• 9.374.183 stemmen

Gesproken taal: Engels, Spaans en Russisch

Releasedatum: 29 juli 2010

Plot Predators

"The hunt is on."

Royce (Adrien Brody) is een huursoldaat die met tegenzin een groep elite krijgers leidt, die zijn samengebracht op een vreemde planeet. Met uitzondering van een onteerde arts, bestaat deze groep uit koelbloedige moordenaars, zoals huursoldaten, gangsters en veroordeelden. Gaandeweg realiseren ze zich dat ze op deze planeet zijn verzameld met een duidelijke reden: ze dienen zelf als prooi…

Tonypulp schreef:

Heeft hij anders dubbel en dwars bewezen met Machete, een zeldzame bad-ass acteur die dat overduidelijk wel kan .

1 Ding wat Trejo wel bewezen heeft is dat hij niet kan acteren. Brody daarentegen wel....

avatar van wsnbm

wsnbm

Tegenvaller.

Wat me nog het meest irriteerde was het achtergrondmuziek

vond het er niet echt bijpassen.

avatar van Smi

Smi

Gezien de mindere beoordeling moet ik eerlijk toegeven niet zodanig teleurgesteld te zijn.

Ik vond het geen harde tegenvaller. Niet geweldig nee maar beter dan 'meh'.

Redelijk wat actie en 't ziet er niet slecht uit.

avatar van doeze

doeze

Als jong meisje Predator vele, vele malen gezien. Wat een topfilm. Deze versie kon natuurlijk totaal niet tippen aan de superklassieker, maar moet eerlijk zeggen dat ie mij minder tegenviel dan ik had verwacht (gezien de recensies hier).

Voornamelijk door de jungle-setting kreeg ik toch af en toe wel het 'predator-gevoel'.

Maar WTF was dat voor een kort rolletje van Laurence Fishburne?

Kortom: Predator blijft The Best, dit was leuk om een keertje gezien te hebben en toch heeeeel eventjes het predatorgevoel te krijgen. Niet meer, niet minder. Er zal nooit, maar dan ook nooit een waardige opvolger komen!!

2,5 ster.

avatar van Raffael77

Raffael77

Fishburne was te duur vandaar.

Gewoon een draak van een film ondanks dat het een jungle locatie is.

avatar van smoozycat

smoozycat

Heerlijke film met vrij veel spanning. op naar volgende deel. Alleen rol Fishburne mocht wel wat groter.

avatar van Theunissen

De dochter (Montana) van Laurence Fishburne zou overigens niet misstaan in deze film want ook zij kan behoorlijk schieten. Maar dan wel niet wapens

paul83 schreef:

Heel andere verwachtingen blijkbaar. Zeker als iemand Ocean's Twelve 4 sterren geeft en Astro Boy 4,5. Ieder zijn ding, laten we het daar maar op houden.

HEEEJ kom niet aan astroboy !!

Jij stalkt bovendien iedereen die het niet met jou mening eens is als ik dit forum zo lees.

avatar van Pete_033

Pete_033

smoozycat schreef:

Ben wel benieuwd waar je die spanning dan hebt ervaren want ik heb er niks van meegekregen.

gratis schreef:

HEEEJ kom niet aan astroboy !!

Je zegt het verkeerd. Ik stalk mensen die geen normaal onderbouwde mening kunnen geven. En daar is een forum voor....

Tot ziens

Tot ziens

Een forum is er voor om meningen te geven en over de film te praten. Iedereen geeft zijn mening. De één doet dat door alleen een cijfer te geven en een ander door iets meer toe te lichten. Ik maak nergens op dat een cijfer pas recht heeft als er een gepaste toelichting is. Soms vindt iemand een film gewoon totaal niets, zoals ik deze film totaal niets vind. Ik heb me totaal niet vermaakt tijdens deze film. Dat is mijn mening en daarom geef ik deze film een halve ster.

Als ik jouw teksten lees is het constant niets meer dan gezeur en dat je andermans mening steeds loop te ontkrachten door je zogenaamde filmkennis die je claimt te hebben. Ik vind jou een karikatuur van jezelf worden door al je reacties op anderen. Ik denk dat we allebeide het hier maar bij moeten laten. Deze film is het niet waard dat ik steeds terug moet komen om een reactie terug te lezen.

