• 9.378.082 stemmen

Gesproken taal: Engels, Spaans en Russisch

Releasedatum: 29 juli 2010

Plot Predators

"The hunt is on."

Royce (Adrien Brody) is een huursoldaat die met tegenzin een groep elite krijgers leidt, die zijn samengebracht op een vreemde planeet. Met uitzondering van een onteerde arts, bestaat deze groep uit koelbloedige moordenaars, zoals huursoldaten, gangsters en veroordeelden. Gaandeweg realiseren ze zich dat ze op deze planeet zijn verzameld met een duidelijke reden: ze dienen zelf als prooi…

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Dus dit zijn de Black Super Predators. Ben erg benieuwd!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Ik kijk toch wel erg uit hiernaar. De plot klinkt misschien idioot, maar het haalt wel het kind in mij naar boven. In tegenstelling tot een hoop anderen ben ik ook wel erg benieuwd naar Brody en Grace als 's werelds gevaarlijkste individuen. Predators lijkt mij aanleiding tot een hoop stoer popcorn vermaak. Nu maar hopen dat dit in ieder geval een R-rating krijgt. PG-13 zou het totaal de das om doen.

Prudh

Als ik al die overdaad en clichés in de trailer zie dan huilt het kind in mij juist een beetje. Ik vrees dat er meer gemaakt van gaat worden dan nodig is (gewoon een groepje sterke gasten in de jungle). Een beetje het T4-effect. Alleen al het feit dat ze het Predator-universum uitbreiden naar hun thuisplaneet haalt weer een stukje mystiek uit de jager. What's Next: Alien Origins? Au au, de commercie.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Maar dit kan toch ook gewoon een groep gasten in een buitenaardse jungle worden? Ik zit inderdaad ook niet echt te wachten op een totale uitmelking van het Predator gebeuren, maar als dit gewoon een simpel uitgangspunt heeft met een stel destructieve predators in een donkere en dreigende setting kan het nog wel wat worden. En natuurlijk met een R-rating .

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Het verbaasd mij hoe lang het nog heeft geduurd sinds Predator 2 uit 1990. Pas 14 jaar later zijn ze weer verder gegaan met de Predator franchise en nu zitten we alweer met 3 Predatorfilms in een periode van 5 jaar. Ik vond de Predators in deel AvP 1 het minst. Maar de Predators zelf stellen mij bijna niet teleur. Vooral de Wolf Predator heb ik hoog staan. De Aliens daarentegen vind ik sinds Alien 3 steeds minder worden.

Prudh

Ik deel je hoop, maar ga uit van het ergste. De simpelheid van deel 1 was jungle, spierballen, predator. Het uitgangspunt van deze film vereist alweer een stuk meer uitleg en uitdieping (afgaande op de plotomschrijving). Dat vrees ik nog het allermeest... Die R-rating is een must inderdaad

paul83

Apart dat de film in 53 dagen is geschoten. Doen ze snel.

Meer uitleg? Lijkt me niet nodig. Paar gasten worden gedropt en er wordt op gejaagd.

Prudh

Dat zou mooi wezen, we zullen zien

avatar van neo

neo

Spoilers voor een eerder deel tussen tags zetten heeft geen nut bij deze film. Daarmee bederf je alsnog dingen voor andere. Gelieve hier rekening mee te houden.

avatar van StayVisible

StayVisible

Ik ben benieuwd of deze het niveau van de eerste Predator film haalt.

Trailer ziet er goed uit.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Nomak schreef:

Adrien Brody en Topher Grace als gevreesde killers is inderdaad een belachelijk idee. En die "taaie vrouwelijke moordenaar" zal wel Alice Braga zijn.

En zoiets moet dan onze planeet gaan vertegenwoordigen tegen de Predators?

De getrainde mannen van Schwarzenegger werden al kansloos afgeslacht toen ze het moesten opnemen tegen amper één Predator. Wat gaan deze kleuters dan doen tegen een heel legioen van die Predators??

