• 9.379.091 stemmen

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Fantasy / Avontuur | 130 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Alternatieve titel: Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 2

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten

Geregisseerd door: David Yates

Met onder meer: Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint

IMDb beoordeling: 8,1 (1.034.079)

Releasedatum: 13 juli 2011

Plot Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

"It all ends."

Het tweede deel van het zevende boek zal Harry Potter dichter bij de dood brengen dan ooit, terwijl hij ervoor kiest om zijn zoektocht naar de Gruzielementen voort te zetten, met de hulp van Ron en Hermelien. Maar ondertussen woedt de oorlog voort, terwijl steeds meer geliefden van Harry het loodje moeten leggen. Maar de tovenaarswereld zal opstaan voor nog een laatste slag, de slag waarin de ultieme confrontatie tussen De Jongen Die Bleef Leven en de Heer van het Duister zal plaatsvinden.

Hermione Granger

Aberforth Dumbledore

Neville Longbottom

avatar van Nicholas

Nicholas

Is er al enig materiaal te zien van Aberforth Dumbledore?

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Q Jones schreef:

Dat vind ik dan weer echt dom, dat is alleen maar om er nog meer geld op te verdienen. Dat ze dat over 20 jaar doen met de techniek van dan. Dat heeft naar mijn mening nu echt nog geen zin. Gewoon een uber marathon lijkt me wel heel gaaf, alle harrys achter elkaar

Mwah het is wel leuk als je de andere delen gemist hebt maar toch nog in de bios wilt zien. Het is immers een 10 jaar lange filmreeks. Zo zou ik willen dat ik The lord of the rings trilogie nog eens in de bios kon zien. Of The Dark Knight waarvan ik toen dacht dat het een stom superhelden filmpje was...

Ik zou misschien als ze allemaal weer komen naar deel 3,4,6 en misschien de 1 of 2 laatste.

avatar van Q Jones

Q Jones

The lotr heb ik lekker wel allemaal achter elkaar in de bios gezien.

avatar van Film-Master

Film-Master

Ben hier zeer benieuwd naar,vind part 1 net zo goed als de allereerste potter film,alle potter films die daar tussen zaten vind ik zeer zwak.

avatar van puckb96

puckb96

Dit wordt gewoon de beste film van 2011!

avatar van MBMTx

MBMTx

Sorry dat ik nu al gestemd heb, maar ik weet dat deze film gewoon een hit word !! Ik heb het boek gelezen (2 keer zelfs) en hoop dat de film toch bijna even goed is.

avatar van supermovieman

supermovieman

Nou, het schiet niet echt op met de poster en de trailer zeg! En het aantal berichtjes op deze site over deze film is ook erg mager. Dit wordt DE film van 2011 jongens! De grote finale van Harry Potter!!

avatar van BrokenGlassHero

BrokenGlassHero

@supermovieman, Inderdaad, het berichtenaantal is ronduit zielig.

Hier eindigt Harry Potter, had gedacht dat op moviemeter nu al heel wat fanboys hun gedachten in de groep zouden gooien. Jammer.

Een prachtige sneak peek is hier te vinden -> !Sneak Peek!

Slechts korte, maar wel nieuwe beelden. Het ziet er allemaal geweldig uit!

Nu hopen dat de off. trailers, tv-spots en posters snel verschijnen.

Ook op de dvd van HP Part 1 staat een voorproefje (de trailer?), zegt Mugglenet.

Velen denken dat het een run op de dvd's gaat brengen, wat meer geld in het laatje brengt. Marketing dus.

Voor mensen die al het Harry Potter-nieuws willen volgen: Mugglenet.com

avatar van Genre

Genre

BrokenGlassHero schreef:

@supermovieman, Inderdaad, het berichtenaantal is ronduit zielig.

Een prachtige sneak peek is hier te vinden -> !Sneak Peek!

Slechts korte, maar wel nieuwe beelden. Het ziet er allemaal geweldig uit!