Groeten.

avatar van Vascago

Vascago

Vond het maar een buttfilm. Ik wil echte stoere kerels zien die de hele film knallen en simpele one-liners spuien als ik naar een film als Predator kijk. Niet een stel zogenaamd stoere of slechte lui, hoe je ze wilt noemen. Een iel ventje als Brody die de rol van Schwarzenegger probeert na te doen. Diep triest. Een Yakuza in een zwaardgevecht met een Predator.. Nog veel triester. En waarom praten ze uberhaupt zoveel. Alleen Fishburne hield het gelukkig nog simpel. De film duurt door al dat gezeur zo 20 minuten te lang. Daarnaast zijn er ook nog veel te veel Predators, waardoor het helemaal een ongeorganiseerde warboel wordt. En ook nog veel ongeloofwaardiger dat ze zelfs van meerdere Pretors weten te winnen.
Slechts 1,5 punt voor Fishburne en de jungle. Verder nooit weer kijken. Ik hou het wel bij deel 1 en 2.

gratis schreef:

Als jouw teksten lees is het constant niets meer dan gezeur en dat je andermans mening steeds loop te ontkrachten door je zogenaamde filmkennis die je claimt te hebben. Ik vind jou een karikatuur van jezelf worden door al je reacties op anderen. Ik denk dat we allebeide het hier maar bij moeten laten. Deze film is het niet waard dat ik steeds terug moet komen om een reactie terug te lezen.

Groeten.

Je doet je leeftijd geen eer aan blijkt. Het hele geneuzel raakt ook kant noch wal. Als je je mening gaat onderbouwen dan moet je dat goed doen. Niet met domme argumenten komen die nergens op slaan zoals goede dialogen, ditem acteerwerk en een briljant verhaal. Dat kan je toch niet verwachten bij een film als deze?

En voor de duidelijkheid: ik heb nooit gezegd filmkennis te hebben. Volgens mij pretendeer ik dat ook nergens.

Maar ik zou The A-team gaan kijken en het beoordelen op acteerwerk en dialogen als ik jou was. Zoals ik al zei; ik ben het met je eens dat de Predator een beetje teniet wordt gedaan dus ik ga niet overal tegenin.

avatar van Kosjenot

Kosjenot

Het begin was aardig en maakte het nog wel spannend. Alleen de special effects waren heel slecht. Naarmate de film volgt wordt het steeds minder interresanter en zijn de predators eigenlijk helemaal niet zo eng en de spanning glipt uit je vingers. Had meer ingezeten maar ik blijf zeggen stop gewoon met films maken over predators en aliens, want dat hebben we nou al te vaak voorbij zien komen. 2 pnt.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Tonypulp schreef:

Machete was dan ook op maat aangemaakt voor Trejo sinds de faux-trailer uit Grindhouse.

avatar van dragonmaster

dragonmaster

boven verwachting spannende film met goede effects en een open einde.

paul83 schreef:

Ik weet niet waar jij het over hebt, maar wat heeft dit nou weer te maken met mijn leeftijd?? Jij bent bovendien bijna net zo oud en wat doe jij nou anders dan ik? Het punt was dat ik deze film een halve ster waard vindt en dat jij het nodig vond om mij duidelijk te maken dat die beoordeling nergens op zou slaan omdat ik het niet goed genoeg onderbouwd zou hebben.....

Ik heb me meer vermaakt bij Oceans Twelve en daarom geef ik die een hogere beoordeling. Dat lijkt me voldoende uitleg waarom die hoger scoord bij mij dan deze film.

Noud

HAHAHAHAHA... wat slecht... wat ongelofelijke slechte film.

En wat een mis cast voor Brody.

Zelfs Fishburn speelde matig!

Slechte muziekscore en aftiteling score??? wtf???

Stomme one liners

Voorspelbaar

Onboeiende shots.

Gaaaaap

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Iemand met zo'n goede top 10 mag eigenlijk niet zo slap lullen. Of heeft je broertje van 9 soms ingelogd onder jouw account?

@ Jaco tegen wie heb je het? Quote even,

avatar van JacoBaco

JacoBaco

@Noud:

Ik heb het tegen jou en ik deed geen quote omdat ik meteen op je reageerde.

