• 9.379.007 stemmen

Met onder meer: Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 8 december 2011

Plot New Kids Nitro

Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren.

avatar van loreen

loreen

super film heb me dubbel gelachen beter dan de 1

avatar van GeronP

GeronP

De duitse versie gekuckt!! Echt goed....

aanraderrrrrr!

avatar van xplode

xplode

Inderdaad geen topfilm! Verhaallijn slaat echt helemaal nergens op inderdaad. Maar wat heb ik toch gelachen in de bios, daarom toch 2,5!

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Heerlijke film . Eerst jezelf vol gieten en daarna lekker in aangeschoten toestand naar de bios . Eigenlijk gaat het helemaal nergens over maar dat is juist zo leuk aan New Kids. Lekker dat over-the-top schelden vloeken en geweld. En ondanks dat de film gigantisch voorspelbaar is blijft het leuk vind ik. Om de 5 minuten wordt er wel een iemand aangereden door een auto bijvoorbeeld. Hier en daar van die lekkere foute happy-hardcore nummer. Alles bij elkaar zorgt het voor een heerlijk avondje. Echt een aanrader .

avatar van BonzMan27

BonzMan27

mijn cijfer is goed

te harde film en gaat te veel over seks en dat gaat zo niet in het gewone leven..

avatar van wyatt earp

wyatt earp

mijn cijfer is goed

Alsof New Kids een weerspiegeling zou zijn van het echte leven

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11918 berichten

seks doe je uit liefde niet om de lust..

Meest bizarre manier waarop ik deze film be- en veroordeeld heb zien worden.

avatar van Testa-Rossa

Testa-Rossa

BonzMan27 schreef:

Zal ik je een geheimpje vertellen, in het echte leven zijn alle Friezen ook geen zombies

avatar van maxroelofs

maxroelofs

Testa-Rossa schreef:

Prachtig commentaar. Veruit het meest vreemde commentaar dat ik in tijden heb gezien.

avatar van brasp070

brasp070

GeronP schreef:

De duitse versie gekuckt!! Echt goed....

aanraderrrrrr!

maar 1 stem en dan ook nog een 5 voor deze film, dat riekt niet fris.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Persoonlijke aanval verwijderd.

avatar van Beffrey28

Beffrey28

Bij momenten toch wel weer hard gelachen met deze film. Vooral de 'hakbattle' tussen Richard en Dave op het happy hardcore festival was legendarisch.

Verder nog een aantal geslaagde grappen, maar overall was het zeker minder dan het 1e deel. Al met al toch nog een voldoende.

avatar van Edie

Edie

Hetzelfde als de eerste, alleen nog veel meer actie en special fx. De film begon best aardig, de ruzie tussen Maaskantje en Friesland was erg leuk, helaas begon toen het zombiegebeuren (was echt niet nodig). De vele schietpartijen (in het eerste deel ook al volop aanwezig) vond ik maar irritant en een excuus om te laten zien wat ze kunnen (op fx gebied).

Er mag van mij best een derde deel komen (wat ik eigenlijk niet zo zie gebeuren, alles is nu wel zo'n beetje gedaan..) maar dan moeten ze wel met iets nieuws komen. Volgens mij waren de schrijvers er ook heel ver doorheen (wellicht een goede verklaring voor de vrij korte speelduur). Een paar dingen weer "geleend" uit de sketches (het blind oversteken bijvoorbeeld).. Het is dat ik die Tim Haars wel waarderen kan, de rest begint heel langzaam wel te vervelen.. Toch denk ik dat er nog veel meer uit New Kids te halen valt.

