Genre: Actie / Fantasy
Releasedatum: 8 april 2010
Bekijk via Prime Video
Plot Clash of the Titans
"Titans will clash."
Geboren als een god, maar opgevoed als een mens probeert Perseus (Sam Worthington) hulpeloos zijn familie te redden van Hades (Ralph Fiennes), de wraakzuchtige god van de onderwereld. Perseus biedt zich vrijwillig aan om deel te nemen aan een levensgevaarlijke missie om Hades te vermoorden, voordat die de macht van Zeus (Liam Neeson) kan grijpen, om zo de aarde in een hel te laten veranderen en prinses Andromeda (Alexa Davalos) van haar leven te beroven. Bijgestaan door Io (Gemma Arterton), een mysterieuze spirituele gids leidt de missie Perseus en zijn groep strijders op een gevaarlijke reis diep de verboden wereld in. Daar moeten ze vechten tegen heidense demonen en andere beesten die geen gevaar vrezen. Perseus zal zijn bestaan en zijn macht als die van een god moeten accepteren en zijn eigen lot moeten creëren, wil hij het uiteindelijk gaan redden...
Perseus
Spyros
Cassiopeia
Ozal
Iron Maiden
Wow, dit klinkt echt super stoer allemaal!
Nog even wachten, maar griekse mythologie en Liam Neeson; dat kan niet fout gaan.
Minotaures
Hier heb ik er zo lang op gewacht. De orginele versie heb ik al vaak gekeken, vond de scenés op 't eiland spannend. Maar ik hoop dat ze het hier spannender zullen maken.
Phoenix
Nog niet veel recente rechtstreekse verfilmingen van mythes gehad, en ik ben echt een sucker voor mythologie dus ik kijk hier wel naar uit. Ben alleen bang dat ik ga vallen over bepaalde zaken die veranderd zijn, maar goed. De setting is in ieder geval tof.
Minotaures
Hoop ook dat dit remake bekender zal zijn als zijn voorganger. Want de orginele is niet erg bekend hier op MM. Ik hoop toch dat dit een beetje in de stijl van 300 (en ook evengoed en bekend) gaat worden. Rare wezens, stoere mannen, goed onderhouden SE, etc. Want de cast ziet er uitstekend uit. Sam ziet er super uit als Perseus en ben benieuwd hoe de rest eruit zal zien. Ik kijk hiernaar erg uit!
Al DeNiro
De Griekse mythologie verdiend gewoon een goede film.
Al vond ik The Odyssee zeker niet slecht.
Maar Clash of the Titans zou het wel eens kunnen worden.
Mooie cast en waarschijnlijk ook een enorm budget.
Je ziet ook namen als Zeus, Poseidon, Hades, Perseus en Artemis.
Ik ben benieuwd.
Minotaures
Je ziet ook namen als Zeus, Poseidon, Hades, Perseus en Artemis.
Het is nu maar de vraag hoe ze hun gaan presenteren in de film.
AchmedATM
Interviews en wat beelden. De sets zien er mooi uit, maar ik ben nog niet overtuigd.
thunderball
Het origineel was bij momenten wel aardig goed, maar bevatte ook veel flauwigheden, zoals die mechanische uil.
Ik hoop wel dat ze dat soort dingen achterwegen laten.
- 19680 berichten
De meeste acteurs zien er in ieder geval prima uit, maar hoezo een skinhead type erbij?
Helemaal misplaatst toch?
Dat bederft weer veel voor mij.
Montorsi
Neeson de good guy vs. Fiennes de bad guy. Dat hebben we eerder gezien, maar dan in een iets andere setting.
coldheaven
Helemaal misplaatst toch?
Dat bederft weer veel voor mij.
Dus elke man met gemillimeterd haar is volgens jou een skinhead? Beetje een primitieve, misplaatste uitspraak van je.
domkey
Vanaf nu elke man aan de toupet zou ik zeggen.
- 19680 berichten
Oké dan, beetje over the top (het toupet) misschien,neem het maar met een korreltje zout.
Ik had moeten zeggen : met een skinhead type 'haardracht'.
Maar ziet er echt niet uit in zo'n film over de oude Grieken.
Minotaures
Laat ze lekker de nieuwe oudheden van Griekenland in een nieuwe moderne stijl filmen, net als 300. Mochten ze het op die manier doen, zou deze zeer geslaagd zijn.
RSmovie91
Lijkt me op zich geen slechte film. Die personages zijn wel vet en het verhaal klinkt ook wel aardig. Dus nu maar wachten of de film ook goed is
- 19680 berichten
Iemand nog een plaatje hoe Zeus eruit gaat zien?
Goh!
Ik dacht dat het uit een remake van 'Excalibur' kwam!
Revolt
Ik vind de gear er eigenlijk best gaaf uitzien! Ik ben echt heel heel benieuwd naar deze film! Hopen op een trailer zsm.
wimnoot
Vette trailer inderdaad.Ik hou wel van dat mythologische gebeuren!
Revolt
Hmm ik weet het niet, ik had heel erg zin in deze film maar dat is een klein beetje gekoeld. Ik had gehoopt op een hele duistere sfeer, een beetje a la God of War-spellen, maar dat lijkt er niet geheel in te zitten. Daarnaast vind ik de special effects en character-designs een beetje zwak.. Ik vind het jammer, maar ik hou hem nog wel in de gaten.
Phoenix
Nou dankzij die trailer heb ik hier helemaal geen zin meer in. Kan er mijn vinger niet op leggen, maar het straalt niet echt veel sfeer uit. En die gitaarmuziek lijkt nergens op.
Leland Palmer
Waarschijnlijk hoor je die muziek dan ook helemaal niet in de film terug, zoals (bijna) altijd het geval met muziek in trailers.
Montorsi
Vreselijk gemaakte 'coolheid' in die trailer. Doet me nog het meest denken aan Transformers, en 300 natuurlijk.
paul83
Character designs zwak en special effects ook!? Het is ten eerste een REMAKE en je kan de kwaliteit van de special effects helemaal niet beoordelen.
Hele dikke trailer en prima gecombineerd met de muziek!
Revolt
Hele dikke trailer en prima gecombineerd met de muziek!
Ik vind de character-designs niet echt boeiend nee, en dan maakt het voor mij niet uit of het een remake is, dat maakt de film er toch niet beter op? Ik had gewoon gehoopt op iets anders en dat wordt het waarschijnlijk niet.. De film krijgt heus nog wel een eerlijke kijkbeurt van me, maar ik ben er minder enthousiast over dan voor de trailer. En daarnaast: IK vind de special effects niet zo boeiend, degene die in de trailer voorkomen, die kan ik wel degelijk beoordelen

Wrath of the Titans

Drama / Film noir, 1955

The Hobbit: The Desolation of Smaug
Fantasy / Avontuur, 2013

Actie / Oorlog, 2006
hades mythologiegreek mythologyzeusmedusamythological beast sea monsterperseus krakengodsancient greecebased on myths, legends or folklore3d