Genre: Actie / Fantasy
Releasedatum: 8 april 2010
Bekijk via Prime Video
Plot Clash of the Titans
"Titans will clash."
Geboren als een god, maar opgevoed als een mens probeert Perseus (Sam Worthington) hulpeloos zijn familie te redden van Hades (Ralph Fiennes), de wraakzuchtige god van de onderwereld. Perseus biedt zich vrijwillig aan om deel te nemen aan een levensgevaarlijke missie om Hades te vermoorden, voordat die de macht van Zeus (Liam Neeson) kan grijpen, om zo de aarde in een hel te laten veranderen en prinses Andromeda (Alexa Davalos) van haar leven te beroven. Bijgestaan door Io (Gemma Arterton), een mysterieuze spirituele gids leidt de missie Perseus en zijn groep strijders op een gevaarlijke reis diep de verboden wereld in. Daar moeten ze vechten tegen heidense demonen en andere beesten die geen gevaar vrezen. Perseus zal zijn bestaan en zijn macht als die van een god moeten accepteren en zijn eigen lot moeten creëren, wil hij het uiteindelijk gaan redden...
Perseus
Spyros
Cassiopeia
Ozal
Kr!kke
Ben benieuwd naar deze film, zal hem binnenkort eens gaan zien. De trailer ziet er in ieder geval leuk uit.
paul83
Oeee paniek in de tent. Kijk eerst naar imdb daar staan genoeg positieve reviews.
Mij maken ze niet bang. Maar ik ga ook voor popcorn vermaak en verwacht geen briljant verhaal want dat had het origineel ook al niet.
Leland Palmer
1ste indruk op recensie's misschien?
Filmkriebel
Vind je? Ik vind ze eerder gemengd hoor op Imdb. Nog eventjes afwachten op meer reacties hier.
Kevin13
Maakt toch ook helemaal niets uit de scores op MM? Het is niet omdat 3, maar liefst 3, users deze slecht vinden dat hij persé slecht is. Is ook weer kwestie van eigen smaak.
Prudh
Ik wacht met smart op de positieve recensies hier. Bij Solomon Kane kwamen ze geheel tegen verwachting ook vanzelf. Wansmaak is ook smaak!
paul83
Gemengd? Gaat het niet om. Ik bedoel te zeggen dat er ook positieve reviews zijn. Ik schrik niet zo snel van een laag cijfer.
Prudh
Kijk, de eerste 5* zijn al binnen. Hoop doet leven! Wel een neppe stem dunkt me.
Dynamovie
De originele Clash of the Titans vond ik al erg goed. Ben dus zeer benieuwd naar deze versie. Ga de film in 3D zien.
gertjan813
Ben net geweest! Verhaal is matig maar de special effects zijn weergaloos (in 3d)
sirpsychosexy
zijn de special effects geloofwaardig of lijkt het meer op een videogame?
eltorro
Nee, gewoon een 6,8 hoor.
Ik krijg nog steeds de 7,6 te zien.
Anders zeg ik het niet.
interista2001
als je op deze site bij imdb kijkt staat er nog een 7,6 ja. even aanklikken misschien?
dan kom je waarschijnlijk op de site van imdb? en dan ze je een 6,8 staan. is niet zo moeilijk
Daar was ik al achter, maar van te voren weet je niet beter als je hier een 7,6 ziet staan wel.
Zuzuu
Is het ook mogelijk om deze film te zien in een normale versie? Dus geen 3D ofzo!
eltorro
Ja, er zijn nog genoeg bioscopen die geen 3D kunnen draaien, en hem dus in het 2D draaien.
riesma
6.7 Ondertussen, dat gaat aardig omlaag. Waarschijnlijk ga ik hem toch zien, ik geloof met de meeting in Utrecht eind van de maand. Ik ben zo benieuwd of Bubo weer de beste rol heeft, net als in de '81 versie, mocht-ie er in zitten.
Blarown
heel benieuwd naar deze film, denk ik wel een bioscoopbezoekje waard denk ik
Robin Manu
vrijdag Pathe Eindhoven dan maar.. altanhs op de site staat alleen nog maar voor 14 april de film gepland :s
ik kan er niet op wachten, ik ga natuurlijk voor de special effects.
lijken me top.. wel zo jammer dat ze eigenlijk alle 'monsters' ( die kreeft, medusa, de kraken enz laten zien.. ik denk dat ze dat doen om publiek te trekken, want inderdaad het verhaal minder zijn. maar ik heb nog niks gezien dus kan niet veel zeggen.
FrisoBoei
Ik verwacht geen goede film maar wel heeeel veeel spektakel.
Beetje zoals 2012.
SaNDuTjE
Beetje zoals 2012.
Hopelijk niet, aangezien zelfs het spektakel de film niet kon redden.

Wrath of the Titans

Film noir / Drama, 1955

The Hobbit: The Desolation of Smaug
Avontuur / Fantasy, 2013

Actie / Oorlog, 2006
hades mythologiegreek mythologyzeusmedusamythological beast sea monsterperseus krakengodsancient greecebased on myths, legends or folklore3d