- Home
- Jackass 3D
- Filtered
Jackass 3D (2010)
Genre: Komedie / Documentaire
Speelduur: 94 minuten / 99 minuten (unrated edition)
Alternatieve titel: Jackass 3
Geregisseerd door: Jeff Tremaine
Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O
Gesproken taal: Roemeense en Engels
Releasedatum: 28 oktober 2010
Plot Jackass 3D
"3 Times the Laughs. 3 Times the Stupid. 3 Times the Pain."
Jackass 3 is het logische vervolg op de twee voorgangers waarin Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy en Rob Stull weer allerlei domme, riskante en weerzinwekkende acties voor de camera uithalen. In 3D dit keer!
wimnoot
Jackass 3 is de het logische vervolg op de twee voorgangers waarin Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy en Rob Stull weer allerlei domme, riskante en weerzinwekkende acties voor de camera uithalen. In 3D dit keer!
Meer valt er niet over te zeggen!
JacoBaco
Ik merk dat ik nu toch wel een beetje ben uitgekeken op Jackass. Toen de serie 10 jaar geleden begon vond ik het geweldig, hilarisch en stoer, want zeg nou zelf. Jezelf pijn doen, andere pijn doen, mensen in de maling nemen, de meest bizarre stunts uitvoeren en dat alles op een hele humoristische manier. De serie stopte in 2002 en er kwamen vervolgens 2 films. Jackass the Movie (2002) en Jackass the Movie Number Two. (2006) Ook kwam er in 2003 een spin-off genaamd Wildboyz en dat stopte in 2006. Vind ik ook leuker dan Jackass.
En nu 2010, nu haast alle grote bioscoopfilms in 3D uitkomen, kon Jackass eigenlijk niet achterblijven natuurlijk en ze besloten om toch nog maar een film te maken. Je ziet dat ze natuurlijk allemaal alweer een stukje ouder zijn geworden, maar ze zijn nog steeds net zo knettergek als 4 jaar geleden. Er worden weer 90 min lang genoeg grappige capriolen uitgehaald, maar een zooi veel minder grappige. En dan doel ik op de vele poep en stront grappen. Gewoon smerig en eigenlijk niet leuk. Verder hadden ze wellicht iets meer met het 3D kunnen doen. Viel eigenlijk tegen dus. Wel zijn sommige slowmo momenten echt super tof en natuurlijk zullen veel grappen en gestoorde stunts je voorlopig bijblijven. En tot slot heeft Seann William Scott ook een gastrolletje, maar dat hadden ze net zo goed niet kunnen doen, want hij is even aanwezig bij een stunt en meer niet.
Jackass 3D. Ondanks dat je de film kijkt puur voor de humor en de bizarre stunts had ik het toch wel wat specialer verwacht. Je zou denken, het verveelt nooit, maar ik heb er helaas toch wel een beetje last van.
2,5 drol voor deze film
Vermakelijk.
Voor het eerst mij eigenlijk niet zo gestoord aan het 3D gebeuren. Komt waarschijnlijk omdat de Jackass films cinematografisch toch geen bal voorstellen, dus wat er verloren gaat aan scherpte en kleur doet er ook gene bal toe.
Het 3D was zelfs af en toe leuk, al blijft het erg beperkt. Vooral de intro en outro maken er vlot gebruik van, verder blijft het een redelijk zinloze toevoeging. Verder is alles weer iets minder extreem dan in het tweede deel, al blijven er geniale vondsten inzitten. De opzet met het vliegtuig is bijvoorbeeld geweldig.
De sketches met de verkleedpartijtjes als bejaarden vond ik het minst, verder weer veel vetzakkerij, al zit er ook hier weer niks in wat echt overdreven hard over de schreef gaat. De kerels geven volgens mij ook redelijk makkelijk over, of ze houden zich in ieder geval niet in.
