• 9.377.278 stemmen

Clash of the Titans (2010)

Actie / Fantasy | 106 minuten

Genre: Actie / Fantasy

Geregisseerd door: Louis Leterrier

Met onder meer: Sam Worthington, Liam Neeson en Ralph Fiennes

Releasedatum: 8 april 2010

Plot Clash of the Titans

"Titans will clash."

Geboren als een god, maar opgevoed als een mens probeert Perseus (Sam Worthington) hulpeloos zijn familie te redden van Hades (Ralph Fiennes), de wraakzuchtige god van de onderwereld. Perseus biedt zich vrijwillig aan om deel te nemen aan een levensgevaarlijke missie om Hades te vermoorden, voordat die de macht van Zeus (Liam Neeson) kan grijpen, om zo de aarde in een hel te laten veranderen en prinses Andromeda (Alexa Davalos) van haar leven te beroven. Bijgestaan door Io (Gemma Arterton), een mysterieuze spirituele gids leidt de missie Perseus en zijn groep strijders op een gevaarlijke reis diep de verboden wereld in. Daar moeten ze vechten tegen heidense demonen en andere beesten die geen gevaar vrezen. Perseus zal zijn bestaan en zijn macht als die van een god moeten accepteren en zijn eigen lot moeten creëren, wil hij het uiteindelijk gaan redden...

avatar van Phoenix

Phoenix

Montorsi schreef:

Vreselijk gemaakte 'coolheid' in die trailer. Doet me nog het meest denken aan Transformers, en 300 natuurlijk.

300 kon tenminste nog bouwen op de visuele flair en de gitaren van Transformers komen nog uit nummers van The Smashing Pumpkins. Die films waren daardoor inderdaad nog wel aardig cool.

Revolt schreef:

Ik vind de character-designs niet echt boeiend nee, en dan maakt het voor mij niet uit of het een remake is, dat maakt de film er toch niet beter op? Ik had gewoon gehoopt op iets anders en dat wordt het waarschijnlijk niet.. De film krijgt heus nog wel een eerlijke kijkbeurt van me, maar ik ben er minder enthousiast over dan voor de trailer. En daarnaast: IK vind de special effects niet zo boeiend, degene die in de trailer voorkomen, die kan ik wel degelijk beoordelen

Leg mij dan eens uit wat er mis is met het character design en wat had je eigenlijk verwacht. Meestal valt er niets te lezen uit een trailer.

Ik zeg overigens niet dat een film door een remake beter wordt.......Verwacht bij een remake alleen geen totaal ander verhaal of character design.

avatar van Revolt

Revolt

paul83 schreef:

Ik vind de hele stijl van het design niet overkomen als een mythische wereld. De vijanden hebben naar mijn mening niet echt een duistere uitstraling, en de zwaardvechters zoals Sam Wortinghton lijken net te zijn weggelopen uit Lord of the Rings. Ik had echt heel graag gehoopt dat het een beetje een 'God of War' stijltje kreeg van de spellen, maar daar lijkt het niet op.

We zullen het zien bij de film zelf.

En over de remake: Ik heb het origineel niet gezien, en daardoor zal de reden dat het een remake is voor mij niet veel uitmaken. Ik zeg niet dat ze heel erg moeten afwijken, maar zoals deze trailer eruit ziet is voor mij gewoon een tegenvaller.

Revolt schreef:

We zullen het zien bij de film zelf.

Dan lijkt het me een heel goed idee om het origineel te gaan bekijken. Daarna zou ik wel willen weten hoe je deze versie (trailer) vind.

Ik denk dat dit wel een episch spektakel gaat worden

Minotaures

Hierbij een website die 9 posters van deze film laat zien. Aan de hand van de posters zien de karakters en wezens er behoorlijk goed uit. Dit gaat hopelijk wel in de top 10 van de filmen van 2010 worden.

avatar van N811

N811

supertrailer

Minotaures

Trailer ziet er inderdaad fantastisch uit. Computer animaties zijn een dikke voldoende. Ben alleen benieuwd hoe er geacteerd wordt.

avatar van Rizz

Rizz

Trailer is minder, muziek is minder. Moah, ben niet onder de indruk. En dat zou een trailer je wel moeten geven.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Leuke 2e trailer. Dit is waarschijnlijk wel een bioscoop bezoekje waard.

