Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Peter Jackson
Met onder meer: Saoirse Ronan, Mark Wahlberg en Rachel Weisz
Releasedatum: 25 februari 2010
Plot The Lovely Bones
"The story of a life and everything that came after..."
Susie Salmon (Saoirse Ronan) is een meisje van veertien dat verkracht en vermoord wordt door haar buurman. In de tussenwereld ziet ze hoe haar familie omgaat met het tragische verlies. Terwijl haar vader probeert de vermeende moordenaar van zijn dochter op te sporen, glijdt Susie’s moeder langzaam weg van haar gezin. Toch blijkt gaandeweg dat er in Susie's afwezigheid ook een nieuwe kracht schuilt, die de breekbare familiebanden opnieuw met elkaar verbindt. Daarnaast volgt Susie ook de moordenaar, die alle bewijzen probeert te verbergen en op het punt staat, opnieuw toe te slaan...
Susie Salmon
Ruth Connors
Buckley Salmon
Ray Singh
nush
Een aangrijpende film, sommige stukken in het hienamaals waren voor mij iets te zweverig en onnodig. Maar al met al zeker een aanrader !
Knisper
Via het uitroepteken rechtsboven elk bericht kan je trouwens aangeven, mocht er ergens in een bericht een spoiler staan.
evervaet
Niet onaardig, maar om dit nu een aanrader te noemen? Had er iets meer van verwacht.
bawimeko
Spielbergiaans
Toch? Niet dan?
Het doet me qua sfeer wat denken aan het fraaie, maar wat zoete "Always"...
Queen-Bee
Mooie vertelling. Stanley Tucci en Walberg scherp... who needs Dakota Fanning?
Starscream
Verdeers een mooie film alleen ze hadden de tussen wereld tussen hemel en aarde wel wat meer weg mogen laten beetje vervelend op den duur.
Maar wel een aanradertje
gadnoz
Deze film is mij echt ontzettend tegengevallen.
De film wordt beschreven als drama/thriller, maar de kwalificatie thriller gaat totaal niet op. Momenten die spannend zouden kunnen zijn worden abrupt afgekapt. Ik heb de film afgekeken in de hoop dat het beter zou worden, maar hoe verder de film komt hoe slechter het wordt.
De toegevoegde waarde van de kleurrijke "tussenwereld"is mij ontgaan. De hele film vind ik onlogisch in elkaar zitten Hoe haar vader er ineens achter komt dat zijn goede buur de moordenaar is, is mij totaal ontgaan (Op de bloemscene na)
Het einde van de film vind ik het slechtst van allemaal, toen de laatste scene begon had ik al iets van "het zal toch niet zoooooo slecht zijn" maar ja hoor dat was het wel.
haar moordenaar die op het einde van de film nog even moet sterven, zodat dat ook is gebeurd. Dit deed mij denken aan Kenny van South Park, alleen is het bij South Park meestal geniaal, in deze film is het ronduit slecht
Deze film is het kijken niet waard en zonde van je tijd
Freckles
Dit is echt de allereerste keer dat ik bij een film gehuild heb...
Alleen dat al verdient zeker 5 sterren...
Freckles
Hij voelt de connectie tussen de buurman en zijn dochter.
Zijn dochter geef hem zeg maar een signaal vanuit de tussenwereld.
laundromat
Vnv toch maar zien! Ben benieuwd of-ie zo'n laag cijfer krijgt op IMDb omdat het niet is wat P. Jackson-fans hadden verwacht?
The lovely bones wordt mijn 1e 'Jackson'. Ken hem half als producer van District 9. Half, want ik hem heb die niet uitgezien.
Freckles
Volgens mij krijgt ie gewoon zo'n laag cijfer omdat mensen hadden verwacht dat de film spannend, gruwelijk en vol actie zou zitten. Maar hallo, wat is er gebeurd met het verhaal dat in een film zit?
Of de betekenis, komaan jongens.
Dit is één van de prachtigste filmen die ik ooit in mijn leven heb gezien.
Leland Palmer
... één van de prachtigste filmen die ik...
Rianneke_Dan
Zelfs nog geen Lord of the Rings gekeken? Moet je eigenlijk wel een keer doen hoor
M.Goodkat
Aangrijpende film met een hele sterke Whalberg!
4/5*
Ook een hele goeie rol van Stanley Tucci die ik heel de tijd verwarde met Mark Strong =/
laundromat
nope! ja komt wel ooit. kan hem van genoeg mensen lenen
dan ga ik zo ook alle 3 achter elkaar kijken, tenzij het écht niet bevalt. heb ooit een halfuur van deel I gezien, en moest zo lachen dat ik weg moest van me toenmalige huisgenoot. want de scène was niet om te lachen. en hij kan het weten, hij heeft al 325234 keer gezien dus ja
Rianneke_Dan
Het moet ook wel een beetje je ding zijn natuurlijk, net zoals deze film eigenlijk
laundromat
Het trekt me gewoon niet. Maar stel: ik vind LOTR niets, vind ik deze dan ook niets? Ik kan het ook omdraaien, als ik deze super vind, vind ik dat dan ook van LOTR? Dat klinkt anders hè!
Ik ga hem sowieso kijken zo hoor
Rianneke_Dan
Nee het zijn twee totaal verschillende films hoor, dus je kan makkelijk de een wel goed vinden en de ander niet.
Elineloves
Dit is echt de allereerste keer dat ik bij een film gehuild heb...
Alleen dat al verdient zeker 5 sterren...
Ik moet bekennen dat ik ook wel enkele traantjes heb gelaten. Zitten erg aangrijpende scènes in.
laundromat
Had 0 verwachtingen, maar wow, wat een mooie film! En tegelijkertijd zo vreselijk. Het heeft alles; een lach, een traan, spanning, mooie beelden.
Ik hoop dat ik Tucci ooit nog los van zijn rol kan zien. Wat een l*l! Hij speelt net zo'n type als Robin Williams in One Hour Photo (2002). Tenminste kind of, daar moest ik aan denken, brrr .
gadnoz
Als aanvulling op de voor mij totaal onbegrijpelijke bewijzen die ervoor zorgen dat haar vader er achter komt dat zijn buurman de moordenaar is:
Wat heeft het feit dat het meisje nooit met vreemden mee zou gaan, te maken met de plek waar ze is gevonden? Ze had net zo goed dat ondergrondse hok ingesleurd kunnen zijn, of mischien was het wel een valkuil. De politie kon alleen vertellen dat er een soort ruimte was geweest Ik zag dus totaal niet in hoe de vader wist dat het een bekende van haar moest zijn geweest die haar naar binnen had gelokt.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

My Sister's Keeper