Zo zie je op twee dagen dan 3 Jackass films. Best lollige ongein allemaal, maar het leukste was eigenlijk nog zo'n extreem oud koppeltje bejaarden dat bij ons in de zaal zat. Na de credits zaten ze er nog steeds, taaie mensjes
namingway24
Kan ik hier iets zinnigs over zeggen? Niet echt, gewoon een erg leuke film. Niet altijd even grappig, maar áls ik moest lachen (en dat was vaak) lag ik ook helemaal dubbel. Je ziet dat die gasten oud worden (vooral Knoxville) en dat draagt alleen maar bij aan de pret; het gaat vaak echt tegen de zin in. Het 3D aspect werkte goed, vooral bj de gore grappen als de Poo Cocktail Supreme. Met de slow motion wordt echt goed omgesprongen. Met genoeg gelijkgezinde mensen gewoon een perfect avondje in de bioscoop.
El ralpho
Danger, Shit and Puke; Welcome to Jackass!
10 jaar terug op MTV was de TV serie van Jackass al een dijk van een hit. 10 jaar later en 2 bioscoopfilms verder brengen de mannen een 3e deel compleet in 3D wat gemengde gevoelens bij mij te weeg bracht.
3D is natuurlijk leuk om te zien, maar het draait bij Jackass natuurlijk nog steeds om de bizarre stunts en de vele poep en plas grappen. Ook al zijn deze nog steeds in overvloed aanwezig en zijn de mannen nog steeds zo gek als een deur; de meeste grappen zijn lang niet zo leuk of hilarisch meer als in de vorige 2 films.
Sommige grappen zoals een scene met Pontius verkleed als gorilla en een scene met een zogenoemde snake pit sloegen zelfs volledig dood, niet wat we van het gezelschap gewend zijn.
Maar natuurlijk kon ook ik geregeld een brede grimas niet onderdrukken en weerklonken mijn lachsalvo's ook geregeld door de zaal maar toch was het aantal scene's met écht geslaagde grappen mij te minimaal. De koek is beduidend op aan het raken en de creativiteit om leuke grappen aan het publiek te tonen geraken in dit deel schaarser en schaarser. Ook al hebben de leden van Jackass al de bizarre stunts die je je kan bedenken naar alle waarschijnlijkheid al uitgevoerd: het blijft jammer.
Wil niet zeggen dat ik niet over deze film te spreken ben overigens. De enige ingrediënten die je nodig hebt voor een top avond zijn een groep melige vrienden die je vergezellen en een aantal pullen bier; lachsalvo's gegarandeerd. Het is alleen jammer dat dit aantal lachsalvo's helaas een stuk lager lagen dan bij de andere 2 films.
Jackass blijft Jackass en dit is nog steeds in positieve zin te merken bij stunts zoals de Poo cocktail supreme en hilarische actie's zoals het opzetten van een Midget fight.
Al met al vind ik het na dit 3e deel mooi geweest. Of een volgend deel moet de kwaliteit van de eerste 2 films wederom benaderen.
Desalniettemin behaalt de film alsnog een nette 3,0*
Jack Sparrow
Weer van hetzelfde maar het blijft leuk. 3d effecten voegen daadwerkelijk wat toe. Bij enkele scènes heeft het echt een extra functie; mede door het gebruik van de vele slow motion.(bijv de opening scene). De film verveelt geen moment!
Prudh
Grappig hoe mensen zich de 3D laten aanpraten en dit ook echt zien als een meerwaarde. Grotere onzin kom je zelden tegen. Dit is een uiterst platte 'film' natuurlijk, waarin de 3D zelden een meerwaarde kent. Niettemin heb ik me gewoon kos-te-lijk vermaakt in de bios. Blijven de grappen hangen? Geen idee. Is het memorabel? Moah. Had ik tranen in mijn ogen van het lachen? Ja! Gewoon leuk. Punt.
movie acteurs
Bleef toch erg leuk.
