• 9.250.496 stemmen

Sniper: Ghost Shooter (2016)

Actie / Oorlog | 95 minuten

Genre: Actie / Oorlog

Geregisseerd door: Don Michael Paul

Met onder meer: Chad Michael Collins, Billy Zane en Dennis Haysbert

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Sniper: Ghost Shooter

De Amerikaanse sergeant en zijn team strijden tegen extremisten in het Midden-Oosten als de kolonel met een nieuwe missie komt in de Zwarte Zee. Als ze proberen om een gaspijpleiding in West-Europa te beschermen tegen terroristen, worden Amerikaanse scherpschutters meerdere malen doodgeschoten door een onbekende scherpschutter. Een uiterst bekwame sluitschutter wordt geselecteerd om de vijanden een voor een uit te schakelen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van DiDa

DiDa

Yes. Nieuw deel in de Sniper franchise!

Wat een slechte film, kan je beter American Sniper kijken!

avatar van yesplease

yesplease

Doorsnee actiefilm.

avatar van Herge

Herge

octo in oranje schreef:

Wat een slechte film, kan je beter American Sniper kijken!

Is die film iets beter dan?

Want zo zegt je het wel, Nou american sniper is 100% beter .

Dus niet van "kun je beter"

avatar van boemboem27

boemboem27

niet te vergelijken met de topfilm American sniper.

maar dit is zeker geen slechte film

daarom dik 3 sterretjes van mij.

avatar van filmkul

filmkul

Redelijke film binnen zijn genre. Het verhaal is niet al te best, maar daar draait het niet om. Het gaat om de actie en die is best te pruimen. Het tempo is prima. De film begint sterk en is best spannend. Het midden stuk is iets minder waarna richting het eind de draad van het begin weer opgepikt wordt. De actiescenes worden goed in beeld gebracht. De aankleding is verder goed. De film ziet er verzorgt uit. Het acteerwerk kan beter. Goeie genre film. 3.0

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Het verhaal en het acteerwerk zijn niet al te interessant maar de film wordt nog enigszins overeind gehouden door de actie. Toch is ook de actie niet echt boeiend, in ieder geval niets wat we nog niet gezien hebben. Niet bijzonder dus.

avatar van DiDa

DiDa

Op dit moment vinden in Bogota Columbia de opnames plaats van Sniper 7. Hierin doet Chad Michael Collins weer mee, maar eindelijk ook voor het eerst weer samen sinds de eerste film: Tom Berenger en Billy Zane!

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van TronMan

TronMan

Prima deel in de 'sniper'serie. Matig verhaal ,maar qua sniper actie zit het best goed. Op naar deel 7.

( Film heeft veel weg van de game; Sniper Ghost Warrior 3 )

avatar van dekschrobber

dekschrobber

Matig verhaal, matig gespeeld. Kon mij niet boeien.

avatar van Hoggiebro

Hoggiebro

Vond deze niet zo goed, kon iig wat lockdown tijd doden

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Deze actieknaller van B-Film niveau kijkt aardig weg, maar is gewoon standaard kijkvoer. Een 2.5

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Stereotype B-film in ieder en elk opzicht.

avatar van ILDIB

ILDIB

Pff de onzin op die veerboot was lachwekkend. Heel het verhaal trouwens. En waaraan herken je een b film: veel narrow shots. Voor de rest hoop geknal. Helaas voor sponsor Istanbul veel slecht weer die matige reclameplaatjes.

En ik weet ook niet hoeveel pushup bhs een mens aankan maar die dame deed iig haar best om ze aan te doen.

avatar van cor1946

cor1946

Wat een flopfilm is dit. Veel doden leek wel kermis schieten, en die blonde del wat aanfluiting deze film. 2.0 ster.