Nu hopen dat de off. trailers, tv-spots en posters snel verschijnen.

Voor mensen die al het Harry Potter-nieuws willen volgen: Mugglenet.com

Geweldige sneak peek. Deze film wordt geweldig!

• 2041 berichten

Inderdaad een erg mooie sneak peek met hier en daar wat nieuwe beelden ertussen. We zagen ook de herinneringen van Snape toen hij voor het vernietigde huis van de Potters stond.

avatar van BrokenGlassHero

BrokenGlassHero

@Albus Dumbledore. Dat was mij ook opgevallen, mooi om te weten dat ze zijn herinneringen erin laten als beeld en niet dat hij het simpelweg verteld op zijn sterfbed. Daar was ik eerst bang voor. Creature design van de draak is trouwens geweldig! Alle specials zien er awesome uit! En de emotionele impact wordt, zoals gezegd in de sneak peek, erg groot. Ik meende Mrs. Weasley te herkennen, gebogen over Fred's dode lichaam.

avatar van Genre

Genre

Na de sneak peek een 20tal keer bekeken te hebben, ben ik nog ongeduldiger geworden! Gelukkig is Juli niet zo ver meer en ga ik naar de wereldpremière in Londen. Na het geweldig goede 1ste deel van deze film, kan het amper nog mis gaan!

BrokenGlassHero schreef:

Ja, die draak ziet er echt gaaf uit! Vooral de shots van de draak zijn behoorlijk episch. En het verbaasd me wel dat ze Freds dood zo erg spoilen, eigenlijk.

avatar van Mlis

Mlis

Het ALLERLAATSTE deel oh zo spannend

Ik heb het boek zo vaak gelezen en ben erg benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien.

Haha ik ben vanaf de middelbare school brugklas al grote fan van Harry en nu is het einde er!

Dit zou wel eens de film van 2011 kunnen worden

Nog een paar maandjes wachten...

• 2041 berichten

Ik denk niet dé film van 2011. Tenminste, als je daarmee de grote uitblinker in de oscars bedoeld. Dat zal wel een kleinschaligere dramafilm worden .

avatar van Mlis

Mlis

Albus Dumbledore schreef:

Nee, maar wel de grootste opbrengst.

Veel mensen willen toch zien hoe het sprookje Harry eindigt.

• 2041 berichten

Ja, qua opbrengst zou het best eens de grootste film van het jaar kunnen worden.

avatar van Starmaster501

Starmaster501

En dan gaan ze hierna ook nog eens alle delen opnieuw in 3D in de bios uitbrengen. Ook weer opbrengst...

avatar van The Oceanic Six

YouTube - Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 - First Look behind the scenes!

Mooie teaser hoor. Ziet er allemaal goed uit en ik denk dat het genieten wordt van prachtige effecten en actie. En genieten van de lovely Emma Watson

avatar van dolphinazee

dolphinazee

Ben zo benieuwd! nog ff wachten

• 2041 berichten

Ik las het. Eerst laten ze ons lang wachten op nieuwe beelden en nu eerst die sneak peek en nou dit weer . Nou ja, vind het niet erg .

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Poster toegevoegd

avatar van supermovieman

supermovieman

Erg mooie poster! Zou dit de definitieve zijn?

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Is een teaser-poster

avatar van davy jones

davy jones

Maar dan wel een zeer knappe teaser poster

Kan niet wachten tot de film!!!

• 2041 berichten

Jah, zeer gave poster! Maar het zal zeer zeker niet de definitieve worden, nee.

avatar van Jessen0wnt

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Jessen0wnt schreef:

Ik zie geen poster?

NM. Inderdaad een hele vette foto/poster, lekker veel expressie van zowel beide karakters. Je merkt gewoon net zoals in het verhaal dat Harry er eigenlijk meer dan klaar voor is, voor deze ''final battle''. God, wat leef ik mee met dit verhaal zeg haha.