Genre: Actie / Avontuur
Releasedatum: 27 april 2011
Bekijk via Disney+
Plot Thor
"Courage is immortal."
De machtige, maar arrogante krijger Thor (Hemsworth) wakkert met zijn roekeloze acties een eeuwenoude oorlog aan. Thors vader Odin (Hopkins) verbant Thor naar de Aarde en hier wordt hij gedwongen tussen de normale bevolking te leven. Hij wordt verliefd op de jonge wetenschapper Jane (Portman). Terwijl zij een relatie ontwikkelen op Aarde beseft Thor wat het vergt om een echte held te zijn wanneer zijn aartsvijand duistere krachten van Asgard naar de Aarde stuurt.
- Trailer (YouTube)
Heimdall
Volstagg
AC1
Prima trailer.
De production design ziet er toch vreselijk nep uit? En de acteur die Thor speelt heeft geen greintje charisma, zo te zien.
Mr_White
- 2067 berichten
Ik heb geen problemen met de special effects maar de film is ook nog in post-production en in de eerste Iron Man trailer zaten toendertijds ook shots waarvan de SFX nog niet helemaal af waren. Dat is dus meer een kwestie van afwachten. Chris Hemsworth? Ik heb nog maar weinig van hem gezien maar in die opening van Star Trek (10 minuten?) wist hij toch behoorlijk te overtuigen in een beperkte rol.
The-Batman
een zwaar terleurstellende saaie trailer.ik weet niet of ik hiervoor naar de bios gaat,dat wordt een blu-ray kijkbeurt.
namingway24
Thor is wel een van de meer interessante Marvel-personages en technisch ziet het er zeer gelikt uit, maar deze grote Marvel-blockbusters doen het niet meer voor mij. En die 3D rage moet maar eens afgelopen zijn, want ik zit serieus te twijfelen of ik de film zo wel wil zien...
Djarune
Net de trailer gezien. Ongelooflijk dat Athony Hopkins zich weer eens ongeloofwaardig neerzet met z'n plaat in zijn oog. Voor het geld op die leeftijd hoeft hij het toch niet meer te doen? Ben benieuwd wat het wordt.
sofripa
Heb het gevoel dat dit net zo'n teleurstelling gaat worden als Clash of the Titans.
Metalfist
Thor behoort sowieso al niet tot één van mijn favoriete Avengers maar de trailer is niet al te boeiend. De Marvel feeling is er in mijn opzicht niet in te vinden maar zoals zo vaak kan een trailer een slechte voorstelling zijn van de film. We zullen zien maar mijn verwachtingen zijn toch wel gedaald..
Chuck Taylor
- 1953 stemmen
Tadanobu Asano heeft een rol in deze film!
Haha zie hem net voorbijkomen in de trailer inderdaad.
Hankieh
Ik geef sowieso Marvel en Portman een kans. Deze film ga ik kijken.
kokkie92
Als Marvel freak kijk ik uit naar THOR.
En ik denk dat ik nooit uitgekeken zal zijn op de marvel reeks.
de-alchemist
Vette trailer:
They Tried to Slip a New THOR Trailer Past Us! - ifanboy.com
sofripa
Na het zien van de nieuwe trailer moet ik mening even bijstellen. Holy schroothoop: dat ziet er vet uit! Kom maar door....
Wilderness
Inderdaad met de nieuwe trailer wel weer hoop gekregen op een mooie film eigenlijk. Laat maar snel komen
Film-Master
Die trailers voorspellen niks goeds.Deze gaat ik zeker niet zien in de bios.
nognooit
De tweede trailer ziet er een stuk beter uit dan de eerste.
Hier en daar weet de CGI nog niet te overtuigen, hopelijk poetsen ze dat op voor dat 'ie in de bios komt, maar dit kan best een vermakelijke film worden.
Duidelijk is dat ze veel uit de Joe Michael Starczynski geschreven comics hebben gebruikt. Geen verkeerde keuze.
JohnMovieLover
Weet iemand waarom de speeltijd volgens IMDB 130 minuten is. Maar bij Pathé bijvoorbeeld zie ik 93 minuten staan, is toch wel een aardig verschil.
Gummiebear
Minotaures
De goden uniformen lijken net uit of ze van The Clash of the Titans zijn overgestapt. Toch wel een trend geworden, lijkt mij.
Sasja
ben toch wel erg nieuwsgierig naar deze film, ga ik zeker (als het mogelijk is in 3D) in de bios bewonderen
pierrrke
pffff, is 130 minuten niet wat te lang? want deze lijkt me niet heel speciaal ofzo.
Dstalker8
Review/Reaction, tot 3:30 volgt hun korte mening en daarna gaan ze er wat dieper op in met spoilers. Ik ben zelf erg benieuwd en ik kan niet wachten om Thor te zien.
gillette
Gisteren een mooie trailer gezien in de cinema.
Kmoet zeggen was eerst totaal negatief ingesteld bij deze.
Maar na het zien van de trailer van gisteren ben ik serieus aan het twijfelen.

Thor: Love and Thunder

The Dark Knight Rises
Actie / Misdaad, 2012

Avengers: Infinity War
Actie / Fantasy, 2018
new mexicobanishment superheldgebaseerd op stripverlossingbrother against brothernorse mythologypost-credits scenemarvel cinematic universe (mcu)worlds collidegod of thunder fantasyiron skytroubled endinghospital violencesuper fighter from skymarvel comics universe