• 9.378.696 stemmen

Met onder meer: Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 8 december 2011

Plot New Kids Nitro

Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren.

avatar van jipt

jipt

Had het na deel één wel gezien. Vooral de onderbrekingen met zogenaamde grappen zijn strontvervelend. Zelfs de zombies kunnen het niet leuk maken.1,5*

avatar van esoxlucius

esoxlucius

Wat een k*t film jonge!

avatar van T-man

T-man

Waar ik nitro nog wel te pruimen vond als New Kids fan, was ik deze film echt helemaal beu na een half uur. Ik vind het echt helemaal niets. Ik denk dan ook dat de beslissing om te stoppen met New Kids een hele goeie is geweest van de heren. Het was mooi.

avatar van VforVictor

VforVictor

turbo bdoel je?!

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Leuk.

Net zoals de eerste film is ook dit weer een opeenstapeling van grove situaties veroorzaakt door een bende marginalen. Als toemaatje wordt er nog een vampierenplaag...excuseer zombieplaag aan toegevoegd De confrontaties tussen onze gabbers uit Maaskantje en Schijndel zijn vaak hilarisch!

avatar van scorsese

Matige film waarin de vrienden uit Maaskantje het aan de stok krijgen met een groep uit Schijndel. Opnieuw is de humor lekker grof en volgen de grappen elkaar in een rap tempo op. Echter valt het vaak in herhaling en heb je het na een half uur eigenlijk al wel gezien.

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

Een herhaling van de 1e , en met exact dezelfde humor die snel verveeld.

Soms te grof om nog leuk te vinden.

avatar van Corcicus

Corcicus

Zeker niet slechter dan zijn voorganger. Nog maar zelden een aflevering van de serie gezien, maar de New Kids films vind ik top. Zoveel platvloersheid is doorgaans niet aan mij besteed, maar dit is echt lachen.

en dan vraagt men zich af waarom er weinig tot haast geen normen en waarden meer zijn , deze achterlijke verloedering moesten ze keihard aanpakken voor alle betrokkenen in dit misselijkmakend decadent .... ach het zal je kind maar zijn

avatar van Arneaux

Arneaux

the-real-tiete schreef:

Gelukkig is jouw avatar van een opvoedkundig verantwoorde serie

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

South Park is satire en New Kids is gewoon lomp

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

In principe is het beiden lomp.. de knipoog (satire) is ook bij beiden aanwezig hoor. Verder maakt het bij humor niet zo heel veel uit of het een politiek bewogen kunstwetenschap is. De cruciale factor is of het werkt

avatar van Pelagatti

Pelagatti

Eigenlijk gewoon een slechte film. Begint nog enigszins grappig, maar er wordt slecht geacteerd...(is dit wel acteren?). Heel veel dingen zijn ook gewoon echt niet grappig (meer). Deel 1 was nog zeer vermakelijk, dit vervolg dramatisch... en gelukkig hadden de makers dit zelf ook al door! (zie intro).

avatar van Baldur

Baldur

Acteerwerk? Boeiend in een film als deze! Pils, een lach en een traan. Cool vervolg blijft dit!

avatar van Fryce

Fryce

Kan de inzet best waarderen. Lekker hersenloos kijkwerk.

avatar van Majoor Landzaat

Majoor Landzaat

orbit schreef:

Als je het onderscheid niet ziet tussen southpark en newkids, dan heb je een zeer beperkte kijk op humor.

avatar van danny61

danny61

Mooi voor eenmalig te zien voor de rest maar een zwakke bedoening 1 op 5

avatar van otherfool

otherfool

Flauw, saai, dom en vooral erg eentonig. Lomp kan best leuk zijn natuurlijk, maar als iemand het alfabet gaat boeren is het zo bij de A, B en C nog wel aardig maar heb je het bij de F of de G ook wel gezien. De heren van New Kids zijn dan pas begonnen en eindigen niet voordat elke 'grap' 20x is gemaakt, erg vermoeiend om naar te kijken en tevens pijnlijk onleuk.