Geweldig hoe ze er toch nieuwe dingen weer verzinnen (high five, sweatsuit cocktail etc.). Heb om sommige stunt/grappen toch wel hard kunnen lachen. Vooral de "poo cocktail' met Steve-O is ook geweldig. Ook mooi hoe ze die Magera in de val laten lopen met slangen. De spuitpoep van Dave England zag er toch ook weer zo enig uit. De scene met de sterke lijm met Wee Man op Preston Lucy in standje 69 is erg grappig. Ook het einde is toch wel leuk uitgepakt. Het begin is wat minder. Bij de credits zie je nog wat leuke oude fragmenten van de gasten zelf. Misschien heb ik daar (toentertijd) wat harder om kunnen lachen. Maar ondanks dat, dit blijft geestelijke humor
. Dikke 3,5.
Pitakaas
Misschien was het van te voren een slecht idee om een film als Jackass in Pathé Scheveningen te gaan kijken met een 3D bril op...
Maar achteraf was het een fijn avondje! Gelukkig zaten er niet teveel bijdehandse scholiertjes in de zaal dus als er niet hoefde gelachen te worden werd er niet gelachen.
En als er gelachen moest worden zou je het weten ook.. Haha, het blijft toch een raar iets, met een hele zaal een paar maniakken uitlachen. Maar ook in 3D (wat je niet echt merkt, behalve de titeltjes van de scenes, openingsscene en dildocanon) blijft Jackass vermakelijk. Ik vroeg me wel af hoe lang het nog houdbaar blijft, want in deeltje 3 zien we wel veel dingen die we al in eerdere films of in de afleveringen hebben gezien.. Knoxville verkleed als bejaarde, stieren, lilliputter wisseltrucjes en de nodige poep en plas humor.
Ikzelf was eigenlijk niet zo van van de wat gory scenes, te denken aan poepvulkaan en sweatsuit cocktail, maar zo lang ze worden afgewisseld met leukere scenes zoals the midget barfight is het nog te overzien en wordt het geen Dirty Sanchez, en dat is maar goed ook.
Al met al een leuke film om eens in de bios te gaan kijken, en daarna wat biertjes te gaan kantelen. Echter hoop ik wel dat dit dan de laatste moge zijn. De aftiteling was er ook wel naar, met Weezer - Memories en de Jackasses now and then in beeld. Passende afsluiter dacht ik zo!
en als je de kop van Knoxville ziet is het maar beter ook denk ik..
noke
Zoals de andere 2 Jackass...super!!! Had alleen wat meer verwacht van 3D, daar mocht wel wat meer gebruik van worden gemaakt.
Revolt
Grappige, smerige, harde en soms gestoorde grappen, en dat is alles wat je verwacht bij een film als deze.
Ik had gehoopt dat er wat meer was gedaan met het 3D, en dat de grappen wat grootser waren aangepakt. Het blijft toch voornamelijk bij simpele gekkigheid, wat niet geschikt is voor in de bioscoop, laat staan voor een 3D-voorstelling.
Kijk deze maar gewoon thuis.
6,0/10
Shinobi
Afgelopen donderdag in de bios gezien en het is weer Jackass als vanouds alleen dan in 3D.
De zieke dingen worden worden afgewisseld met te pijnlijke en grappige dingen.
Vooral de opening en het slot waren echt mooi in 3D gedaan met al die slowmo beelden. Echt knap gedaan. Voor de rest was de 3D te verwaarlozen, al zag je het gedurende de film hier en daar nog wel aardig terugkomen.
De film vond ik eerlijk gezegd ook snel afgelopen, ik zat er eerlijk gezegd nog maar net in. Maar je weet wat ze zeggen:"Time flies when you're having fun."
3, 5 Sterren.
John Lee Hooker
Die gasten zijn insane in de brain. Wat ze allemaal verzinnen, gaat best ver.
Verassende opening met die deur vanuit het niets.
