• 9.379.158 stemmen

Met onder meer: Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 8 december 2011

Plot New Kids Nitro

Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren.

avatar van Minotaures

Minotaures

''Voor Maaskantje, k*t.''

Ik heb gehoord dat dit hun laatste film zal zijn. Slimme zet, aangezien de hype nu voorbij is en het voor vele fans eentonig begint te worden.

Het is inderdaad hetzelfde soort humor, maar dan een niveau'tje hoger dan deel 1. De meeste grappen vond ik weer flauw, maar daar ging ik al vanuit. Er waren enkele stukjes waar ik een glimlach van kreeg. De 5 vrienden gaan hier helemaal los wanneer ze het tegen jongens van Schijndel het op moeten nemen en alsof dat niet genoeg is, veranderen de Friezen ook in vleesetende monsters. Dit keer blijft het niet bij tot aan de grens van Maaskantje, maar ook richting Friesland.

Evenals deel 1, is het wel oké voor een keer. De New Kids films zijn absoluut geen herziening waard, in mijn opinie.

avatar van WB

WB

Erg flauwe film, gelijkwaardig aan het eerste deel. Vooral de soundtrack is briljant, die je weer helemaal terugbrengt naar de 90's. Heerlijk. Voor de rest is de film gewoon slecht... maar omdat 'ie zo slecht is, wordt 'ie toch wel leuk. Eén keer kijken en dan wegstoppen.

avatar van djeebee

djeebee

wat een amateuristisch, krakkemikkig K*T filmke....met moeite afgekeken....

avatar van kuripot

kuripot

Stiekem vond ik hem toch wel leuk vanwege de foute humor en enorme grofheid. Samen met turbo zijn dit de enige nederlandse films die ik de laatste jaren heb gezien. Binnen het genre zijn dit eigenlijk wel een soort van meesterwerkjes. Mij viel ook op dat de stunts, ontploffingen en schietpartijen er best wel goed uitzagen net als de zombies, konden zo zijn weggelopen uit 'the walking dead'.

avatar van vaneijck

vaneijck

Matig, wel leuke humor. De algehele verhaallijn vond ik wat tegenvallen....

avatar van Masterkeeltie

Masterkeeltie

Dit is toch echt wel de soort humor die ik niet kan waarderen, gewoon keihard grof doen en zo een humoristische film creëren, vond de kleine filmpjes nog enigszins te doen, maar hier moeten ze niet meer mee doen, goed dat ze stoppen

2.0

avatar van homerjay

homerjay

Af en toe een leuke grap, fantastische soundtrack maar een bagger verhaal. Op de prijsvraagwinnaar na vond ik de scenes over/buiten de film zelf helemaal niks.

Vond de kneuterige concurrentie met Schijndel leuk gedaan, maar het Friesland verhaal was alleen maar vulling om de toch al korte (maar geen minuut te kort) film te rekken.

avatar van disneystore

disneystore

Als ik lager dan 2 sterren zou geven zou deze dus veel lager krijgen. Wat een kutfilm, ondertussen hebben we het al gezien. En ze weten het zelf ook aangezien die jongen die commentaar geeft, alleen proberen ze het lachend weg te wuiven. De acteurs (de personen achter New Kids dus) lijken me toffe mensen. Maar wat een echte flutfilm. Heb iets langer dan een uur proberen te lachen maar zelfs een glimlach kwam er niet af, het is de hele tijd hetzelfde en herhaling. Nee, mijn haat voor New Kids is echt nog harder gestegen. Gelukkig dat ze stoppen, kunnen de 12 jarige kinderen in mijn klas naar nieuwe rol models zoeken.

avatar van notoirefilmhater

notoirefilmhater

Flodder: asociaal, doch grappig en leuk .

New Kids: asociaal, maar totaal niet grappig en al helemaal niet leuk .

Enige voordeel: de film duurt niet zo lang.

avatar van Minotaures

Minotaures

Die gasten uit Culemborg zijn wel grappig.

avatar van VforVictor

VforVictor

Fikse tegenvaller dit, waar Turbo toch echt wel grappig was slaan ze hier de plank volledig mis. Veel van hetzelfde en vooral veel geschreeuw. Slechte film.

avatar van vph1272qm

vph1272qm

heerlijk, flink over de top flauwekul film, af en toe hard moetne lachen, knap gemonteerd, leuke visuele geintjes ook. gewoon lekker kijken.

avatar van Kakihara

Kakihara

• 1964 stemmen

Verstand op nul en kijken . Heb me kapot gelachen .