1* voor de boys uit Woensel.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

minder dan new kids turbo, ook de scenes springen van hak op de tak en zit geen logica in.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

love it! geen moment verveeld, zalige humor, yéé meer van dat

avatar van wege

wege

0,5 * Het enige goede van deze kut-film is dat de 80 minuten niet gehaald wordt. Verder maar geen woorden aan vuil maken.

avatar van Askikker

Askikker

Lekkere wegkijker die het voornamelijk van vermeende shockering, herhaling en in scene gezette lompheid moet hebben.

Kan me voorstellen dat mensen hier om gieren, maar dit ''thema'' had toch veel beter uitgewerkt kunnen worden, het is nu wat amateuristisch prutswerk geworden. De grappen vond ik merendeels echt te flauw, dat had makkelijk wat beter gekund, hoewel ik soms toch echt ook wel moest lachen (dat zwangere pijpstertje).

De beste humor vond ik overigens in dingen die volgens mij niet eens grappig bedoeld waren;

Schultenbrau bij de Jumbo, en een ''komeet'' inslag...... das pas lachuhhhh, homo's!

avatar van (verwijderd)

(verwijderd)

Ik heb 't allemaal wat hard afgezeken, voor een film die ik überhaupt niet heb gezien. Excuses.

avatar van Weertenaar

Weertenaar

Films onder de negentig minuten kan ik sowieso niet echt serieus nemen, een uitzondering daargelaten. New Kids Nitro behoort uiteraard tot zo'n uitzondering. Of nee, hoe was het nou... Ach laat ook maar. Een kleine lach was de score na zeventig minuten Maaskantje, net genoeg voor een half punt.

avatar van Earth

Earth

Deze film is geen discussie waard, alleen een woord met drie letters.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Toch net iets leuker dan zijn voorganger. Het zombie-plot uit Friesland was een geinige insteek, maar daar wordt wel opvallend weinig mee gedaan. Je verwacht een hele film Brabantse aso's tegen Friese zombies, maar dat valt vies tegen. Er ligt veel meer focus op het hele Maaskantje vs Schijndel gebeuren, terwijl dat toch juist het minst grappig is. Leuk voor een korte sketch, maar na een paar minuten ben je 't wel zat. De zombies uit Friesland worden er voor de derde akte een beetje bijgesleept met een vrij teleurstellende en bijna afgeraffelde climax als gevolg. Verder bevat Nitro alle ingrediënten van de serie en de vorige film; weer een hele zwerm aan aanrijdingen, seksgrappen, geweld, ontploffingen en een soundtrack met Paul Elstak en 2 Brothers on the 4th Floor. Muziek die trouwens vaak zo hard wordt gezet dat je de schreeuwerige dialogen amper verstaat. Maar niet dat dat heel veel uitmaakt. Hoe dan ook, koek is wel duidelijk op, nu. Hoogtepunt van de film, en wellicht ook de serie, is trouwens die agent.

2,5 sterren.

avatar van m1701

m1701

Hilarische film!!!! Vind em beter dan deel 1 ondanks dat de

verrassing eraf is. Maar echt grappig, ook het verhaal is leuk

Maar 1x kijken is voldoende....

avatar van Strawfoot

Strawfoot

Was vanavond op TV op 2Be. Wat een troep. Ik heb moeite om te begrijpen waarom dergelijke aso's (en bijhorend gedrag) als grappig beschouwd kunnen worden. Het enige moment wat me enigszins een glimlach bezorgde was wanneer men Friesland feitelijk had afgezet met een lintje om zo de zombies tegen te houden. Heb niks tegen de grofheid, maar het was helaas gewoon niet grappig.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Dit was hemeltergend slecht. Dit ligt je of dit ligt je totaal niet. Er is geen tussenweg. Mij ligt het dus niet. Ik vind onze vrienden uit Maaskantje niet grappig. Zeer veel repeterende grappen.

Zoveel mogelijk schelden en belachelijkheden uitvoeren in de hoop dat de kijker een keer zal moeten lachen. Ik loop me alleen maar de hele film te irriteren. Jammer dat hier een markt voor is, want inspiratieloze troep zou niet beloond moeten worden. Nederlanders en humor, het zal wel nooit een succes worden vrees ik. 0,5 sterren is echt het hoogste dat ik kan geven. KUT Jonguh!