Genre: Actie / Komedie
Bekijk via CANAL+
Bekijk via SkyShowtime
Woensdag om 17:45 uur op Canal+ Action
Plot New Kids Nitro
Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren.
Gerrie van Boven
D'n Dave
Knoet
Deborah
Richard_Voorhees
Ik vond hem beter dan de eerste film. Goed is het natuurlijk niet, maar zaten een aantal geslaagde grappen in, naar mijn idee meer dan in de eerste film. Daarnaast vond ik de actie ook zeer vermakelijk.
Barry83
Zoals zo vaak is een deel 2 van welke film dan ook erg matig. Zo ook helaas bij New Kids Nitro. Waar ik deel 1 nog geweldig vond, viel deze film mij enorm tegen. Zaten maar paar grappige momenten in. Voor de rest vond ik het erg flauw en zwaar geforceerd op zoek naar humor, en dan is het vaak juist niet grappig. Bovendien is dit deel zware commerciële rotzooi. Jammer had er meer van verwacht.
_Casper_
toffe film, echt mee gelachen! ik vond hem eigenlijk nog toffer dan deel1 (deel 1 vond ik wel ''ok'')
en met 80 minutne is de film ook perfect in de lengte, zorgt dat er een lekkere vaart in de film zit. en geen moment mee verveelt..
echt leuke en toffe film 3.5*!
Middelmatig tweede deel; de rek lijkt er nu reeds uit te zijn bij de New Kids. Zoals de regels van een sequel dicteren is ook deze Nitro sneller, grootser, gewelddadiger en meer expliciet dan het eerste deel. Flink korter ook. Met zijn krappe speelduur van een uur en een kwartier is dit amper een volwaardige film te noemen. Hier en daar best grappig, maar qua plot is het ditmaal nog kariger en vergezocht en de orgie van geweld in de finale slaat werkelijk nergens op. Zoals de hele film eigenlijk.
Jesper187
Stukken leuker dan het slaapverwekkende eerste deel. Zoals al eerder genoemd, zat hier veel meer pit in, zwartere humor en was het (over het algemeen) minder flauw dan voorgaande film. Het taaltje kwam bij sommigen wat geforceerd over, met her en der de nodige foutjes, maar ach, deze film moeten we alles behalve om z’n echtheid/serieusheid nemen. Het zakte, naarmate de film vorderde, wel in, maar al bij al was de film toch een kleine guilty pleasure.
Keane1983
Deel een vond ik "vernieuwend" , grof en lekker scherp. Deze film valt veelal in herhaling van het vorige deel. Maar dan net iets meer over the edge dan zijn voorganger.
De leuke "twist" in het midden zorgt voor een beetje vernieuwing maar het blijft grotendeels hetzelfde.
Persoonlijk vond ik de speelduur ook aan de korte kant waardoor er voor mijn gevoel te veel in een korte tijd gepropt moest worden, wat resulteerd in een verhaal dat van de hak op de tak springt en waar flink doorheen wordt gejaagd.
Hier en daar zitten er leuke stukken in, maar is verder erg flauw. Toch wel geamuseerd met dit tweede deel.
Van mij een 3,0*
Japie1971
Slecht, slecht, slecht maar o zo leuk!
Hoe hard kan een film worden.. nou zo dus!
Multivitamine
Jammer van dit tweede deel, hadden ze niet moeten doen. Nu snap ik ook beter waarom ze ermee stoppen. Verhaallijn en de humor ontbreekt.
Wederom waardeloos geluid op deze DVD, de stemmen zijn vaak onverstaanbaar (bijna standaard bij Eyeworks producties). Lijkt wel of ze tijdens het maken van de film al rekening hebben gehouden met het later nasynchroniseren in het Duits.
Verder snap ik ook niet dat de normale Nederlandse ondertiteling ontbreekt.
Gon1234
Ik vond em een stuk beter dan het eerste deel, alleen zwakte de film op het eind wat af.
3sterren (6)
mnrk
Hoeren neuken nooit meer werken...
Deze 2e New Kids film is gewoon weer leuk om naar te kijken, de grappen zijn weer in orde en het kijkt gewoon lekker weg...
De toevoeging van "Schijndel" is leuk gedaan en zorgt voor leuke scene's ,maar stiekem stelen de mannen van "Woensel" de show
...
En natuurlijk niet te vergeten weer een heerlijke soundtrack bij deze film
...
perceived
Steeds minder.
Hun sketches vond ik vaak raak en geweldig. De eerste film ging daar (iets teveel) op door, maar vond ik nog best leuk. Deze tweede is wel erg magertjes... Op een hand vol geslaagde grappen na, echt vreselijk flauw. Komt er nog een derde..?! 4/10*
is ie al te koop dan ?
Yeps o.a. bij Albert Heijn bij de pindakazen
Noodless
Deze laat ik bewust voorbij gaan. Totaal niet aan mij besteed.
Karlok
Verhaallijn is slecht, maar de humor is geweldig
Angelo2
Erg vermakelijk en beter dan deel 1. Verhaal slaat natuurlijk nergens op. Gewoon 1 grote mix met absurde scenes. Gewoon verstand op nul. De 1 vind het niks aan en de ander lacht erom. Gelukkig maar!
Rldr
Tob Film, je weet gewoon dat je naar een film gaat kijken die geen sprankelend verhaal heeft en diepgaande personages.
als je deze film een slecht cijfer geeft had je waarschijnlijk even na moeten denken voordat je hem keek, het is een beetje als naar een optreden van Frans bauer gaan terwijl je een hekel hebt aan Nederlandstalige muziek en vervolgens gaan zeiken dat je het niet naar je zin hebt gehad.
zoals een new kids film hoort te zijn gaat ie over the the top, is het grof, en is het ongeloofwaardig maar het allerbelangrijkste het is grappig, het is herkenbaar en nog is in het dialect uit mijn streek!
Cordyvdb
Zoals verwacht slaat hij natuurlijk nergens op. Toch leuk om naar te kijken. Je moet er niet veel van verwachten gewoon kijken
De zombieplaag doet de film geen goed de strijd tussen de jongeren van de twee dorpen was wel leuk vooral in het begin op het voetbal veld dat was geniaal, verder vrij pover door de verhaallijn.
ibendb
Hoeren neuken, Nooit meer werken
New Kids Nitro is een herhalingsoefening van Turbo. Een aaneenschakeling van sketches en grappen. Het enige verschil is de zombieplaag. Dit voegt wel iets toe, maar niet veel. De grappen zijn minder dan het eerste deel. De film maakt eigenlijk meer plaats voor actie. Een goede 3*.
Starmaster501
Uhm, tja. Geinig, af en toe wel gelachen. Leuk dat ze hun oudere sketches erbij halen, waardonder die blinde die er ook in zit.
Voor de rest veel gescheld, veel actie en bloed en droge momenten. Vermakelijk, meer niet.

New Kids Turbo
2010

'New Kids'-bedenker komt volgend jaar met Nederlandse carnavalsfilm

'New Kids Turbo' is morgenavond (1 januari) te zien op televisie: 'Beetje dubbel gevoel krijg ik erbij'

Steffen & Flip, het duo achter New Kids, komt na vijf jaar weer met nieuwe speelfilm

The Football Factory
Drama / Misdaad, 2004