Het enige dat mij wel ergerde was dat geroep .

avatar van Lionking7

Lionking7

Ja,hou je van New Kids,dan vindt je deze film gewoon leuk met hun grappen,maar moet eerlijk zeggen dat New Kids Turbo beter was,maar gewoon een aanrader voor de New Kids fan

avatar van tal1b

tal1b

pff slappe film zeg, een keer is wel leuk, en meer dan genoeg. Kan hier niet meer om lachen

avatar van Actarus

Actarus

Terwijl ik de eerste film nog 4* gegeven heb, moet ik helaas mededelen dat dit een ware k*tfilm was! Had hier zoveel van verwacht, maar het vet is van de soep!

avatar van Masterkeeltie

Masterkeeltie

Kakihara schreef:

Verstand op nul en kijken . Heb me kapot gelachen .

Het enige dat mij wel ergerde was dat geroep .

En dat zet jouw al aan tot een 4,5?

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Dat mensen dit slechter vinden dan Turbo ?

avatar van Actarus

Actarus

Dat mensen dit beter vinden dan Turbo

avatar van queenie

queenie

Leuk om weer te kijken. Toch blijven de korte stukjes die ze eerst maakten het leukst. 3*

avatar van lottelouw

lottelouw

te slecht!!! wel grappige valpartijtjes ,vooral heel erg droog.

halve ster voor hun marketing.

avatar van Turbodevil

Turbodevil

New Kids, is altijd goed jonguh. Ik vond de zombies nog niet eens zo slecht, voor een Nederlandse film. Het enigste minpuntje vond ik dat ze een hekel hebben aan Schijndel, is kei mooi man Skendel. Die gasten uit "Woensel winkelcentrum Woensel" waren een beetje overbodig vond ik, maar het zal wel een reden hebben dat ze meespeelde.

avatar van Mescaline

Mescaline

vaneijck schreef:

Matig, wel leuke humor. De algehele verhaallijn vond ik wat tegenvallen....

Had je een originele en vernieuwende verhaallijn verwacht dan? Het is en blijft wel New-Kids he

avatar van Lysander

Lysander

Leuker dan TURBO

avatar van disneystore

disneystore

jumpstylemovie schreef:

Dat mensen dit slechter vinden dan Turbo ?

Actarus schreef:

Dat mensen dit beter vinden dan Turbo ?

Dat mensen één van de 2 of allebei goed vinden is mij al een raadsel..

avatar van Thorak

Thorak

Wat een flauwe film is dit geworden! Hetgeen Turbo leuk maakte is hier helemaal bijna niet meer terug te vinden: de vele cameo's. Wat er overblijft is een erg flauw verhaal en dito humor.

avatar van brujeria

brujeria

haha, precies weer wat ik verwachtte:

meer van hetzelfde en da's dus leuk.

Fout en grof is nu eenmaal leuk, face it.

hoorde dat het NRC dit 0 sterren had gegeven!

"Da kom omdat da homo's zijn, jonge! HOMO'S!!!!!"

gewoon leuk, niet te moeilijk doen.

avatar van SunChaser

SunChaser

Slecht. Serie is leuk maar dit is fauw. En de 75 min speeltijd incl aftiteling is nog te lanbg

Mja, niet onaardig en heeft meer lachmomenten dan de eerste.

Maar het probleem met films met zoveel hit and miss-scenes is dat er toch wel heel veel miss in zit. Regelmatig vrij ergerlijk.

Leuk stukkie hardcore nog even van DJ Paul! (he Paul, gooi die Nitro er op jonguh!' .

avatar van DBTim

DBTim

Het is nu wel echt leuk geweest, de formule is er vanaf en het werkt dus gewoon niet meer. Het 'jonguh' en 'kut' kwam me naar 2x al de keel uit. Daarna is het een lange zit, het geforceerde grappig proberen te zijn van de film wekt alleen maar irritatie op. Het woensel woensel geschreeuw was het enigste waarom ik heb moeten lachen. Maar de tweede keer was het al niet leuk meer, en toen kwam het op het laatst nog een keer voorbij. Pfff vermoeiende zit