Maar ik bedoel wtf, HAHAHAHAHA, gaaaap.. Beetje chatbox taal.

paul83

Het kan gewoon eigenlijk niet om de aftitelingscore af te kraken. Vloeken in de kerk is dat. Al was de oude Long time Sally natuurlijk een stuk beter.....

Eerste deel zeker niet gezien......

@ jacbac

Aha I see. Maar zeg eens eerlijk. Je geeft dus deze film een 7,5. Dat vind ik vrij aan de hoge kant. Ben je dan wel eens met alle punten die ik dan benoem?

Exuzee voor mijn msn taal, normaliter doe ik daar niet aan.

Eerste deel heb ik heel vroeger eens gezien, maar die zal ongetwijfeld vele malen beter zijn! Zal hem vandaag eens binnenhalen.

Noud schreef:

@ jacbac

Exuzee voor mijn msn taal, normaliter doe ik daar niet aan.

Ai, ken je klassiekers!

Noud

Heb hem gezien toen ik heel erg jong was. En dan stiekem. Want ik mocht niet van mijn ouders naar dit soort films kijken.

avatar van Jaapo

Jaapo

Vascago schreef:

Ik snap jou argumenten echt totaal niet. 'Ik wil echte stoere kerels zien die de hele film knallen en simpele one-liners spuien als ik een film als Predator kijk' ....... Volgens mij heb je het niet helemaal begrepen en verwacht je meer een vervolg op een film als Commando waar Schwarzenegger ook in speelde. In mijn beleving is Predator nooit een zo'n soort film geweest als wat jij hierboven verwacht. En dan 'waarom praten ze uberhaupt zoveel'... of 'te veel Predators waar het een ongeorganiseerde warboel wordt.' Het zijn er maar 3 die aan het jagen zijn.. zo moeilijk is het verhaal nou ook weer niet toch?

avatar van Pete_033

Pete_033

Jaapo schreef:

Hij heeft wel gelijk met zijn punt over simpele one-liners(dialogen). De dialogen in de film waren om te janken.

Misschien een aanbeveling om Predator en Predator2 nogmaals te bekijken om te snappen waar het om draait bij een Predator film!

avatar van Spetie

Sinds Predator heb ik zwak voor films gekregen waarin de Predator voorkomt. Nadat AVP2 zo'n beetje de slechts mogelijke film was die ik mij over dit wezen kon voorstellen, kwamen zit dit jaar met Predators. Met weinig verwachting ben ik vanavond deze film gaan bekijken en hoewel het geen echt goede film is, is het gelukkig wel weer een stuk beter dan AVP2.

Adrien Brody is een eigenaardige keuze in een actiefilm als deze, maar doet het eigenlijk verrassend goed. Verder is de locatie op de Predatorplaneet ook best goed gekozen. Verder krijg je een beetje hetzelfde verhaal als in de originele Predator, ware het niet dat de originaliteit eraf is en dit vervolg ook veel minder spanning kent.

En hoewel ook de personages verder niet echt boeien of interessant zijn, kent de film wel lekker wat vaart en actie en vermaakt het wel enigszins. De tijd is makkelijk uit te zitten en ondanks dat ik het niet super vond, had het vele malen slechter gekund.

avatar van marcjeb

marcjeb

De - punten;

-Ik irriteerde me aan dat macho gedrag van Adrien Brody, het kwam bij mijn niet over.

-Achtergrond muziek was te avontuurlijk en niet spannend

-De munitie?? Vooral de 1e aktie scene.. dat ze knallen en knallen en knallen en niks raken ??? en daarna gericht schieten met 1 kogel waarbij ze gelijk dood neer vielen. En het gesleep met die wapens was ook behoorlijk irritant, en de kogels raakte maar niet op.

-(Veel) herhaling van het orgineel. er zat niks vernieuwnds in deze film, het enigste wat hier ontbrak was dat ze geen gevangenen hoefde te redden verder verliep alles het zelfde als het orgineel:P

-Geen arnold

Tot zo ver even, het is al laat.

De + Punten

-Predator, zon geweldig moordmachine. Daar moet gewoon een goede film over gemaakt worden.

-Vermaak.

avatar van Fisicboy

Fisicboy

leuk wegkijkfilmpje als je s'ochtends wakker wordt en je verveeld, niet veel meer

maarja dat is mijn mening