De 3D voegt zelden iets toe. Ik had me al ingebeeld dat ik geen brilletje op had, maar alsnog werd ik niet echt verrast.
De slowmo's vond ik wel tof. Net als wat je bij Time Warp wel eens aantreft. Bijvoorbeeld een wang die verhuist alsof het flubber is.
Maar niet alles is even krachtig. Af en toe is de reactie nogal nikszeggend, dan staan ze maar een beetje.
Er zitten wel wat lachertjes in, maar geweldig vind ik 't niet.
Eigenlijk zou er echt een sirieuze film moeten worden gemaakt, waar ze een aantal van deze stunts tussendroppen. Nu is het gewoon een hele reeks die op 'n gegeven moment wel voorspelbaar wordt.
Tonypulp
Oehhhh hahaha
Kreten die luid door de zaal heen klonken, een zaal die misschien voor een kwart vol zat. Een kleine groep mannen met drie, waarschijnlijk erg ongelukkige, vrouwen in het midden. Want boy o boy wat weet Jackass 3D er weer een onsmakelijk feest van te maken!
Binnen 5 minuten schoten de tranen al in m'n ogen, wat fantastisch om ze nu eens op het grote scherm te zien. Jaren lang heb ik over poepfontijnen gefantaseerd en nu kwam dat eindelijk uit, in 3-fucking-D! "Nah onzin natuulijk, gewoon een slecht bruggetje naar het noemen van één van de stunts die wat te ver gingen
.. (understatement).
Op wat standaard formules na (de opa's, 't stier) weet dit 3e véél nieuws te brengen. Enkele stunts waren niets minder dan briljant, andere simpelweg geweldig. Kramp in je smoel van 't continue lachen en een warme plek in je broek van 't zeiken waren het logische gevolg.
De poep cocktail dreef menig bezoeker tot het punt van walging en ook het zweet drinken (dirty sanchez flashback) deed wonderen voor de gemoederen. Een film die voor een gezellige ervaring zorgt, dat je hier als een stel beesten om zit te lachen....het is toch wat
Jackass blijft dankzij z'n gezelschap de andere wannabe shows ver vooruit. De eerder genoemde Dirty Sanchez is er niets bij qua fun en The Dudesons (ook nog even hier te gast) zijn ook het tegenovergestelde van leuk. En dan Knoxville met z'n geweldige lach die je overal in meekrijgt ookal is het niet grappig (want naast de stunts zijn er maar enkele leuke vocale opmerkingen).... het zou toch zonde zijn als dit de laatste adem van Jackass is.
Beste deel, ranziger...grootser...en vooral grappiger dan ooit tevoren. Loved it
DVD-T
Jackass in 3D, hmm vroeg me af of ik dat wel wilde zien. Met de effecten in drie dimensies viel het reuze mee, op het einde wat en aan het begin. Voor de rest voegt het nagenoeg niets toe. Wel weer vermaak van de bovenste plank. Ook vroeg ik me af waar het emmertje voor was wat voor in de zaal stond. Voor lekkage of voor mensen met een zwakke maag.
Met vrijwel een lege bioscoop gezien. Een stuk of 5 waren er aanwezig, inclusief wij. Veel animo leek er voor de film niet te zijn. Jammer want erg leuk is het geworden. Op een enkel slap moment na heb ik continu wel kunnen lachen. Ook worden er wat oude gags in het nieuw gestopt. Zoals de poo-cocktail die in een nieuw jasje is gestoken. Verder ook weer dat overdreven geschreeuw en gelach wat we van de heren gewend zijn. Niets vernieuwend verder gezien, en misschien dat het ook komt door de vele Jackass gelijke series wat er vandaag de dag te zien is. Leuk, dat zeer zeker nog wel. Zelfs nog iets leuker dan deel 1 en 2. Nu is het echter wel genoeg geweest met Jackass. De mannen worden allen wat ouder, en veel is er ook niet meer uit te halen denk ik.