2* (geen film die ik nogmaals zal bekijken snel, wat bij de eerste wel het geval was. Weinig grappen, allemaal hetzelfde dus maar dan nóg minder)

avatar van Thom1994

Thom1994

Soms irriteer ik mij een beetje aan het feit dat mensen zich op MovieMeter aanmelden, en dan bij een film als deze een 5* geven omdat ze simpelweg of nog nooit een normale film in hun leven hebben gezien, of zich na het zien van de film helemaal klem hebben gezopen. 5* voor een film als deze? Serieus..

avatar van taborano

taborano

Thom1994 schreef:

Je bent een snob, en je hebt gelijk, en dat doet dit soort films met mensen. Maar wat ik erger vind is dat mensen worden aangevallen als ze bv The Artist bagger vinden, maar hier wordt het wel gewoon gevonden, dat er heel negatief gedaan wordt. Mensen smaken verschillen, en niet iedereen heeft dezelfde smaak. (gelukkig)

De mannen gaan stoppen zag ik, en dat is maar goed, want zoals Hazes al zei: "De koek is op".

avatar van Wernertje

Wernertje

Het lijkt mij inderdaad de bedoeling van een forum dat je er je mening kunt geven en er volgens over kunt discussiëren.

Dat sommige leden deze film en dikke voldoende geven heeft vaak met leeftijd te maken of misschien inderdaad omdat ze weinig films kijken en als ze dan en film zien gelijk een hoog cijfer geven.

Vaak vindt ik het zelf moeilijk om een cijfer bij dit soort films te geven, of je vindt het helemaal te gek of juist niet. Dit soort films zijn vaak van het niveau niet nadenken maar gewoon kijken en lekker lachen. Het is gewoon een film die weinig bijdraagt aan de cultuur van de (Nederlandse) film het is een lange aflevering van een serie. De film bied feitelijk alles wat jongeren leuk vinden, seks, geweld, turbo taal, en smerigheid en lompzinnig.

Het is ook absoluut mijn film niet maar ik kan me voorstellen dat met name de jongeren leden deze film heel anders ervaren dan de oudere leden. Ik kan het ze persoonlijk niet kwalijk nemen 25 jaar geleden vond ik films van chuck Norris, van Damme, Seagal etc ook geweldig en gaf ik ook rustig in de tijd en dikke tien voor films waarin zei speelde en begreep ik ook niet waarom deze films geen Oscar nominatie kregen.

En denk ik bij het terug zien van deze films, wat een rotzooi dat ik daar vroeger naar gekeken heb en merendeel van die films krijgen van mij nu een zware onvoldoende.

avatar van Waku

Waku

Testa-Rossa schreef:

hahaha want Fries ziin is al erg genoeg

avatar van Beatboy

Beatboy

Totaal geen zak aan.

volgens mijn is het verhaal op de set verzonnen.

Meer een film voor pubers.

avatar van Daan258

Daan258

Ik vond hem beter als het eerste deel.

Heb toch wel een paar keer goed kunnen lachen.

maar de sketches op Comedy Central blijven waren toch nog wel het leukst.

Toch voor deze film nog wel 3,5*

avatar van Wernertje

Wernertje

New kids kids Turbo vond ik enigszins nog wel aardig en gaan, maar Nitro vond ik matig. De speelduur was vrij laag 78 minuten en zoals ik hier al las leek het als of het film ter plekke op de set verzonnen was.

Voor mij is het een eens gezien film.

Twee sterren omdat ik (gezien mijn leeftijd) de ausie en happy hardcore cultuur een beetje kan waarderen.

avatar van *Thijs*

*Thijs*

Gisteren nog eens herzien. Blijft minder als deel 1. Ik kan er geen voldoende voor geven.

avatar van The Oceanic Six

Minder leuk dan de vorige film, terwijl ik die al niet zo best vond.

Ik heb ook vrij weinig met de New Kids, maar heb wel een hoop sketches en de vorige film gekeken. Puur uit interesse waarom die hele hype toch zo groot was. New Kids kan best grappig zijn, maar vaak is het maar een paar seconden terwijl een hoop grappen te lang door gaan. Toch kan ik het Tokkie-sfeertje altijd wel waarderen, lekker over de top en aangedikt. Ook zelfspot ontbreekt de makers niet, getuige de geinige intro waarbij de New Kids goed te kakken worden gezet. Maar al snel krijg je toch weer het oude riedeltje met veel schelden, mensen aanrijden en klappen uitdelen. Dat gaat me toch wel snel vervelen. Want net als in deel 1 ontbreekt een fatsoenlijk plot.

