• 9.374.652 stemmen

Gesproken taal: Engels, Spaans en Russisch

Releasedatum: 29 juli 2010

Plot Predators

"The hunt is on."

Royce (Adrien Brody) is een huursoldaat die met tegenzin een groep elite krijgers leidt, die zijn samengebracht op een vreemde planeet. Met uitzondering van een onteerde arts, bestaat deze groep uit koelbloedige moordenaars, zoals huursoldaten, gangsters en veroordeelden. Gaandeweg realiseren ze zich dat ze op deze planeet zijn verzameld met een duidelijke reden: ze dienen zelf als prooi…

Jaxxx

Ja, op papier lijkt het misschien wat vergezocht met de mega-predator en de slechtste personen op aarde. Maar in de praktijk kan het een prima uitwerking hebben. Dat is nog even afwachten. Wat ook heel leuk kan zijn, is een knipoog naar de originele predator-film. Door bijvoorbeeld een flashback of iets dergelijks. !!

paul83

De originele predator maakt ook zijn opwachting volgens Rodriguez. Hij zegt ook dat deel 1 niet te overtreffen is en daarom een andere kant opgaan.

Lees ook dat ze een hond én een vliegend beest hebben.

avatar van Jamzy

Jamzy

waar blijft die trailer nou!

avatar van Montorsi

Montorsi

Hehe niet gek, niet gek.. alleen jammer dat je niet zo veel van de Predator-designs ziet.

AGE-411

Een mini-gun een een jungle. Back to the roots.

Spijtiggenoeg zonder Arnold

Jaxxx

Echt een leuke trailer!! Het laat gelukkig niet te veel beelden zien, dit wordt gewoon knallen. 100000% jongens

paul83

Weinig verassingen wanneer je de sneak preview hebt gezien maar desalniettemin een dikke trailer. Ik heb er vertrouwen in...

Jaxxx schreef:

Nou, ik heb anders toch een aantal personages gezien die stierven in de trailer..

avatar van Minotaures

Minotaures

Kevin13 schreef:

Ah joh, sterven zullen ze allemaal, behalve een man of twee.

Het gaat erom hoe ze sterven

avatar van Prudh

Prudh

Een Japanse Yakuza met een ninjazwaard

avatar van Macmanus

Macmanus

Heb er eigenlijk best wel veel zin in, ziet er netjes uit.

avatar van Saving Pvt. Pyle

Saving Pvt. Pyle

Een Japanse Yakuza met een ninjazwaard

Ja.

En?

avatar van Prudh

Prudh

Stom. Cliché. Doorzichtig. Nutteloos vs. een Predator.

Dus je gaat hem niet kijken

avatar van movie acteurs

movie acteurs

AGE-411 schreef:

Spijtiggenoeg zonder Arnold

Jammer inderdaad!

Kevin13

Juist niet. Arnold hoort niet in deze thuis.

Kevin13 schreef:

Juist niet. Arnold hoort niet in deze thuis.

Hij hoort er evengoed in als Sigourny Weaver in Alien.

Ze konden er hem toch in stoppen. Aangezien ze de beste vechters ter wereld zochten. Daar hoort DUTCH toch wel bij

Kevin13

Arnie in Predators is net zoals Weaver in Alien: Resurrection. Een ramp. Ik heb helemaal niets tegen Arnie, integendeel. Maar hier zou hij te overbodig lijken. Trouwens merk ik aan de trailer dat het zich in een heel andere tijd afspeelt dan die van 1987.

Nee, moest Arnie hier in meedoen zou het voor mij al op voorhand een flop zijn.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Oeh, de predators willen een thuiswedstrijd tegen de grootste bad-ass killers van de wereld!

Wie zijn gecast voor de rollen van bad-ass killers: Adrien Brody en Topher grace. De grootste softies uit hollywood. Grace zie ik nog steeds als de ielige, maar gevatte Eric Forman uit That 70s show, en Adrian brody is de gevoelige pianist, met eveneens te smalle schouders.

Dit vind ik bij voorbaat al een blunder!

Als de wereld zijn meest gevreesde bad-ass freakin' killers op de predators af gaat sturen dan verwacht ik types als:

-Vinnie Jones

-Mickey Rourke

-Gerard Butler

-Jason Statham

-Kurt Russel

-Steve Austin

Gelukkig spelen Danny Trejo en Laurence Fishburne wél mee, anders zou ik deze film nooit gaan kijken.

Jaxxx

De kleinste en dunste mensen kunnen als nog freaky killers zijn!

Jaxxx schreef:

De kleinste en dunste mensen kunnen als nog freaky killers zijn!

Maar we hebben een team nodig zoals in het eerste deel

avatar van wimnoot

wimnoot

-Vinnie Jones: Domme voetballer

-Mickey Rourke: Oud en te veel botox

-Gerard Butler: Schots

-Jason Statham: Gay

-Kurt Russel: Bejaard

-Steve Austin: Wie?

Ik zie het wel zitten met de cast die ze nu hebben!

avatar van Nomak

Nomak

Adrien Brody en Topher Grace als gevreesde killers is inderdaad een belachelijk idee. En die "taaie vrouwelijke moordenaar" zal wel Alice Braga zijn.

En zoiets moet dan onze planeet gaan vertegenwoordigen tegen de Predators?

De getrainde mannen van Schwarzenegger werden al kansloos afgeslacht toen ze het moesten opnemen tegen amper één Predator. Wat gaan deze kleuters dan doen tegen een heel legioen van die Predators??

avatar van wimnoot

wimnoot

Als het eerste deel iets liet zien dan was het wel dat je met brute kracht niets hebt in te brengen tegen een predator. Maar als je je hersens gebruikt dan kan het wel lukken.

We zullen in Juli wel zien hoe het afloopt, waarschijnlijk met een gigantische explosie!

avatar van Saving Pvt. Pyle

Saving Pvt. Pyle

Stom. Cliché. Doorzichtig. Nutteloos vs. een Predator.

Ik vind het niet. Ik vind het een goed concept.

Arnold is het ook niet eens met jou.

YouTube - Arnold loves the new Predators trailer

Saving Pvt. Pyle schreef:

Ik vind het niet. Ik vind het een goed concept.

Arnold is het ook niet eens met jou.

YouTube - Arnold loves the new Predators trailer

Fake, volgens mij

avatar van Montorsi

Montorsi

Nomak schreef:

En zoiets moet dan onze planeet gaan vertegenwoordigen tegen de Predators?

Waarschijnlijk niet veel beter of slechter dan Arnie en co..

Jawaddedadde schreef:

Ik hoop dat Preds een keertje winnen ditmaal

'Whoever wins, we lose' was de spreuk van de "enorm vette" AVP. Het is voor de predators ook een spelletje dus ze winnen altijd lijkt me.