• 9.377.673 stemmen

Jackass 3D (2010)

Komedie / Documentaire | 94 minuten / 99 minuten (unrated edition)

Genre: Komedie / Documentaire

Speelduur: 94 minuten / 99 minuten (unrated edition)

Alternatieve titel: Jackass 3

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O

Gesproken taal: Roemeense en Engels

Releasedatum: 28 oktober 2010

Plot Jackass 3D

"3 Times the Laughs. 3 Times the Stupid. 3 Times the Pain."

Jackass 3 is het logische vervolg op de twee voorgangers waarin Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy en Rob Stull weer allerlei domme, riskante en weerzinwekkende acties voor de camera uithalen. In 3D dit keer!

avatar van hgz

hgz

wat een stel gekken haha altijd lachen

3.5

avatar van pie18

pie18

Bij Bol staat vanaf 11 maart op dvd.

avatar van Mambanda

Mambanda

Geweldige stunts, maar The Dudesons zijn leuker! Niks mis mee voor een avondje plezier, maar valt een beetje in herhaling met de vorige films, al proberen de mannen van Jackass zeker innovatief te zijn. Veel poep, veel kots en veel lachen. Niks meer dan dat!

avatar van gauke

gauke

Maf en tenenkrommend flauw hilarisch. Ik kan er helemaal niets mee en heb me doodverveeld. Sorry voor de liefhebbers.

avatar van schram101

schram101

Je lijkt me inderdaad niet echt iemand voor de Jack-ass films. Mag ik je vragen waarom je het toch geprobeerd hebt?

avatar van gauke

gauke

schram101 schreef:

Ik wil me er toch elke keer weer voor openstellen met de gedachte: misschien is het deze keer wel leuk.

avatar van schram101

schram101

Ah, vandaar. Jammer dat het je niet ligt. Maar ja, de grapdichtheid is nou eenmaal hoog bij de Jack-ass films.

avatar van Pistons

Pistons

Leuke toevoeging aan de serie weer. Vele, knettergekke stunts waarvan slechts enkele tegenvielen. Ik heb me er prima mee vermaakt en gelachen. xD

avatar van The Oceanic Six

Ik heb me weer anderhalf uur goed vermaakt met deze 3e Jackass film. De films verschillen allemaal weinig van elkaar en zijn eigenlijk even leuk. De 1e twee films heb ik 3,5* gegeven en deze gaat ook die score behalen.

Jackass 3 is bij vlagen weer genieten van de meest krankzinnige stunts. Het zijn vooral de pijnlijke stunts die ik nog steeds wel grappig vind. Maar wat me altijd tegengestaan heeft aan de serie is alles met poep en kots. Was niet leuk en is niet leuk. Neem nou dat opdrinken van zweet Is ook gewoon niet leuk om naar te kijken. De stunt op het einde met de lancering van een openbaar toilet met alle stront erin was ook zoiets walgelijks, maar daar moest ik wel weer bij grijnzen. Het verschilt per grap. Een aantal zijn echt niet leuk, een hoop wel.

Gelukkig overheerst vooral het feit dat een hoop grappen wel geslaagd zijn. Vaak zijn juist de hele simpele grappen het leukst, zoals die enorme hand die iemand in het gezicht slaat in het begin van de film. De dwergenruzie in de kroeg was ook al zoiets, best wel humor! Vooral de blikken van de mensen erom heen zijn dan geweldig!

Jackass 3 is wederom geslaagd. Het is vooral meer van 't zelfde, maar volgens mij wil iedereen dat toch ook? Al had het poep en kots gehalte wel omlaag gemogen.

avatar van gijsvogel

gijsvogel

Kramp in m'n kaken van t lachen!

avatar van DBTim

DBTim

Heb gister toch op sommige momenten weer erg moeten lachen, de stunt met de lijm, het vechten van de lilliputters en zo nog wat dingen. Maar de stront en pis stunts vind ik nooit leuk om naar te kijken. De tand trekken met de Lamborghini kon ik ook maar nauwelijks aanzien. Echt verschrikkelijk.

Maar blijf me toch altijd heel goed vermaken met de films, maar ook met de afleveringen. Blijf een 'fan' en kijk ook uit naar (hopelijk) veel extra's op de dvd

avatar van ViesPatrick

ViesPatrick

Net als bij deel 1 en 2 weer volop stunts van het jackass team waarbij menig fan van de serie zeker niet teleurgesteld zal worden.

avatar van Denny&Melenie

Denny&Melenie

Ik vond hem super lekker veel domme humor net als die andere 2 films heb er met plezier naar lopen kijken en zou hem zo weer kijken hij is mooi zeker een film die iedereen leuk vind mits je er van houd natuurlijk

avatar van Wilderness

Wilderness

Dit vond ik eigenlijk de leukste van de 3. Nog extremer, gekker en weet ik veel wat nog meer. Ook leuk aan elkaar geplakt. Ja leuk geheel dit filmpje.

avatar van vbkay

vbkay

fucking hilarisch

avatar van Theunissen

Een paar leuke grappen maar voor de rest zeer flauw en al eens vaker uitgevoerd. Zal ongetwijfeld in 3D leuker zijn.

avatar van bobbydigital01

bobbydigital01

ja ik heb wel gelachen om deze film.

sommige waren echt fuckin grappig.

andere totaal niet vandaar 3.5*..

toch leuk om gezien te hebben

avatar van Zinema

Brilletjes af.

