Jackass 3D (2010)
Genre: Komedie / Documentaire
Speelduur: 94 minuten / 99 minuten (unrated edition)
Alternatieve titel: Jackass 3
Geregisseerd door: Jeff Tremaine
Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O
Gesproken taal: Roemeense en Engels
Releasedatum: 28 oktober 2010
Plot Jackass 3D
"3 Times the Laughs. 3 Times the Stupid. 3 Times the Pain."
Jackass 3 is het logische vervolg op de twee voorgangers waarin Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy en Rob Stull weer allerlei domme, riskante en weerzinwekkende acties voor de camera uithalen. In 3D dit keer!
Zichzelf
Heb me toch anderhalf uur rot gelachen met de mannetjes van Jackass. Wat natuurlijk erg helpt is dat de hype allemaal een beetje voorbij is en dat je die tig herhalingen nu al een tijdje niet meer hebt gezien. Zo heb ik inmiddels al een paar jaar niet meer naar Jackass gekeken.
Dit helpt voor de frisheid, zodat ik gewoon weer lekker kan lachen om elke doldwaze en idiote stunt zonder dat er sprake van herhaling is. Hoogtepunten zijn wat mij betreft die midgetfight in het café, echt te hilarisch! Net zoals die springbok die lekker stond te beuken tegen dacht ik Steve-O aan, of wat te denken van dat straalmotor geouwehoer.
Soms gaan ze ook net even te ver, waardoor ik toch de andere kant op moest kijken. Dat zweetpak en daarna het zweet opdrinken van Preston. Gadverdasses
Als je van Jackass houdt zit je geramd. Dan is dit echt anderhalf uur topvermaak. Zo niet, links laten liggen. Je weet immers wat je kan verwachten.
3,5* for the good old times.
Waku
Je weet wat je kan verwachten en krijgt ook in deel 3 de nodige kots, stront en pies scenes voor de kiezen. En gesproken over tanden. Misschien ook wel de meest huiveringwekkende scene sinds " the marathon man"...
Chainsaw
Ach ja, Jackass. Een geestig stukje jeugdsentiment, dat mij zelfs in een later stadium nog uitstekend weet te vermaken. Zelfs tien jaar later, zo blijkt. In Jackass 3D is de verpakking met de tijd meegegaan door middel van 3D en een paar schitterende slowmotion shots. Maar het format en de crew is grotendeels gelijk gebleven en dus krijgen helden als Ryan Dunn (de geestigste van het stel, als je het mij vraagt), Johnny Knoxville en Bam Margera het weer zwaar te verduren met een hoop pijn en lichaamssappen. Van ontzettend ranzig (het drinken van het zweet of Dave England's vulkaan) tot pijnlijk, idioot en geestig (de high five, de kies of het potje tetherball met de bijen), het komt allemaal voorbij. Ik had enkel het idee dat het kruit vrij snel behoorlijk verschoten was, op een gegeven moment vond ik het wel best. Vooral bepaalde overdreven reacties en ellenlange verplichte lachsalvo's (of dat kotsen, van oa die documentaire- cameraman) ging me vrij snel vervelen. Maar goed, verder was dit weer als vanouds; compleet idioot vermaak dat stinkt en tegelijkertijd ontzettend smaakt.
3 sterren.
matthijs0345
Nee dit was 10 jaar geleden leuk. dit is allemaal vooropgezet en erg slecht geacteerd. En dat gelach komt me onderhand ook de strot uit. Misschien word ik te oud.
Timecop
Heerlijk om effe languit op de bank te lachen, verder weinig om het lijf natuurlijk, maar dat weet als je eraan begint. Ja van mij mogen ze nog wel even doorgaan met die Jackass films.
otherfool
De heren van Jackass zijn 10 jaar ouder, otherfool is 10 jaar ouder, maar het beestje verandert niet. Wat heb ik smakelijk moeten lachen, gieren, brullen om deze rehash van ongein, pijn, slechte smaak en vuiligheid! Briljante ideeën volgen elkaar in rap tempo op, en de koningen van het sado-masochisme beleven er nog immer hoor- en merkbaar plezier aan. Favoriete stunts: de ontsnapte gevangenen, de vliegtuigmotor en natuurlijk de grand finale; poo cocktail!
4*!
RickZ
Ook nu weer hetzelfde, met hilarische, gewoon leuke en toch ook weer een paar ranzige scenes (daar ga je zelf ook bijna van over je nek, laat staan als je ernaast staat, zie die cameraman). helaas nu ook een paar candid camera grappen op het nivo van Benidorm Bastards, daar was echt niks aan.
Filmi Corleone™
Geef mij maar funniest home video
Over fake en troep gesproken. Ik heb duizendmaal liever Jackass dan Funniest Home Videos.
JustMike
hmm, wat voor film was het dan, als je heb gejankt haha. de rest begrijp ik. Ik zat soms ook te walgen. Bam Margera had meer slangen verdient.
JustMike
dat ook weer niet, ik vind het allebei leuk. Maar jackass wel leuker
Respekked
Oh die doodsangst bij Bam Margera, of bij die gast met ezeltje prik!
Jackass levert gewoon weer een geweldig stukje vermaak dat heerlijk heen en weer vliegt tussen enorme wansmaak en kinderachtige flauwigheden. Voor mij maakt dat laatste Jackass nog steeds zo leuk. De 'great switcheroo' met de man die een hondje voor een winkel moet vasthouden is daar een goed voorbeeld van!
