Sniper: Reloaded (2011)
Zuid-Afrika
Geregisseerd door: Claudio Fäh
Met onder meer: Billy Zane, Chad Michael Collins en Patrick Lyster
Plot Sniper: Reloaded
"Deep in the Congo, Marine... Peace Keeper... Killer."
Tijdens zijn samenwerking met de VN-troepen in de Democratische Republiek Congo, krijgt sergeant marinier Brandon Beckett, zoon van de beroemde sluipschutter Thomas Beckett, de opdracht om een Europese boer te redden uit het door vijandelijke rebellen bezette grondgebied. Wanneer hij met zijn team aankomt bij de boerderij, lopen ze in een hinderlaag van een mysterieuze sluipschutter die Beckett verwondt en alle anderen doodt. Met behulp van een voormalige protégé van zijn vader, sluipschutter-instructeur Richard Miller, moet Beckett leren denken als een sluipschutter, voordat de moordenaar terugkeert om de klus af te maken.
Richard Miller
Patrick Mundy
Jean Van Brunt
Vincent Capobianco
TheThirdMark
Zit een beetje te twijfelen tussen 1.5* en 2*.
Vanwege Billy Zane toch maar 2*.
Verhaal is flinterdun, ontbeerd elke vorm van realiteit en laten we vooral de acteerprestaties in zijn algemeenheid negeren.
Nu ik dit zo teruglees zou ik het eigenlijk een nog lagere stem geven :+
gauke
Mijn eerste "Sniper" film: simpel verhaal voor de liefhebber van actie met "lekkere" schietpartijen, echter met armetierige dialogen en pover acteren.
Se7en days
Had na deel 1 uit 1993 nog goede herinneringen.
Helaas valt deze erg tegen en maakt het genre weer een stuk minder leuk.
Shooter en enemy at the gates zijn dan vele betere films dan dit laatste.... deel uit de serie
mcdaktari
ik moest wel meteen denken aan Enemy at the Gates toen ik het verhaal las maar aan de stemmen tot nu toe te zien een heel stuk minder, toch ga ik hem ff checken.
wrist
Wat een draak van een film
Die vrouwelijke officieren zijn wel heel gemakkelijk in bed te l*llen, als je deze film mag geloven. ZUCHT
moos33
Wat grappig dat de hollandse Waku Waku presentator Rob Fruithof een belgische boer speelt.
mug13
Sniper films vind ik zelf altijd wel leuk om naar te kijken,zo ook deze.Het is geen hoogstaande film,maar dat heb ik absoluut niet als storend ervaren.(Leuk feitje,presentator Rob Fruithof van het programma Waku Waku heeft een kleine rol in deze film).
mug13
Na het plaatsen van mijn bericht las ik dat mijn boven buurman het ook in de gaten had(Waku Waku).
bobbydigital01
Ik ga hem niet kijken maar,ik pleur al bijna van me stoel af dat rob fruithof in deze film speelt.

pindope
rob fruithof hahahaha als wat waku waku beertje
Misschien doe ik toch een poging maar als ik moet huilen van de lach kap ik er mee
Quentin
Prima B-film die doet denken aan de macaroni combat films uit de jaren '70 en '80; militair technisch klopt er geen hol van maar het is allemaal behoorlijk energiek en uitstekend vermaak. Bijzonder sterk camerawerk ook voor een film van dit caliber, enkele erg mooie angels. En zoals eerder vermeld verdient ook het optreden van Rob Fruithof credits, vond hem trouwens in zijn paar minuten screentime prima spelen. Alhoewel zijn accent in het Engels duidelijk Nederlands was ipv. Vlaams of Waals.
Petje46
net de film gezien, viel me zwaar tegen helaas.
Ben normaal gesproken erg gecharmeerd van sniper films, had reviews hier gelezen maar moest toch voordeel van de twijfel geven.
Heb overigens geen waku waku gezien haha
markel66
Inderdaad de acteerprestaties laten wat te wensen over, op Zane na dan.
En inderdaad een erg cliche verhaaltje, maar aan de andere kant toch ook weer
goeie gevecht en natuurscenes, de film heeft me toch wel weten te boeien tot het eind.
