• 9.377.371 stemmen

Met onder meer: Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 8 december 2011

Plot New Kids Nitro

Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren.

avatar van Testa-Rossa

Testa-Rossa

(verwijderd) schreef:

Het heeft met smaak te maken, en het ordinaire zit in elke Nederlandse film. Maar zou expliciet in de NK-films zijn er maar weinig. New Kids heeft het enige succes omdat het uit Brabant komt en 'ordinair' in Nederland het enige is wat nog op tv kan komen, en is verre van orginaliteit.

Trouwens, orgineler dan ordinair en seks kan Nederland blijkbaar dus niet. wat erg teleurstellend is.

Want Scary Movie was niet ordinair en is top 3 waardig

avatar van herder

herder

Ik ken deze mensen niet, maar heb toevallig gehoord dat ze populair zijn in Nl...

Humortje!

Man, kijk met je 15 jaar verder dan je neus lang is en zie dat er veel meer is dan alleen maar hetgeen wat je aangeeft. Veel meer. Veel, veel meer.

Goed, geef maar aan wat er veel meer is. Ik zie hier geen orginaliteit in, en de humor is al helemaal beneden peil, dus zeg het maar. Iedereen mag een mening hebben, en verder kunnen Barbaars en De Grote Muil niets anders bedenken, wat gewoon zielig is. Genoeg duidelijkheid?

Want Scary Movie was niet ordinair en is top 3 waardig

Scary Movie is ordinair, alleen heeft die juist briljante humor. New Kids ligt mij niet, is gewoon té ordinair en de humor is verre van briljant, omdat die nageaapt is van andere films. Scary Movie natuurlijk ook; het heeft alleen met de soort humor te maken, die ik bij deze films gewoon verschikkelijk vind.

avatar van Iceman69

Iceman69

Ik ben opeens fan van Corrie Konings haahhha

avatar van Wassup !

Wassup !

Dit wordt weer een groots succes waarschijnlijk. Turbo was zeker wel het kijken waard destijds.

Had in lange tijd niet meer zo'n komische film gezien. Verwacht niet anders van deze Nitro.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Groot succes onder de fans ja. De meeste mensen die de serie niet kenden en deze film hebben gezien, zullen afgehaakt zijn.

avatar van disneystore

disneystore

Pestiis schreef:

hey luister es, niemand heeft je ooit verplicht tot het bekijken van new kids... dus stop ff met je gejank!

Ik dacht dat iedereen nog altijd een eigen mening mocht hebben op deze site

(verwijderd)

ik vind new kids behoorlijk slecht,

t is zeg maar hans teeuwen (vind ik de beste komiek van nl, ooit denk ik) maar dan zonder al te veel absurdisme, en extreem veel voorspelbaarder. Ja 't is grof, maar als dat alles is,

film dan een orgie van de jostieband, terwijl adolf hitler binnenkomt, en dries roelvink in een badkuip zit te schijten, vergeet niet de koran te swaffelen, gooi er kanker en kut tussen, en zeg alles met een zachte g.

jammer dat hans teeuwen aan spiksplinter te merken opeens denkt dat dit de basis was van wat zijn shows goed maakten,

ik vond 't wel grappig dat jody bernal werd doodgeschoten in de trailer van de eerste film, maar als je 2 filmpjes hebt gezien heb je ze volgens mij allemaal gezien,

we hadden ooit potverdorie jiskefet, daarna poelmo en nou moeten we 't hier mee doen.

dat stemt droevig

aan de andere kant ik kan 't ook gewoon niet kijken,

ouwe zeurpiet die ik ben

ik vond poelmo trouwens fantastisch,

en nou schiet me ook 't prachtwerk van arjen ederveen te binnen,

en 'daar vliegende panters'

New Kids Nitro duurt nog korter dan zijn voorganger; slechts 78 minuten.

ik kijk uit naar deel 40

(ohh)

Fortune

Geweldig nummer van Corry Konings.

Het hoofdthema van het nummer staat toch wel gelijk aan de Brabantse droom. Hoeren neuken en nooit meer werken.

aan de andere kant ik kan 't ook gewoon niet kijken,

ouwe zeurpiet die ik ben

ik vond poelmo trouwens fantastisch,

en nou schiet me ook 't prachtwerk van arjen ederveen te binnen,

en 'daar vliegende panters'

Je moet gewoon in je achterhoofd houden bij New Kids dat er gewoon een gigantische groep mensen in Nederland zijn die alleen maar uitkering trekken daarnaast fietsen jatten en drugs verkopen, 5 keer week naar de friettent gaan in hun trainingspak, halve liters drinken in hun voortuin en daar beetje staan schelden of voor de tv hangen.

Dat maakt New Kids grappig.

(verwijderd)

ja maargoed hier mee verklap je eigenlijk ook de clou van elke aflevering

En dat is?

Fortune schreef:

En dat is?

een groep mensen in Nederland die alleen maar uitkering trekken daarnaast fietsen jatten en drugs verkopen, 5 keer week naar de friettent gaan in hun trainingspak, halve liters drinken in hun voortuin en daar beetje staan schelden of voor de tv hangen.

(maar nu met doden, sperma en mongolen)

Humortje!

De NK-films geven een heel slecht voorbeeld hoe het werkelijk in Nederland eraan toe gaat. Nu zijn het maar films, maar zulke dingen gebeuren ook in het dagelijkse leven. Dat is al vreselijk genoeg.

Zozo worden mensen met het syndroom van Down (iedere NK-fan noemt het maar verrekte mongolen) ook erg gediscrimineerd, en ook in het echt tegen ze gezegd (verrekte mongool). Dat zijn ook mensen met gevoelens, vind ik. En in deze films worden ze als 'slechte mensen' neergezet.

