• 9.376.523 stemmen

Jackass 3D (2010)

Komedie / Documentaire | 94 minuten / 99 minuten (unrated edition)

Genre: Komedie / Documentaire

Speelduur: 94 minuten / 99 minuten (unrated edition)

Alternatieve titel: Jackass 3

Geregisseerd door: Jeff Tremaine

Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O

Gesproken taal: Roemeense en Engels

Releasedatum: 28 oktober 2010

Plot Jackass 3D

"3 Times the Laughs. 3 Times the Stupid. 3 Times the Pain."

Jackass 3 is het logische vervolg op de twee voorgangers waarin Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy en Rob Stull weer allerlei domme, riskante en weerzinwekkende acties voor de camera uithalen. In 3D dit keer!

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ik merk dat ik nu toch wel een beetje ben uitgekeken op Jackass. Toen de serie 10 jaar geleden begon vond ik het geweldig, hilarisch en stoer, want zeg nou zelf. Jezelf pijn doen, andere pijn doen, mensen in de maling nemen, de meest bizarre stunts uitvoeren en dat alles op een hele humoristische manier. De serie stopte in 2002 en er kwamen vervolgens 2 films. Jackass the Movie (2002) en Jackass the Movie Number Two. (2006) Ook kwam er in 2003 een spin-off genaamd Wildboyz en dat stopte in 2006. Vind ik ook leuker dan Jackass.

En nu 2010, nu haast alle grote bioscoopfilms in 3D uitkomen, kon Jackass eigenlijk niet achterblijven natuurlijk en ze besloten om toch nog maar een film te maken. Je ziet dat ze natuurlijk allemaal alweer een stukje ouder zijn geworden, maar ze zijn nog steeds net zo knettergek als 4 jaar geleden. Er worden weer 90 min lang genoeg grappige capriolen uitgehaald, maar een zooi veel minder grappige. En dan doel ik op de vele poep en stront grappen. Gewoon smerig en eigenlijk niet leuk. Verder hadden ze wellicht iets meer met het 3D kunnen doen. Viel eigenlijk tegen dus. Wel zijn sommige slowmo momenten echt super tof en natuurlijk zullen veel grappen en gestoorde stunts je voorlopig bijblijven. En tot slot heeft Seann William Scott ook een gastrolletje, maar dat hadden ze net zo goed niet kunnen doen, want hij is even aanwezig bij een stunt en meer niet.

Jackass 3D. Ondanks dat je de film kijkt puur voor de humor en de bizarre stunts had ik het toch wel wat specialer verwacht. Je zou denken, het verveelt nooit, maar ik heb er helaas toch wel een beetje last van.

2,5 drol voor deze film

avatar van wimnoot

wimnoot

2,5 drol voor deze film

avatar van movie acteurs

movie acteurs

JacoBaco schreef:

Ik merk dat ik nu toch wel een beetje ben uitgekeken op Jackass.

Ik zag een paar dagen geleden ook weer een clip van die Chris Pontius. Eigenlijk hetzelfde inderdaad maar ik ben toch wel benieuwd naar de andere stunts. En het 3-d van deze film.

avatar van Exturminator2

Exturminator2

super net als je denk dat je alles gezien heb krijg je dat nog eens

avatar van swouters

swouters

Hoe ze toch zo origineel kunnen blijven verbaasd me: heerlijk die scene met het vliegtuig!

avatar van JacoBaco

JacoBaco

De volgende film wordt misschien wel Jackass 4-D en dan krijg je echt poep in je gezicht.

avatar van Partyboooi

Partyboooi

Uitstekend vermaakt in de bios, 3D voegt weinig toe, het zijn vooral de slow-mo momenten die het hem doen. De Rocky, haha, geweldig! Leukste toch met een hele zaal ergens om lachen en af en toe een geluid van ieuw

Aantal leuke grappen verzonnen, weinig vernieuwends maar een avondje bios zeker waardig!

**3

planet_of_death

Dat mensen hier zo negatief over kunnen zijn zeg.

avatar van J.M.

J.M.

hahahaha geniaal

planet_of_death schreef:

Dat mensen hier zo negatief over kunnen zijn zeg.

Ik ben er ook niet negatief over, ik vind het gewoon vreemd.

Maar kom op zeg, als je dit al fantastisch vind, dan heb je zeker nog niet veel mee gemaakt in je leven.