(En zo slecht was Fruithof ook weer niet, ik wist trouwens pas dat hij het was tot ik het hier las, ik dacht al waar ken ik die gozer van hahaha)
Geen voldoende maar een bijna voldoende 2,5 ster van mij
skipy05
Ik vond hem niet echt slecht. Kon wel veel beter. Het is dan ook maar een b-film. Verhaal is goed maar vrij zwak. Veel actie vond ik er ook niet in zitten. Maar de film heeft me op gene enkel moment verveeld.
pindope
Ha ha ha rob fruithof de one and only ik denk dat meneer daar gewoon woond na zijn waku waku tijd en ze een blanke acteur nodig hadden voor een leuk prijsje dus vandaar wel cool en die becket lijkt op dennis storm van bnn
ondanks dat best redelijk te pruimen voor een slecht weer dag
KillahHillah
Wat een draak van een film zeg. Het verhaal slaat als een lul op een drumstel en het acteerwerk is bagger. Op voorhand kun je dit natuurlijk verwachten en hoop je dat de gevechtsscenes het één en ander goedmaken, maar niks is minder waar. Het feit dat Beckett jr. zonder sluipschutters training ineens toch aardig kan snipen moet je dan maar met een korreltje zout nemen, maar als dan vervolgens iemand pas na tien schoten wordt geveld is wel heel pover. Neem hierbij het irritante en slechte camerawerk (alsof je naar een missie van de game Call of Duty zit te zien) en je houdt werkelijk niks interessants over! Een 0.5 voor de mooie natuurbeelden.
schumacher
Geen topfilm zoals verwacht maar ik houd wel van dat genre, vond de vorige al leuk, deze is ook niet slecht maar verwacht geen al teveel aktie maar ik heb me wel niet verveeld tijdens deze film en dat alleen al verdiend een extra punt voor mij.
behangdelul
Duurde deze film echt 91 minuten? Ik dacht eigenlijk10 minuten...zo flinterdun was deze drap.
mixmaster
simpele B-film met een paar schaarse actie scenes.
dit 4e deel is zeker niet de beste uit de reeks , wel leuk dat Billy Zane nog een rolletje heeft als Richard Miller.
hij speelde ook in het 1e deel mee als leerling van Tom Beckett gespeeld door Tom Berrenger.
leuk verzonnen dat Richard Miller nu de sniper tricks moet leren aan de zoon van Beckett.
maar helaas is het allemaal wat slapjes neergezet en de acteerprestaties zijn ook niet al te best.
Piratje
Bij het zien van de eerste minuten van de film dacht ik van een kanjer-close-up van een oorlogsfilm te zien met prachtig filmwerk, Congo, de blauwhelmen... Maar het zeer eenvoudige langdradige verhaal, onmogelijke scenes tussen massavolk aan de grens, kinderen als hoofdthema, de Planckendaeldierentuin om je toch meermaals uitgebreid van het landschap te laten genieten, de te mooie vrouwen... om echt te zijn want de lipstick glom, zelfs in de strijd, letterlijk af van de vreselijk slecht acterende blondjes aan 10 dollar per stuk... en vooral de acties waren voorbij voordat ze begonnen. Heel wat doden en geknal. Dat wel, maar geen doordachte opbouwende scenes die de spanning opdreven. Het zwakke acteren haalde mijn score helemaal naar beneden. Het juridische slot zorgde nog voor het vleugje humor en ongeloofwaardigheid. Heel duidelijk een oorlogsfilm gemaakt door mensen die best eerst eens soldaat zouden moeten worden om te beseffen waar juist de spanning moet liggen in de soldatenmiddens. Niet in of uit de broek om het aan- of uittrekkelijk te maken. Een oorlogsBH ziet er al even grof uit als de onderbroek van mijn overovergrootvader bij de oude Belgen.
Spijtig maar 1.5* laat mijn goede bui nog zien.
hollander
vindt het wel een redelijk goede film, niet hoog, maar wel een goed verhaal zit erin.
naar mijn mening vindt ik het duidelijk 3 sterren waard.
Thorak
Beetje lage beoordeling dan...
madmax1
Helemaal geen verkeerde film.
Het verhaal zit goed in mekaar,de acteer prestaties zijn in orde.
Spannend en mysterieus,een van de betere in dat genre
Thorak
Redelijk deel in de Sniper serie. Het haalt het niet bij het eerste deel, maar doet zeker niet onder voor 2 en 3!
Het valt me heel erg op hoe 'BabyBeckett' op Thomas Beckett lijkt, zeker van zij af gezien!
miwaja
vond hem niet slecht eerste was beter maar dat vind ik bij de meeste meer delen films
Decec
Een goede actie/thriller/drama/oorlogfilm...
Spannend verhaal...
Prima acteerwerk...
Perfect achtergrond geluid/muziek
(Dolby Digital 5.1)...
Uitstekend camerawerk...
Mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Heerlijk genoten...
ipman-99
"One shot, two kills." ...
" !!!
Vermakelijk (Heropfrissing)
!!! 'Sniper 4: Reloaded' is een Actiefilm die
vooral de aandacht werpt op 'nieuwkomer' Chad Michael Collins
alias Brandon Beckett, de zoon van sluipschutter Thomas Beckett.
Deze Sniper film is duidelijk gemaakt als B-voer.
Billy zane ('Dead Calm') vervoegt de cast en is een opvallende naam in de cast.
Dit is geen volbloed Actiefilm ... eerder eentje die zo nu en dan
eens 'uitpakt' maar het 'verhaal' op het voorplan schuift.

Sniper: The Last Stand
2025