• 9.378.059 stemmen

Clash of the Titans (2010)

Actie / Fantasy | 106 minuten

Genre: Actie / Fantasy

Geregisseerd door: Louis Leterrier

Met onder meer: Sam Worthington, Liam Neeson en Ralph Fiennes

Releasedatum: 8 april 2010

Plot Clash of the Titans

"Titans will clash."

Geboren als een god, maar opgevoed als een mens probeert Perseus (Sam Worthington) hulpeloos zijn familie te redden van Hades (Ralph Fiennes), de wraakzuchtige god van de onderwereld. Perseus biedt zich vrijwillig aan om deel te nemen aan een levensgevaarlijke missie om Hades te vermoorden, voordat die de macht van Zeus (Liam Neeson) kan grijpen, om zo de aarde in een hel te laten veranderen en prinses Andromeda (Alexa Davalos) van haar leven te beroven. Bijgestaan door Io (Gemma Arterton), een mysterieuze spirituele gids leidt de missie Perseus en zijn groep strijders op een gevaarlijke reis diep de verboden wereld in. Daar moeten ze vechten tegen heidense demonen en andere beesten die geen gevaar vrezen. Perseus zal zijn bestaan en zijn macht als die van een god moeten accepteren en zijn eigen lot moeten creëren, wil hij het uiteindelijk gaan redden...

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Ben benieuwd naar deze film, zal hem binnenkort eens gaan zien. De trailer ziet er in ieder geval leuk uit.

avatar van paul83

paul83

Oeee paniek in de tent. Kijk eerst naar imdb daar staan genoeg positieve reviews.

Mij maken ze niet bang. Maar ik ga ook voor popcorn vermaak en verwacht geen briljant verhaal want dat had het origineel ook al niet.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Minotaures schreef:

1ste indruk op recensie's misschien?

Als je verder kijkt dan MM valt er nog niet zoveel te vrezen hoor.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

paul83 schreef:

Vind je? Ik vind ze eerder gemengd hoor op Imdb. Nog eventjes afwachten op meer reacties hier.

avatar van Kevin13

Kevin13

Maakt toch ook helemaal niets uit de scores op MM? Het is niet omdat 3, maar liefst 3, users deze slecht vinden dat hij persé slecht is. Is ook weer kwestie van eigen smaak.

avatar van Prudh

Prudh

Ik wacht met smart op de positieve recensies hier. Bij Solomon Kane kwamen ze geheel tegen verwachting ook vanzelf. Wansmaak is ook smaak!

avatar van tal1b

tal1b

'n 8 gemiddeld op IMDb! niet eens een 2 hier, mja 3 stemmen maar

avatar van paul83

paul83

Filmkriebel schreef:

Gemengd? Gaat het niet om. Ik bedoel te zeggen dat er ook positieve reviews zijn. Ik schrik niet zo snel van een laag cijfer.

avatar van Prudh

Prudh

Kijk, de eerste 5* zijn al binnen. Hoop doet leven! Wel een neppe stem dunkt me.

avatar van Dynamovie

Dynamovie

De originele Clash of the Titans vond ik al erg goed. Ben dus zeer benieuwd naar deze versie. Ga de film in 3D zien.

avatar van gertjan813

gertjan813

Ben net geweest! Verhaal is matig maar de special effects zijn weergaloos (in 3d)

avatar van sirpsychosexy

sirpsychosexy

gertjan813 schreef:

zijn de special effects geloofwaardig of lijkt het meer op een videogame?

avatar van eltorro

eltorro

Prudh schreef:

Kijk, de eerste 5* zijn al binnen.

Raad is van wie.

O, wacht zie dat ie al geband is.

avatar van H1905

H1905

nu 6.8 op imdb

H1905 schreef:

nu 6.8 op imdb

Correctie 7,6

avatar van Quentin

Quentin

Nee, gewoon een 6,8 hoor.

Quentin schreef:

Nee, gewoon een 6,8 hoor.

Ik krijg nog steeds de 7,6 te zien.

Anders zeg ik het niet.

avatar van interista2001

interista2001

als je op deze site bij imdb kijkt staat er nog een 7,6 ja. even aanklikken misschien?

dan kom je waarschijnlijk op de site van imdb? en dan ze je een 6,8 staan. is niet zo moeilijk

interista2001 schreef:

Daar was ik al achter, maar van te voren weet je niet beter als je hier een 7,6 ziet staan wel.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

vond hem wel goed

je moet er ook maar van houden denk ik

avatar van N811

N811

6,8 dat klinkt niet erg belovend.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

De reactie van Prudh ook niet

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Is het ook mogelijk om deze film te zien in een normale versie? Dus geen 3D ofzo!

avatar van eltorro

eltorro

Ja, er zijn nog genoeg bioscopen die geen 3D kunnen draaien, en hem dus in het 2D draaien.

avatar van riesma

riesma

6.7 Ondertussen, dat gaat aardig omlaag. Waarschijnlijk ga ik hem toch zien, ik geloof met de meeting in Utrecht eind van de maand. Ik ben zo benieuwd of Bubo weer de beste rol heeft, net als in de '81 versie, mocht-ie er in zitten.

avatar van Blarown

Blarown

heel benieuwd naar deze film, denk ik wel een bioscoopbezoekje waard denk ik

avatar van Robin Manu

Robin Manu

vrijdag Pathe Eindhoven dan maar.. altanhs op de site staat alleen nog maar voor 14 april de film gepland :s

ik kan er niet op wachten, ik ga natuurlijk voor de special effects.
lijken me top.. wel zo jammer dat ze eigenlijk alle 'monsters' ( die kreeft, medusa, de kraken enz laten zien.. ik denk dat ze dat doen om publiek te trekken, want inderdaad het verhaal minder zijn. maar ik heb nog niks gezien dus kan niet veel zeggen.

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

Ik verwacht geen goede film maar wel heeeel veeel spektakel.

Beetje zoals 2012.

avatar van grid8400

grid8400

komt deze nou wel of niet in 3d IMAX?

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

FrisoBoei schreef:

Beetje zoals 2012.

Hopelijk niet, aangezien zelfs het spektakel de film niet kon redden.