Nou moet je dat ook niet echt zoeken in dit soort films, maar het kijken voelde wat doelloos aan. Het zombie subplotje vond ik dan ook niet zo interessant. Ik kon meer lachen om de flauwe strijd met die Woensel gastjes. Wat ik later nog wel grappig vond was dat de stijl van de film in zombie-Friesland grindhouse-achtig werd. Kleine grapjes als het Twarres liedje in de auto of de mevrouw van de Bond tegen het vloeken die mishandeld werd waren nog best oke. Maar de meeste grappen waren vrij onleuk en duurden ook te lang.

Leuk voor de echte fans. De rest zal het kijken en snel vergeten. Ik had trouwens wel wat meer cameo's van bekende Nederlanders verwacht. Was in vergelijking met de vorige film nu vrij karig.

avatar van Waku

Waku

De serie was origineel en sloeg in als een bom.

De eerste film was een logisch vervolg op dit succes en was best vermakelijk.

Maar deze 2e "New Kids" is een beetje een overbodige.

Dezelfde ingredienten, veel zelfde situaties, niets nieuws onder de zon.

Typisch gevalletje uitmelken.

Het einde vond ik zelfs smakeloos.

Ik heb niets tegen harde humor. Mag er zelfs graag naar kijken.

Maar de manier waarop het zombie probleem wordt opgelost is tenenkrommend,respectloos en schaamteloos. Een regelrechte verwijzing naar de jodenvervolging.

Bah.

1.5*/2*

tattoobob

Ik denk dat het juist is geweest om te stoppen,deze was langgggg niet zo leuk als het eerste deel.

avatar van Debo

Debo

Tuurlijk en drinken doe je alleen als je dorst hebt woehahaha

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Wederom een zeer flauwe film. Meer van het zelfde... Er zitten maar een paar leuke stukjes in, en voor de rest is er niet veel aan. En echt gelachen heb ik niet. Een magere 2,5 ster

avatar van Theunissen

Ik vond deze film juist veel leuker dan het saaie, achterlijke en flauwe eerste deel. Dit deel heeft tenminste pit en ging ook best ver over het randje (zoals de opmerking op het einde "op de trein ermee"). Vooral Friesland moest het in deze film flink ontgelden en ze werden compleet afgezeikt (letterlijk en ook figuurlijk). Het verhaal sloeg natuurlijk nergens op hoewel ik de rivaliteit in het eerste gedeelte van de film tussen "Maaskant" en "Schijndel" best leuk vond. In dat gedeelte zit eigenlijk ook de meeste humor. Geweldig was de race scene waarbij "Woensel" ook effen langskwam, die gasten van "Woensel" waren gewoon lachwekkend, die van "Schijndel" ook trouwens Zanger Ronnie was overigens ook lekker opdreef in deze film en het zingen op de begrafenis was geweldig.

Ik heb ook wat opgestoken van deze film namelijk de betekenis van een "Een Jos Brinkie" wat staat voor een frikandel met satésaus oftewel een lul met stront erop. Lekker respectvol t.o.v Jos Brink De film bevat overigens ook de nodige actie (ook regelmatig zeer grof) en dit keer vond ik het soms wel leuk toegepast i.p.v. het eerste deel. Er zit trouwens ook meer bloot in deze film en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Al met al heeft deze film me best vermaakt en heb ik ook regelmatig moeten lachen om de best vaak grove en soms ook wel seksistische humor. Al met al een waardig afscheid van de "New Kids".

Debo schreef:

Tuurlijk en drinken doe je alleen als je dorst hebt woehahaha

avatar van vranque

vranque

Ik heb weer gelachen. Een zeldzaamheid. Goed was het niet en ze zijn er echt klaar mee.

2.5* voor die momenten dat ik moest lachen wat dus zelden voorkomt.