Thijssie1990
De beste van de 3!
Zoals altijd weer lachen, gieren en brullen met de mannen van Jackass. Deze film bevatte zowiezo wat meer leukere en originelere stunts dan in de voorgaande delen, - die met name allebei een leuk einde hebben - maar dat heeft deze ook haha! Ik lach al helemaal dubbel toen ze die stunt aan het uitleggen waren en tijdens de stunt zelf...
Ook de al die zooi als een soort waterval aan de onderkant uit valt...
Het enigste jammerlijke is de oude - en niet leuke - formules. De ouwtjes, de stieren blabla. Dat hebben we nou wel gezien.
Mambanda
Geweldige stunts, maar The Dudesons zijn leuker! Niks mis mee voor een avondje plezier, maar valt een beetje in herhaling met de vorige films, al proberen de mannen van Jackass zeker innovatief te zijn. Veel poep, veel kots en veel lachen. Niks meer dan dat!
Ik heb me weer anderhalf uur goed vermaakt met deze 3e Jackass film. De films verschillen allemaal weinig van elkaar en zijn eigenlijk even leuk. De 1e twee films heb ik 3,5* gegeven en deze gaat ook die score behalen.
Jackass 3 is bij vlagen weer genieten van de meest krankzinnige stunts. Het zijn vooral de pijnlijke stunts die ik nog steeds wel grappig vind. Maar wat me altijd tegengestaan heeft aan de serie is alles met poep en kots. Was niet leuk en is niet leuk. Neem nou dat opdrinken van zweet
Is ook gewoon niet leuk om naar te kijken. De stunt op het einde met de lancering van een openbaar toilet met alle stront erin was ook zoiets walgelijks, maar daar moest ik wel weer bij grijnzen. Het verschilt per grap. Een aantal zijn echt niet leuk, een hoop wel.
Gelukkig overheerst vooral het feit dat een hoop grappen wel geslaagd zijn. Vaak zijn juist de hele simpele grappen het leukst, zoals die enorme hand die iemand in het gezicht slaat in het begin van de film. De dwergenruzie in de kroeg was ook al zoiets, best wel humor! Vooral de blikken van de mensen erom heen zijn dan geweldig!
Jackass 3 is wederom geslaagd. Het is vooral meer van 't zelfde, maar volgens mij wil iedereen dat toch ook? Al had het poep en kots gehalte wel omlaag gemogen.
Een paar leuke grappen maar voor de rest zeer flauw en al eens vaker uitgevoerd. Zal ongetwijfeld in 3D leuker zijn.
Brilletjes af.
Ook de Jackass-malloten ontkomen niet aan de 3D-hype en dus werd de film van een speciaal gefilmde intro en outtro voorzien. Tussendoor kan men het brilletje rustig afzetten. Iets wat tevens geldt voor de aankomende disc-release, want we hebben het allemaal al eens eerder gezien. Vaak in een net andere vorm, met een wat kwieker ogende Knoxville en een iets minder verslaafde Steve-O. Natuurlijk kan er nog genoeg gelachen worden om deze minder gore episode, maar de lol is er stiekem een beetje vanaf.
Redelijk.
DiKKe_OsCaR
- 2034 stemmen
Hem hem gewoon in 2D gekeken. Hij was weer erg grappig. Een paar keer voelde ik de pijn weer in mijn eigen lichaam. Ik kan eigenlijk niet genoeg krijgen van die gasten. Al heb je het idee dat je alles al hebt gezien, er zijn een paar scenes die weer net wat verder gaan. En al heb je de andere scenes al in soortgelijke vormen gezien, het blijft mooi.
Justinw
Fijn om weer even te kijken maar toch is het beste er wel van af. De film leunt nog meer dan normaal puur op ranzigheid. De echte pranks zitten er niet meer in. Vond de stunts ook niet abnormaal. Het voelt allemaal meer aan als een paar normale Jackass afleveringen.
