plot Scary Movie 5

"Evil is coming. Bring protection."

Pierre is een verwaande, afstandelijke, heerszuchtige en oversekste Franse regisseur van een dansgezelschap van een grote productie. Jody (Ashley Tisdale), een jonge moeder van twee kinderen en haar Afro-Amerikaanse vriendin Kendra (Erica Ash) strijden beiden om de hoofdrol. Jody en Kendra zetten alles op alles om de hoofdrol in de grote dansvoorstelling te bemachtigen. In de schaduw van deze twee dames slaan de stoppen van Heather Daltry (Molly Shannon), al jaren de topdanseres van het dansgezelschap, helemaal door wanneer ze door het management aan de kant wordt geschoven.

avatar van tottenham89

tottenham89

Scary Movie 5 komt wel uit. Scary Movie 5 (2011) - imdb.com

Directed by David Zucker. With Anna Faris, Regina Hall

avatar van jirachi03

jirachi03

Gelukkig zit Anna Faris erin ^^ en REgina Hall is.. haar vriendin in de film? :O

Je weet wel Brenda?

avatar van Kevin13

Kevin13

Damn, weer een hersenloze cast.

avatar van maikel01

maikel01

jirachi03 schreef:

Hopelijk doen Brenda en Cindy mee ;zonder hun is scary movie geen scary movie (voor mijen andere)

Je hebt gelijk , zonder brenda en cindy is het niet leuk

en om eraan toe te voegen .. Shorty is ook grappig hoor !

avatar van Jules15

Jules15

brenda en cindy weer van de partij dan ik ook

zal wel een hele slechte film worden!

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Ik kijk er naar uit. Het gemis van de Wayans brothers is groot, maar Scary Movie was toch altijd beter dan Disaster Movie e.d.

OMG... ik ben zó fan van Scary Movie!!! Het kan wel amateuristisch zijn, hoe ze die horrorfilms nadoen, zó grappig! Lig echt dubbel om die geweldige humor (zijn ook wel kutgrappen hoor, maar als je een beetje horrorfilms kent...). Kom maar op!

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik vond de Wayans brothers ook echt een aanwinst in dit soort films, maar met Anna en Regina moet het vast ook weer lekkere droge humor worden.

Die te flauwe momenten blijven je tenminste wel bij.

Komt die griezel met dat mismaakte handje er ook weer in voor?

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Elineloves schreef:

Die te flauwe momenten blijven je tenminste wel bij.

Komt die griezel met dat mismaakte handje er ook weer in voor?

Zulke personages mis ik echt bij de nieuwe Scary Movies.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Alweer een nieuwe Scary Movie? Hoe is het mogelijk dat dit type 'film' (lees drek) nog zoveel geld oplevert?

yeyo

Begrijp ik ook niet, na al Seltzer en Friedberg films van de voorbije jaren, mijd ik systematisch elke film die op "Movie" of "Flick" eindigt.

Tonypulp

Omdat, blijkbaar, veel mensen op z'n tijd erg graag naar simpele films kijken, behoor ik ook bij.

Niets mis mee met de 'scary movies', erg leuk als je van het type humor houdt.

Anders vooral ontwijken die zooi

Tonypulp schreef:

Niets mis mee met de 'scary movies', erg leuk als je van het type humor houdt.

De eerste twee waren best wel grappig vond ik, de 3 en de 4 daarentegen zijn te slecht voor woorden.

avatar van Rovers

Rovers

Vond ze allemaal wel grappig op zich. Maar na de eerste 2 heb je het grapje ondertussen wel door. Toch benieuwd naar nummer5!

________________________________________________________

Only a fool tests the depth of the water with both feet.

(afbeelding)

avatar van kenn morozov

kenn morozov

SCARY MOVIE?ALLEMAAL FILMS VOOR DOMME MENSEN,

HET IS TOCH ALTIJD GEMAKKELIJK OM DE GOEDE HORROR FILMS IN HET BELACHELIJKE TE TREKKEN.

Zit je caps lock vast?

Altijd handig om eerst naar jezelf te kijken voordat je andere dom noemt, btw.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Al wat betrouwbaarder nieuws dat deze film er gaat komen?

avatar van Jules15

Jules15

Hoop eingelijk dat ze zich weer echt gaan richten op horrorfilms belachelijk maken ipv andere films zoals signs of war of the worlds.

Het heet niet voor niets: Scary Movie!

avatar van Charmides

Charmides

Soms zijn er wel paar leuke dingen in. Maar voor de rest wordt het steeds flauwer enzo. Ik hoop wel dat ze nu grappiger maken maar ze konden beter een deel 2 maken van Superhero Movie ofzo of Epic Movie , want die vindt ik toch wel leuker en meer humor.

Charmides schreef:

Djeezes, dat meen je toch niet?

avatar van Frenetic

Frenetic

yeyo schreef:

Djeezes, dat meen je toch niet?

Hoezo? Hij mag dat toch vinden, ik vind Epic,Disaster,Superhero mvoie en Meet the Spartans leuker dan de laatste scary movies

Tonypulp

Zal wel aan het type film liggen waar ze een parodie op maken dan, want qua scherpheid/(op een sterke manier)flauwheid is scary movie toch echt een stuk beter, vooral disaster movie is belachelijk kut. Alleen superhero movie wist mij (naast scary movie) nog te vermaken.

avatar van david19982008

david19982008

Hmmm david zucker , zij neste film was SM 3 !

Ik hoop dat SM 5 beter word dan SM4 die was bagge !

Gescheld verwijderd.

avatar van Elineloves

Elineloves

En het ligt er aan welke films ze gebruiken voor hun parodie. Bij die film waar The Village e.d. in voor kwam (weet even niet meer welk deel, 3?) vond ik dat een stuk minder.. puur omdat ik de film zelf ook niks vond. Zelfs met Charlie's Angels. Gelukkig zijn het wel maar stukjes, maar de kracht die ze bij deel 1 hadden, constant dezelfde rode draad, was een stuk leuker.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Anna Faris is altijd wel leuk in dit soort films, maar van mij hoeft het niet. Heb er nooit echt iets mee gehad, opzich leuk als tussendoortje, maar de humor is vaak te flauw voor mij.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Oh, komt er een Scary Movie 5, ik dacht dat ze gezegd hadden dat deel 4 echt het laatste zou worden.

Maar dat weet je met films nooit.

Wel leuk dat er nog een Scary Movie deel komt, maar hoop wel dat het een beetje beter word als de rest

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Altijd leuk, weer een parodie erbij

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Leuk!!! Spannend ik ben benieuwt waar deze over gaat ik hoop wel dat dit een beetje Horror/Komedie wordt, ik hoop ook dat de tijdlijn iets meer langer is dan 90 min.Maar ja ik kan praten maar we zien wel. Hou ons op de hoogte als je iets weet zet het dan hier.

avatar van Maurien

Maurien

Fantastisch nieuws! Ik lach mij altijd rot tijdens die films xD