Als die nare mensen zouden zeggen: (hee, verrekte mongool) en vervolgens slaan ze de mensen met het syndroom van Down hun in elkaar, vind ik ontzettend ziek, en dan boos worden als die jou weer een klap verkopen. Meer respect voor die mensen graag.

Kortom; mijn mening is duidelijk gezegd, en hopelijk zijn er ook mensen die het ook zo vinden.

(verwijderd)

ja goede grap, we zijn tegen humor, dat hebben gummbah en co inderdaad leuk gedaan, maar dit werkt niet om iets wat iemand anders niet grappig vindt te verdedigen, sorry dit was wat vergezocht, want de schrijver blijkt dit echt te menen, das voor de rest prima

nk is niet (volgens mij) slecht omdat het schokkend of beledigend is, maar omdat 't zo verrekte voorspelbaar is, door acteurs zonder aantoonbaar talent ( sorry dit is wat gecharcheert) en door het combineren van elk taboe wat al lang geen taboe meer is (wie ageert nog werkelijk tegen nk op die gronden, behalve een wat demente burgermeester). 't is volgens mij gewoon slecht, en dan kan je je als fan of maker niet verschuilen achter een paar idioten die het beledigend vinden

of je meent 't serieus, en dan ben je gewoon naïef (naar mijn mening)

(verwijderd)

of gewoon wat jong sorry

Humortje!

Ik ben inderdaad jong, en neem je het daarom ook niet kwalijk.

blaauw schreef:

nk is niet (volgens mij) slecht omdat het schokkend of beledigend is, maar omdat 't zo verrekte voorspelbaar is, door acteurs zonder aantoonbaar talent,

Welke komedie is tegenwoordig niet voorspelbaar? Komedie films worden tegenwoordig met een formule gemaakt waarvan je van te voren al weet hoe het gaat aflopen. Wat er dan overblijft is een handjevol grappen en bij NK lach ik behoorlijk veel over de foute aanpak van alles en het plot is helemaal niet belangrijk vind ik dan omdat de plot meestal tegenvalt bij komedie films.

Of ze wel of geen aantoonbaar talent hebben is jou mening natuurlijk. Ze verzinnen en ontwikkelen zelf de filmpjes op internet en die zijn uitgegroeid tot een gigantische hit wat resulteert in 2 bioscoop films waar gigantisch veel mensen naar toe gaan. Als het niet jou ding of humor is hoeft het niet meteen talentloos te zijn.

(verwijderd)

ok sorry daar heb je gelijk in,

t is niet mijn smaak

(verwijderd)

en ik vond superbad, you the living, freddy got fingered, the green butchers bijvoorbeeld allemaal niet voorspelbaar

Fortune

Tragikomedies vind ik niet te vergelijken met NK. Die hebben meestal wel een betere uitwerking qua verhaal en uitwerking.

Ik bedoel dat ook niet alle komedies natuurlijk.

Maar 80% van alle komedies zijn nogal voorspelbaar en formulewerk.

Maar het plot maakt mij niet, het maakt niet uit of de sullige hoofdpersoon op het einde het meisje krijgt en blablabla waar ontzettend veel komedies altijd deze aanpak nemen omdat het scoort natuurlijk op een of andere manier.

(verwijderd)

superbad vind ik niet echt een tragikomedie (en aan het einde SPOILER, krijgen ze allebei vermoedelijk het meisje, maar toch is de rest niet echt voorspelbaar), freddy got fingered ook niet, thé green butchers eigenlijk ook niet echt, ook al staat dat hier aangegeven, you thé living misschien wel, maar dat is wel een bizar absurde tragikomedie,

serious man is bijvoorbeeld dan wel een tragikomedie, maar ook niet op de forrest gump achtige manier, en is ook weer erg onvoorspelbaar (voor mij dan),

nk is in mijn ogen ook formulewerk, alleen is 't een andere (ook niet originele) formule. en als tragiek de humor beter tot z'n recht laat komen (wat inderdaad vaak 't geval is) houdt de makers van nk toch niks tegen om d'r wat tragiek door heen te gooien?

men zou kunnen beargumenteren dat nk eigenlijk alleen vol met tragiek zit, maarja als er niet het minste geringste sympathie voor je personages wordt gecreëerd (en je kan zelfs voor adolf hitler nog enige sympathie creëren), is dat niet de tragiek die ik bedoel.

bovendien is dat niet noodzakelijk om iets onvoorspelbaars te maken, gummbah heeft wat mij betreft genoeg stripjes waar ik niet sympathiseer met de personages (soms ook wel hoor daar niet van) en dat is desondanks, wat mij betreft, vaak nog erg grappig en onvoorspelbaar,

hoewel ik het laatste werk van gummbah ook minder vind dan zijn vroegere werk (maar dat is iniedergeval vaak nog zo apart, dat ik nog altijd geïnteresseerd ben in waar die nu weer mee op de proppen komt, en ik af en toe denk, misschien is ie nu echt mijn gevoel voor humor ontstegen).

(verwijderd)

oh en ik lees net de strip van gummbah uit de volkskrant en die vind ik gewoon weer briljant als vanouds

avatar van melchior7

melchior7

6 december voorpremiere om 21.30 in Pathé de Kuip!

avatar van brujeria

brujeria

blaauw schreef:

wat een pagina lang gebazel over een film die er nog niet is en die je uberhaupt ook niet wilt zien, man!

het is niet je ding, we get it by now!

avatar van Montorsi

Montorsi