Leland Palmer schreef:

Leuke 2e trailer. Dit is waarschijnlijk wel een bioscoop bezoekje waard.

Linkje kaput

avatar van Sasja

Sasja

Vette trailer. Vooral het stuk van the Kraken, die doet the kraken uit At worlds end verbleken.

paul83

Verdomd goede trailer! Het is uiteraard een verlenging van de teaser maar dat geheel terzijde.

avatar van kaholiic

kaholiic

Sasja schreef:

Inderdaad, ziet er erg spectaculair uit!

horrorfreak7

De trailer ziet er idd heel vet uit.

Alleen die kraken..lijkt gewoon niet op een kraken , niet dat ie er niet goed uit ziet, maarja.

Ben benieuwd.

Minotaures

Hierbij een 2de trailer die wel HQ werkt.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Kan hier nou niet enthousiast over worden. Ik dacht laatst nog dat met 300 alles wel uit dit genre gehaald is. Als het nou wat meer aandacht aan die Griekse mythologie zouden besteden...

horrorfreak7

Er word toch echt genoeg aan de mythologie besteed hoor.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Misschien in de film zelf, maar vooralsnog lijkt het een simpel vechtfilmpje te worden. Zoals ik al zei, meer dan 300 lijkt het niet te worden. Hoe dan ook blijft het goed te zijn voor een avondje vermaak, maar als je het dan toch doet, waardeer ik het meer als het ook echt om die mythologie draait. Niet om de vetste fightingskills en raarste monsters.

horrorfreak7

Ja ok daar heb je een punt.

Het zou idd wel fijn zijn als het een beetje hetzelfde zou blijven als het origineel, maarja.

avatar van decicco

decicco

Gisteren de trailer gezien in de bios bij Avatar.

Lijkt me werkelijk een geweldige film!

avatar van jipt

jipt

Éé en al spektakel. Hier ben ik benieuwd naar. Zelfs nog goeie acteurs ook

horrorfreak7 schreef:

Ik vrees helaas dat Dioskilos erbuiten wordt gelaten deze keer.

Toch jammer, ze konden op het minst 't orginele hond vervangen door 2 andere soortgenoten te plaatsen, just for the excitement. Maar ik denk dat dat buiten de vraag wordt geacht.

Dat meen je niet

Die zou zo geweldig passen in deze film (en er waarschijnlijk ook nog eens heel goed uit hebben gezien)...

Minotaures

Dat durf ik niet met zekerheid te zeggen en hoop dat ik het fout heb. Maar ik heb tot nu toe ruim elke wezen gezien die in 't orginele zijn verschenen en extra's behalve Dioskilos.

En van Calibos weet ik het niet zo zeker, maar volgens mij is dat die lelijkerd op 1:10 in de 2de trailer. Er staat in ieder geval geen acteur die Calibos speelt op IMDB.

horrorfreak7

Calibos is zowiezo onmisbaar, dus ik denk wel dat die erin zit.

Maar het is volgens mij wel die gozer uit de trailer, maar ik vind originele veel beter.

Minotaures

Dioskilos vind ik ook onmisbaar; hij is de beschermer van Medusa's tempel. Ik ben benieuwd of nog aan hem uberhaupt denken en er iets anders voor zetten en anders wordt het een 'walk in the park' naar de tempel van Medusa. 't Orginele Medusa vindt ik ook beter dan deze... deze is echt veels te digitaal, dus echt opvallend nep bedoel ik.

horrorfreak7

Ik weet niet, ik heb niet echt een goed beeld van de medusa gekregen, wel vind ik dat stukje dat medusa voor zo'n gozer opduikt, en hoe die gozer kijkt hilarisch slecht, maar dat maakt niet uit.

Maar waarschijnlijk zetten ze wel iemand anders in de plaats van Dioskilos.

Minotaures

Hah, wie weet. Iets ander van een meter of 7. Want de Schorpioenen in het orginele komen wel weer hier terug, maar dan een stuk of 5 - 8 meter groter en langer dan die van '81.

horrorfreak7

Volgens mij zijn het hele andere schorpioenen hoor

Want in het origineel speelde het zich volgens mij echt niet in een woestijn af. Maar ze zien er wel goed uit

avatar van Don MN

Don MN

Veel actie en visuele pracht in een mythologisch sausje. Deze staat alvast op het lijstje van bioscoopbezoeken in 2010.