Genre: Actie / Komedie
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Bekijk via SkyShowtime
Plot New Kids Nitro
Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren.
Gerrie van Boven
D'n Dave
Knoet
Deborah
AHWA
Die trailer is weer zoo slecht maar wel lekker grappig en grof. Komt vast wel weer een vermakelijk filmpje uit.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11999 berichten
Hopen dat ze ditmaal niet alle leuke stukjes al in de trailer hebben gedaan.
Idem!!
BoordAppel
Henry Van Loon zit er weer in, dat is goed nieuws. Maar lag Schijndel niet plat door een scudraket?
Gang_Star
De trailer is in elk geval duidelijk. Wordt weer een vreselijk over the top film. Maar kijk er wel naar uit. Ik vond de trailer namelijk best vermakelijk.
Justinvdk
Ach, wordt gewoon weer een avondje lachen gieren brullen in de bios. Niks mis mee.
hey luister es, niemand heeft je ooit verplicht tot het bekijken van new kids... dus stop ff met je gejank!

Sorry....dat ik een kritische noot durf te plaatsen. Haha, ik zal het nooit meer doen.
Je hebt volgens mij niet door dat dit een discussiesite is, hè?
sinterklaas
Dit lijkt me weer een vette film kut! Friesland besmet met een virus?
Na al die miljoenen zombiecopycats de afgelopen 2 jaar gaan de New Kids dus ook wat met dat thema doen.
snake shit
ZOT NEW KIDS HEERST TURBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

De_Hollander
Ik kan hem gratis bekijken als hij in de bioscoop komt, maar doe dit niet zelfs al kreeg ik er geld bij.
davincstyle
Dit word weer episch, gewoon 4 onderwerpen in de trailer te ontdekken. Gaat gewoon weer nergens over zoals alle new kids haha
Leland Palmer
... KUTfriezen!!
JohnMcLane
Ik verheug me erop, KUTfriezen!!
even dimme maat....
jumpstylemovie
Turbo was oke, beter dan de serie in ieder geval. Nitro lijkt me stukken minder omdat het sowieso meer van het zelfde word en die zombies lijken ook niet grappig te worden.
Maar als ik de trailer zo bekijk zit er dit keer veel meer in van het belangrijkste van New Kids. De Opel Manta! Zit die tegenstander bij die race nou ook in een Manta? Want dan word het epic. Ik moet zeggen dat ik het jammer vind dat iedereen nu meteen aan New Kids denkt als de Opel Manta genoemd word maar ze zetten hem wel opnieuw op de kaart.
Vond het bij Turbo ook wel lollig dat die nieuwe vriend zo'n matzwarte had
FOK.nl / Nieuws / Corry Konings zingt titelsong New Kids / FOK!frontpage - frontpage.fok.nl
'Hoeren Neuken Nooit Meer Werken'
Wat een niveau zeg. Hier schaam je je als Nederlander bijna voor
Quentin
hodina
heb net de trailer gezien..
je weet nu hoe het begint en hoe het zal eindigen,,beetje jammer dit..
brujeria
even dimme maat....
ben je nu serieus?
geweldig nummer trouwens, weer raak.
de new kids hebben "iets" wat verder gaat dan pure platheid.
er zit iets duisterders in en dat zit ook in het nummer.
die boys hebben een heel gaaf concept te pakken, waar ik als Nederlander wel degelijk trots op ben.
als je niet verder kan kijken dan "bah, wat ordinair" etc, het standaard gezever, heb je wat mij betreft een vrij klein begrijpertje
Humortje!
Het heeft met smaak te maken, en het ordinaire zit in elke Nederlandse film. Maar zou expliciet in de NK-films zijn er maar weinig. New Kids heeft het enige succes omdat het uit Brabant komt en 'ordinair' in Nederland het enige is wat nog op tv kan komen, en is verre van orginaliteit.
Trouwens, orgineler dan ordinair en seks kan Nederland blijkbaar dus niet. wat erg teleurstellend is.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11999 berichten
Man, kijk met je 15 jaar verder dan je neus lang is en zie dat er veel meer is dan alleen maar hetgeen wat je aangeeft. Veel meer. Veel, veel meer.

New Kids Turbo
2010

'New Kids'-bedenker komt volgend jaar met Nederlandse carnavalsfilm

'New Kids Turbo' is morgenavond (1 januari) te zien op televisie: 'Beetje dubbel gevoel krijg ik erbij'

Steffen & Flip, het duo achter New Kids, komt na vijf jaar weer met nieuwe speelfilm

The Football Factory
Drama / Misdaad, 2004