rhiemstra112
jammer genoeg alleen in 2d gezien, maar toch wel genoten van de stunts.
sommige dingen waren wel goor.
dominion
Hello, I'm Johnny Knoxville, Welcome to Jackass!
Ja dat kennen we allemaal nog wel
Dit was hem dan !
Heb deze nu eindelijk gezien maar niet in 3D maarja kan niet alles hebben.
En hier heb ik dus echt van genoten.
Geweldige humor weer van de idioten.
Het begint al grandioos goed met het geweldige introtje.
Heb me echt kapot gelachen.
Soms erg flauwe dingen maar andere dingen waren dan weer werkelijk geniaal.
Preston Lacy is ook echt geweldig
Soms best wel erg ranzige stunts bijvoorbeeld het zweet drinken en de slow motion poep fontijn.
De Poo Cocktail Supreme ging wel een beetje ver maar toch wel fucking grappig.
Zonder twijfel de beste van de drie.
Ajax&Filmfreak
Helaas minder als de eerste 2 delen, het was vooral erg veel viezigheid.
Ahh Jackass, oftewel back to the good old days, zoals dat vroeger was.
Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera, Ryann Dunn, Wee-man, Dave England en de rest van consorten zorgden zo’n tien jaar geleden voor een hype. Jezelf pijnigen, elkaar pijnigen en de meest idiote stunts halen zorgden destijds voor aangenaam kijkvermaak.
Na jaren niets meer van de heren vernomen te hebben, kwamen ze vorig jaar ineens met hun 3e film. Prima timing om weer wat geld in het laatje te brengen natuurlijk. Gisteren heb ik dan de film gezien en ik was benieuwd of ik het allemaal nog net zo leuk zou vinden als destijds. Het antwoord is ja. Ik heb weer behoorlijk moeten lachen om de gekke en pijnlijke capriolen die in deze film uitgehaald worden. Ze hebben duidelijk de tijd gehad om goed na te denken over de invulling van deze film, want er zitten een paar geniale ideeën tussen.
De straalmotorscène, het dwergengevecht in het café en de megahandschoen, zorgden bij mij voor het meeste plezier. Jammer dat ze er ook in deze film weer een aantal ranzige scènes tussen moesten stoppen, maar goed ook dat hoort nu eenmaal bij Jackass.
Ik heb me prima vermaakt, leuk om de mannen weer eens gezien te hebben.
Blacksad
Hoewel ik om sommige stunts/grappen aardig heb moeten lachen, sprak het mij niet meer zo aan als dat het een paar jaar geleden deed. De scène met die reuzehand vond ik één van de betere van de film, maar jammer genoeg zat er ook weer genoeg ranzige humor in. Ik weet dat het bij Jackass hoort, maar dat waren toch echt de scènes waar ik niet om kon lachen.
Leuk vermaak voor een avondje, maar ook niet meer dan dat voor mij.
pie18
Vandaag komt die uit en 1 april 3.5
Ga zodadelijk naar de Mediamarkt.
Illum Sphere
Dit is wel een vermakelijke film, ik heb toch wel met een aantal scenes gelachen. Er zitten weer genoeg pijnlijke momenten waarvan je denkt dat je ze beter niet na kunt doen.
fadwilco
Hoe fouter hoe beter geldt altijd bij de Jackass films. Daarom is deze naar mijn mening veruit het best uit de reeks. Tja, om origineel en leuk tegelijk te blijven moesten ze ook verder gaan. Dat is ze perfect gelukt. Af en toe te smerig voor woorden, maar toch blijf je kijken. Daarom ook moeilijk te overtreffen. Een 4 van mij.
Tommy De Vito
Ik heb me weer zeer vermaakt en goed gelachen met deze Jackass. Hoe bedenken ze het?
lutak
Vond deze film veel minder leuk dan de vorige films van Jackass. Veels te ranzige en gewoon niet leuke grappen! Inderdaad hoe bedenken ze het....... zweet opdrinken van een vetzak beetje jmmr.
mnrk
This is the Poo Cocktail Supreme
Dit is weer een Jackass film zoals we deze kunnen verwachten van de heren
....alles zit er weer in.
Het gebruik van de slow motion beelden is ook erg leuk gedaan...
Weer lekker gelachen
Tommy De Vito
Geef ik je gelijk in, zaten ook stukken in die gewoon te ranzig waren. Maar naast de ranzige scenes ook goed gelachen om de stunts
Keane1983
Heb erg moeten lachen en ook vaak mijn ogen dicht moeten doen of weg moeten kijken.
My god, wat weten die jongens er een bende van te maken.
Ik heb de 2-d versie gezien, maar weet niet als de 3-d wel echt het verschil gaat maken.
Er zitten een aantal hylarische strukjes zin. Vooral de stunds vond ik erg geslaagd.
Wat ik daarintegen wat minder vond, waren de "pranks", of anders gezegt de "verborgen camera". Deze vond ik eigenlijk niet zo heel erg grappig.
Verder word de film ondersteund door een vlotte soundtrack.
Ik heb voldoende gelachen om deze onnozelheid, maar eens gezien is het ook klaar.
Van mij een 3.0*

Jackass Number Two
2006

Jackass: The Movie
2002

Van interventies tot huiselijk geweld: hoe verliepen de afgelopen jaren voor de grote 'Jackass'-sterren?

Sayonara
Romantiek / Drama, 1957