Precies, Nomak snapt mijn punt.

Bovendien; zonder enige vorm van brute kracht had Dutch (Arnie) het eerste half uur van de eerste film niet volgehouden.

Natuurlijk zijn het ook alleen Amerikanen die naar die planeet gezonden worden

En er word niets meer te raden overgelaten. We krijgen hún planeet te zien .Gaan we ook nog zien hoe de predators onstaan zijn? Een zwijn heeft gepaard met een mens en een bizon ofzo?

Ik vrees dat dit een mager zesje word.

Sjoerdow schreef:

Precies, Nomak snapt mijn punt.

Natuurlijk zijn het ook alleen Amerikanen die naar die planeet gezonden worden

Ik vrees dat dit een mager zesje word.

Als je goed kijkt dan zie je een Mexicaan, Japanner en Rus Sherlock.

De laatste opmerking zegt ook genoeg.....

avatar van Saving Pvt. Pyle

Saving Pvt. Pyle

Prudh schreef:

Is niet de Predators huisplaneet. Beetje beter lezen. Geldt ook voor vele anderen hier.

Plus het team van Schwarzenegger werd ook afgeslacht. Toen was het veel spierenvertoon. Nu zal het meer met het brein zijn.

Kevin13

Is niet de Predators huisplaneet. Beetje beter lezen.

De film speelt zich af op de jungle-achtige thuisplaneet van de Predators.

avatar van Saving Pvt. Pyle

Saving Pvt. Pyle

''a game reserve''

AvPGalaxy – Predators

avatar van domkey

domkey

paul83 schreef:

Apart dat de film in 53 dagen is geschoten. Doen ze snel.

Wat wil je, mens tegen Predator!

Ik vind dat het nog lang duurt..,53 dagen!

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

domkey schreef:

Wat wil je, mens tegen Predator!

Ik vind dat het nog lang duurt..,53 dagen!

Waarom heb je 'predator' wel, maar 'mens' niet met hoofdletter?

Dude, overschat jouw soort niet!

avatar van domkey

domkey

kArIzMa_Movie schreef:

Waarom heb je 'predator' wel, maar 'mens' niet met hoofdletter?

Dude, overschat jouw soort niet!

Waarom schrijf jij ''Dude''?,en niet man?

Kevin13

Omdat dat vrijwel hetzelfde is.

avatar van wimnoot

wimnoot

KLIK

Adrien Brody is Badass featurette.

Prudh

Daar zit vrijwel geen nieuw materiaal in, dat is wel jammer. Adrien Brody is als acteur nog misschien goed genoeg om zichzelf te verheffen als slechtkont (al blijft 'ie een opdonder). Topher Grace daarentegen blijft die garnaalachtige ellendeling uit dat tv-programma. Hij wordt ook kundig uit de trailer geweerd overigens.

avatar van wimnoot

wimnoot

Ja inderdaad! Ik heb ook zitten kijken of ik hem kon spotten, maar kon hem niet vinden. Ik dacht hem even in een zwart spiderman pak in een boom te zien!

avatar van elham

elham

waarom maken ze deze?

ipv AVP:3??

elham schreef:

waarom maken ze deze?

ipv AVP:3??

Dat zal ik jou eens heel goed uitleggen: .....

avatar van 606

paul83 schreef:

Dat zal ik jou eens heel goed uitleggen: .....

En

Avp zuigt .

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Inderdaad, deel 2 nog meer dan deel 1. Maar beiden erg erg magertjes.

paul83

Volgens mij hoef ik hier niets aan toe te voegen

avatar van planet_of_death

planet_of_death

AVP vind ik best aardig. Verwacht dat deze toch wel wat beter wordt.

avatar van Jaxxx

Jaxxx

In principe moet deze film, avp tot in het miljoenste kwadraat overtreffen!!