Het gevoel dat er was bij de eerste Episodes van Jackass is niet meer te bereiken.
Leuk om toch weer even te kijken, maar geen hoogvlieger.
Heb me toch anderhalf uur rot gelachen met de mannetjes van Jackass. Wat natuurlijk erg helpt is dat de hype allemaal een beetje voorbij is en dat je die tig herhalingen nu al een tijdje niet meer hebt gezien. Zo heb ik inmiddels al een paar jaar niet meer naar Jackass gekeken.
Dit helpt voor de frisheid, zodat ik gewoon weer lekker kan lachen om elke doldwaze en idiote stunt zonder dat er sprake van herhaling is. Hoogtepunten zijn wat mij betreft die midgetfight in het café, echt te hilarisch! Net zoals die springbok die lekker stond te beuken tegen dacht ik Steve-O aan, of wat te denken van dat straalmotor geouwehoer.
Soms gaan ze ook net even te ver, waardoor ik toch de andere kant op moest kijken. Dat zweetpak en daarna het zweet opdrinken van Preston. Gadverdasses
Als je van Jackass houdt zit je geramd. Dan is dit echt anderhalf uur topvermaak. Zo niet, links laten liggen. Je weet immers wat je kan verwachten.
3,5* for the good old times.
Chainsaw
Ach ja, Jackass. Een geestig stukje jeugdsentiment, dat mij zelfs in een later stadium nog uitstekend weet te vermaken. Zelfs tien jaar later, zo blijkt. In Jackass 3D is de verpakking met de tijd meegegaan door middel van 3D en een paar schitterende slowmotion shots. Maar het format en de crew is grotendeels gelijk gebleven en dus krijgen helden als Ryan Dunn (de geestigste van het stel, als je het mij vraagt), Johnny Knoxville en Bam Margera het weer zwaar te verduren met een hoop pijn en lichaamssappen. Van ontzettend ranzig (het drinken van het zweet of Dave England's vulkaan) tot pijnlijk, idioot en geestig (de high five, de kies of het potje tetherball met de bijen), het komt allemaal voorbij. Ik had enkel het idee dat het kruit vrij snel behoorlijk verschoten was, op een gegeven moment vond ik het wel best. Vooral bepaalde overdreven reacties en ellenlange verplichte lachsalvo's (of dat kotsen, van oa die documentaire- cameraman) ging me vrij snel vervelen. Maar goed, verder was dit weer als vanouds; compleet idioot vermaak dat stinkt en tegelijkertijd ontzettend smaakt.
3 sterren.
otherfool
De heren van Jackass zijn 10 jaar ouder, otherfool is 10 jaar ouder, maar het beestje verandert niet. Wat heb ik smakelijk moeten lachen, gieren, brullen om deze rehash van ongein, pijn, slechte smaak en vuiligheid! Briljante ideeën volgen elkaar in rap tempo op, en de koningen van het sado-masochisme beleven er nog immer hoor- en merkbaar plezier aan. Favoriete stunts: de ontsnapte gevangenen, de vliegtuigmotor en natuurlijk de grand finale; poo cocktail!
4*!
Ahh Jackass, oftewel back to the good old days, zoals dat vroeger was.
Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera, Ryann Dunn, Wee-man, Dave England en de rest van consorten zorgden zo’n tien jaar geleden voor een hype. Jezelf pijnigen, elkaar pijnigen en de meest idiote stunts halen zorgden destijds voor aangenaam kijkvermaak.
Na jaren niets meer van de heren vernomen te hebben, kwamen ze vorig jaar ineens met hun 3e film. Prima timing om weer wat geld in het laatje te brengen natuurlijk. Gisteren heb ik dan de film gezien en ik was benieuwd of ik het allemaal nog net zo leuk zou vinden als destijds. Het antwoord is ja. Ik heb weer behoorlijk moeten lachen om de gekke en pijnlijke capriolen die in deze film uitgehaald worden. Ze hebben duidelijk de tijd gehad om goed na te denken over de invulling van deze film, want er zitten een paar geniale ideeën tussen.
