• 9.373.245 stemmen

Sniper: Ultimate Kill (2017)

Actie / Thriller | 90 minuten

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Claudio Fäh

Met onder meer: Chad Michael Collins, Billy Zane en Tom Berenger

Plot Sniper: Ultimate Kill

De Colombiaanse drugsbaas Jesús Morales huurt een sluipschutter - die de bijnaam "De Duivel" heeft - in om zijn vijanden uit te schakelen. Daardoor wordt Morales alsmaar machtiger, is er nog maar weinig concurrentie, en vindt hij meer manieren om drugs de Verenigde Staten binnen te smokkelen. De DEA krijgt lucht van de situatie en zet agent Kate Estrada op de zaak. Zij begeeft zich samen met sluipschutter Brandon Becket naar Columbia.

Richard Miller

Thomas Beckett

John Samson

Kate Estrada

El Diablo / Enrique

Captain Garza

avatar van DiDa

DiDa

Ik vind dit een leuke franchise. Lekkere en degelijk gemaakte b actiefilms. Bring it on!

avatar van Kondoro

Kondoro

Die franchise dendert maar door. Ben benieuwd wanneer het 'einde' komt, nooit?

avatar van 606

Weet je wat nou zo geinig is, ben net klaar met seizoen 3 can Narcos. Kijk ik deze film, laten ze een foto zien van een badguy in Colombia, weet ik zeker dat het due van Narcos is en ja hoor het is Juan Sebastián Calero die speelde Navegante die killer voor het kartel. Grappig

avatar van schumacher

schumacher

Is natuurlijk een b-film, kon er nog mee door.

avatar van Phantasm

Phantasm

Nou, ik was er niet echt kapot van, het wordt er niet echt beter op, over het geheel gewoon veel te traag.

avatar van DiDa

DiDa

Na eerder Sniper Reloaded (deel 4) te hebben geregisseerd keert Claudio Fah weer terug in de regisseurstoel van dit 7e deel in de Sniper franchise. En dat is zichtbaar. Net zoals in Reloaded is de actie kleinschalig en het verhaal en thriller gehalte van hogere waarde. Waar Don Michael Paul in deel 5 en 6 ons meer actie voorschotelde kregen we in die films ook een rommelig verhaal.

Het is maar net waar je van houdt. Sniper Ultimate Kill is een zeer degelijke actie thriller (zoals eigenlijk ieder deel in de Sniper franchise) met zeer degelijke acteurs en een aantal spannende scenes. De actie staat in dienst van het verhaal en niet andersom. Ook leuk om te zien dat de karakters van Tom Berenger en Billy Zane elkaar voor het eerst weer ontmoeten sinds deel 1. Ik zeg: op naar een volgend deel!

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Leuk, Berenger en Zane weer oldscool in action.

Verder geen bijzonder prentje maar het zorg voor redelijk vermaak.

Een stuk beter dan een aantal voorgangers, samen met deel 1 toch wel het beste van de reeks.

avatar van mixmaster

mixmaster

Weer een aardige Sniper film, leuke actie en aardig acteerwerk.

Deel 1 t/m 3 blijven de beste uit de reeks Sniper films.

avatar van keimpeS

keimpeS

Ik ben niet bekend met de reeks Sniper films, toch viel deze mij echt niet tegen. Visueel erg mooi en de actiescene’s mochten er ook zijn, qua acteerwerk redelijk maar voor een b-film prima! Het is nu niet zo dat ik de rest van de reeks ook wil zien, daarvoor vond ik het niet overtuigend genoeg...

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

keimpeS schreef:

Deel 1 kan ik je van harte aanbevelen. Vermakelijke, strakke actie film met een onderhoudend verhaal. Berenger laat zich daar van zijn beste kant zien.

avatar van keimpeS

keimpeS

Iron Maiden schreef:

Bedankt voor de tip, wie weet wordt deze ooit weer eens op tv uitgezonden.

avatar van filmkul

filmkul

Redelijke film voor dit genre. Het verhaal stelt uiteraard niet heel veel voor, maar dat is bijzaak voor dit soort films. De uitwerking is nog niet eens zo heel slecht. De film bevat een aantal spannende scenes en de actie is niet groots maar ziet er wel verzorgd uit. De twist op het eind is wat voorspelbaar. Verder is het acteerwerk vrij vlak en is er weinig chemie tussen Collins en García. Aardig genre filmpje. 3.0

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik heb die voorgaande Sniper films niet gezien maar deze was niet meer dan een b-filmpje. Het was ook nog eens heel voorspelbaar. Maar als je het verstand op nul zet en je kijkt het, dan is het wel te doen, als je tenminste niks anders te doen hebt. Ik las hier ergens dat de eerste nog de beste moet zijn. Dan zal ik die wel eens kijken of dat echt zo is. Of dat het weer van hetzelfde laken een pak is. Het kan zelfs ook goed dat ik de eerste vroeger al een keer zag maar dat weet ik pas als ik er naar kijk. Al die andere heb ik gegarandeerd niet gezien.

avatar van movie freak84

movie freak84

Kijkt lekker weg. Acteerwerk is oke en estrada die ik van fear the walking dead ken deed het ook prima en met een mooie vrouw erbij kijkt het toch wat makkelijker weg. Beetje voorspelbaar, en denk dat er miss nog wel iets meer in had gezeten als het wat langzamer op was gebouwd. Maar goed geen topper , maar zeker leuk voor een keertje.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Precies wat ik verwachte met deze film, en daarom niks mis mee voor mij. Puur drugsgerelateerd amusement.

Slechte verhaallijnen, te simpel

avatar van cor1946

cor1946

Best leuke/goede actie film. Niet groots maar voor een avondtje best te doen.

avatar van frans123

frans123

Ik heb de eerste 3 minuten gezien op tv, geweldig 5* , prachtige sopraan ( tranen natuurlijk...) ,mooie geheimzinnige beelden en wat een lekker wijf!! En dan....

Toen gestopt , de rest kan niet beter, ook bevestigd wat ik hier lees, verzandt in een doorsnee b film, die van geen kanten boeit.