Maar even voor de duidelijkheid, ik bedoel het niet onaardig. Wat maakt dit dan zo leuk, vertel mij dat eens?

avatar van GuyB

GuyB

"Natural Born Men "

TragieStar.* schreef:

Ik ben er ook niet negatief over, ik vind het gewoon vreemd.

Zo iets heet platvoetse humor. Het is kansloos, het is idioot, het is gewoon puur leedvermaak.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

mag van mij nog wel een nieuwe bij komen

avatar van king01

Platvloerse doe maar. Alhoewel platvoetse ook wel leuk gevonden is

avatar van Chaos Industry

Chaos Industry

Eensch

Het is een redelijke film ja.

Maar absoluut geen voldoende.

Daarvoor mist de film gewoon te veel.

Ik heb gelachen om bepaalde dingen, maar lang maar dan ook lang niet alles.

1,5 ster voor dit leedvermaak.

Overigens nog steeds braakneigingen van het feit dat Steve-O het zweet van die dikkerd opdronk.

merijn82 schreef:

@planet_of_death

Platvloerse doe maar. Alhoewel platvoetse ook wel leuk gevonden is

Oja, natuurlijk. Geen idee hoe ik er op gekomen ben.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Heerlijk ouderwetse kul van de groep idioten die zelf net zoveel (of misschien nog wel meer) lol hebben met hun stunts and ranzigheden als de kijker. Nu volledig in 3D (en écht 3D, niet die neppe post-conversion) en met veel slow-motion, zodat je de stront, kots en de gasten zelf nog beter door beeld kunt zien vliegen.

king01 schreef:

Ja, beter dan dit kan ik iig zeggen, maar geef er ook geen 5* voor

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Ik heb me ouderwets rot gelachen - weer een aantal briljante vondsten, o.a. op het vliegveld - maar de 3D-toevoeging vond ik overbodig. En de scene met het varken en Preston Lacy was jammer.... waarom wil je zo op het witte doek vereeuwigd worden? Die scene waarin diezelfde Preston vraagt aan iemand om zijn hond vast te houden was gelukkig weer geniaal. 3,5*

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Deze wil ik echt graag zien

avatar van gizmoart

gizmoart

Vond hem niet tippen aan de vorige 2. De vaart zat er veel minder in en ik had het gevoeld dat er irritaties tussen de jackass crew was. Ze hadden zelf niet zo veel lol als in de vorige 2 films. Wat voor mij een toevoeging geeft aan de film. Een magere 2 1/2 sterren.

avatar van JustMike

JustMike

avatar van daantjeeeeee

daantjeeeeee

Hulde voor de scene met het vliegtuig!

avatar van Bla

Bla

Helaas waren de begin- en eind-scènes niet zo goed als de vorige twee maar de rest deed niet af aan eerdergenoemden.

avatar van QQQ

QQQ

king01 schreef:

Ja, beter dan dit kan ik iig zeggen, maar geef er ook geen 5* voor

Vind niet dat jullie hier eigenlijk over kunnen discussiëren.

Jackass kan je niet vergelijken met films zoals prince of persia.

Jackass is puur voor leedvermaak, de mensen die jackass al eerder hebben gezien op tv en die het leuk vinden gaan er simpelweg gewoon naar toe.

Er zijn ook mensen die het gewoon niet boeiend vinden, in dit geval TragieStar, ga er dan gewoon niet heen en zeik niet zo over de ratings die mensen geven. Zo serieus moet je de ratings voor jackass 3-d niet nemen. Het zit totaal niet op dezelfde lijn als de meeste films hier op Moviemeter.

TragieStar.*

Ik vergelijk Prince of Persia toch niet met dit Hij begon er toch over.

Pff, ik zeik er wel over, dat maak ik altijd nog zelf uit he.

En nee, ik had allang besloten dit niet te gaan bekijken.

Als wij hier eigenlijk niet over kunnen discussieren, waarom bemoei jij, je er dan mee?

En omdat jij 3,0* geeft, moet ik jou ook niet serieus nemen?

avatar van benji0101

benji0101

Erg jammer.

avatar van dinhus

dinhus

Ach, wat verwachtte je dan? een film met een verhalenlijn, plot, streven? Jackass is gewoon een reeks stunten, had je al vanaf 't begin kunnen weten. Doe ook nog even de moeite überhaupt te argumenteren, want ik lach je nu straalhard uit, in plaats van dat ik geprikkeld word!