De straalmotorscène, het dwergengevecht in het café en de megahandschoen, zorgden bij mij voor het meeste plezier. Jammer dat ze er ook in deze film weer een aantal ranzige scènes tussen moesten stoppen, maar goed ook dat hoort nu eenmaal bij Jackass.
Ik heb me prima vermaakt, leuk om de mannen weer eens gezien te hebben.
FillumGek
Het is ruim tien jaar geleden dat Jackass bekendheid verwierf. Ik was ook nog een ukkie maar ik was meteen verkocht. Samen met vrienden keken we elke aflevering, het moest bijna wel het vetste programma ooit zijn dachten we massaal. Na drie seizoenen kwamen er twee movies die wederom lachen, gieren, brullen waren en de spin-off show Wildboyz dat eigenlijk net zo briljant is. Verder heb ik vele episodes van Viva La Bam gezien en wat van Steve-O's oudere werk, toch wel de meest gestoorde van het stel heb ik het idee. Kortom, toen ik hoorde over een derde deel kon het voor mij al niet meer misgaan eigenlijk.
Want ik en de cast mag dan wel tien jaar ouder zijn, de grappen en stunts zijn nog even geweldig. Sommige zijn niet bijster origineel, maar dat wordt goedgemaakt door enkele vondsten die ronduit briljant zijn. Het is prachtig om te zien hoe schier onmogelijke dingen gewoon mogelijk worden gemaakt in Jackass. Het zijn net grote kinderen in een enorme speeltuin. Natuurlijk gaat het van kwaad tot erger en komt er weer heel wat poep, pies en kots bij kijken. Maar dat is wat je kan verwachten en dat is wat je krijgt. De cast lijkt nog steeds even goede vrienden met elkaar, de chemie tussen hen is in tien jaar nauwelijks veranderd. Voor mij is de koek nog lang niet op, en ik hoop dat de jongens er nog een vierde deel willen uitpersen. Voordat ze écht te oud zijn straks.
Het was weer ruim anderhalf uur op de grond van het lachen. Vermaak voor jong en oud, zolang je extreem leedvermaak maar kan waarderen.
jordandejong
Weer een uitstekend vermakelijk deel en mischien wel de beste uit de Jackass reeks.
Heb hem niet in 3-d gekeken, maar de film lijkt in 2-d amper kracht te verliezen (Weet natuurlijk niet of het in 3-d nog leuker is).
Ondanks dat deze gasten al een tijdje bezig zijn blijven ze toch met nieuwe orginele dingen komen.
Vrijwel alle grappen/stunts waren erg grappig. Word wel een beetje moe van het elkaar in de ballen slaan (al viel dat in deze film in vergelijking met de andere wel mee).
De shittoilet stunt vond ik erg leuk, en wat ik ook goed vond waren de slowmotion beelden als er bijvoorbeeld iemand met een bokshandschoen werd geslagen.
De crew wordt natuurlijk al een jaartje ouder. Zeker Johnny Knoxville vind ik erg veranderd, maar toch hoop ik nu al weer op een deel 4.
Mirckje
Mwah viel tegen. Het begon nog best leuk die trage beelden en dan hun hoofden en die hand is echt geniaal. Maar daarna werd het vooral kinderachtig en voor mijn part een tikkeltje te homofiel. Wat hebben die lui met dildo's.

Jackass Forever

Jackass Number Two
2006

Jackass: The Movie
2002

Van interventies tot huiselijk geweld: hoe verliepen de afgelopen jaren voor de grote 'Jackass'-sterren?

Sayonara
Romantiek / Drama, 1957