Ook de Jackass-malloten ontkomen niet aan de 3D-hype en dus werd de film van een speciaal gefilmde intro en outtro voorzien. Tussendoor kan men het brilletje rustig afzetten. Iets wat tevens geldt voor de aankomende disc-release, want we hebben het allemaal al eens eerder gezien. Vaak in een net andere vorm, met een wat kwieker ogende Knoxville en een iets minder verslaafde Steve-O. Natuurlijk kan er nog genoeg gelachen worden om deze minder gore episode, maar de lol is er stiekem een beetje vanaf.

Redelijk.

avatar van Colombo

Colombo

Vond hem leuk en realistisch, zaten aantal dingen tussen die ik nooit in m'n levensdagen kon bedenken. Aantal scene's beter dan (sommige smerig!!) de ander maar het blijft lachen 4,5*

Mijn favoriete scene's :

Lamborghini / tand scene
Vliegtuig scene
zweet scene (smerig maar cool)
Midgets bij bar
stront in wc > de lucht in

avatar van movie acteurs

movie acteurs

The Oceanic Six schreef:

Is inderdaad niet plezant om naar te kijken. Maar dat geldt ook voor de scene waarin Ehrens tand wordt uitgetrokken door een lamborghini. Was wel een leuk stukje daar niet van.

avatar van mug13

mug13

Altijd leuk altijd grappig.

avatar van Chupacabras

Chupacabras

Het begin was nog wel lachen, daarna erg veel herhaling en steeds minder gelachen.
Met een flinke pot bier op zal hij zeker leuker zijn, maar de ouders van weet ik hoe die vent heet, die denken dat er een echte gorilla in hun hotelkamer is, en de midgets die aan het vechten zijn in de bar, zijn wel erg nep, lopen mensen te filmen in de bar, en dan denk je nog dat het echt is, verder vond ik sommige strontdingen toch niet echt mijn humor. tegen mensen aan staan pissen, vind ik nou ook niet echt supergrappig

avatar van Verdronkenvis

Verdronkenvis

Nee dit was 10 jaar geleden leuk. dit is allemaal vooropgezet en erg slecht geacteerd. En dat gelach komt me onderhand ook de strot uit. Misschien word ik te oud.

avatar van Mattie187

Mattie187

5 sterren voor deze film..

Ik vind dat ze het wel verdiend hebben als ze mij anderhalf uur met een grote lach op me gezicht kunnen laten kijken.

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2034 stemmen

Hem hem gewoon in 2D gekeken. Hij was weer erg grappig. Een paar keer voelde ik de pijn weer in mijn eigen lichaam. Ik kan eigenlijk niet genoeg krijgen van die gasten. Al heb je het idee dat je alles al hebt gezien, er zijn een paar scenes die weer net wat verder gaan. En al heb je de andere scenes al in soortgelijke vormen gezien, het blijft mooi.

avatar van Vascago

Vascago

Tof deel met bijna alleen maar leuke stunts. Alleen dat zweet vond ik echt TE goor.

avatar van m1chel

m1chel

• 1948 berichten

Ach, je weet wat je kan verwachten, blijft leuk. Gisteren weer zitten kijken, maakt me niet uit wat een ander er van vind ik vond het geweldig.

avatar van Muyo

Muyo

Ik heb er weer ontzettend van genoten !

Het blijft echt leuk om te zien hoe deze groep gekken het weer voor elkaar hebben om anderhalf uur plezier te beleven in de meest lachwekkende stunts en grappen die ze uithalen.

En ik heb zeker bewondering voor de vaak risico volle en harde stunts die ze uitvoeren !

Leuk gespeeld, leuk bedacht en hilarisch uitgewerkt.

Van mij mogen ze nog wel zo'n deel gaan uitbrengen over een tijdje !

Dan zet ik me weer neer met een lekkere bak popcorn

4 sterren.

avatar van skipy05

skipy05

Vrij dom. Er zaten maar een paar heel grappige stukken in. De rest vond ik vrij dom.

avatar van Justinw

Justinw

Fijn om weer even te kijken maar toch is het beste er wel van af. De film leunt nog meer dan normaal puur op ranzigheid. De echte pranks zitten er niet meer in. Vond de stunts ook niet abnormaal. Het voelt allemaal meer aan als een paar normale Jackass afleveringen.

Het gevoel dat er was bij de eerste Episodes van Jackass is niet meer te bereiken.

Leuk om toch weer even te kijken, maar geen hoogvlieger.