• 9.375.882 stemmen

Met onder meer: Chris Hemsworth, Natalie Portman en Anthony Hopkins

Releasedatum: 27 april 2011

Plot Thor

"Courage is immortal."

De machtige, maar arrogante krijger Thor (Hemsworth) wakkert met zijn roekeloze acties een eeuwenoude oorlog aan. Thors vader Odin (Hopkins) verbant Thor naar de Aarde en hier wordt hij gedwongen tussen de normale bevolking te leven. Hij wordt verliefd op de jonge wetenschapper Jane (Portman). Terwijl zij een relatie ontwikkelen op Aarde beseft Thor wat het vergt om een echte held te zijn wanneer zijn aartsvijand duistere krachten van Asgard naar de Aarde stuurt.

wimnoot

Dit is een film waar ik erg naar uitkijk!

Ik had hem op een haartje na toegevoegd! grrrrr !

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Henry V-regisseur doet commerciële blockbuster. Ik ben benieuwd.

Iron Man was wel te overzien. Mechatjes met een dikke vette knipoog. Dit klinkt echter weer als standaard overserieuze mannekes in pakjes heroiek.

Madecineman (moderator films)

Maar ze zitten wel samen in The Avengers en daar staat ook nog een film van in de planning (2012 geloof ik). Benieuw hoe dat samengaat inderdaad.

Onderhond schreef:

Wat is de link tussen die films dan?

avatar van Respekked

Respekked

Marvel.

kos schreef:

Wat is de link tussen die films dan?

Madecineman schreef:

Maar ze zitten wel samen in The Avengers

Volgens mij was het ook zo dat er aan het einde van Iron Man 2 (na de aftiteling) een scene zat die verwees naar Thor. Maar zelf niet gezien.

wimnoot

The Avengers zijn Ironman,Captain America, en The Hulk bij elkaar gebracht door Nick Fury. Vandaar ook het kleine optreden van Tony Stark in The Incredible Hulk.

Hm.. oke, Thor leek mij gewoon de klassieke god Thor uit de Germaanse overlevering te zijn. Vooral omdat in het plotje hier ook Odin werd genoemd.

avatar van AHWA

AHWA

Kijk deze alvast als je het wat lijkt : Hulk Vs. (2009)

Deze Thor ben ik wel benieuwd naar. En Portman zit erin, die is altijd goed en leuk.

wimnoot schreef:

Niet helemaal juist de originele Avengers zijn Iron Man, Thor, Ant-Man (staat ook nog een film van in de planning), The Hulk en Wasp. Maar voor de film zullen ze Wasp wel vervangen door Capt America.

De rede dat ze bij elkaar kwamen was trouwens om Loki te verslaan de aartsvijand van Thor.

IMDB The Avengers

Dit is mijn bron, en daar zie ik nog geen Ant-man bij staan. Misschien komt dat nog!

avatar van Respekked

Respekked

Op de Engelse Wiki staan hele verhalen over het Marvel Universum. Daar worden idd Ant-Man en Wasp genoemd als Avengers.

Madecineman (moderator films)

Hier is een korte geschiedenis te vinden over The Avengers. En plannen voor een Ant-Man film in 2012.

wimnoot

Ik denk dat er toch gedaan wordt wat de filmstudio's willen. Als zij zeggen dat er geen Wasp en Ant-man in The Avengers zitten, dan zul je ze niet zien. Maakt mij verder niet uit hoor.

Madecineman (moderator films)

Wasp wordt inderdaad niet genoemd ivm de Avengers film maar Ant-Man dus wel.

wimnoot

Ok! Leuk! Weer een Marvel verfilming om naar uit te kijken!

(Bijna) altijd leuk!

avatar van Hero-man

Hero-man

Ik verwacht nu nog niks van de film.

Ik denk dat ik me echte verwachting pas na de eerste teaser of trailer ga krijgen, hopelijk wordt dit een Thor-verhaal en geen aanloop tot The Avengers

avatar van michael myers

michael myers

deze film volgt toch niet het echte verhaal van thor?

dit is toch de superhelde versie en niet de echte mythe versie?

Dit is de Marvel versie.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Sorry maar het ziet er uit als een B-Film hahaha.

avatar van 88Fabian

88Fabian

De eerste behoorlijk lange trailer,ik ben niet overtuigd en de trailer toont

de hele film al,hoe dom is de marketing wel niet?

Thor trailer online!! - Video op FilmTotaal

avatar van The Oceanic Six

Erg boeiende trailer. Wel een beetje lang trouwens.

Dat einde in de woestijn is wel gaaf! Ik vind deze comicverfilmingen altijd erg leuk, al heb ik nooit de comics gelezen. Maar er zijn maar weinig superheldenfilms die me niet hebben geboeid. Ik kan alleen de 2 Fantastic Four films noemen.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Het is geen echte trailer maar een clip-reel die samengesteld was voor de San Diego Comicon, de film is ook nog gewoon in post-productie (merk je ook wel aan de gebruikte geluidseffecten). Verder laten ze juist heel weinig zien want Thor kan vliegen en bliksem/donder oproepen, twee krachten die ze hier nog niet eens laten zien. Denk dat een echte bioscoop-trailer meer indruk zal maken (dat zag je ook bij beide Iron Man films).

avatar van wyatt earp

wyatt earp

De trailer viel me een beetje tegen. Zag er visueel redelijk goed uit, maar het was zo afstandelijk allemaal. Zoiezo veels te lang. Ik vraag me af of dit wat wordt.

avatar van as

as

Mr_White schreef:

(Nerd alert) Alleen met de hamer in de hand, trouwens(einde Nerdalert)

avatar van Hero-man

Hero-man

Wanneer komt nou de eerste poster van Thor?

De trailer vond ik veelste lang... Maar ik zie hetwel zitten

avatar van Exturminator2

Exturminator2

zo dat was n lange trailer nou hoopen dat ie beter is als iron man 2 en dat het eind gevecht langer duurt dan 30 sec anders kon ik me nog wel eens gaan verslikken in n popcorntje

avatar van eltorro

eltorro

Die Thor lijkt me nogal een irritant personage en de trailer was ook niet veel soeps, dus ik denk dat ik deze comic verfilming maar ga overslaan.